2340
-
#1860 :S
Kösz a figyelmeztetést! Csinálok a mentésemről biz. másolatot. -
#1859 na ez a mocsok szar eljátszotta a profile load failure-t... -
#1858 Hiába! Nem tudom letölteni!
pontosan ez a hiba:
-
#1857 nekem csak megakadt az 1/4-énél, újra kezdtem, aztán szerencsére már gond nélkül végig ment... -
#1856 Nem is tudom letölteni a pacthet mert a letöltés végén hibát dob ki ez a qrva live hogy nem jó az internet kapcsolatom!
Pedig jó!!!
Az első peccsel is csinálta, letöltöttem manuálisan, és jó lett
De a 2. pacth még sehol a netten! -
#1855 remek... elbasztam a HSZ-t.... -
#1854 [nagy]Új patch érkezett a dirt 3-höz!!![nagy]
Ezt mondja a Live!
Kíváncsi vok miket javít... -
Zsolesz089 #1853 Sziasztok
Volna egy kis probléma egy ismerősöm (eredeti) játékával.
A többszöri telepítés után (én még nem láttam ilyet) nem telepít "exe" fájlt és az indítás után a következőt írja a rendszer.
"A Dirt 3 Működése Leállt "
Windows vista 64bit rendszeren futtatná de a vista adatvédelmi rendszere megakadályozza .
Ha valakinek valami ötlete támad kérem jelezzétek.
Köszönöm
-
#1852 igen, ide kiírják miután kijött egy dlc.
nem ez volt a kérdés. -
morzsi555 #1851 http://community.codemasters.com/forum/dirt-3-general-discussion-1339/467285-dirt-3-dlc.html -
#1850 nem tudjátok, lesznek még ezután új dlc-k, vagy ennyi volt? -
Mester8522 #1849 A dirt 3-as kupon elkelt! -
#1848 P.M.-ment! -
Mester8522 #1847 Pl másik játékra! -
#1846 Mire csere?? -
Mester8522 #1845 Üdv volna egy eladó/cserélhető dirt3-as kuponom, akit érdekel írjon privit! -
#1844 Billentyűvel nyomnám a játékot, de eléggé csúszkál az autó.
Milyen beállitásokkal menne jól? -
KASZAS1991 #1843 üdv mindenkinek
nekem olyan kérdésem lenne, hogy PC-re milyen DLC vannak? És, hogy holtudom beszerezni? -
#1842 Sziasztok!!
Elszeretném indítani a játékot és ezt írja ki: DiRT3 Executable has encountered a problem and needs to clse.
Nem tudja valaki mi lehet a baj?
Előre is köszönöm a segítséget!! -
eNorti #1841 pffff, :) köszi!!! -
#1840 csak 2.-ra tudom a megoldást. Mikor kiírja hogy "Press Sart or Enter" akkor ne a billen nyomj hanem a kormányon! Vmelyik gomb lesz az a kormányon. -
eNorti #1839 Hali,
Olyan problémám van, hogy a játék egy bizonyos idő után (2-3-4 verseny) véletlenszerűen kilép a játékból egy szimpla "a DIRT3 működése leállt"-tal. Már nagyon felidegesített, mert a másik gond meg az, hogy nem jegyzi meg a kormány beállításait mindig billentyűzeten van mikor visszalépek.
Valaki esetleg tud segíteni? -
zritya #1838 Azért kell vissza rakosgatni hogy a lehető leggyorsabban húzzon ki a kanyarból és rész idő nem legyen rossz.
Fel vettem egy videót én is, konvertálás nem legjobb még!
