Colin McRae: Dirt 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
10 éves pécé huszároktól sem

ja meg fail...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

lolSL
rohadt konzolosok!

bertino
konzolosoktol mast ne varj 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Totti5
Az egy dolog, de még az sem megy neki hiszen pénteken került ki a netre.

Te meg komolyan feszt csak másokat szekálsz? Foglald már el magad öreg..
arty
neked komolyan egy torrentoldal a tudásod alapja?

inkább nem mondanék jelzõt

Forza.

ok. kössz
szabii98
Megjelenés: Május 24
utána jöhetsz sírni.
(valószínüleg RELOADED, vagy SKIDROW már dolgozik rajta, mert egész biztos h Oroszországban már vehetõ a játék)

I met God. She's black

Jó benne van hogy PC is lesz egyszerre az összes platform de Ncore-on fent van Xboxra már lassan 1 hete és ennyi semmi más...
arty
ostoba hozzászólások helyett: google

Forza.

Ez se lesz PC-re? 😞
thedriver
Egy kis Monte Carlo:

Fehercsoki
Általában mindig ez van kiírva amíg meg nem jelenik a játék,de nem szokott változni,legalábbis olyan még nem volt hogy cdgalaxis növelte volna az árakat,olyan volt már hogy csökkent.

Gondolom aki az elõzõket szerette azoknak ez sem lesz pofára esés egyedül ezeket az egy, másfél perces pályákat sajnálom ha csak ilyen rövid részek lesznek mindenhol.
ajem kisa
Igen, épp azért írtam, hogy "...még..."!😄

"Fontos tudni: Az ár becsült ár."

hahahahah
így kell boltot vezetni 😊
ajem kisa
Itt még csak ennyi!😊

arty
😄DDD

elõ is rendeltem 😊) (na, nem a sztori miatt, inkább az itteni beszámolók miatt - ha csalódok, végetek!!)

Forza.

Jaka923
Nincs mit 😊

Meg volt a dirt 2 ,de megtaláltam az ajándék opció között.
Köszi. 😊
Jaka923
A Dirt 2 megvolt korábban? Megnézted az Ajándékok opciót?

Valaki megvette steamen a játékot?
Jár hozzá egy dirt 2 is,ha meg van akkor meg elajándékozhatod.
Na én nem kaptam semmit.
Ha jól emlékszem kenyai pályán volt.

ajem kisa

(nekem vicces volt tényleg😛)

Totti5
Vannak versenyek, mindig más féle, az ott megszerzett "népszerûség" pontok alapján lehet feljebb jutni, és unlockolni a következõ versenyeket. Ha minél jobbra csinálod a dolgokat ( aranyra, platinumra, nem használsz visszatekerést és minden autóhoz van egy extra challenge amit verseny közben megcsinálsz ), akkor új csapatok kezdenek érdeklõdni irántad és választhatod õket. Rallynál több esetben te választod ki mit szeretnél 60,70,80as évek autói vagy s2000es osztály ( jelenleg az elején ) versenyezni. Most csináltam meg a 3 event minden versenyét legnehezbben aranyra a drifteket meg platinumokra és unlockoltam a gyikamát, ahol volt egy 5 részbõl álló tutrial ( táblatörésm, ugratás, drift, egy helyben pörgés ), majd a végén egy gyikama verseny, ahol minél több pontot kellett összeszedni a többiekkel szemben bizonyos idõ alatt. Ennek végén unlockoltam egy másik nagy gyikama pályát ahol idõkorlát nélkül lehet menni és van rajta minden, 80 db challenge csinálható meg, szóval el lehet velel szórakozni keményen. Kb ennyi, most megyek a fõ részre, ahol jönnek az új dolgok.

Klemice
úgy hallottam az alap sztori az, hogy egy mcdonaldsban dolgozol, ám a cigiszüneted közepén kigyullad, felrobban mindenki meghal, neked pedig új munkát kell keresni ezért elszegõdsz mr dirt3-hoz, mert õ 5 dolláros órabérrel felvesz kerékcserélõnek, aztán ott csöppenünk bele a történetbe, hogy összegyûjtöttél egy autóra valót

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Ezt ni:
"autófizika, törés, kormány FFB stb. témákban"
Azt lehet tudni min dolgozott? Programkódolás,Hangok,3d vagy 2d Grafika?

Mondjuk, hogy õ maga közölte. 😊
wollnerd
ezt honnan tudod?

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Franciául és Németül is nagyon magyarosan hangzik az amatõr, milyen országba futottál éppen??

Totti5
Volt már szakadó esõse verseny is, jól néz ki és jó kis dagonya + volt defektem is.

Totti5
Kormánnyal fasza a drift, sikerült 14. restart után a 2.at is platinumra megfutni. Baromi jókat lehet csúsztatni, és ide már nagyon kell a kézifék.

Mivel van magyar a fejlesztõk közt, így nem kizárt, hogy ezt hallottad.
Nálam egyszer volt hogy elszálltam és pont ott voltak szurkolók és mintha az egyik ezt kiáltotta volna hogy "AMATÕR"!Magyarul!
Lehet én értettem rosszul de ilyesmit hallottam valaki erõsítsen vagy cáfoljon<#vigyor3>

lolSL
xboxhoz nincs billentyûzet

Jaka923
A billentyûzetes irányítás milyen?

