Colin McRae: Dirt 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

totyak
Köszönöm szépen. És mit is kellene csinálnom egészen pontosan? Sajnos nem vagyok jó angolos, lehet nem értem pontosan. Küldenem kell nekik egy e-mailt, benne a kóddal és a visszaigazoló e-maillel, amit a kereskedőtől aptam vásárláskor? Ők meg élesítik nekem a kódot? De hogy élesítik, ha nem is tudják melyik fiókra kell? Amúgy meg már rég nincs meg a visszaigazoló e-mail. Gondolom buktam a dolgot?

Egyébként továbbra is kérdés, a dobozos is 5x5 karakteres kódot ad és azt simán benyeli a rendszer?

IMYke2.0.0.0
Igen, most láttam az statunk összehasonlításakor.

A DIRT 3-at is felteszem a közeljövőben.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Szabi
nálam csak a dlc-s acsik hiányoznak, megjelenés közelben még jó volt a multi, viszont a dlc-k azóta se voltak jóárasítva.. :-/

"Nulla tenaci invia est via"

IMYke2.0.0.0
Hihih...
Nekem ilyenek a GRID 2-ben hiányoznak.
GYŰLÖLÖM az ilyen erőltetett co-op/multi achievementeket 😞

Igaz, a GRID 2-ből nekem csak 3 darab hiányzik:

* Keep Your Friends Close...
… and your enemies even closer. You beat a Rival on track.

* Staying the Distance
You completed an online Endurance race at Spa-Francorchamps.

* Time Extended
You've won an online Checkpoint event at Bathurst.

Persze, online versenyeken egyik sem teljesíthető.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.07.28. 19:26:50

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Szabi
link 😊

totyak
Van itt olyan, akinek sikerült steam-en elfogadtatni a dobozos verzió kódját? Már korábban is próbáltam, de az enyémet nem eszi meg. Annyi, hogy én külön vettem a live kulcsot, nem dobozos játékhoz volt. Lehet ez a gond? De amúgy meg simán elfogadja a játék, mikor belépek a live-ba és tudok online játszani. Dobozos kiadásokban is 5x5 karakteres a kód? Esetleg tudtok valami oldalt, ahol lehet írni a fejlesztőknek, hátha tudnak segíteni? Köszönöm

Szabi
azóta kormánnyal nagynehezen meglett, egy csomot állítgattam az autón és már a fél pályát is levágtam kb. 😄

viszont a multi acsikat jó lenne megcsinálni.. kéne 3-4 játékos akivel néha felmegyünk pár funrace-t nyomni 😊

csak néhány apróság hiányzik nekem 😄D
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Road Trip
Complete a Joyride online with at least 3 other players

The Professional
Complete your first Pro Tour race on Steam

Taking the Trophy
Win 10 Steam games (Pro Tour or Jam Session)

The Road Ahead
Complete 25 Steam games (Pro Tour or Jam Session)

Honourable Driver
Complete a Steam multiplayer race with a ‘Cautious’ rating

Steer Hunter
Complete a game of Invasion without any negative points (Pro Tour)

Can't Touch This!
Remain uninfected in a round of Outbreak (Pro Tour or Jam Session)

Cheeze It!
Be the mouse in a Cat n Mouse game where your team has gone on to win the game (Jam Session)

Flag Stealer
Steal the flag from the opposing team 5 times in a game of Transporter (Pro Tour)

Join the Party
Win a game in each of the multiplayer party modes (Pro Tour or Jam Session)

King of the Road
Win a Steam race in Hardcore Mode

Super Star
Earn enough fans to achieve the ‘Superstar’ title

The Tourist
Drive in excess of 100 miles (161 km) in Monte Carlo

French Connection
Win a Steam race in Monte Carlo (Jam Session)

Metropolis Racer
Win a Steam race in Shibuya (Jam Session)

kekeN7
Pedig nem lehetetlen, nekem asszem' másodszorra meglett, persze azért elég neccesen. 😄

Engem a Battersea idiótaság kergetett majdnem az őrületbe...
Utoljára szerkesztette: kekeN7, 2015.07.05. 12:33:51

Szabi
pfúúúú kezdek agyfszt kapni...... bő 2 órája próbálom a bob-os versenyt platinára megcsinálni, de fél-egy másodperccel lecsúszok állandóóóaaan <#rinya>

Szabi
Szabi 😄

DarkSl4yer
Steamen mi a neved ? Felveszlek akkor <#awink>
Szabi
jelen <#integet2>

DarkSl4yer
Üdv! Játszik még valaki?Esetleg lenne kedve valakinek kiszedni a multis achikat?
zotya10002
Írjátok meg a Steam neveteket! Felveszlek benneteket! A játékban külön fel kell hogy vegyem a barátokat?

