Colin McRae: Dirt 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RatBaG
közben kijött egy új dlc is:
"Teams and Cars Unlock Pack
The Teams and Cars Unlock Pack gives you access to all 30 teams and their driver offers in the DiRT Tour. It also unlocks their cars and liveries for use in Single Race, Time Trial and Multiplayer."

ehem, most jól értem, hogy azért kérnek pénzt, mintha beírnám a "giveall" cheatet?!

Per Aspera Ad Inferi.

zotya10002
Sziasztok!!

Valakinek van steam-Os Dirt 3-ja?

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

RatBaG
úgy tûnik mégis van megoldás a bajomra (magyar profil, szar marketplace).
hátha másnak is segít: http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1220682470&no=879

Per Aspera Ad Inferi.

Senkinek sincs ötlete?

hangacsi.blog.hu

http://www.cdkeyhouse.com/video-games/action-fps/buy-cd-key-dirt-3_345

Asrock Z97X Killer, Intel 4790K, 16GB (Corsair Vengenance Pro DDR3-2133Mhz), Gigabyte GTX970, Samsung S27D590,2x120G SSD(RAID0),2TB,1.5TB, Logitech G27 origin/steam: szmore84 uplay: szmore84_HUN

Azt hogy?

Sziasztok!

Ma sikerult megvennem a jatekot kemeny 3600Ft-ert. Ennyit megert siman a game.
remelem sok magyarral talakozni fennt

mindenkinek tovabii jo jatekot

udv szmore84

Asrock Z97X Killer, Intel 4790K, 16GB (Corsair Vengenance Pro DDR3-2133Mhz), Gigabyte GTX970, Samsung S27D590,2x120G SSD(RAID0),2TB,1.5TB, Logitech G27 origin/steam: szmore84 uplay: szmore84_HUN

Helló!
Van egy igen komoly problémám.
Megvettem a játékot, és nem tudok sem online, sem offline profilt létrehozni. Az onlin profilnál vagy be sem jelentekezik, vagy nem tölti le rendesen a profilt, és azt írja ki, hogy töröljem a profilt és töltsem le újra, de ez után ugyan az a helyzet. Korábban a GTAIV, Dirt2, F1 2010 nem csinált ilyeneket.
Azóta teljesen újraraktam a gépet, de a probléma továbbra is fennáll és azóta a Dirt2-t sem tudom mentéssel vinni.
A gépemen Xp SP3 van az összes elérhetõ frissítéssel + a videókártya drivere is a legfrissebb.
Telenor mobilnettel rendelkezem, és Eset Smart Security szolgálja a védelmet e gépemen.
Minden program, ami a gépemen van, eredeti.
Engem csak az offline profil érdekelne, hogy hogyan tudnám megcsinálni, mert online nem szeretnék játszani vele.
Elõre is köszönöm a segítséget!

hangacsi.blog.hu

Sziasztok!
Miért nem ismeri fel a játék a gamepadot?A beállításoknál a controllernél csak a keyboard jelenik meg!Még nem volt ilyen!Most telepítettem újra az XP-t lehet,hogy kell hozzá driver?NYKO AirFlo gamepadom van de eddig XP-nél nem kelett hozzá Driver!Ha valaki tuja a megoldást legyen szíves segítsen!Elõre is köszönöm!
Üdv emberek!

Ezek a szorzók a casaul módra vonatkoznak?
Próbálgattam nehézséget állítgatni de... nem igazán lehet optimalizáni. Ha auto steeringet kikapcsolom akkor úgy csúszik ki a segge minta szar kész buktra a verseny. Ha meg be van nyomva akkor majom is átviszi a pályát mert csak nyomni kell neki. Autó fékez meg gázd ad.
Francért nem lehetet azt megcsinálni, hogy gáz csak gáz/fék kikapcs. Mert ugye ha egyiket ki akkor auto steering is ki. 😞((((((((((

De megnézem ezeket a szorzókat hátha úgy izgalmasabb lesz.
wrx
Lebutítottam a szintet és túl vagyok a horrorpályán. Köszönöm a tippet, igen jó volt a sok mutatványoskodás után végre rally stage-et menni!