Elsõ benyomások:

Boxon tolom a pc-sel nincs összehasonlításom de ki*aszott szép a konzol verzió is!
Az irányítás szerintebb jobb mint a 2-be,az nekem túl érzékeny volt,szinte irányíthatatlan .Hangok elég jók,drift a gamepaddal szinte lehetetlen😞
Ennyi

Jajj de imádtam az Insanet!!!!😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

sznus
Fejléc (off topicba is beszúrtam):

wollnerd
Hû! ez nagyon izgalmas lesz!!! 😄
Egymás kocsinak épségét fogjuk rontani!<#idiota>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Smithwarden
Hoho, most nezem lesz benne zalszos / ctf jatekmod is. <#eljen>
Az tuti hatalmas fun lesz multiban!
Regebben az Insane-el is ezzel a moddal lanoztunk rengeteget es annyit rohogtunk kozben, hogy a vegen mar folyt a konnyunk. <#hawaii>

(Mondjuk nem ertem igazan, hogy az Invictus miert nem csinalta meg azota az Insane 2-ot, hasonloan durva fizikaval, mint a regi. Hatalmas siker lenne, biztos vagyok benne.)

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

SpeedXHUN
Mehetnél játékteszt írónak is 😊

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

ajem kisa
Talán...de akkor is megvárom a rbr-es embereket, hogy mit mondanak róla!😊

Muttley
ez jó hííír <#taps>
hétfõn be is szerzem, ha már a ksnél tényleg ott van

Just do it :)

Nytottam Warez/OFF topikot, kéretik a banner alá rakni. Köszi!

Kijött a CloneDVD.

Totti5
Elég rég játszottam a Dirt 2vel, de érzetre lényeges változást nem tapasztalok irányítás fizika terén, vagyis semmi féle visszabutulásról szó nincs, sõt, jóval finomabb lett. Olyan apróságok hogy elég látványosan állóra lehet fékezni egy szép adag gumifüst és csikorgás keretében aszfalton, ha elrontjuk a féktávot. Ripléjben jönnek ki igazán a részletek hogy mennyire jól mozog, mennyire jó a tömege az autónak, a felfügg mozgása, a bukkanókon és minden egyeben áthajtás. A törés és ütközés szintén hibátlan, de ezek nem meglepõ dolgok mert a Dirt 2 ezeket mind tudta, az F1 2010 is használta így azt kapom azt a fizikát, azt a törésfizikát, azt a hangtechnikát, azt a grafikát.

Csúszás az frankó, az ugyan olyan így elég szépeket lehet keresztbe haladni, persze megfogni az már más, mert nem mindig jön össze, de ha összejön akkor nagy siker😊) kéziféket még csak 1-2 hejtûben kellett használnom, de annak keresztbe forgás lett a vége legtöbbször, mert anélkül is eleget csúszkáltam eddig.

Grafika. Nincs megleptés F1 2010tõl is hanyattestem, ettõl is. A pályák a valaha legszebben kidolgozttak amit ótós játék felvonultat. Annyira részletesek és annyira szépek hogy csak úgy virtuálisan is szívesen végsétálnék rajtuk, autó nélkül. Idõjárás az van, és napszakok is igaz eddig csak vizes pálya és havas pálya meg szürkület volt. Azt tudom hogy éjszaka lesz, de remélem szakadó esõ is mint a F1be, de hát a motor ugyan az így miért ne lenne. Az tény hogy ennek ( ára??? ) van és az autó modellek kidolgozása közelében sincsenek a Forza/GT párosnak, de ez nem is érdekel, nem akarom õket közerõl vizsgálni és fotózni. Ripléjben meg szépek. Porfelhõ és a felverõdõ hó"felhõ" nagyon látványos és 8 autóval sem tapasztaltam semmi lassulást, pedig 0 méter volt a látótáv mögöttük mert mindegyik az arcomba tolta a havat. Fix 30 fps ahogy kell és 4*AA ahogy már megszokhattuk.

Az egyetlen autós játék ahol meghallottam a zenét és nem mentem egybõl lenémítani. Kellemes sountrackja van, nem az a borzalom agysorvasztó mint az NFSben tud lenni, hanem igényes számok. Kár hogy a ripléj zenét nem lehet külön levenni, mert így a futamok végén ha akarom hallani az autó hangját a visszajátszásban akkor le kell tekernem, majd utána meg vissza hogy legyen muzsika a menükben meg a bejátszásokban...

Hangok... igazából az elõzõekkel sem volt gond. Ha lehet ez még jobb még szebben szól, az élethûség pedig adott hiszen nem turmixgépet vették föl mint a GTben, hanem valós hangokat és mind valósan hangzik és az effektek is ott vannak minden autónál minden egyedi dolog.

Poén volt amikor nekivágtam a fának és egy jóember igazi szurkoló módjára pár méterrõl ordibál, hogy anyám jobban vezet nálad😊) ( nem tudom hogy a kettõbe volt e ilyen ).

Menü az jó, gyors és egyszerûen követhetõ, a karrier pedig változatos és hangulatos.

Mára ennyi, fáradt vagyok, majd holnap folytatom frissen.

arty
grat 😊

este egy gyors dirt2-höz hasonlítást kérnék, hogy legyen róla elképzelésem, milyen lett 😊

Forza.