Colin McRae: Dirt 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
"Baker, a II. világháborús játékfordítók céhének nagymestere."
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2017.06.28. 17:38:35
"Nulla tenaci invia est via"
hangacsi.blog.hu
Utoljára szerkesztette: tomy88trance, 2016.11.14. 14:14:27
Asus B85M-G,i5-4460@3,2Ghz,Asrock Rx570 PhantomGaming X 4GB OC, Kingston Hyper X Fury 2x4GB DDR3,
hangacsi.blog.hu
Igazából mire lennél kíváncsi? Mivel semmi nagy dolog nincs a játékban. Nyomod a versenyeket, nyersz, megnyílnak az újabbak és ennyi röviden.
hangacsi.blog.hu
grebber: Mondod te, aki mindenért max 1 táblacsoki árát vagy hajlandó kifizetni. De igazad van, rohadék fejlesztők,. hogy merték ingyenessé tenni, hisz már mindenkinek megvan akinek kellett!!!444
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2016.11.11. 14:00:49
,mekkora kamuk ezek a Nesze semmi fogd meg jól ajánlatok
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2016.11.11. 10:48:30
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Most már nincs (kliensből a kép):
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.08.02. 11:12:50
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
örülj, hogy egy - nyilván - olcsó példánnyal eddig elvoltál (amíg a játék leesett 9-10 ezerről 1800ra) és most valódi, jogtiszta változatra cserélhetsz nem túl nagy pénzért 😊
(ha egyébként radeonod van, ajánlom a raptr futtatását, azzal össze lehet grindelni pontot, amiből kapsz kódot... minő véletlen, nekem van is egy példányom, ezerötér' a tiéd, ha nincs kedv szenvedni 😉 )
Forza.
lehet megint csak kidobott pénz lesz....
egyébként mivel a lájvos továbbra is működik, bár a csalódásod megértem, nem várható el a CM-től hogy a világ végéig foglalkozzanak a dobozos kódok steamesre cserélésével.... ráadásul én írtam neked májusban, hogy mi a treendő, nem foglalkoztál vele, elsősorban magadra vess 😊
Forza.
"Thank you for submitting your recent request to Codemasters Customer Services concerning DiRT 3.
If you have purchased the key from a website who sold you only a GFWL key, then unfortunately we cannot guarantee that this key will work on Steam, as many such sites are not official sellers and may have acquired their keys through illegitimate means.
We did provide assistance for all customers whose GFWL keys were not recognised by Steam for a limited period, however this period has now expired. We are no longer providing replacement keys I'm afraid. Please accept our apologies for any inconvenience caused."
Úgyhogy marad a Live-os szenvedés, a Codemasters meg lecumizhat bő nyállal.
Asrock B85M Pro4 | Intel Core i5-4460 | Kingston 8Gb DDR3 1600 HyperX Fury Blue | AMD Radeon HD6570 2Gb | Kingston HyperX Fury SSD 120Gb | FSP 500 Hexa+ | Cooler Master N300 |
Asrock B85M Pro4 | Intel Core i5-4460 | Kingston 8Gb DDR3 1600 HyperX Fury Blue | AMD Radeon HD6570 2Gb | Kingston HyperX Fury SSD 120Gb | FSP 500 Hexa+ | Cooler Master N300 |
Utoljára szerkesztette: totyak, 2015.07.29. 18:48:26
Átregisztráltam a GFWL-os alapjátékomat Steamre, Complete Eedtitont kaptam érte. Rendes a Steam. Eddig mindenben jobb, jobb szerverek és a játék is jobban fut. GFWL-on laggos szerverek voltak. Viszont én jól visszaestem a kihagyás miatt, mp-ceket kapok.
hangacsi.blog.hu
Utoljára szerkesztette: kekeN7, 2015.07.28. 21:54:50
a [email protected] címre írd meg “DiRT 3 Digital Copy Code” címmel