Colin McRae: Dirt 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Irányítást szokni kell ,mert más mint a 2ben.
Next PC upgrade: 2022
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
amúgy nem tudom mi a bajod vele, én simán BE tudok lépni
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Ugyanúgy akadozik néha mint az f 1 2010.
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Forza.
Az asszonyéról ment a lájk:-DD
a Codemasters a Dirt3 kapcsán - ellentétben az F12010-zel - nem hazudott. 60% szim 40% arcade
Dirt 3 teszt by Muttley
grafika - gyerekek, szép a játék
hangulat - emlékeztek a Rally Sport Challenge-re? na, ez kb olyan, csak itt jobb a fizika. nem bajnokságban mész, hanem
küldetéseket tetszõleges sorrendben vihetsz egymástól gyakorlatilag függetlenül, feltéve, ha elég hírnevet szereztél a
versenyek során. érdekesség, h rákényszerít, h kb minden autót használj, mert az újonnan megnyitottak használata esetén,
mégha nem is tetszenek, akkor is mész velük, mert több hírnévpontot ad úgy
vidám hangulatú az egész gamma, a zenéivel együtt (utóbbi azért lehetne jobb is) és széles mosoly a Codemastersnek, h
nem hozták át a Dirt2 amerikai happyboyos, roadshow hangulatot
szépek az autók és sok van belõlük - nagyon szépen ki van dolgozva a beltér és aktívak a belsõ mûszerek. továbbra is
szemöldökráncolás az S1 AUDI és 2000 Imp kihagyásáért, cserébe van benne Audi quattro pikes peak
helyszínek: szép és relatíve változatos eddig, de a havas részek nekem (sem) tetszenek
hangok: élethûek motorhangok, süvít a turbo, fütyül a BOV 😊 sok benne az õserõre tuningolt atomautó
Gymkhana: ezt szánták a játékban a nagy FLASH-nek, de nekem nem olyan nagy szám. pl. shift2 drift részei sokkal jobban
bejönnek
szavatosság: na itt az elsõ fejcsóva, nem tudnám most még megmondani, h ha végigviszem és az achi-k is megvannak, akkor
újra fogom-e játszani, mingyáááá mondom miért
nyalánkságok: KexBoxon nyomom és itt a belsõ visszapillantón ott fityeg aaaa - nem, nem a bologatós kutya 😊 hanem a
saját dashboard avatarom. 😊 Ken Block hangja - biztos jó, sztem b.zis 😊 király lett a replay, itt látszik, h sok
kameraállást "loptak" az RBRbõl
éééééééééééés a végére a fõ attrakció
bocsi srácok - nem tudom, nem RBR szemmel nézni 😊
szóval fizika:
a Dirt2-nél jobb, de az RBR-nek még mindig messzirõl integet
ennek ellenére azért élvezhetõ és játszható a játék, csak nálam itt merül fel a szavatossági kérdés
ha az RBR 100, akkor ez olyan 68-70 közötti
PC RBR-es srácoknak javasolt kapásból advanced szinten nyomni custom minden OFF-ra
az AI nehézségi szintje 1-6ig van skálázva
na, szóval megcsúszik az az autó és lehet kilinccsel elõre nyomni, de mindezt sokkal nagyobb sebességgel és merészebben,
mint az RBR-ben ill. a valóságban. volt olyan, h L kanyarba voltam kénytelen belemenni 140-nel és bevette a szittya 😊
a RWD és atomautókkal azért jól el lehet marhulni, és a setup beállításokat sem bonyolították agyon + van értelme
pályánként 1-1 percet elszöszmötölni velük. amatõrök no para 😊 mindent mond, hogy mi mire jó 😊 ás kihatással van az
autó viselkedesére azaz nemcsak dísznek rakták bele
SZUMMA:
még mindig nem értem, hogy miért nem lehet leprogramozni egy RBR szintû fizikát
tõlem legyen benne hülye-gyerek mode is össze-vissza assist-okkal, de ha már minden OFF, mééééééé nem lehet olyan, mint
az RBR? na, mind1 😊 bizzzzztos én akarok sokat
ettõl függetlenül:
ha nem RBR szemmel nézem 9 pont - a sokféle festés azonos autó helyett mehetett volna bele még több autó is
ha RBR szemmel nézem, akkor 7 pont
így összesen egy erõs 8 pont
RBR-es srácok, nyugodtan nyomjátok, mert jó a gamma, de nem RBR
szerencsére nem is ígértek ilyet (meee akkóó pipa vóóónék)
😊
UFF
Just do it :)
!Forza Ferrari!
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
---
csokis: azaz, az kellene ide is! anno dirt1-hez is volt mod, dirt2höz viszont csak olyan, amitõl inkább rondább lett 😞
Forza.
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Eredeti:
Dragos Mod:
Mert ilyennek én is örülnék! DiRT 2. részéhez van ilyen vajon?!
Amugy nekem tetszik így is. 😛
De sokaknak nem fog mint a 2õben és hamar jön a mod hozzá nefélj.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Per Aspera Ad Inferi.