2340
  • acsati
    Hát igen a játék követelményének megfelelne, azért is gondoltam, hogy kipróbálom. De most új windowst nem fogok telepíteni emiatt. Amúgy is ez még egy gyári win7 amit használok. Na mindegy akkor törlöm, és köszi!
  • alma2
    Lehet ezeket egyesevel allitani is, nehezsegi szintet, illetve a segitsegeket, nezz korul jobban :)
  • alma2
    Ha jol sejtem az a tipus eleg szeles skalan mozog, igy ezzel nem sokat mondtal :)
    Persze leegyszerusitve a kerdest, ha a mai tobbi a+ -os jatekok elindulnak rajta, akkor a minimum kovetelmenynek biztosan megfelel.
  • acsati
    Sony Vaio laptop és nem megy fel rá? Elég kiábrándító, sajnálom
  • grebber
    Én casaulra kényszerültem.De sajnos ebben nincs kihívás mert hiába balfaszkodok mindig nyerek.

A középsőn valami Ibetűs a nehézség neve meg esélyem sincs :(
    Szal not ok :(
  • alma2
    Szerintem erre, nem csak itt nem, hanem mashol se talalsz embert aki tudna ertelmeset reagalni. Hibas vagy tulhuzott hardver esetleg, defektes windows stb.
  • alma2
    A pillangokart disznek talaltak ki ? :) Szerintem eletemben ketszer, ha hasznaltam azt a gagyi H valtot amit adtak hozza. Nekem fel se tunik, hogy valtani kell, hamar berogzul az emberbe, sot hianyzik, ha nem csinal semmit utana. Tdu-ban pl meg oriasi elonyt is jelent, hogy komolya autos jatekot ne is emlitsek. Ami bosszanto, hogy ahol tobb az ellenfel a palyan, tul hangosak a motorhangjaik, az enyemet elnyomva, igy kevesbe hallom, mikor valtsak. De ez mar az 1-ben is igy volt.
  • acsati
    valaki erre segítséget nem tud? :S Mert szívesen kiprobálnám de így nem tudom. És nem értem miért, ha másnak meg megy...
  • arty
    én négyesen játszom és sokszor kell ujrakezdenem a rallykat (én se tekergetem). tegnap meguntam a gagyi H+kuplungosdit és átraktam a játékot automata sebességváltósra. sokkal könnyebb lett :/

(sajnos semmi élvezet nincs abban, hogy másodpercenként kell elváltogatni, mert pillanatok alatt pirosba megy a fordulat és "tilt". nemjó ebből a szempontból sem a game)
  • Palinko
    trail blazer szériát az életben hogy hívják?
  • alma2
    ja rollbacket nem hasznalok. Azert igy is vicc, hogy masfel perces palyakkal kiszurjak az ember szemet, ha meg tekergetheted is, aztan tenyleg semmi ertelme.
  • alma2
    Nem igazan ertem, vagy csak keveset jatszottam vele. Van a nehezsegi szint, ami kb annyit jelent mennyire megy gyorsan az ellenfel. Illetve vannak a segitsegek.
    Ha kikapcsoltal mindent, es nem otoson volt a nehezseg, akkor melyik nehezsegen nem sikerult nyerned ?
    Nalam minden off, 5-os nehezsegen kb a palyak 90 %-nal elsore nyerek, hatoson mar kellene menni par kort elotte, hogy a palya sajatossagait is ismerjem.
  • arty
    talán billentyűvel nem nehéz ellenfelek ellen kéne menned...
  • rolemodels
    sziasztok tudnátok segitteni q9550 és egy nvidia gtx 560 ti om van és singleplayerben 65-70 fps full maxon ez tök jo de amikor kiakartam probálni magam multiba ot viszont lezuhant 18 fps re és 35 fölé nem is megy ez mért van? nagyon fontos lenne a válasz ja és játék töltése közben gyakran kifagyok és a ctrl+alt del segit mért fagyok ki 1 orába 3 szor legaláb de mindig töltés közben segitsetek pls
  • Sponnyabob
    Áh én is így szerencsétlenkedek valahogy nem találom az autót. Kikapcsoltam az összes segítséget és egyszerűen nem tudok nyerni. Viszont ha vissza rakom ötösre a nehézséget másodpercekkel megverem az egész mezőnyt. Szóval valahogy nem sikerül belőni. De azért még próbálkozok. :(
  • Reg5
    Másabb mint a 2, de szokható. Ha nagyon nem megy kapcsold be az ABS-t.
  • JethroHUN
    Billentyűzettel mennyire esélyes játszani? 2-ben egy szezont avgy mit tudtam végig vinni nehéz ellenfelekkel azát már bevertek kanyarba :/ nincs kormányom, nem is vennék. azért kérdezem.
  • acsati
    na megnéztem ezt irja ki amikor leáll telepités közben
    van vmi ötlet ellene?

