Colin McRae: Dirt 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fehercsoki
Multiban van LAN?

A letöltõs valamit majd holnaptól, vagy ha GFWL megcsinálja még akár ma is le lehet majd tölteni, de ez már csak rajtuk áll.
A 2-õben is ez volt a nagy rákfene. És számomra is érthetetlen miért nincsennek itt legalább az a két pálya.
Totti5
5 db autó le van lockolva és csak az eredetihez mellékelt online passal lehet feloldani.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Season 3at kezdtem el, vagyis a felénél vagyok. Itt már kijönnek a hibák azért. Pályából, helyszínekbõl nincs túl sok. NEM ÉRTEM miért nincsenek benne a Dirt 2 rally helyszínei??? máris dupla annyi lenne... érthetetlen, vagy én nem találom mondjuk a Maláj dzsungelt, vagy a köves hegyi szerpentint? legjobbak voltak😞

Én meg azt láttam egy videóban hogy néhány kocsit meg lehet venni a live marketplacen vagy hol??

Ha jól rémlik valami képen egy 405os peugeot-t láttam a videoba meg a ford sierra-t.

Ez igaz?

arty
nna, Codemasters megcsinálta, megint (annak akinek bejött a 2. rész)

félórát próbálgattam csak, ergo ezek inkább csak benyomások, mint valódi tapasztalat:
- kezeli a H váltót és a kuplungot is, ekkor KELL is kuplungolni, különben nem veszi be a sebességet
- FFB okés, de ebben vannak nála precízebbek, érezhetõbbek (egyelõre nem állítgattam semmin, semmit!)
- a kocsik vezethetõek, mint a második részben, bizonyos helyzetekben mintha könnyebb lenne, néha meg mintha nehezebb - lehet, hogy szimplán csak kicsit reálisabb, mindenesetre nem vérHC szim
- környezeti fizika továbbra is 10/10, ráadásul max nehézségen utmenti tárgyat elkoccoltam és terminal damage, azaz VÉGE a versenynek (vagy visszapörgeted, ha van még lehetõséged vagy restart vagy feladás) - na ilyen "durvajóság" a mádosikban nem volt!
- táj szép, gépigénye szvsz azonos, mint a dirt2 (ill. ezt most dx11-ben néztem, igy kicsit lassabb, de fogalmam sincs, hogy szebb-e. a dirt2-t dx9ben toltam, hogy meglegyen a fix60fps, de ugytudom az F1 2010-ben már ért is valamit a dx11, szal majd jól ki kell tesztelni)
- hó nem csúszik eléggé az én ízlésemnek 😊 amugyis úúútálom.
- pályákon lehet menni nappal, éjjel, esõben, de nem lehet mindent mindennel összekombinálni (single race)
- menü sokkal jobb mint a 2.-ben, hiszen gyorsabb benne a navigáció
- multi már mûködik, vannak is emberek
- azt irja van letölthetõ free car pack, de nem tudom letölteni (mert magyar vagyok? mert még nem jelent meg? nemtom 😞 )

elsõ benyomások alapján jobb, mint a dirt2, de hogy mennyivel, majd 10 óra játék múlva tudom megmondani 😊) egyelõre igencsak ígéretes!

Forza.

Ha nem tetszene a játék csak visszateszed a tokjába, felöntöd egy kis lével és pár óra alatt megsemmisíti a lemezt.
SpeedXHUN
meglátjuk😊

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Látom higítót is adnak mellé<#taps><#pias>

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Klemice
gépigény még mindig? 😄
nálam el fog futni bõven
1680 q9650 gtx560ti

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

SpeedXHUN
am nagyon fapados kiadás,összes platformon value pack😄,de ez csak lehet nekem számít,gratulálok amúgy😄képeket és gépigényt pls majd😄😄

Na itt pc-srõl a kép zoliwrc-tõl:

576, és cdgalaxisban már kapható.
Sziasztok.
Én D2D-n vettem meg,elképzelhetõ,hogy nem kell várnom holnapig,hogy tolhassam vele?

Release Date subject to change per Publisher

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Lekésted, péntek óta nem újdonság. 😄
nyami

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

Klemice
Attól függ milyen felbontás és részletesség.

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

SpeedXHUN
Valaki ,akit tolja pc-n sgépigényt mondja meg a Dirt2 höz képest!
ezer köszz!

