2340
  • VERESS 96
    Remélem úgy lesz ahogy mondod nem sokára ki próbálom :) Köszi a választ.
  • Lacee86
    Sztem olyan erős közepes látványjavítókkal, 1368x768-on (gondolom ennyi a laptopod max. felbontása) simán futnia kell.
  • arty
    halál irritálo, hogy a dlc-k óta
    - az arany piramisok befejezetlenek lettek
    - kocsiválasztásnál rengeteg a BUY NOW-s "kocka"

borzalom irritálóak a kódmesterek ezen húzása... ha előre látom, warezban végigtolom offline és elfelejtem :(((
  • hangacsi
    Ezt sajnálom nagyon.
    Láttam a cdgalaxis webshopjában xbox live pontokat.
    Ha olyat vennék, azokkal a pontokkal megvásárolhatók lennének a kiegészítők?
    Most pontosan nem tudom, de mintha csak forintba lettek volna feltüntetve az árak, és pontokban nem.
  • Freddycom
    De, bár ez engem nem zavart, mert csak a kenblokk módot próbáltam volna ki más pályákon, de más pályát nem kaptam.
  • arty
    freddycom: de ahoz gondolom valami idegen profil is járt... nem?
  • VERESS 96
    Sziasztok! :)
    Azt szeretném kérdezni hogy egy ilyen gépen milyen grafikán menne a játék?!
    CPU: Intel Core i5-460M (2,53-2,8 GHz, 2 x 256 KB + 3 MB)
    RAM: 1 + 2 GB DDR3-1066
    VGA: NVIDIA GeForce GT420M 1GB

Tűrhetően Szaggatva Jól?
    Köszi a választ :)
  • Freddycom
    Én leszedtem egy mentést, tudtam is használni, írta h 116 versenyt nyertél már.
  • arty
    nem lehet egymás mentéseit használni, ne fáradj vele
  • wrc01
    sziasztok valaki légy szives rakjonmár fel mentés ami xlive
    előreis köszi
  • Timbu
    Sajnos nem. Még a steames verzióhoz is a GFWL-en kell megvenni a DLC-ket. (Amelyek nem kicsit vannak túlárazva...) Talán ezt nézd meg.
  • hangacsi
    Nekem pont Visa Electron van, akkor az lesz a probléma.
    Kár, mert más oldalak elfogadják.
    Steam-en is meg lehet venni ezeket az add-onokat?
    Steamet még nem használtam, bocs a lámaságomért!
  • Timbu
    Nem minden kártyát, pl. nem minden Visa Electront fogad el...
  • Freddycom
    Time trial->ken blokk módban van a parking loton meg a poros mocskos vasútállomáson (vagy kikötő, nem tudom, nem sokszor mentem ott) kívül még pálya, vagy ez a kettő csak?
  • lyger
    hali, PC n osztott képernyőt hogy kell beállítani???
  • Nohab
    Verseny előtt kell beállítani. Mielőtt rányomnál a Startra vagy a Racre, már nem tudom mi van kiírva.
  • lacibacsi
    Sziasztok!

A vezetési segédleteket hogyan tudom kikapcsolni?
    (F1 2010-ben benne van a menüben, de itt nem találom)
    Köszi.
  • Lacee86
    Nekem egy kevés játék után egyelőre az irányítással van bajom. Olyan fura, vagy még csak nem sikerült igazán jól beállítanom az érzékenységet... Grafikára, gépigényre nem lehet panasz, a lent olvasható konfigomon 1680x1050-ben 4xAA medium-high beállításokkal megy játszható sebességgel (30 FPS körül). A menü kicsit tényleg le van butítva, de az a legkevesebb. Ez a drift kicsit idegen ettől a játéktól, nemtom miért tették bele. Bár én kicsit elfogult vagyok, mert a NFS-ben pl. szerettem nagyon, szóval rossznak itt sem rossz, csak nem értem. Meg van ez az új játéktípus, amiről írtak, h vmi mutatványokat (?) kell bemutatni és azt pontozza vagy ilyesmi. Na, azzal még nem találkoztam idáig, de kíváncsi leszek rá.
    Viszont annak örülnék, ha azért a karrier módnak vmiféle lezárása lenne, nem úgy mint az előző részben, h csak csinálom csinálom a versenyeket, egyre magasabb szint, aztán csókolom.
  • hangacsi
    Hogyan lehet hitelkártyát "beregisztrálni", a GFWL-ben, mert a kártyaszámnál sehogy sem fogadja el az adatokat, mindíg azt írja ki, hogy érvényes kártyaszámot adjon meg. Ezekkel a formátumokkal próbálkoztam:
    1234-1234-1234-1234
    1234 1234 1234 1234
    1234123412341234
    És ezek közül egyet sem fogadott el.
  • DAFFANGER
    Igazuk van!Nekem a problémám az hogy kevés a rally benne meg nagyon sokat töltöget rövidek a pályák szóval én inkább 70%-ot adnák ennek a játéknak.Nem ezt vártam töle a menü is szar a dirt 2-é jobb volt sokkal egyszóval ellehet vele játszani de igazán alul teljesitettek a készítök.
  • sherlock1

