2340
-
Sponnyabob #1820 Fasza kis video.
Jó játék tényleg, de valahogy a dirt2 engem sokkal jobban le tudott kötni. Ezt még mindig nem sikerült végig játszani, de valahogy nincs is ingerem végig vinni. :(
-
#1819 -
Zsolesz089 #1818 Sziasztok
Megvettem pár nappal ezelőtt a játékot és hatalmas .
Nem tudom itt mi a szokás de a TDU sok körében volt alkalom rendesen hogy megosszam a közösséggel a videókat amiket készítettem .
Kiváncsiságból linkelek ide is egyet , hátha még nagyobb lesz a játék iránti kedv.
-
#1817 A windows Live miatt NEM használhatóak az egymás mentései! -
#1816 nincs esetleg valakinek végigjátszott mentése?
Összes pálya és kocsi kéne.
jön este pár haver és jól lenne miből válogatni:D
van erre valami unlock?
köszi előre is! -
rcsaby #1815 Az aq problémám most végeztem a felső piramisokkal.Beadta az összes autót de a VIP kód alattiakat nem. Mit kell csinálni hogy azokat is mutassa? -
#1814 mindegy. már tudom hogy történik. -
#1813 HA ez a te cuccod
feltétlenül próbáld ki ugyanezzel a hardverrel
az RBR-t is ;) -
#1812 Én már próbáltam az Online játékokhoz csatlakozni, de eddig csak a szobákba jutottam be. Akkor kezdődik a játék ha mindenki készen áll (minden játékos neve mellett van a zöld pont)? -
feri10 #1811 S.O.S:Kérek egy kis segítséget!Ps3 dirt3,beírtam a játékhoz kapott kódot?letöltötte a vip passt a storéból és nem tudok fellépni online,azt írja nem vagyok bejelentkezve!Kérlek segítsetek:) -
feri10 #1810 f -
#1809 vicc, hogy nem találtad meg, hogy hol lehet kikapcsolni ;) -
#1808 szoktak lenni, megjósolhatatlan, hogy mikor -
#1807 -
#1806 Rajt elött a beállitások és az assistnál az assist menüben az advancedben!
Igen sajna vicc, de kikapcsolható!:S -
rumkola #1805 üdv!
hol lehet kikapcsolni a fék és ideális ív rásegítést? ez valami vicc???? -
Föcsök #1804 Még annyit hozzátennék, hogy előtte lewarezoltam, ma reggel, megtetszett, leuninstalláltam, meg megpróbáltam a maradványokat is még a keresés után kitörölni. -
Föcsök #1803 Sziasztok! Ma vettem ezt a gennyet Direct2Drive-on, és mindent úgy csináltam ahogy mondták, de ha elindítom az exe fájt ezt kapom:
-
#1802 Nvidia kártyám van. -
hangacsi #1801 Ha Ati kártyád van, akkor legalább a 11.5b catalyst frissítést, vagy az újabb, 11.6-os frissítést szedd le.
Nekem ez megoldotta a problémát. -
#1800 Szoktak a Live-nél nagy akciók lenni? Mondjuk karácsonykor? -
#1799 Tegnap újra próbálkoztam, nem tudtam letölteni a frissítést, ezért letöltöttem a netről a patchet és azóta betudok jelentkezni a Live-ba! Tudtam csinálni Online profilt! :D
Viszont minden indítás után kb. 1,5 perc után visszakerülök a windowsba a kifagyás ablakkal, figyelmen kívül hagyom, a tálcából vissza térek a játékba és rendesen működik! De mitől csinálja ezt???? -
#1798 A VIP gépeket nem lehet megnyerni? vagy egy bizonyos szintet kell elérni értük? :) -
#1797 Köszi :) -
Lbaxta #1796 alt+enter vagy a hardware settingsbe a fullscreen-t átirod "true"-re -
#1795 Sziasztok. Azt hogy lehet beállítani hogy a játék ne ablakban induljon el hanem teljes képernyőben? -
#1794 Hay
A mentéses dolgot hogy lehet fixálni?
(nem eredeti) -
#1793 Az igen nem semmi -
Csavez #1792 5940x1080 max grafon 3D-ben, abba se lehet hagyni a gamet!!!
Nagyon állat! :)
-
#1791 Egyértelmű a megoldás, amíg leszeded iktasd ki a vírusirtód és tedd a fájlt a kivételek közé hogy ne nézze! -
#1790 nekem ha letoltom azt irja ki hogy Trojait kapot es torli azonnal -
#1789 Nagyon kevés játékkal játszhatsz.SKIDROW release-ekben az exe-t szinte mindig vírusnak észleli sok vírusirtó.DE NEM VÍRUS.Használd nyugodtan! -
#1788 hello
azt szeretnem kerdezni hogy honnan lehet leszedni a Dirt3-at Crack-el egyutt es ugy hogy ne legyen virusos:)
PM-ben elfogadom a linket hogy ne legyen Warrez:|
elore is koszonom
-
Sponnyabob #1787 Hány DLC jelent már meg a Dirt3-hoz? -
hangacsi #1786 Köszönöm a választ!
Majd megpróbálom. -
Timbu #1785 A vásárlásra kattintva ki lehet választani, hogy pénzzel vagy ponttal fizetsz. -
kovi166 #1784 Ja XP van a gépemen 32bit. -
kovi166 #1783 Sziasztok.
Segitséget szeretnék kérni.
Meg kaptam a Dirt3 eredetiben a születésnapomra.
Majd sajnálattal vettem tudomásul hogy a telepités után nem indul a játék. Egy pillanatra sötét képernyő majd exe hiba és le áll!
Régebben a Dirt 2 vel már játszottam hibátlanul müködött.
Ma szedtem le a Bulletstrom ot mert az is Winows fiokos hátha azzal van a baj de nem mert ott meg van a fiok és müködik is!
Most fel raktam ujra a dirt2 és az sem indul? :-O
Minden crackalt játék elindult ezidáig a shift2 is fent van a gépemen és müködik!
A gépem E6800 3,33ghz Ati 5750 2GB ram.
Minden le van frissitve a vga és az xp drivere is! -
janihunk #1782 Megoldva siker. -
janihunk #1781 Sziasztok újratettem a win7 et, a mentést hogyan tudom visszahozni? A Local mappában lévő microsoft mapából meg van az xlive mappa meg a dokumentumokból is minden. De a régi profilomat nem találja a game for windows live. Segítsetek.