2340
  • DummyBoy
    Vásároltál már G2play-en? Csak merthogy ugyanúgy lehet kapni STEAM és más kódokat is ...

Én pl.: ott vettem akciósan WH40k-t .

Semmi nem számít ... csak a CD kulcs ... minden mást leszarnak ...

Hiszen csak a CD kulcsnak van értéke, speciálisan az különbözteti meg a játékokat ...

De ha már G2play:

"Original Retail CD Key: This product might show ideal for gamers with the original CD/DVD of the game but there CD-KEY was banned, stolen etc. Please note that the publisher of the game might not support direct digital download of the game from its website / servers. The CD-Key provided by G2PLAY comes from original package of the game and you will be the first owner of this CD-Key and enables you to play on the official multiplayer servers of the game. "

A régi StarForce még DVD alapú volt, de ma már csak nyűg a DVD gártás ...
  • arty
    (hogy bizonyos, más rendszerekben várásolt játékok kulcsai beregelhetőek-e steam alá is, az kiadó - steam közötti megállapodás kérdése, nem általános policy)
  • arty
    ne vedd egy kalap alá a g2play-t és a direct2drive-t! ez utobbi egy legális bolt, ahol mindent megkapsz, ami a játékhoz kell, míg a g2play egy kulcs-bolt :) gondolod a codemasters CSAK kulcsokat eladott nekik? fenéket... vszeg van kapcsolatuk a kínai gyárban, ahol ezeket nyomják és onnan elloptak kulcsokat és ennyi

ráadásul csak cdkulcsal NEM tudod elinditani a játékot, akkor se ha kölcsön kaptál egy lemezt, hiszen később is, minden induláskor kéri a cd-t a játék!
  • DummyBoy
    Ok, lehet sarkítani, de sok esetben simán megvásárolható ... G2play, yuplay, direct2drive is ad el pl: steam kódokat ... és ezek nem garázsboltok.

Asszem pont a Dirt esetén vezették be azt, hogy a játék kulcsát nem lehet továbbadni, ha már felhasználtad ... De a lemezt igen ...

Veszel egy CD kulcsot, meg egy eredeti lemezt és mindjárt nem warez ...

Hozzáteszem, valszeg senkit sem érdekel az eladott lemezek ára, itt az a lényeg, hogy hány játékot (CD kulcsot) értékesítettek.

Nem vitatkozni szeretnék, csak arra rávilágítani, hogy van benne logika, hogy csak CD kulcsot árusítsanak ... Főleg ennél a játéknál! Szóval nem biztos hogy warez :)
  • Mayorpapa
    Némi iróniát érzek ki utolsó mondatodból, de sebaj, köszönöm hogy válaszoltál és tanácsot adtál.
  • zotya10002
    Ócsóóóó Dirt 3,és megbízható embertől!!
  • ajem kisa
    Nemhiszem, hogy van ilyen hazai webshop, de amugy irtam, hogy keress steam kupont, mert az volt apróban is a péhán asszem!
    Azt rögtön letudod csekkolni, hogy használták-e már, mert az a bizonyos kód egy e-mail-hez van rendelve (megkell adni egy amd serialt vele), oda küldik a tényleges serialt, és csak a mail tulajdonosa fogja ismerni!
    De nyilván te ezt is már tudtad...-.-
  • Mayorpapa
    no, akkor mielőtt még nagyon messzire elkalandoznánk, az EREDETI kérdésem pont az lett volna, hogy van-e olyan magyar, megbízható, legális oldal, ahonnan lehet cd kulcsot rendelni? erre jött Arty, hogy soha nem is lehetett CSAK cd kulcsot kapni, és ez warez téma, fáradjak át máshová. Hát innen eljutottunk oda, hogy azért mégis csak lehet, csak nem elég megbízható, meg csak fél legális, meg stb...De az eredeti kérdésemre csak nem akar senki se válaszolni (bár ezek után feltételezem, hogy Mo-on még nincs ilyen oldal) Marad a várakozás, amíg a dobozos verzió lemegy 4-5000 Ft-ra...
  • ajem kisa
    Annyiért talán kapsz steam kupont is, és az csak jobb mint egy szedettvetett oldal, amiről panaszok vannak a neten, és (nememlékszem melyik játékban) ban-t is kaphatsz azért a serial-ért!
    Ilyen alapon adj Arty-nak is 4k-t, és ad neked serialt hozzá...
  • Mayorpapa
    no, akkor erre én azt mondom, hogy ha adok a cd kulcsért 4000(!) Ft-ot, és ők teljesítik a kötelezettségüket, akkor én nem fogok utánuk nyomozni. Lewarezolni meg nem kell a játékot, mert kölcsönkérem a haveromtól, aki megvette, de mivel az ő cd kulcsa már foglalt, ezért veszek magamnak egy másikat, ennyi. Gondolom, ezért (is) találták ki, hogy csak cd kulcsot is lehessen venni.
  • arty
    olvass utánuk. naivnak kell lenned, hogy tiszta üzleti hátteret feltételezz egy ilyen oldal esetén :)

Dummyboy: a steam, direct2drive, eastore NEM csak kulcsot ad: leszedhető tőlük a játék és mintegy mellékesen (és természetesen) kapod hozzá a cdkulcsot is, amivel aktiválod, multizol, stb

ezzel szemben a kulcsoldalakról tele van a net panaszosokkal, a játékot neked kell hozzáwarezolni, kiadó elzárkózik tőlük, stb
  • wollnerd #1729
    Hűűű! Ez nagyon állat!!
    Tiszta roller coaster!!!! :D
  • DummyBoy
    Ez természetesen nem igaz ...

Irgalmatlan mennyiségű ilyen oldal van ...

És nem kell lelopnod semmit, az ilyen oldalak nagy részén letölthető mellé ugyanis minden ...

EA Store, Steam ... csak hogy a kisebbeket említsem ...

De ha csak kulcsboltokról beszélünk akkor ott a direct2drive pl.
  • Mayorpapa
    Igen? Gondolom akkor ez egy kalóz oldal...
    Egyébként itt az oldalon is volt már, aki csak kulcsot vett, gondoltam, hátha kis hazánkban is lehet már.
  • Lbaxta
  • arty
    sehol sem lehet legálisan csak kulcsot venni, hiszen ahoz hozzá kell lopnod a játék fájljait
  • Mayorpapa
    Hát ezt a következtetést mégis miből vontad le? A "meg tudom venni" szóösszetétel nálad mit jelent?
    A kérdésem még egyszer a gyengébbek kedvéért: nem lehet MO-on csak a kulcsot megvásárolni, csakis külföldi oldalról? Erre is tudnál esetleg válaszolni?
  • arty
    mármint orrgazda oldalt keresel, akik lopott kulcsokkal bizniszelnek?

másik topik...
  • Mayorpapa
    sorry, már megleltem :)
    Más. Tud valaki olyan MAGYAR oldalt, ahonnan CSAK a CD kulcsot meg tudom venni?
  • Mayorpapa
    drága barátom, mi a jelszód, mert nem tudom az újságot kicsomagolni...
  • zotya10002
    Assszem!!

• tenkenorman
    saját vidinek kell lennie?
  • tenkenorman
    egyik nap nekem is volt. Mentem a mergával döntögettem a saját időmet, egyszer csak lost control, fejtető, vissza a susnyás között 150el, vártam hogy visszarakjon de semmi, közben mentem vagy 50métert az összes fát elkerültem, vissza az útra. és a ghost car előtt tértem vissza:D
  • zotya10002
    Ha szeretnétek nyerni Kenb Block féle RC autót vagy egy AMD processzort.

Ne csak más fórumon legyen:-)

Katt:-)
  • RatBaG #1716
    valaki más megvette itt az utolsó dlc-t? mi a vélemény a kocsikról?
    szvsz:
    lancia s4: kurvajó! jobban gyorsul egy hajszállal, mint az audi. talán féktávon idegesebb, könnyebben kifarol.
    bmw m3: szintén jó, multiban még nem tudtam kipróbálni, de time trialban 2 world recordot is csináltam vele, egy-egy rövidebb michigani szakaszon.
    ford focus st: egy talicska fos, kb úgy fordul, mint egy betonkeverő.
    scion: még csak party mode-ban mentem vele, a hangja brutál.
    camaro: nem értem, hogy mit keres ebben a játékban, mikor sokkal kézenfekvőbb autók meg hiányoznak. egyébként elég jól fest, szintén brutál a hangja.
  • fery02
    Ilyen videóim nekem is van egy pár Dirt 2-ről. :D
  • Csokis
    Így kell balesetet szenvedni!

• arty
    ritkán van felezős akcio gfwl-en/steam-en

1600 huf nevetségesen sok arányaiban - vajon a karrierben megjelenik a tartalom újabb piramisként? mert ha nem, akkor a nevetséges jelző inkább szánalmas...
  • Timbu
    A DLC-knek szokott csökkenni az ára megjelenés után? 1600 HUF 5 autóért elég húzós. Meg szerintem Monaco is csak akkor éri meg, ha 5 darab 2 perces szakasznál többet adnak. 10 db 15 perces már megérné :)
  • arty
    jó lett volna, ha benthagyják a játékban ... :/
  • morzsi555
    jónak tűnik
  • Waczkor
    Monte Carlo DLC
  • Timbu
    Megnézném a GFWL klienset nem eredetivel
    Tényleg semmi gond nincs. Kiegészítésként annyi, hogy steames.
  • szabi34
    Ha splitscreen-ben szeretnék játszani akkor kiírja h a 2. játékos nyomja meg a start gombot? ezt hol találom? :)
  • ajem kisa
    Bocs, félreérhető volt!
    Szóval Zsotyával is tolom multiban, és (csak)neki van xp-je kettőnk közül!:)
  • zotya10002
    Én xp-n tolom!Minden fasza! Még a csúnya verziónál is mentett+lanba toltam Tungléval:-)
  • Mayorpapa
    akkor nem értem a CDGalaxist, minek ír ki ilyen ökörséget?
  • zotya10002
    Persze!!

Ezt én is igazolom!!
  • Mayorpapa
    Kisa és Timbu: mindkettőtöknek eredeti a játék?
  • hangacsi
    Az a baj, hogy én nem is akarok online játszani, de az offline profilt sem tudom létrehozni.
    De dolgozom a problémán!