wc guru lehúzása
  • DIESEL DOG #1759
    Like a boss... :D
  • Lacee86
    Sziasztok!
    Tudna vki gamepadhoz egy optimális érzékenységi beállítást javasolni? (kanyarodás, lassítás, fék érzékenységére, holtjátékra stb. gondolok, ahol %-ok vannak). Köszi előre is.
  • Sponnyabob
    Basszus, most kezdem megutálni a codemasterst. Kár hogy így elkurvultak, de végülis meg kell felelniük a világ elvárásainak. Ez van aki tisztességes próbál lenni, de nincs tele a zsebe pénzel az menjen a csába játszani.
  • arty
    röhej
  • Dév92
    Hali srácok fontos!!
    Van egy nagy problémám.Elkezdek játszani a játékkal betölti a pályát meg minden de kb 15 per után befagy a gép de csak a drit-nél semmeik más játéknál nem. Help pls!!
  • ajem kisa
    A végéről kimaradt neked, hogy "is"!:)
    800pont a hivatalos árban kb. 3000-3500Ft?! Hmm, a végén 2xannyi lesz a gém ára az összes dlc-vel, lesz japán is...meg lancia stratos, P 205...
  • Timbu
    Elég mohó dolog... Egyre unszimpatikusabb a Codemasters.
  • ajem kisa
    Boxra nyóccáz a montekárló déelcé!
  • janihunk
    Igazad van.
  • Sponnyabob
    ingyenes?
    mégis mit adnak ma már ingyen...
  • janihunk
    Ingyenes lesz?
  • hangacsi
    Sikerült végre megcsinálnom a live-al kapcsolatos problémámat.
    Mint korábban írtam, nem tudtam bejelentkezni a live fiókomba, és a frissítés közben mindíg kilépett a játék.
    A megoldás az volt, hogy a warez topikban volt egy link, ahonnan letölthettem a frissítést a játékhoz. Ezt így a játékon kívül telepítettem(a cracket nem másoltam be, mivel eredeti a játékom, és így nem volt szükség rá!), és ezek után problémamentesen be tudtam jelentkezni a live profilomba, minek köszönhetően működik a mentés.
    Amúgy xp van a gépemen.
    Remélem tudtam segíteni azoknak, akik hasonló problémába ütköztek!
  • zotya10002
  • thedriver
    A hamarosan megjelenő Monte Carlo DLC:

• wrc01
    nem minden képen kell online live profilt csinálni
    ha megvan akkor game nem eredeti akkor amit előb feltöltötem a datara az kell hozá
  • zotya10002
  • wollnerd #1743
    Ez akkor hasznos ha nem sikerül a Online Live profilt csinálni? :)
  • wrc01
    sziasztok nagy nehezen sikerűlt rávenem a dirt 3 a multi ra és sikerűlt
    egy pár kis program kelet hozá de nagyon fa...a
    inen letudjátok szedni ha kell

http://data.hu/get/3965520/d3rtmultiplayer.rar

van bene leirás de ha kell segitség irj

• arty
    mármint kapni olyan kódot, ami steamen is regelhető (ahogyan azon játék esetén nyilván a dvd verzio tokjára nyomtatott kód is regelhető steamen - emiatt megy a g2playes is)

a dirt3 pl nem ilyan, a cd kulcsot önmagában feldughatod, hiszen van cdellenőrzés is, minden indulásnál + a játék fájljait sem tudod a cdkulcsal semmiféle legális forrásból beszerezni

ha ez legális lenne, szerinted nem lehetne "csak kulcsot" venni a kiadó oldalán is? (merthogy az adathordozós/letöltésest viszont lehet!)

nem vásárolok aluljáróban paradicsomot, nem vásárolok orrgazdától kerékpárt, így nem vásárolok játékot sem lopottan. ha valaki leszarja, miért is várásol végeredményben ("hálapénz" a készítőknek) és azért ad ki érte pénzt, mert más modon nem tudna multizni: lelke rajta... csak legyünk vele tisztában, hogy ez erkölcsileg még simán elítélhető :)