2340
  • wollnerd #1900
    Azért jön be a facebookos oldaluk mert még június közepén a hackerek feltörték az oldalt, és ellopták a bizalmas adatokat. Az oldal szünetel, ezért Facebookra irányítja át.
  • kjhun
    Leszedtem az EXE-set, ugyanaz, mint a torrentes, csak 7-Zip SFX-es önkibontó-fájlba van tömörítve a 3db fájlból álló patch-telepítő, ezért kissebb pár MB-al, és DiRT3-as ikonja van az exe-nek. Vírus/spyware-irtók szerint tiszta. Aki nem akar torrentezni, akkor onnan szedje le. (Lásd: #1898-as hsz, dirt3_patch_1.2.exe nevű link). És azok teszteljék le inkább most, aki már nem játszik vele és törölni akarja a játékot, mentésekről backupot! csinálni előtte.
  • kjhun
    Oké. Legalább, akinél a netszolgáltató miatt nem tudja torrenten letölteni, onnan letudja szedni. Bár nekem a játék nincs is meg. Akinek eredeti annak mindegy honnan jön le a patch, de ha netán a játék nem szedné le, akkor letöltöd így vagy úgy. És érdekes a Codemasters honlapján nincs is fent a patch, és ha megnyitom ( LINK ), miért facebookos böszmeség jön be???

Közben találtam egy letöltőlinket (honnan van?? lásd lentebb: Itt): dirt3_patch_1.2.exe

Itt 527840kB-os ( =515.46MB) méretet ír, de a böngésző csak 503MB-ot, amikor szedi le Ez egy másik verzió netán A torrentes nem csak zip-ben, hanem a zip tartalmát kibontott formában is letölthető.
  • wollnerd #1897
    Rendicsek. Akkor feltöltöm holnap a Megaupload-ra. :)
  • kjhun
    Ha nem onnan szeded le direkt, és senki sem onnan, hanem a lentebb lévő mirrorok-ról, akkor törlődik egy bizonyos idő után, de ha oda feltöltöd, akkor nem csak oda megy fel, hanem további 6-8 fájlmegosztóra, mintha ennyi alkalommal töltötted volna fel, de neked csak 1*-szer kell feltöltened, a többire meg a multiupload tölti fel. Ha direktbe már nem elérhető akkor a lentebb lévő linkeknél lévő, download gombra kattinttasz, és amelyiket kiválasztottad, onnan úgy szeded le, ahogy kell, ez oldalanként változó, hogy mit kell csinálni, mire kattintani, hogy letölthesd. Fájlnevet meg leírod úgy, hogy a google-val megleld. pl: DiRT3.Update2.zip vagy DiRT3.Patch2.zip, DiRT3_Patch_1.02.zip, DiRT3_Patch_v1.2.zip stb... Leírást is adhatsz a feltöltendő fájl mellé, hogy mi.

Vagy megaupload-ra, és a leíráshoz leírod, hogy micsoda, ez olvasható lesz a letöltőlink megnyitásakor a fájlnév alatt.
  • wollnerd #1895
    multiupload-on nem törlődnek az inaktív fájlok? És nem hinném hogy a google megtalálná azokat fájlokat amelyek erre a megosztóra vannak feltöltve...
  • kjhun
    Hát akkor töltsd le torrentről, és told oda fel a fájlmegosztóra. De inkább multiuploadra.
  • zotya10002
    Jó lesz ez is!
  • barmi
    new banner ? ::

Link : http://noob.hu/2011/08/21/dirt_3_bannerr.png

Eredeti méret :

• wollnerd #1891
    Mondom hogy filefontra kellet volna feltölteni és nem a torrentre....
  • hangacsi
    Valaki tudna egy linket a patch-hez, ami nem torrent, mert az én netszolgáltatóm nem engedélyezi a torrentet.
  • Laczyi
    Köszi
  • wollnerd #1888
    azért persze kételkedtem ezen!
  • wollnerd #1887
    Azért még a filefront-ra is felférne....
  • arty
    ki a francot érdekel valami elmebeteg gémszaros cikkíró (valóságferdítő) baromsága?
  • wollnerd #1885
    Még nem is találtam az opcióját a beállításokon!
    Hol lehet?
  • kjhun
    Lehet, hogy kell hozzá szemüveg, azt én nem tudom.

