2340
-
#1138 a wareztopikban biztosan... -
bad boy 2 #1137 Sziasztok srácok olyan gond van hogy a paul.dll bemásolásánál hibát ir ki hogy nem olvasható valakinek volt már ilyen gondja?
Köszi előre is -
#1136 nekem felismeri :| -
#1135 Unatkoztam
-
#1134 nem állítottam ilyet :) -
#1133 Látom pár embernek nem menti el a kormány beállításait, nekem meg fel se ismeri G27-em van, eddig még nem volt ilyen problémám. -
#1132 steering linearity, hmm? -
RYO21 #1131 Akárhogy állítom, nem változik semmit. -
#1130 azért van a controller options, hogy beállítsd magadnak megfelelően. -
Mathiasse #1128 Nálam is szintén.. bárhova állítom a deadzone-t meg a linearity-t egy kisebb mozdulattol repülök elfele :S (X360 pad) -
#1126 ez a letöltés gondolom csak eredetivel működik, ugye? -
Enton #1125 HA 5.1-ed van a szöveg csak a centerből szól, nézd meg winben nem-e lehalkítottad.
-
RYO21 #1124 Volna 2 problémám a játékkal. Az egyik az, hogy nincs beszéd. Motorhang, zene és egyéb van, csak beszédet nem hallok.
A másik pedig az, hogy túl érzékeny az irányítás. X360 gamepaddel tolom, és a legkisebb érintésnél is össze-vissza rántgatja a kormányt. -
#1123 Igaz, amúgy szép a játék semmi kétség, de amiért adtam volna pénzt az a Bcsoport valami 10km-es gyorsokkal, de még a 90s rallycarok is jöhetnének! De...:S -
#1122 gamecopywoldon van mini image, az működik a legujabb daemonnal (nálam) -
Reg5 #1121 Még mindig jobb mint a 2, ahol a töltések közt az összes acsit felsorolták, és akkor a "cool" beszólásokról még nem is beszéltem.... -
#1120 Nektek jó az FFB? Olyan furcsa érzésem van kormányzás közben. Ha kitekerem teljesen a kormányt egy élesebb kanyarban, akkor magától nem jön vissza. Nincs középre húzás. A profilerben nincs is kipipálva, de akkor is vissza kéne jönnie a futómű geometriája miatt. Eltekerni is egyforma erővel lehet, semmi átmenet nincs. DFGT-m van. -
#1119 crack :D -
Sponnyabob #1118 nincs a játékhoz valami no DVD Launcher? Nem szeretem hogy állandóan be kell tenni a lemezt. -
#1117 ezért nem éri meg manapság játékot venni... -
#1116 Az a baj, hogy a menüvel és a ki/be lépés, ujratöltés kb. hosszabb, mint maga a rallys gyors!:D Ha nemlenne live-hoz kötve a játék, lehet menne is az apróhirdetések közé!:( -
#1115 Próbáld meg azért szeretni, amiért jó, és ne azért amiatt nem jó ;). -
imice #1114 Működik hálás köszönet! Hali mindenkinek. -
#1113 fuckyeeaaah végre sikerült!
játékon belül ma is csak error-ozott a marketplace... -
imice #1112 köszi ki próbálom -
#1111 alt+enter -
imice #1110 Sziasztok! Valaki meg tudná nekem mondani hol tudom teljes képernyőre állítani a képernyőt? Nekem nem jön össze csak windows ablakban indul el. Előre is nagyon köszi mindenkinek: -
#1109 Tuti nem!:D -
#1108 Nem kötöttem bele!!:-DD
Csupán csak azt írtam hogy nekem a D meghajtón van!! -
#1107 Na nálam hamarosan uninstal lesz, ez a sok reklám, meg a kenblokk utánzás (gagyima), az offroad, buggy, meg a sok "tanács", hogy töltsd fel jutubra mert király voltál, meg az...ááá mindegy, alt+f4 volt, meguntam, hogy állandóan tölt, forog a 3szög, pofázik, magyaráz, de legfőképp tölt és kérdez! Megint csalódás volt, de megint megvettem a bizalomra, és ha még hozzájön a dlc pakk(ok) is... -
#1106 jaja, feltűnt, hogy ez a motorházról kormánnyal nem fog menni, de váltogatni meg nincs kedvem... most letudom őket bronzra, aztán a végén, ha lesz még erőm (aligha) akkor kifényesítem őket platinára :)
zotya:
%ProgramFiles%\Microsoft Games for Windows - LIVE\Client\gfwlive.exe
na, ebbe kössél bele! :D
-
#1105 Naggya meglett platinára:) 1-2 gold sajnos becsúszott, azokkal már nem volt kedvem bíbelődni. Kontrollerrel csináld azzal könnyebb, legalábbis a kormány csak hátráltatott a driftelésekben + külső nézetből jobban át lehetett látni a dolgokat, pl egy kamion alatti driftél. -
#1104 Amit meg Arty írt, azt te is megtalálod a C-n! -
janihunk #1103 Ez demóval nem megy. Vagyis én nem tudok bejelentkezni akármilyen profilt csinálok. -
#1102 Nekem D. vazee:-))) -
#1101 Tuti, hogy a C!:P -
#1100 Ha a d meghajtón van ott kell kutatnia neem!?:-DD -
#1099 Mádzsárul meg nemtudokh botsánath!:D
Szál "meghajtón"! -
#1098 Milyen link? :D
A C meghalytón kutass, ahogy leírta!:) -
janihunk #1097 Link?