2340
  • vk90
    Mindenesetre kibaszás a Codemasterstől, hogy ígértek kétszer annyi pályát, mint amennyi a 2-ben volt (vagyis meglesz, csak majd pár fizetős dlc után).
  • fodorpetii
    Köszi szépen :) leszedtem, de nekem nem oldotta meg sajna :/ vmi más ötlet srácok?
  • Csokis
    A DiRT 3\tracks\locations\usa\michigan_rally\ mappából lévő eredeti lighting_day.xml file-t tegye már fel valaki, mert azt véletlenül elfelejtettem lementeni! Köszi!
  • Csokis
    Ez kurva jó lett, basszus! Végre vannak szinek!
  • Enton
    aham annyira mélyen még nem voltam a mappák közt, szóval pályánként vannak.
    Kösz!
  • Csokis
    Minden pályás mappában kell cserélni!

DiRT 3\tracks\locations\finland\finland_rally\
    DiRT 3\tracks\locations\finland\finland_trail\

És így tovább szépen!
  • Enton
    A sima postprocess.xml-re nem sok változást tapasztaltam esős verseny közben.
  • Enton
    Az első két mappát hova kéne??? Mert ilyen origiban nincs vagy csak én nem találkoztam, még vele?
  • Csokis
    Feltettem ide, hogy ne kelljen regisztrálni!
  • ajem kisa
    Amúgy akik megvették, nem nyavalyognak ilyennel...ha nem vetted meg, akkor csak megköszönheted, hogy vannak olyanok, akik a krekket nemtudják megcsinálni "exe hiba" nélkül! Utána esetleg ha megveszed, akkor fikázhatod orrba szájba...
  • bowari
    Hát én földobtam ezt a 11.5b Catalyst-et,60Fps alá nem ment még a szűk helyeken sem ahol sokan voltunk,egyszer sem.

Továbbra is azt mondom így kell játékot csinálni és optimalizálni,THX Codemasters!
  • samsung123
    Szerintem ennek sokan örülni fogtok!
    NO Sárgásság, real lights
  • GazCamp3r
    mekkora egy rakat szar ez a játék... kb minden mozzanatnál exe hibázik... olvastam a neten egy csomó fixet, de egyik se jó semmire... botrányos. Néha race töltésnél, néha a főmenübe se jutok már be, a legrosszabb pedig amikor a verseny utáni töltésnél természetesen mentés előtt csinálja... rakat fos -.- eleve ezt a szutyok rapture3d szar audiót mi a kácinek erőltetik? semelyik másik játék nem használja, csak ez a fos, meg az F1 2010...
  • barmi
    húú bazz, tegnap este játszottam vele egy órácskát de erre billentyűzettel való irányításra valahogy nem tudtam ráérezni ... nem tudom hogy mi az oka ennek de nagyon nem lett jó szerintem . :(
    Ma azért még nekifutok majd mégegyszer...
  • GPx8
    Irányítás 10/8? Én nem tudtam normálisan beállítani a Logitech kormányomat...
  • LeventeV
    hány DLC jött ki és mik vannak benne. nem vagyok konzolközelbe.
  • Muttley
    nem is tudod elképzelni
    mennyire támogatnám
    az első gondolatodat
    :)

ITT már megy róla a HIDEG-MELEG
  • Muttley
    ez így hamar Reichstag lesz...
  • Reg5
    A Head2head benne volt a korábbi Colinokban is, csak ott SS volt a neve.
  • WinStar
    no igen,jó lenne ha végre kapnánk már egy értelmes WRC-s játékot,pedig nem kérünk sokat.Millió 1 olyan játékcég van melyben hatalmas potenciál és lehetőségek rejlenek,miért nem készítik el ők?Miért mindig csak a gagyi cégeké a világ? :S
  • arty
    ezzel teljesen jó, hogy megvan a 30fps dx9-ben, örülj neki :) (mi volt az a korábbi gyengébb videokártya? az 5450 igencsak gyengécske, főleg a 64bites memóriainterfész miatt, talán ez lehet a limit is, ami miatt nem nő az fps számod low beállítás mellett se)
  • Totti5
    300 mega az összes DLC. Biztos nem fért rá a lemezere:)
  • Daw1x
    Intel Celeron Dual Core 2.6GHz E3400, ATI HD5450 1GB, 4GB DDR3 RAM