Probléma-aláírás:
    Problémaesemény neve: APPCRASH
    Alkalmazásnév: Setup.exe_unknown
    Alkalmazásverzió: 0.0.0.0
    Alkalmazás időbélyegzője: 4daccb36
    Hiba – modul neve: ntdll.dll
    Hiba – modul verziója: 6.1.7600.16695
    Hiba – modul időbélyegzője: 4cc7ab86
    Kivételkód: c0000006
    Kivétel – eltolás: 00046892
  • danyi2
    Köszönöm a gyors választ!
  • Klemice
    alt+enter
  • danyi2
    Ablakmódból hogy tudom visszahozni a játékot?
    Egyszer leraktam tálcára azóta meg csak ablakban indul.
    Pedig már próbáltam teljes ablakba állítani meg minden.
    Valaki tud valamit erre?
  • alma2
    Ennyi szerencsetlenkedest osszehozni egy palyan, a tobbi finomsagrol nem beszelve, (kulso nezet, best line) jo ertem en nem mindenki rally manias, de biztos nem csak nalam veri ki a biztositekot az ilyen jellegu videok :)
  • Mayorpapa
    Itt már vannak új festések néhány autóhoz.
  • Mayorpapa
    nem tudnátok skacok ezt a Free Car Pack-ot valahová feltenni, mert én nem tudom a LIVE oldaláról letölteni. Köszönet előre is!
  • acsati
    hm jó ötlet! köszi!
  • ajem kisa
    Legközelebb megnézed a hibakódot, és rákeresel a gugglin!
    Ha valakinek volt már ilyen, akkor is több részlet kell ahhoz, hogy válaszoljanak!
  • acsati
    sziasztok!
    az mitöl lehet hogy nekem a setup.exe hibát észlel és leáll?
  • Mayorpapa
    amiket egyébként meg kéne vásárolni? :)
  • Csokis
    Most olvasom, hogy a "Save failed" üzenet azért van, mert speciális karakter van abban a felhasználói névben, ami a windowsban van! Tehát, ha valakinek az a felhasználói neve, hogy pl. István, akkor máris rossz lesz a mentés, mert van benne egy speciális karakter, azaz az "á" betű.
  • WinStar
    tetszik hogy a dlc car pack-ba belekerült a peugeot,a colin mcrae r4,és a subaru 1995-ös :D
  • daver88
    Na próbálkoztam kicsit én is videófelvevéssel, sikerült is, bár kicsit fraps miatt laggolt, de nem vészes

A végén a hídnál elronottam :(
  • Hegyipapa
  • Totti5
    Igen.
  • mycso
    Mint az előbb írtam nem látja a kormányt, ha látná akkor kiválasztottam volna és ennyi. De nincs ott csak a "keyboard". Bár ez a kisebb rossz, mert be tudom manuálisan állítgatni, viszont nem mentődik el ez a nagyobbik baj, mert minden játékindítás után újból be kell állítgatni mindent.
  • vtechonda
    Végig vitte már valaki?
  • Klemice
    ott van hogy presets, buttons helyett kiválasztod a kormányt
  • mycso
    A kormányt nekem sem látja, viszont a billentyűzet beállításainál át tudom konfigolni a gombokat a kormányra...viszont minden egyes belépésnél meg kell ismételni, nálam is elfelejti a beállításokat.
  • Mayorpapa
    nekem sajna a szokásos probléma jön elő: kell neki egy hotfix, ami magyarul nincsen....(XP-m van)
  • zotya10002
    Jó éccaka!

• zotya10002
    Na még egy