2340
  • totyak
    Köszönöm, megpróbálom, írok nekik egy levelet. Veszteni nem vesztek semmit. Majd megírom, ha lesz valami fejlemény.
    Utoljára szerkesztette: totyak, 2015.07.29. 18:48:26
  • Szabi #2299
    szerintem igen :)
  • totyak
    És ha a Live menüje látszik és be vagyok jelentkezve, látszik a nicknevem, abból nekik egyértelmű, hogy online vagyok? Bocs a hülye kérdéseimért, de nem vagyok tökéletesen tisztában a Live működésével, csak játszom.
  • Szabi #2297
    xbox gémpadon nyomd meg az xbox klogót, vagy billenen talán a home-ot, akkor bejön a lájv menűje
  • totyak
    Hol tudok olyan képet lőni a játékban, amiről egyértelműen látszik, hogy én vagyok, vagyis az én nicknevem, illetve az is látszik, hogy online vagyok, tehát élő Live kulcsom van? Direkt emiatt szenvedtem fel újra ma a játékot. Hadd ne mondjam mennyit kínlódtam a Live-val, mire észheztért.
  • arty
    "Rendes a Steam"

ezt a codemasterstől kaptad :)
  • DarkLighter

Átregisztráltam a GFWL-os alapjátékomat Steamre, Complete Eedtitont kaptam érte. Rendes a Steam. Eddig mindenben jobb, jobb szerverek és a játék is jobban fut. GFWL-on laggos szerverek voltak. Viszont én jól visszaestem a kihagyás miatt, mp-ceket kapok.
  • hangacsi
    Nekem simán ment a regelés. És igen, 5x5 karakter a kód a dobozosban is.
  • kekeN7
    Nekem már csak a Flag Stealer meg a Superstar hiányzik... előbbi csak egy event, a másik viszont még hosszabb idő, úgyhogy én szívesen mennék versenyezni. Ha gondolod, vegyél fel (vagy bárki más is innen), az itteni nevem a steam community ID-m. :)
    Utoljára szerkesztette: kekeN7, 2015.07.28. 21:54:50
  • Szabi #2291
    szerintem küld el a lájv-os fiókod mélcímét, a kulcsod, meg egy képet amin látszik hogy megvan neked a lájvba a játék, illetve persze a steam-es nickneved is, hogy lássák utólag hogy igen, beregisztráltad :)

a [email protected] címre írd meg “DiRT 3 Digital Copy Code” címmel
  • totyak
    Köszönöm szépen. És mit is kellene csinálnom egészen pontosan? Sajnos nem vagyok jó angolos, lehet nem értem pontosan. Küldenem kell nekik egy e-mailt, benne a kóddal és a visszaigazoló e-maillel, amit a kereskedőtől aptam vásárláskor? Ők meg élesítik nekem a kódot? De hogy élesítik, ha nem is tudják melyik fiókra kell? Amúgy meg már rég nincs meg a visszaigazoló e-mail. Gondolom buktam a dolgot?

Egyébként továbbra is kérdés, a dobozos is 5x5 karakteres kódot ad és azt simán benyeli a rendszer?
  • IMYke2.0.0.0
    Igen, most láttam az statunk összehasonlításakor.

A DIRT 3-at is felteszem a közeljövőben.
  • Szabi #2288
    nálam csak a dlc-s acsik hiányoznak, megjelenés közelben még jó volt a multi, viszont a dlc-k azóta se voltak jóárasítva.. :-/
  • IMYke2.0.0.0
    Hihih...
    Nekem ilyenek a GRID 2-ben hiányoznak.
    GYŰLÖLÖM az ilyen erőltetett co-op/multi achievementeket :(

Igaz, a GRID 2-ből nekem csak 3 darab hiányzik:

* Keep Your Friends Close...
    … and your enemies even closer. You beat a Rival on track.

* Staying the Distance
    You completed an online Endurance race at Spa-Francorchamps.

* Time Extended
    You've won an online Checkpoint event at Bathurst.

Persze, online versenyeken egyik sem teljesíthető.
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.07.28. 19:26:50
  • Szabi #2286
    link :)
  • totyak
    Van itt olyan, akinek sikerült steam-en elfogadtatni a dobozos verzió kódját? Már korábban is próbáltam, de az enyémet nem eszi meg. Annyi, hogy én külön vettem a live kulcsot, nem dobozos játékhoz volt. Lehet ez a gond? De amúgy meg simán elfogadja a játék, mikor belépek a live-ba és tudok online játszani. Dobozos kiadásokban is 5x5 karakteres a kód? Esetleg tudtok valami oldalt, ahol lehet írni a fejlesztőknek, hátha tudnak segíteni? Köszönöm
  • Szabi #2284
    azóta kormánnyal nagynehezen meglett, egy csomot állítgattam az autón és már a fél pályát is levágtam kb. :D

viszont a multi acsikat jó lenne megcsinálni.. kéne 3-4 játékos akivel néha felmegyünk pár funrace-t nyomni :)

csak néhány apróság hiányzik nekem :DD
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Road Trip
    Complete a Joyride online with at least 3 other players