Kék autó, arany felni...

arty
detto én is állítgatom:
rally 4-es
rallycross 6-os
gymkhama 1-4. eleinte 4, de most a második piramisban már csak 1 😄

Forza.

Ja úgy kell én is már belõttem magamnak mihez milyen szint kell hogy élvezhetõen tudjak játszani és ne basszon szét az ideg mert nem sikerül az elsõ hely.
Rallycross, Rally 5. szint
Trailblaser 4-es szint
Gymkaha meg drift meg ilyen vackok meg 3-as max mert felbaszott úgyhogy bosszúból megalázom a gépet midig 😄D

arty
lebutitod a nehézséget egyesre, elcsapod az össezs széttörhetõ táblát, és megvan a bronz. NEXT.

Forza.

thx 😊<#worship>
wrx
Köszönöm mindenkinek, de attól tartok nem az irányítással és a "mit is kell csinálni?"-val van a baj, hanem a türelmemmel, meg azzal, hogy egy jó kis rally játékot tönkre vágnak egy ilyen bohóckodással (természetesen akinek tetszik, az ne vegye magára).
Az elsõ két Dirt-öt lazán ûberelné mindenben: a grafika, a hangok, az optimalizálás (fut, mint nyúl max. beállításokkal), a Norvég, Finn, Kenyai pályák eszméletlen jók, még a többi versenyszám is elmegy, de hogy van olyan rész, ahol egy pályán bukik minden...

Kék autó, arany felni...

RatBaG
én is, mikor már helyre hozták és nem így nézett ki.
de 2 napja, mikor a második dlc-t vettem volna, ismét ez fogadott.

Per Aspera Ad Inferi.

arty
én hun profillal le tudtam szedni...

Forza.

RatBaG
gondolom a hazai marketplace továbbra is szar, mert legutóbb a free car packet se tudtam leszedni, amíg így nézett ki. a régi, külföldre regisztrált profilommal belogolva ott vannak rendesen a játékok képei... <#duma>

Per Aspera Ad Inferi.

zotya10002

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Fehercsoki
Nem tudom talán hibás a példányod,vidd vissza a boltba és szerintem kicserélik vagy írj a supportnak.

A GFWL miatt nem tudod használni más ember végig játszását.
A tutorial elmondta mutatta melyik jelnél mit kell csinálni, egyértelmû szerintem. Én is rühelltem azt a részt. Azt csináltam hogy úgy álltam be a lilához pörögni hogy a kocsi fele legyen csak benne a kijelölt négyzetbe, így mindig ugyvette hogy kinntebb megyek majd bemegyek megint, nem kaptam a max 10000 pontot de olyan 4-5 öt igen és ez folyamatosan kaptam megfelel 😉

Egyébként a szorzok miatt sokkal jobban megéri más dolgokat csinálni egymás után, a végén mikor megkaptam a hosszabb evo 10et, azt billel is lazán lehetett irányítani minden segitség kikapcsolása mellet 😉

nekem pedig sosem sikerul menteni offline profilt sikerul csinálnom de kíírja hogy a mentés nem mukodik,hogy sikerult nekled menteni?
Fehercsoki
Sosem volt velük baj.

Offline profilban a mentésekre nincs még megpldás mert nincs kedvem elekzdeni a játékot ha minen indításkor újra kell kezdeni?
http://magyaritasok.hu/news/1953/dirt_3

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Hali, van magyarítás a gamehez? Megköszönném 😄
bowari
Multiban ugyananolyan elbírálás alá esik akis segítségekkel megy,mint aki mindent off-ra rak?
Ezt nem értem,meg azt hogy milyen elbírálás alapján válogatja aaz ellenfeleket nekem össze...

Intel Core 2 Quad Q8400@3,2Ghz,Asus P5P43TD-PRO,8GB Kingston HyperX 1600Mhz,Gigabyte HD5850,Kingston 64GB SSD, Corsair TX650 táp ,Windows 8 64 bit

Tormiee17
youtube minden fennt van,mit hogy kell

ajem kisa
Én is már feladtam a drifteléseset amikor idõre kell megcsinálni valamit!😄
Ha tudnám mit!?😄😄

wrx
Sziasztok!