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

arty
mintha lehetett volna írni a CM-nek a nem működő kulcsok miatt... én átnéztném a steam forumot, hátha irják, hogyan kell jelezni!

Forza.

totyak
Sajnos nem fogadja el. Pedig a telepített játék simán megeszi a Live kulcsot, multiplayer gond nélkül megy.

zotya10002
Jónak kéne lennie pedig!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

totyak
Itt lejjebb egy linkre kattintva azt olvasom (ha jól értem), hogy a dobozos játék Live kulcsát elfogadja a Steam most már. Én hiába írom be, invalid-ot ír. Vajon miért?

Szabi
igen, néha nyomok még 1-2 szakaszt 😊

a yt gombot passzolom, nem szoktam visszajátszást nézni 😄

zotya10002
Sziasztok! Valaki tolja még?Meg volt nekem régebben a játék,de most kedvet kaptam hozzá újra,és szereztem egy Steam kulcsot.
Azt néztem ,hogy a verseny visszajátszásnál már nincs YouTube felvétel lehetőség?Ki vették mi?

A héten (asszem kedd) elkészültek a FFB patchel. Respect 😊

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Hát, nem sajna 😞 meg egyik legnagyobb bug thread is ezzel tele

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Jött ki egy patch hozzá, elvileg az megoldja!

hangacsi.blog.hu

Mióta vártam erre, erre FFB elcseszve, jobbra ránt. WTF? Ezt hogy hozták össze 1,5 év alatt? 😞

Szabi
<#worship>

Elérhető a Dirt 3 Complete Edition GWFL nélkül a steamen!!! link

hangacsi.blog.hu

Sziasztok! Egy kis verseny?
DIRT3 – SEIKO Szerviz Rally Bajnokság
Utoljára szerkesztette: 59th LeFty, 2015.01.26. 12:27:06
Arról nem is beszélve, hogy ez a külső kamerából való billentyűzettel vezetés azért nem feltétlenül olyan, amit az ember szívesen nézne.
arty
felvezető szöveg helyesírási hibáktól hemzseg, a video szaggat

nézhetetlen, igénytelen munka

Forza.

Nézzétek a gameplay-em remélem tetszik:
Jah..... Persze....
Még hogy a Colin 1. Hogy lehetne az 1? Abba nem is volt még 98ban Focus WRC.<#wink>

Nem próbáltam, csak így videó alapján írom.
Kocsik: CMR2
Menü dizájn: CMR2 szerü
Pálya: CMR2 szerü (oldalt kemény fal szalagkorlát...., ami igazából nem volt)
Hangok: Na ez inkább a CMR1-re hajaz.
Fizika: Erről csak így videó alapján nem merem kijelenteni, de talán közelebb van a sim-es CMR1hez mint a 2 höz.
Kijelzők (HUD, Fordulatszámmérő stb): Egy az egyben CMR2005

Szóval ez egy ilyen tákolmány innen is, onnan is egy kicsit. Akkoriban azt mondtam volna hogy a CMR2 árkád (az 1 képest az is, meg az RC2000hez), de manapság amiket annak neveznek, azokon jóval túlmutat, inkább ilyen félszimulátonak mondanám.