The Professional
    Complete your first Pro Tour race on Steam

Taking the Trophy
    Win 10 Steam games (Pro Tour or Jam Session)

The Road Ahead
    Complete 25 Steam games (Pro Tour or Jam Session)

Honourable Driver
    Complete a Steam multiplayer race with a ‘Cautious’ rating

Steer Hunter
    Complete a game of Invasion without any negative points (Pro Tour)

Can't Touch This!
    Remain uninfected in a round of Outbreak (Pro Tour or Jam Session)

Cheeze It!
    Be the mouse in a Cat n Mouse game where your team has gone on to win the game (Jam Session)

Flag Stealer
    Steal the flag from the opposing team 5 times in a game of Transporter (Pro Tour)

Join the Party
    Win a game in each of the multiplayer party modes (Pro Tour or Jam Session)

King of the Road
    Win a Steam race in Hardcore Mode

Super Star
    Earn enough fans to achieve the ‘Superstar’ title

The Tourist
    Drive in excess of 100 miles (161 km) in Monte Carlo

French Connection
    Win a Steam race in Monte Carlo (Jam Session)

Metropolis Racer
    Win a Steam race in Shibuya (Jam Session)
  • kekeN7
    Pedig nem lehetetlen, nekem asszem' másodszorra meglett, persze azért elég neccesen. :D

Engem a Battersea idiótaság kergetett majdnem az őrületbe...
    Utoljára szerkesztette: kekeN7, 2015.07.05. 12:33:51
  • Szabi #2282
    pfúúúú kezdek agyfszt kapni...... bő 2 órája próbálom a bob-os versenyt platinára megcsinálni, de fél-egy másodperccel lecsúszok állandóóóaaan
  • Szabi #2281
    Szabi :D
  • DarkSl4yer
    Steamen mi a neved ? Felveszlek akkor
  • Szabi #2279
    jelen
  • DarkSl4yer
    Üdv! Játszik még valaki?Esetleg lenne kedve valakinek kiszedni a multis achikat?
  • zotya10002
    Írjátok meg a Steam neveteket! Felveszlek benneteket! A játékban külön fel kell hogy vegyem a barátokat?
  • arty
    mintha lehetett volna írni a CM-nek a nem működő kulcsok miatt... én átnéztném a steam forumot, hátha irják, hogyan kell jelezni!
  • totyak
    Sajnos nem fogadja el. Pedig a telepített játék simán megeszi a Live kulcsot, multiplayer gond nélkül megy.
  • zotya10002
    Jónak kéne lennie pedig!
  • totyak
    Itt lejjebb egy linkre kattintva azt olvasom (ha jól értem), hogy a dobozos játék Live kulcsát elfogadja a Steam most már. Én hiába írom be, invalid-ot ír. Vajon miért?
  • Szabi #2272
    igen, néha nyomok még 1-2 szakaszt :)

a yt gombot passzolom, nem szoktam visszajátszást nézni :D
  • zotya10002
    Sziasztok! Valaki tolja még?Meg volt nekem régebben a játék,de most kedvet kaptam hozzá újra,és szereztem egy Steam kulcsot.
    Azt néztem ,hogy a verseny visszajátszásnál már nincs YouTube felvétel lehetőség?Ki vették mi?
  • CamelX
    A héten (asszem kedd) elkészültek a FFB patchel. Respect :)
  • CamelX
    Hát, nem sajna :( meg egyik legnagyobb bug thread is ezzel tele
  • hangacsi
    Jött ki egy patch hozzá, elvileg az megoldja!
  • CamelX
    Mióta vártam erre, erre FFB elcseszve, jobbra ránt. WTF? Ezt hogy hozták össze 1,5 év alatt? :(
  • Szabi #2266
  • hangacsi
    Elérhető a Dirt 3 Complete Edition GWFL nélkül a steamen!!! link
  • 59th LeFty
    Sziasztok! Egy kis verseny?
    DIRT3 – SEIKO Szerviz Rally Bajnokság
    Utoljára szerkesztette: 59th LeFty, 2015.01.26. 12:27:06
  • PetiM44
    Arról nem is beszélve, hogy ez a külső kamerából való billentyűzettel vezetés azért nem feltétlenül olyan, amit az ember szívesen nézne.
  • arty
    felvezető szöveg helyesírási hibáktól hemzseg, a video szaggat

nézhetetlen, igénytelen munka
  • Xhungame
    Nézzétek a gameplay-em remélem tetszik: