Colin McRae: Dirt 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Teams and Cars Unlock Pack
The Teams and Cars Unlock Pack gives you access to all 30 teams and their driver offers in the DiRT Tour. It also unlocks their cars and liveries for use in Single Race, Time Trial and Multiplayer."
ehem, most jól értem, hogy azért kérnek pénzt, mintha beírnám a "giveall" cheatet?!
Per Aspera Ad Inferi.
Valakinek van steam-Os Dirt 3-ja?
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
hátha másnak is segít: http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1220682470&no=879
Per Aspera Ad Inferi.
hangacsi.blog.hu
Asrock Z97X Killer, Intel 4790K, 16GB (Corsair Vengenance Pro DDR3-2133Mhz), Gigabyte GTX970, Samsung S27D590,2x120G SSD(RAID0),2TB,1.5TB, Logitech G27 origin/steam: szmore84 uplay: szmore84_HUN
Ma sikerult megvennem a jatekot kemeny 3600Ft-ert. Ennyit megert siman a game.
remelem sok magyarral talakozni fennt
mindenkinek tovabii jo jatekot
udv szmore84
Asrock Z97X Killer, Intel 4790K, 16GB (Corsair Vengenance Pro DDR3-2133Mhz), Gigabyte GTX970, Samsung S27D590,2x120G SSD(RAID0),2TB,1.5TB, Logitech G27 origin/steam: szmore84 uplay: szmore84_HUN
Van egy igen komoly problémám.
Megvettem a játékot, és nem tudok sem online, sem offline profilt létrehozni. Az onlin profilnál vagy be sem jelentekezik, vagy nem tölti le rendesen a profilt, és azt írja ki, hogy töröljem a profilt és töltsem le újra, de ez után ugyan az a helyzet. Korábban a GTAIV, Dirt2, F1 2010 nem csinált ilyeneket.
Azóta teljesen újraraktam a gépet, de a probléma továbbra is fennáll és azóta a Dirt2-t sem tudom mentéssel vinni.
A gépemen Xp SP3 van az összes elérhetõ frissítéssel + a videókártya drivere is a legfrissebb.
Telenor mobilnettel rendelkezem, és Eset Smart Security szolgálja a védelmet e gépemen.
Minden program, ami a gépemen van, eredeti.
Engem csak az offline profil érdekelne, hogy hogyan tudnám megcsinálni, mert online nem szeretnék játszani vele.
Elõre is köszönöm a segítséget!
hangacsi.blog.hu
Miért nem ismeri fel a játék a gamepadot?A beállításoknál a controllernél csak a keyboard jelenik meg!Még nem volt ilyen!Most telepítettem újra az XP-t lehet,hogy kell hozzá driver?NYKO AirFlo gamepadom van de eddig XP-nél nem kelett hozzá Driver!Ha valaki tuja a megoldást legyen szíves segítsen!Elõre is köszönöm!
Ezek a szorzók a casaul módra vonatkoznak?
Próbálgattam nehézséget állítgatni de... nem igazán lehet optimalizáni. Ha auto steeringet kikapcsolom akkor úgy csúszik ki a segge minta szar kész buktra a verseny. Ha meg be van nyomva akkor majom is átviszi a pályát mert csak nyomni kell neki. Autó fékez meg gázd ad.
Francért nem lehetet azt megcsinálni, hogy gáz csak gáz/fék kikapcs. Mert ugye ha egyiket ki akkor auto steering is ki. 😞((((((((((
De megnézem ezeket a szorzókat hátha úgy izgalmasabb lesz.
Kék autó, arany felni...
rally 4-es
rallycross 6-os
gymkhama 1-4. eleinte 4, de most a második piramisban már csak 1 😄
Forza.
Rallycross, Rally 5. szint
Trailblaser 4-es szint
Gymkaha meg drift meg ilyen vackok meg 3-as max mert felbaszott úgyhogy bosszúból megalázom a gépet midig 😄D
Forza.
Az elsõ két Dirt-öt lazán ûberelné mindenben: a grafika, a hangok, az optimalizálás (fut, mint nyúl max. beállításokkal), a Norvég, Finn, Kenyai pályák eszméletlen jók, még a többi versenyszám is elmegy, de hogy van olyan rész, ahol egy pályán bukik minden...
Kék autó, arany felni...
de 2 napja, mikor a második dlc-t vettem volna, ismét ez fogadott.
Per Aspera Ad Inferi.
Per Aspera Ad Inferi.
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
A tutorial elmondta mutatta melyik jelnél mit kell csinálni, egyértelmû szerintem. Én is rühelltem azt a részt. Azt csináltam hogy úgy álltam be a lilához pörögni hogy a kocsi fele legyen csak benne a kijelölt négyzetbe, így mindig ugyvette hogy kinntebb megyek majd bemegyek megint, nem kaptam a max 10000 pontot de olyan 4-5 öt igen és ez folyamatosan kaptam megfelel 😉
Egyébként a szorzok miatt sokkal jobban megéri más dolgokat csinálni egymás után, a végén mikor megkaptam a hosszabb evo 10et, azt billel is lazán lehetett irányítani minden segitség kikapcsolása mellet 😉
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Ezt nem értem,meg azt hogy milyen elbírálás alapján válogatja aaz ellenfeleket nekem össze...
Intel Core 2 Quad Q8400@3,2Ghz,Asus P5P43TD-PRO,8GB Kingston HyperX 1600Mhz,Gigabyte HD5850,Kingston 64GB SSD, Corsair TX650 táp ,Windows 8 64 bit
Nincs valakinek végigjátszása, mert elakadtam....
Nem vagyok egy feladós típus, ha rally játékról van szó, de ez a Ken Block féle bravúroskodás nekem nem tetszik és nem is megy.
Szeretném megcsinálni a többi versenyt (fõleg a rally-kat), de pörögni-forogni nincs kedvem (sem tehetségem billentyûzettel).
Köszi!
Kék autó, arany felni...
Ha nemjön be az a bizonyos ablak, akkor nyomj egy "Home" gombot a billentyûzeteden (a kurzorgombok fölött) és ott keress online modba rakni!
Ugyan olyan gépem van mint neked, és nekem 80 alá nem megy az fps, és sose laggol be. Persze, ha ertelmes szerveren vagyok. Sztem kapcsold ki az árnyékot és minden rendben lesz.
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Köszi.
settings-ben átírva dx9force=true-val is csinálja?
Intel i3-2100
4GB DDR3
Sapphire 5770 1GB
Gyönyörûen 60 körüli fps-el megy, de pályánként 1X tuti hogy beszaggat 1-2mp erejéig és nem tudom hogy miért.
Hõfokok jók, új rendszer, legújabb catalyst.
DX11-ben találkozott valaki hasonló problémával?
Valahol mintha olvastam volna fagyásokról dx11 esetében, de nem vagyok benne biztos<#fejvakaras>#fejvakaras>
Felraktam a játékot és amikor inditanám 3-4 mp ig tölt és nem indul el a játék.Mi lehet a gond????
CPU típusa😄ualCore AMD Athlon 7750, 2700 MHz (13.5 x 200)
Ram. 2Gb
Videokártya:NVIDIA GeForce GTX 260 (896 M😎
Win 7