-
Sponnyabob #1837 Jó azért az aszfalt egy dolog, de földön nem így viselkedne a gép tuti. -
Timbu #1836 Itt egy belső kamerás videó, ahol jól látszódik, hogy mikor hanyasban van. Szerintem nem csak a Dirt 3, hanem a valóság is nagyon gagyi -
zritya #1835 Dirt 2 nem volt valósághű, ebben már azért van némi konyítás valósághoz.És nem aszfalton mész állandóan az autóval , szóval nem veheted be a kanyart 4 fokozatban 130km/h vall homokon, murván, hón....stb. -
Sponnyabob #1834 Hát szerintem már ezt is próbáltam, de azért kipróbálom. Amúgy oké hogy a hajtűkben vissza kell rakni 2-ba, de mégis hány hajtű van ebben a játékban. Plusz az is aszfalton van, murván sokkal jobbnak kéne lennie, szóval sajnálom. -
#1833 Talán még azt megpróbálhatod ha még eddig nemtetted, hogy indulás elött van a setup, és a diffit állítsd erősre! Én aszfaltosra úgyszoktam! Mondjuk a rbr-ben is a francia hajtűben visszakell szintén pakolni 2be!:) -
Sponnyabob #1832 Jó ezt valóban nem jól fogalmaztam meg, de azért nem minden kanyarban kéne leváltani annyira. De igazából nem is ez a lényeg. Inkább azt, hogy nagyon gyengének érzem az autókat. Lehet hogy valami beállításom rossz? Vagy valahol a program szabályozza le ennyire az autókat? Vagy egyszerűen így van megírva a játék? Nem tudom, de valahogy a Dirt 2-ben nem volt ennyi bajom vele. Ott is jelen volt a probléma, de talán nem ennyire. Egyébként nehéz így leírni, mire is gondolok valójában mikor azt mondom gyenge az autó. Inkább azt tudnám mondani, hogy menj ezzel a játékkal egy versenyt meg a RBR-el egy versenyt és meg fogod érezni/érteni a különbséget. Sokkal jobban lehet játszani az autóval. Gáz fék játékkal, meg magasabb fordulaton is jól be lehet osztani az autót, nem veszik el úgy mint itt. És most ne értsétek félre nem azt várom, hogy egy RBR szintű autó fizika (nem tudom jobban megfogalmazni tehát az autók tulajdonságai) legyen, de azért mégis lehetne jobb. Talán az autók teljesítményével lehetne kicsit játszani. -
zritya #1831 Miért 4 fokozatban akarsz kanyarodni? Ha igen szerintem ne játssz ilyen játékkal. -
Sponnyabob #1830 Sziasztok!
Valaki el tudná mondani hogy miért ilyen kurva gyenge az összes autó?
Egyszerűen szégyen, hogy a rallyban az Audi Quattro-t egy sima emelkedő megfogja illetve, hogy egy kanyarban 3.-2. fokozatban vissza kell kapcsolnom, mert befullad az autó. Nem tudom hogy ez nálam van csak így vagy ez mindenhol ilyen, mert ez egyszerűen szar. Igazából régebb óta piszkál pár dolog a játékban, de most volt időm ránézni és azt tapasztaltam, hogy kormánnyal nagyon gagyi a játék. Egyszerűen nem érzem sem az utat sem a sebességet és hogy ezek mellett az autók ilyen gyengék csak a jéghegy csúcsa. Nem tudok egy egészségeset driftelni sehol, mert belehal az autó. Ezeknek a gépeknek ha vissza kapcsolok egy kanyarban szét kéne tépnie a földet maga alatt e helyett egy audi quattro vagy egy Ford Focus WRC-vel vissza kell kapcsolgatnom 2. 3. fokozatba a kanyarban és még úgy sincs ereje ez szomorú. Komolyan, most vettem csak ezeket észre, de nagyon kiábrándítót. Sajnos ez a játék így kaki. Úgyhogy újabb játék megvásárlása volt felesleges :( -
Sponnyabob #1829 De tényleg furcsa egy bónusz nekem egyszer sikerült valahogy megcsinálnom pedig tisztán emlékszem hogy legalább kétszer végig húztam a mellettem lévő oldalát. Szóval lehet hogy csak bug volt :D -
#1828 De hát többször a rally-kon is (gyors rally is) is kiadja! -
#1827 Hűűű! erre nem gondoltam! -
#1826 Azt egy rallycross verseny után kaptam meg, lehet, hogy csak ebben adja (ismétlem LEHET még mielött valaki beleköt!:D)! -
DANIELTRUCKER #1825 Szerintem ha a környezetbe kárt okozol akkor már az autón is! -
#1824 ,,Finish without taking damage"
Ezt a bónuszt sose tudom beteljesíteni! Az autónak még KARCOLÁSA sem lehet a célig???? Vagy a környezetnek nem szabad kárt okoznom?
Köszi előre is! -
Sponnyabob #1823 Igen igazából főleg a dlc-k zavarnak. -
#1822 detto ... pláne, hogy a "végigjátszáshoz" dlc-t is kell venni. ráadásul könnyen lehet, h a végigjátszott játékod után kijön egy dlc és megint végigjátszatlanná válik :(((
kódmesterek sux -
szilijozsi #1821 Sziasztok nekem csak laptopom van és az is sajna nem egy izomgép de elmegy rajt a Dirt3 igaz kb fél percet kell várni mire betölt egy pályát de imádom a játékot. Utoljára a CMR2005 tetszett ennyire:)