2340
  • janihunk
  • pajti
    nyomtam egy :D
  • arty
    dirt2 (demo) fut/futott? nem lehet h a proci kevés neki? már nem emlékszem, hogy milyen utasításkészletben más a core2 a p4-től (minimumban core2 van)
  • RatBaG #1216
    mielőtt a rámpa végéhez érsz kanyarodj + kézifék.
  • Mircinko
    Cpu: Intel Pentium 4, 2.8 GHZ (2magos Proci)Ram: 4GB, VGA:GTS 450, WIN 7 64 bites, DirectX11, Mindenből a legfrissebb...
  • janihunk
    Szerintem ez eddig a legjobb menetem:D
  • arty
    gép? os? drriver? mid van?
  • arty
    Atya. Úr. Isten.
  • Laci82
    Szerintem meg az a legjobb...mikor sodor az ár.....
  • Nekrofil
    sikerült már valakinek 180at fordulni ugratás közbe? hogy lehet megcsinálni?
  • Mircinko
    Sziasztok! Nah végülis megvettem a game-et, de nem megy, úgyanis feltelepítettem és amikor índitanám, Dirt 3 logo-> aztán feketeség és aztán kidob az asztalra!! :((( Kompatibilitást már próbáltam :: vajon mi lehet a probléma és volt-e már valakinek hasonló problémája?? Kérem segítsetek mert nagyon szar hogy megvettem és nem tudok vele játszani!!
    Valaki segítene nagyon megköszönném, Üdv: Zsombor
  • janihunk
    Csináltam én is egy rövid vidit nemsoká fentlesz.
  • balazsgigi
    Nem semmi!
  • janihunk
    Atya ég.
  • Norbi1990
    Felvettem még egyet. Hátha eltudtok lesni egy pár trükköt, akinek esetleg nem megy :)
  • janihunk
    Nekem Genius WingMan Formula GP van. Nem a legkorszerűbb de hamarosan csere.
  • Norbi1990

A Force Feedbackhez nem nagyon nyúltam és Logitech Driving Force Pro-val játszok.
  • janihunk
    DiRT 3 Mud and Guts Car Pack DLC-
    DiRT 3 Super Teams Pack DLC
    DiRT 3 Power and Glory Car Pack DLC
    DiRT 3 Colin McRae Vision Charity Pack DLC

Ezek már vannak boxra. PC-n is lesznek? Fizetősek?
  • janihunk
    Úristen. Milyen kormány beállításaid vannak?
  • Norbi1990
    Logitech Driver fent van?
  • Rowlend
    Az miért van, hogy tegnap simán felismerte a kormányomat a játék (Logitech MOMO racing), reggel újra dobtam a windowst, és most meg csak azért sem akarja felismerni.
  • Norbi1990
    Most nyomtam egyet. Nem is olyan rossz ez a Ghymkana :D
  • vk90
    Nekem nem lép be a warez topikba :(.
  • janihunk
    De én úgy mondom hogy omlósz:D
  • arty
    játszd gyulai kolbásszal a kezedben, az elég magyaros lenne :P

magyarítás!
  • barmi
    kérnék egy illetékest hogy etegye be a banner alé az Off/Warez topikot !

• janihunk
    Az jó 2 nek is ők csinálták és jó is lett.
  • grebber
    Igen: "NightVisonSoftware gondozásában készül és jön..."
  • janihunk
    Magyarosítás lesz majd a játékhoz?
  • zaki
    Kéne egy kis help, mert van 2 db hiányzó hiányzó mission a power station részen, hogy meglegyen a 100% a battersea pályán, de sehogy nem jön össze, pedig tudom mit, és hogy kell csinálni.

Itt van kép is:

Boat Stands a neve a trükknek, és ezalatt kéne eldriftelni, de már 15 perce próbálkozom rajta, és sehogysem adja be. És mellette van egy kamion tréler (Truck Trailers), ami alatt szintén el kéne drftelni, de az sem jön össze. Nektek sikerült? Qrva idegesítő, hogy csak ezek hiányoznak, és nem sikerül megcsinálni.

6:47-től láthatóak egymás után. érdekes, hogy a videóban sem adta be aki készítette. lehet bugos ez a 2 trükk?
  • alma2
    Szent meggyozodesem, azert kell varni ennyi egy palya elott, mert lejatsza az animot amit "elterveztek" fuggetlenul attol, hogy mar reg betoltodott minden.
  • alma2
    Pedig a rally kocsikban is hasonlo van (bizonyos kategoriaban)
    Nekem g25-os az nagyon gagyi, a masikat nem lattam.
    ---
    Multiban nem erdekel ez a jatek :)
  • arty
    pillangót nem szeretem, de tény, hogy hatékony (és sztem annyira nem is gagyi a g27 H-ja, más játékokban, pl TDU nagyon élvezetes azzal menni)
  • Sponnyabob
    Nem csak feltétlen a rally-ra gondolok itt, bár a körversenyeknél tényleg elég jól elvannak egymással. Szóval nem azt mondom hogy soha nem hibáznak sőt határozott fejlődést látok ezen a téren, de még van hova fejlődni. Bár nem ezzel vannak a legnagyobb gondok inkább csináljanak még pályákat.

Egyébként a multi milyen (nem próbáltam még) vannak hosszú töltés/csatlakozás idők mire lehet számítani?
  • Palinko
    de ahogy nézem nem motosport, képkeresőben is valami terepjáró van :D
  • alma2
    Rally eseteben jobb lenne latni, DNF (nem fejezte be) uzenetet, az ideje helyen ? Szerintem tokmindegy. Ahol tobben vagyunk szerencsere finoman ki lehet tolni az ellent, az elorebb jutas erdekeben, ami nagyon pozitiv dolog, (nem mozdithatatlan sinauto az ellenfel, mint a legtobb jatekban) arrol nem beszelve ennyi "tudatos" benazast a gep reszerol meg egy jatekban sem lattam.
    De valakinek ez sem eleg, ertheto :)
  • Sponnyabob
    Szóval azt akartam kifejezni, hogy a 6-os szinthez már tényleg kell gyakorlás, de az 5-ös szinten én is olyan 70-80%-ban tudom hozni az első helyet.
    Amúgy elég gagyinak tartom hogy a nehézségi szintek annyiban különböznek, hogy 3-4 másodpercel jobb időket megy a gép és annyi. Nagyon ritkán kiesik valaki, de alig hibáznak pedig lássuk be azért ez még a legjobbakkal is megesik néha. Lehetne kicsit több szimulált emberi tényező benne szerintem.
  • alma2
    Lehet, hogy igy ?
    Eleg sok hozzakotheto dolog van a wiki szerint.
    wiki
  • acsati
    Nem játékra vettem :) Nem igazán játszok már, csak mondom ezt kipróbáltam volna, mert érdekelnek a rallyk. De hát ha nem, akkor nem. Sziasztok!
  • Klemice
    Játszani ne laptopot vegyetek már...