De érdekes módon anno a Shift 2-nél is ugyan ez volt a probléma. Anno gyengébb videokártyámmal meg normálisan tudtam játszani a DiRT2-vel és az F1 2010-el. Ott nem volt ilyen gondom.
  • arty
    milyen gépen?

ahogy nézem amugy, "kijöttek" a dlc-k konzolra. annyira irritáló, hogy szándékosan kihagynak tartalmat (tehát nem hozzá gyártják, utólag!) és utána kell fizetni olyanért, ami a karriernek már nem lesz része, de jó drága, problémás a multi miatt, stb stb stb

codemasters :((
  • Daw1x
    Próbáltam, de nekem sajnos a kormányom akkor meg nem reagál semmit se. Am az a jelenség csak nekem van, hogy 32fps-nél nem megy se fentebb, se lentebb? Minimum grafikán és max grafikán is 32fps van. Dx11-nél meg 12 volt minden beállításnál. Valaki tud nekem 1-2 hasznos tippet mondani?
  • arty
    beta AMD vga driver - csak saját felelősségre!

"Improves performance for Dirt 3"

thx Imy ;)
  • arty
    - beirod a kódot és játszol
    - offline profilt csinálsz, ahol nem kell kódot írni asszem/gondolom
  • arty
    amikor elindult a játék, NE entert üss első gombként, hanem a kontrolleren nyomd a gombot, akkor nem felejti el a beállításokat - elvileg
  • arty
    jahogy így nézzük :)) dirt3-ban az a 2 fa és a 3 épület nem foglal el egy dvd-t, a havas pályákon a kordonon túl szinte semmi nincs. még maradt is hely a korongon, ergo nem kellett spórolniuk a helyen, nem azért nincs tartalom! hanem azért, hogy megvetessék a dlc-ket.

visszabutitva sincs a dirt, teljesen vállalható a kinézete (kivéve a randa színtelenítő filtert - számomra) és jól fut, nem is értem miről pampognak itt egyesek ...
  • Palinko
    köszi :)
  • Lbaxta
    alt+enter
  • Palinko
    nekem az a gondom, hogy ablakban hajlandó csak futni, hogy lehet full screenre tenni?
  • Pato97
    Még mindig nem tudok menteni :(
    mert hiába regisztrálok és rámegyek a 2 de akkor is kéri a ****** kódot
    és már eljuttotam a 6 szintig azt nem tudtam folytatni mert nincs meg a **** mentés ...... :@
    a segítséget előre is köszönöm
  • bowari
    Rájöttem nem felejti el a gamepad beállítást,csak mikor elindítom a játékot akkor a gampad-al kell leokézni az elejétől kezdve,és akkor marad minden ahogy volt...

Az volt a baj hogy entert nyomtam mindig -gondolom akkor a billentyűzetet vette alapértelmezettként...
  • Maxtreme
    Én is átdobtam dx9be tegnap este, mert nálam meg a billentyűzet őrült meg (állandóan eldobálta a játék)hogy mi köze hozzá passz, de úgy néz ki azóta jó.

Ráadásul a sebesség is "némileg" pozitív irányba változott:

A látvány viszont semmit..
    (1680 ultra, 4xaa/16xaf)
  • Enton
    pl.: hangok, ffb
    Mi a nem jó ezekben???
  • REPS0L
    innen letöltöttem a Catalyst Software Suite 11.5-t, és egy reboot után már patent. Csak válaszd ki a AMD Radeon™ Video Card Drivers alatt milyen oprendszert használsz, aztán kidobja a letöltési linket!
  • Prince23
    Billel :S
  • tommygear
    kormánnyal tolod?
  • Sponnyabob
    Egyet értek veled jó kis összegzést írtál.

Annyit tudnék mondani hogy ha WRC 2011 készítőinek a helyében lennék fognám a dirt 3-at raknék bele pluszba egy RBR szintű fizikát és jó sok vagy legalábbis hosszú pályát. Azt hiszem lenne sikere bár nem biztos. Persze van még sok kisebb nagyobb hiba is pl.: hangok, ffb de ezeken majd javítanak a modderek. Na jó, azért maradjunk csak a földön a tavalyi játékuk alapján nem lesz itt semmiféle világmegváltás, de a remény hal meg utoljára... :)