Totti5
Már kifejtettem lentebb... #707

Ez nem rally játék, hanem offroad verseny. Az tény hogy a rally része nagyobb szerepet kap ami abban menrül ki hogy sokkal nagyobb az autópaletta ( ugye a Groub B, S2000 meg a többi ) és jóval kevesebb pickup/buggy verseny van, szinte alig. BMW Z4el sem kell menni, és azokból is kevesebb van. Rally szakaszok vannak és rallycrossok, de 2-3 percnél nem hosszabbak az elején, aztán késõbb jönnek a többfordulós versenyek. A "fõ" része pedig a gyikama és a trükközés az akadálypályán.

Sziasztok!
Valaki le tudná írni milyen rendszerû a rally része a játéknak? Olvastam hogy több/jobb lesz a rally mint a 2-ben volt, de nem tudom ez mit takar. Több pálya van vagy lehet egész rally évadot menni vagy csak egy-egy szakasz van mint eddig? Szóval mi változott? Nekem elvileg holnap jön meg a játék de már úgy kipróbálnám. Remélem jó lett 😊
Kösz!

akinek eredeti van tolhatja már most!
Fehercsoki
Akinek már megvan attól kérdezném: multiban lehetõség van LANon is játszani ahogy a 2. részben?

wollnerd
És az 576-ban!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

grebber

Next PC upgrade: 2022

Igen már feloldották a játékot lehet tolni. Multi még nem megy de offline már tolható.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

arty
galaxisban ma már átvehetõ a dirt3!

Forza.

Ez most a pc verzióból egy kép?

Lucifair
nfohump vagy semmi.

bertino
deleted 😞

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Prince23
na bazmeg 😛

Törölt felhasználó
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Dirt 3-Razor1911

arty
az tény, hogy minket minõsít, hogy ujra és ujra bedõlünk az ilyen büdös trolloknak, mint te és lolsl 😊

(de a troll és a trollnak bedõlõ között azért ettõl függetlenül van némi difi intellektusban... de ezzel lehet csak mentegetni akarom magam)

Forza.

bertino
nem magamat farasztom, te es hasonlok vagytok vevo ra, kulonben nem reagalnatok <#taps>

arty
akkor meg tartalmatlan trollkodással minek fárasztod magad?

Forza.

Totti5
Olyan hogy minden futamot visszanézek. Tökéletes.

Muttley
OFF
az OF😄R óta tudom, h megoldható a multiplatf. többlépcsõs irányítás
ilyesmiben reménykednék egy Shogun2-nél is
és nagyon bízok a multiplatf Witcher2-ben is 😉
ON
#743: és milyen lett a replay?

Just do it :)

ajem kisa
Dehát konzolra minek neked ilyen strat?😄
A ruse is olyan gány boxon, hogy...
Pedig az egyszerû a sógunhoz képest!😛

Totti5
Igen 6 van, és 6oson. Most nézem van autómata fék és kormányzás is😊

Muttley
én veszek neked egy Dirt3-at,
ha elintézed a Shogun2 multiplatform kiadását 😉
#740 Totti, állítólag van az ellenfeleknek 1-6 nehézségi szintje
igaz ez? te hányas nehézségi szinten mész?

Just do it :)

bertino
en igazan messze lesz@rom, hogy mit varsz es kitol <#nemtudom>

Totti5
Norvég rally szakadó hóban eléggé kemény, a pályát is alíg látni annyira fehér minden. Igaz csak 2 perces szakaszok vannak, de így is van amikor 10.re indítom újra mert annyira a határon kell menni, persze ez pálya/szerencse függõ. Hardnál kisebben nem is érdemes nekikezdeni... visszatekerést nem használok, mert az pontveszteség ( kikapcsolni nem lehet amúgy az az 5 vagy 6 mindig megvan, minden versenyen ).

ajem kisa
Óén odaadnám a shogun2 steam kuponomat a dirt3-ért!😊

arty
ez elég erõtlen, mi több: kétségbeesett volt 😊

továbbra is várom az elsõ(!) értelmes, tartalommal bíró kommentedet itt, az sg-n (máshol, más nickel lehet volt már!)

Forza.

arty
próbálom szélesíteni a látókörödet, hátha késõbb nem torrentoldalak rilizei alapján informálódsz, hanem esetleg észbekapsz... 😊

Forza.

arty
cdgalaxis

Forza.

szabii98
konzolon hogyne menne? ott nincs semmi hitelesítõ cucc vagy mégis?

I met God. She's black

ajem kisa
Sztímrõl rendelted?
(Bakker nálam most sincs megrendelem, vagy letöltés vagy valami lehetõség, hogy legalább az árát lássam sztimen! Bevagyok jelentkezve meg minden...)

Neked miért is van 3 figyelmeztetésed? XD Amúgy én 17 éves vagyok nem 14 xD
bertino
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDddddddddddddd