2340
  • ajem kisa
    Én is nyomom Zotyával (#1693hsz), pedig neki is ikszpéje van!(írta is párszor)
  • Timbu
    Ez butaság... Nekem semmi gondom nem volt vele magyar XP-vel. Települt az ingyenes DLC, megy a multi.
    (Az egyetlen probléma, hogy a Live Marketplace a játékból nem érhető el, így a DLC-t a GFWL kliensből kell telepíteni.)
  • wollnerd #1698
    hát igen! Gratula!!! Nem is értem! Miért fontos kibaszottul az opr. nyelve??!!!
  • HUN BECSEHELY
  • Mayorpapa
    A CD GALAXISNÁL a játék adatlapjánál ezt írják: "A LIVE és a kapcsolódó játékmódokhoz szükséges, online funkciókat is tartalmazó LIVE szolgáltatás magyar Windows XP-re nem érhető el....A Games for Windows LIVE támogatottság hiánya miatt a játék multiplayerben, online módon magyar Windows XP-n hazánkban még nem játszható." NO COMMENT...
  • hangacsi
    Eddig már én is lejutottam 1x, de most a frissítéssel van a gond, mert mindíg a vége felé hibát észlel, és leáll.
    Ha meg nem frissítem, nem tudok belépni a live-al.
  • Sponnyabob
    Én se :( Nincs pénzem a repülőjegyre... de a bombát összehozzuk valahogy aztán dobd rájuk mindannyiunk nevében
  • zotya10002
    Nem tudok segíteni sajnos:-(
  • wollnerd #1692
    Na, akkor SOHA többé GFLW játékok...
    DE! ha majd az esetlegesen megjelenő PC-s Red Dead Redempion-hez se jut eszébe a Rockstar-nak a Steam, akkor
    teszek egy TNT bombát a cég épületének a központjába!!!!
  • zotya10002
    Akkor passszolok:-)
  • wollnerd #1690
    De most már a GTA IV-gyel se tudok online bejentkezni!
  • zotya10002
    Társítsd a GTA Iv live acchoz!!

Én is a Dirt 2 acchoz tettem ,így nem kellett vele pöcsölnöm!
  • wollnerd #1688
    JA, MAGYAR XP-VEL TÖRTÉNT AZ EGÉSZ DOLOG, ÚGYHOGY EZ MOST MÁR TÉLLEG SZÁNALMAS%!!!!!!!!!!
  • wollnerd #1687
    De én ezt tényleg nem értem! Mikor én megvettem a GTA Iv-et December végén, tudtam online profilt csinálni hozzá, mindig online jelentkezett be! DE MOST SEMMI!!!
    Mi a fanc van a live-val Mo.-on?????
  • Mayorpapa
    no, ezért érdekelne engem, hogy van-e valaki, aki megvette, és magyar nyelvű XP-vel tud vele játszani és MENTENI IS!!!
  • arty
    nem
  • Mayorpapa
    magyar nyelvű XP-vel? (mert hogy olvastam, hogy azzal nem megy a LIVE)
  • arty
    jópáran megvettük és semmi gond online profillal
  • Mayorpapa
    én egyébként addig eljutok, hogy kéri, írjam be a serialt, te is eljutsz eddig? kiváncsi lennék, mi történne utána, engedne-e tovább? Így azért nem merem megvenni a játékot...
  • HUN BECSEHELY
    itt
  • zotya10002
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1305922668

Itt adnak!
  • Krisztiam #1679
    sziasztok
    crack kellene nekem a dirt 3-hoz.. tud valaki?
  • zotya10002
    Felébredtééél?
  • HUN BECSEHELY
    Ahoj=Helló
  • BIZ0906
    Fraps
  • wrx
    Ahoj!

Mivel loptok képet/videót a játékból?
  • hangacsi
    Nem.
  • masssza
    Nem indúl el a játék. Friss driverek, Win7_32bit, Intel E5200, 2Gb Ram, Nv8800GT. Rákatintok a ikonra égy darabig tölt de semmi hiba üzenet, más gépen jól müködik, net virusirtó letiltva. Mi lehet a gond?
  • Mayorpapa
    engem igazából nem is a fissítés érdekelne, hanem hogy tudtad-e regisztrálni a játékot, és játék közben tudsz-e menteni? Offline profil a DIRT2-höz jó volt, ehhez már nem jó. Nekem működik az offline profil, tudok is játszani, de nem tudok menteni...kezdhetem mindig elölről...
  • ajem kisa
    Ez is kulimász teszt!
  • sherlock1
    a pcg-s dirt 2 cikk az valami borzalom volt, emlékszem. Olyan dolgokat fikázott a csávó, hogy az eszméletlen...
  • Reg5
    Ebben mi nem igaz? 3 nehézségi fog van, pluszban 6-os skálán beállítod az ellenfeleket.

Enton: Igen, a menü jellegtelen, értelmetlen.
    sherlock1: PCG-ben a Dirt 2-es cikkben volt olyan baki, hogy ihajj...
  • sherlock1
    én már megszoktam, hogy mindig bakiznak ezek a "professzionális játékújságírók". értékeléssel nagyjából egyetértek. menu tényleg szar, főleg a 2. rész után.
  • Enton
    Arról meg már egy szót se említsünk, hogy az időjárási effectekről egy mondat sincs írva. Jelegtelen menü? Bezzeg a kettőben mindenki azért sírt mert átláthatatlan, meg szédültek a kamera mozgásától.
    Azért mostmár eldönthetnék mi kell?
    Vicc ez a cikk. A nehézségi fokokról, meg megint ne is mondjunk semmit, aki megtalálja mission menupontot gyíkhaj módban az tudjon már észrevenni egy costum menüpontot a difficult részben.
  • arty
    "a dirt3-ban három nehézségi fokozat van"

:DDD

na, ezért gémszar a gémszar ...
  • Tormiee17
    Nyilván mert szórakoztat,de van mikor a szórakozásból idegesség lesz,kicsit lehiggadok és folytatom tovább:D ez ilyen :D
  • sherlock1

teljes gémszar letöltése
  • arty
    döntsd el miért játszol :)

hogy felidegelődj? hajrá!
    hogy szórakozz? vedd lejjebb arra az eventre a nehézséget egyel :)
  • Tormiee17
    Ez egy köcsög játék rájöttem,vannak olyan versenyek ami kibaszott nehezek,igaz 5-s nehézségen nyomok mindent szinte,nem szoktam állítgatni,de kiidegel.
  • csgj
    Hát, szerintem nálam több annál... :-S Na mindegy, kibírom azért... :-P