Nincs valakinek végigjátszása, mert elakadtam....
Nem vagyok egy feladós típus, ha rally játékról van szó, de ez a Ken Block féle bravúroskodás nekem nem tetszik és nem is megy.
Szeretném megcsinálni a többi versenyt (fõleg a rally-kat), de pörögni-forogni nincs kedvem (sem tehetségem billentyûzettel).
Köszi!

Kék autó, arany felni...

zotya10002
Ment válasz!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

ajem kisa
Ment válasz 1 ideje!😊

ajem kisa
Alapból inditod a játékot, fentrõl lejön egy ablak, amiben bejelentkezik (online), és egybõl felkellene kínálnia, különben nemenged csak offline-ba!
Ha nemjön be az a bizonyos ablak, akkor nyomj egy "Home" gombot a billentyûzeteden (a kurzorgombok fölött) és ott keress online modba rakni!

no és ot honnan tudnám leszedni?Mert ezzel az infóval nemtudok mit kezdeni,életem elsõ games for windowslive-os játéka...

zotya10002
P.M. -ment!!

ajem kisa
Dirt3 kupon eladó 5k!

Hali, nekem olyan gondom van hogy eredeti dirt 3 akadozik verseny közben is a törtel viszont nincs ilyen gondom ha tudtok megoldást please help, elég idegesítõ!
Az nálam is van a töltés közben kicsit megakad, de ezt észre vennéd ha látnád, mert teljesen megáll a kép és a hang is beakad.

Így is beszaggat pályánként 1X, melyik catalyst van fent neked?

pisztácia
Üdv!

Ugyan olyan gépem van mint neked, és nekem 80 alá nem megy az fps, és sose laggol be. Persze, ha ertelmes szerveren vagyok. Sztem kapcsold ki az árnyékot és minden rendben lesz.

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

arty
töltõképernyõn nekem is akad egy nagyot, szinte mindig - gondolom tölt 😉

Forza.

Nálam a Colin 2005-ben volt ilyen, nem tudom miért.

Nálam olyan szokott lenni, hogy néha megakad a kép 1-2 mp-re hang van kép áll, aztán onnan folytatódik ahol megállt. Nem olyan veszélyes, mert általában a menüben vagy a töltés alatt van ilyen a versenyek alatt nem tud elõjönni mert olyan rövidek 😄. Viszont a F1 2010-ben is volt ilyen és ott szinte mindig a verseny alatt jött elõ és néha nagy galibát okozott. AMD-ATI-s rendszerem van plusz nem a legújabb driver. Nem tudom mitõl lehet, de talán a patch javított rajta, mert azóta nem volt. Mindenesetre furcsa.

arty
ez nem mikrolag
és a mikrolag sem kizárólag amd-n jelentkezik

amugy értékes hsz 😄

Forza.

Jó lenne ha tudnánk vele valamit csinálni, beszéljük meg a ph-n privátban.
Köszi.
Amd mickrolag?
settings-ben átírva dx9force=true-val is csinálja?
Nekem is gondom van, új gépem lett
Intel i3-2100
4GB DDR3
Sapphire 5770 1GB

Gyönyörûen 60 körüli fps-el megy, de pályánként 1X tuti hogy beszaggat 1-2mp erejéig és nem tudom hogy miért.
Hõfokok jók, új rendszer, legújabb catalyst.

DX11-ben találkozott valaki hasonló problémával?
Valahol mintha olvastam volna fagyásokról dx11 esetében, de nem vagyok benne biztos<#fejvakaras>
JocoHun
Sziasztok.Tudvalaki segíteni?
Felraktam a játékot és amikor inditanám 3-4 mp ig tölt és nem indul el a játék.Mi lehet a gond????
CPU típusa😄ualCore AMD Athlon 7750, 2700 MHz (13.5 x 200)
Ram. 2Gb
Videokártya:NVIDIA GeForce GTX 260 (896 M😎
Win 7
RatBaG
belogolsz a liveba és leszedi.

Per Aspera Ad Inferi.