2340
-
#1700 Én is nyomom Zotyával (#1693hsz), pedig neki is ikszpéje van!(írta is párszor) -
Timbu #1699 Ez butaság... Nekem semmi gondom nem volt vele magyar XP-vel. Települt az ingyenes DLC, megy a multi.
(Az egyetlen probléma, hogy a Live Marketplace a játékból nem érhető el, így a DLC-t a GFWL kliensből kell telepíteni.) -
#1698 hát igen! Gratula!!! Nem is értem! Miért fontos kibaszottul az opr. nyelve??!!! -
HUN BECSEHELY #1697 -
#1696 A CD GALAXISNÁL a játék adatlapjánál ezt írják: "A LIVE és a kapcsolódó játékmódokhoz szükséges, online funkciókat is tartalmazó LIVE szolgáltatás magyar Windows XP-re nem érhető el....A Games for Windows LIVE támogatottság hiánya miatt a játék multiplayerben, online módon magyar Windows XP-n hazánkban még nem játszható." NO COMMENT... -
hangacsi #1695 Eddig már én is lejutottam 1x, de most a frissítéssel van a gond, mert mindíg a vége felé hibát észlel, és leáll.
Ha meg nem frissítem, nem tudok belépni a live-al. -
Sponnyabob #1694 Én se :( Nincs pénzem a repülőjegyre... de a bombát összehozzuk valahogy aztán dobd rájuk mindannyiunk nevében -
#1693 Nem tudok segíteni sajnos:-( -
#1692 Na, akkor SOHA többé GFLW játékok...
DE! ha majd az esetlegesen megjelenő PC-s Red Dead Redempion-hez se jut eszébe a Rockstar-nak a Steam, akkor
teszek egy TNT bombát a cég épületének a központjába!!!! -
#1691 Akkor passszolok:-)
-
#1690 De most már a GTA IV-gyel se tudok online bejentkezni! -
#1689 Társítsd a GTA Iv live acchoz!!
Én is a Dirt 2 acchoz tettem ,így nem kellett vele pöcsölnöm! -
#1688 JA, MAGYAR XP-VEL TÖRTÉNT AZ EGÉSZ DOLOG, ÚGYHOGY EZ MOST MÁR TÉLLEG SZÁNALMAS%!!!!!!!!!! -
#1687 De én ezt tényleg nem értem! Mikor én megvettem a GTA Iv-et December végén, tudtam online profilt csinálni hozzá, mindig online jelentkezett be! DE MOST SEMMI!!!
Mi a fanc van a live-val Mo.-on????? -
#1686 no, ezért érdekelne engem, hogy van-e valaki, aki megvette, és magyar nyelvű XP-vel tud vele játszani és MENTENI IS!!! -
#1685 nem -
#1684 magyar nyelvű XP-vel? (mert hogy olvastam, hogy azzal nem megy a LIVE) -
#1683 jópáran megvettük és semmi gond online profillal -
#1682 én egyébként addig eljutok, hogy kéri, írjam be a serialt, te is eljutsz eddig? kiváncsi lennék, mi történne utána, engedne-e tovább? Így azért nem merem megvenni a játékot... -
HUN BECSEHELY #1681 itt -
#1680 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1305922668
Itt adnak! -
#1679 sziasztok
crack kellene nekem a dirt 3-hoz.. tud valaki? -
#1678 Felébredtééél? -
HUN BECSEHELY #1677 Ahoj=Helló -
BIZ0906 #1676 Fraps -
#1675 Ahoj!
Mivel loptok képet/videót a játékból? -
hangacsi #1674 Nem. -
masssza #1673 Nem indúl el a játék. Friss driverek, Win7_32bit, Intel E5200, 2Gb Ram, Nv8800GT. Rákatintok a ikonra égy darabig tölt de semmi hiba üzenet, más gépen jól müködik, net virusirtó letiltva. Mi lehet a gond? -
#1672 engem igazából nem is a fissítés érdekelne, hanem hogy tudtad-e regisztrálni a játékot, és játék közben tudsz-e menteni? Offline profil a DIRT2-höz jó volt, ehhez már nem jó. Nekem működik az offline profil, tudok is játszani, de nem tudok menteni...kezdhetem mindig elölről... -
#1671 Ez is kulimász teszt! -
#1670 a pcg-s dirt 2 cikk az valami borzalom volt, emlékszem. Olyan dolgokat fikázott a csávó, hogy az eszméletlen... -
Reg5 #1669 Ebben mi nem igaz? 3 nehézségi fog van, pluszban 6-os skálán beállítod az ellenfeleket.
Enton: Igen, a menü jellegtelen, értelmetlen.
sherlock1: PCG-ben a Dirt 2-es cikkben volt olyan baki, hogy ihajj... -
#1668 én már megszoktam, hogy mindig bakiznak ezek a "professzionális játékújságírók". értékeléssel nagyjából egyetértek. menu tényleg szar, főleg a 2. rész után. -
Enton #1667 Arról meg már egy szót se említsünk, hogy az időjárási effectekről egy mondat sincs írva. Jelegtelen menü? Bezzeg a kettőben mindenki azért sírt mert átláthatatlan, meg szédültek a kamera mozgásától.
Azért mostmár eldönthetnék mi kell?
Vicc ez a cikk. A nehézségi fokokról, meg megint ne is mondjunk semmit, aki megtalálja mission menupontot gyíkhaj módban az tudjon már észrevenni egy costum menüpontot a difficult részben. -
#1666 "a dirt3-ban három nehézségi fokozat van"
:DDD
na, ezért gémszar a gémszar ... -
#1665 Nyilván mert szórakoztat,de van mikor a szórakozásból idegesség lesz,kicsit lehiggadok és folytatom tovább:D ez ilyen :D -
teljes gémszar letöltése -
#1663 döntsd el miért játszol :)
hogy felidegelődj? hajrá!
hogy szórakozz? vedd lejjebb arra az eventre a nehézséget egyel :) -
#1662 Ez egy köcsög játék rájöttem,vannak olyan versenyek ami kibaszott nehezek,igaz 5-s nehézségen nyomok mindent szinte,nem szoktam állítgatni,de kiidegel. -
csgj #1661 Hát, szerintem nálam több annál... :-S Na mindegy, kibírom azért... :-P