Colin McRae: Dirt 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ja meg fail...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
utána jöhetsz sírni.
(valószínüleg RELOADED, vagy SKIDROW már dolgozik rajta, mert egész biztos h Oroszországban már vehetõ a játék)
I met God. She's black
hahahahah
így kell boltot vezetni 😊
elõ is rendeltem 😊) (na, nem a sztori miatt, inkább az itteni beszámolók miatt - ha csalódok, végetek!!)
Forza.
Köszi. 😊
Jár hozzá egy dirt 2 is,ha meg van akkor meg elajándékozhatod.
Na én nem kaptam semmit.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
"autófizika, törés, kormány FFB stb. témákban"
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Lehet én értettem rosszul de ilyesmit hallottam valaki erõsítsen vagy cáfoljon<#vigyor3>#vigyor3>
Boxon tolom a pc-sel nincs összehasonlításom de ki*aszott szép a konzol verzió is!
Az irányítás szerintebb jobb mint a 2-be,az nekem túl érzékeny volt,szinte irányíthatatlan .Hangok elég jók,drift a gamepaddal szinte lehetetlen😞
Ennyi
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Egymás kocsinak épségét fogjuk rontani!<#idiota>#idiota>
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Az tuti hatalmas fun lesz multiban!
Regebben az Insane-el is ezzel a moddal lanoztunk rengeteget es annyit rohogtunk kozben, hogy a vegen mar folyt a konnyunk. <#hawaii>#hawaii>
(Mondjuk nem ertem igazan, hogy az Invictus miert nem csinalta meg azota az Insane 2-ot, hasonloan durva fizikaval, mint a regi. Hatalmas siker lenne, biztos vagyok benne.)
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Csúszás az frankó, az ugyan olyan így elég szépeket lehet keresztbe haladni, persze megfogni az már más, mert nem mindig jön össze, de ha összejön akkor nagy siker😊) kéziféket még csak 1-2 hejtûben kellett használnom, de annak keresztbe forgás lett a vége legtöbbször, mert anélkül is eleget csúszkáltam eddig.
Grafika. Nincs megleptés F1 2010tõl is hanyattestem, ettõl is. A pályák a valaha legszebben kidolgozttak amit ótós játék felvonultat. Annyira részletesek és annyira szépek hogy csak úgy virtuálisan is szívesen végsétálnék rajtuk, autó nélkül. Idõjárás az van, és napszakok is igaz eddig csak vizes pálya és havas pálya meg szürkület volt. Azt tudom hogy éjszaka lesz, de remélem szakadó esõ is mint a F1be, de hát a motor ugyan az így miért ne lenne. Az tény hogy ennek ( ára??? ) van és az autó modellek kidolgozása közelében sincsenek a Forza/GT párosnak, de ez nem is érdekel, nem akarom õket közerõl vizsgálni és fotózni. Ripléjben meg szépek. Porfelhõ és a felverõdõ hó"felhõ" nagyon látványos és 8 autóval sem tapasztaltam semmi lassulást, pedig 0 méter volt a látótáv mögöttük mert mindegyik az arcomba tolta a havat. Fix 30 fps ahogy kell és 4*AA ahogy már megszokhattuk.
Az egyetlen autós játék ahol meghallottam a zenét és nem mentem egybõl lenémítani. Kellemes sountrackja van, nem az a borzalom agysorvasztó mint az NFSben tud lenni, hanem igényes számok. Kár hogy a ripléj zenét nem lehet külön levenni, mert így a futamok végén ha akarom hallani az autó hangját a visszajátszásban akkor le kell tekernem, majd utána meg vissza hogy legyen muzsika a menükben meg a bejátszásokban...
Hangok... igazából az elõzõekkel sem volt gond. Ha lehet ez még jobb még szebben szól, az élethûség pedig adott hiszen nem turmixgépet vették föl mint a GTben, hanem valós hangokat és mind valósan hangzik és az effektek is ott vannak minden autónál minden egyedi dolog.
Poén volt amikor nekivágtam a fának és egy jóember igazi szurkoló módjára pár méterrõl ordibál, hogy anyám jobban vezet nálad😊) ( nem tudom hogy a kettõbe volt e ilyen ).
Menü az jó, gyors és egyszerûen követhetõ, a karrier pedig változatos és hangulatos.
Mára ennyi, fáradt vagyok, majd holnap folytatom frissen.
este egy gyors dirt2-höz hasonlítást kérnék, hogy legyen róla elképzelésem, milyen lett 😊
Forza.