Egyébként simán fut a CMR2 Win7en, a legújabb kocsik is megjelennek még hozzá (R5, S2000, 1.6WRC), akkor minek is váltsak, egy 5 autós, pár pályás játékra, a 22 autó és kb 9x8 pályá helyett?
A CMR1 is ment nekem Vista-n, igaz a videókarit nem ismerte fel így csak szoftveresen futott.<#eplus2>

Szabi
A játék legnagyobb baja a tartalom hiánya, droidos verziót is csak azért nem vettem meg, mert ez csak néhány autó és pálya, de még csak ígérgetés sincs rá hogy valaha is lesz tartalom bővítés.. :-/

grebber
Vakok vagyok és kész."Annyi értelme van..." nektek. Ez kökemény bevétel nekik.
Vajon miért jön sok sok android cucc pc-re? Mert sok sok ezer db-ot megvesznek és bevétel.
Ha értenék hozzá átportolnám az összes értelmes android cuccot pc-re a gameloft királyságokkal kezdve.
Egy régi cím "HD remake-jét" többen veszik mint némelyik új ip-t.....

Csak így tovább .

Next PC upgrade: 2022

Alexease
Ennek a CMR-nek annyi ertelme van, hogy Codies ezt is megteheti, van akkora studio es ceg. Klasszik, 3-gombos program, mukodik a mostani gepek, ennyi. Nosztalgiazni, begyujteni, vagy azoknak hasznalni, akik nem fogalkoznak annyira a grafikaval, kezelessel, nextgen-nel es hasonlokkal.

Persze poen/nepszeru/johuzas lenne kiadni ujra a programot (ugyanugy, menuk, palyak, autok), teljesen felujitva, a mostani a vagy a nextgen cuccokra! Lenyegeben megtehetik, talan ez lesz a kovetkezo huzasuk.
lac coo
az ötlet szerintem is jó, sok játékot megvennék ilyen feljavított kiadásban, de szerintem nem sokan vagyunk ezzel így ...
Manapság ha egy játék második részéhez nem készül új motor, már sírás van 😄DD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

kekeN7
Akkor inkább hagyták volna a fenébe... most inkább kiadtak egy félig megcsináltat?
Ja bocs, csak a mobilos verziót kellett portolni... (tudom, a fejlesztők megmondták, hogy nem).

Tényleg kár érte, mert az ötlet maga tök jó.

lac coo
Hát nem hiszem, hogy értelme lenne a teljes játékot fullra felújítani, annyit azért nem ér, és nem vennék annyian ...

kekeN7
Az ötlet tök jó (szokatlan is a Codemasterstől), az ár is, de persze túl szép, hogy igaz legyen.... egy halom autó hiányzik, és van kemény 3 rally. Ez így viszont rókabőr, még 7 euróért is. 😞

lac coo
Vazzeg ilyen öreg vagyok, ezzel még én is játszottam, rossz rugós kormányon 😄DD

Alexease
Igen, ez a klasszikus, kicsit felpiszkalva kinezetre (most nem 16 evesnek nez ki, csak 10-nek)😄

lac coo
ez még a legelső ?

Alexease
16 eves program, akkoriban jonak szamitott😊
nem játszottam vele, árkád vagy sim?

Gondolom modolni nem lehet, akkor meg megette a fene az egészet.....

#2241-re, (félrement):

Ilyen gépigénnyel kiadni. LOL

Meglestem, a ronda verzát, kíváncsiságból. P4-es gépen röhögve viszi 1024*768-on, a LOW grafikai beállítások mellett. High-on babarózsaszín/hupilila a kép, a menü jó, függetlenül a grafikai beállításoktól. Még, így is jobb a grafika, mint az eredeti kiadásé. Mindezt, a jó öreg XP-n.
A stemes értékeléseknél fele-fele a negatív és a pozitív vélemények aránya. Pozitívumként szinte csak a nosztalgia-faktort meg az árat említik. Azt írják, hogy egy az egyben a mobilos változatot (Unity) hozták vissza pc-re. Nem tudtam, hogy készül ilyen, de akár még jó is lehetett volna. 😞

grebber
Jelen majd ha kapni 2TF2 kulcsért!

Alexease
Emlekezettbol irtam (9.99EUR es hasonlora emlekeztem), de valoban 6.99EUR.
De igazabol telejsen mindegy, jelentkezzen aki megveszi😄
grebber
Az jó mert én 6,99€ látok.

Alexease
Ma jelent meg a klasszik Colin McRae Rally remastered (Steam, 10EUR) 😊