Torrentre felkerült az 1.02-es patch nemrég. Ha netán be akarod szerezni, akár eredeti akár tört verziód van.

DiRT3 Patch 1.02 Torrent (512.73MB)
  • grebber
    Énem értek hozzá de szerintem minden 3d-s game-hez nélkülözhetetlen a 3d-s szemcsi!Anélkül mit akarsz 3d-t? De nem akarok vitázni,mint írtam nem értek hozzá.
  • wollnerd #1882
    3D vision?
    Én még mindig nem értem hogy mi értelme ennek a játékokban... még eddig (igaz hogy még 2 játékban próbáltam ki: TrackMania Forever, a másiknak nem jut eszembe a neve...) nem vettem észre hogy olyan érzés lett volna "kiugrottak" volna a "tárgyak" a képernyőből...
    A Dirt 3-as 3D visionhoz szükséges a 3D-s szemüveg is?
  • kjhun
    DiRT 3 PC Patch 1.02 Leírás

Magyarul: Patch 1.02 Leírás

Külön nem letölthető az 1.2-es patch?? Bezzeg kalózverzióból van olyan (DVD5-ös Repack) ami tartalmazza.
  • Mayorpapa
    sürgős lenne a dolog: tudna valaki válaszolni erre: 1874-es kérdés!
  • alma2
    - hulye kerdes
    - arcade, de a jobbik, elvezhetobb fajtabol!
  • wollnerd #1878
    Az alábbit már rég is akartam írni.
    Nos: (Gamestar 2011 Július, a kijelölt szöveg)

Lesz Dirt 4...? kíváncsi vagyok...
  • Since
    Sziasztok,
    Van kormány támogatás a játékhoz? milyen a játékstílus? Arcade vagy inkább szimulátor?
  • hangacsi
    A probléma leginkább az, hogy úgy harangozták be a játékot, hogy rengeteg új pálya van benne. Na most az alapjátékban a pályák száma nevetségesen kevés, és szomorú, hogy most még egyszer elköltheted a játék árát pályákra és kocsikra.
  • Sponnyabob
    Én nem is a játékot szidtam azzal nincs semmi bajom, csak a kiadójával hogy ennyi dlc van ilyen drágán.
  • Mayorpapa
    valaki el akar nekem adni egy olyan Dirt 3-at, aminek a reg. kódját már felhasználták, és azt mondja az illető, hogy attól még én is tudom használni. Gondolom ez nem egészen így van, nemde?
  • zotya10002
    Jó game ez!!!!!
  • arty
    ha TARTALMAS lenne a dlc, talán megérne egy ezrest. itt egyrészt erről nincs szó, az ár pedig két és félszeres.

röhej :(

én se vásárolok ilyen tulárazott szarokat, de sokan sajnos igen és ezért mi is szívunk :(
  • Sponnyabob
    Én tuti nem veszem meg, ezzel is tiltakozva a túlzott dlc-zés ellen. Komolyan annyira felidegeltek a dlc-kel, hogy inkább letöltöm és összehozom valahogy warezzal. Mondjuk ha lenne a gém 7k plusz hozzá egy-egy dlc 800-1000 Ft azt mondom oké de így, kész röhej
  • wollnerd #1870
    Nem lehet mit csinálni hogy csak megvárni míg lesznek drasztikus kedvezmények a Live-on....
  • wollnerd #1869
    Sajnos igen!
  • Mayorpapa
    Közben én is megnéztem az xbox.com-on és 2600 Ft van írva árnak. Ez most komoly? Néhány pálya a játék 1/3-ba kerül?
  • wollnerd #1867
    Persze hogy fizetős. Ami nagy kár. Én is szeretném ezt a hegyvidéki pályát!!
  • samsung123
    Azért is írtam kibetűvel
  • Mayorpapa
    nem tudja valaki, hogy a Monte Carlo DLC az fizetős?
  • ajem kisa
    Nincs is olyan felhasználó, hogy Jó Áron!:P
  • samsung123
    ELADÓ: DIRT3 aktiválatlan kupon!!! jó áron. PM érdeklődni!
  • wollnerd #1862
    Én csak úgy tudtam felpatchelni hogy beléptem a letöltés után (persze hibával) C:\Documents and Settings\Tulajdonos\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive\Updates\434d0fa0\ helyre és találtam egy 10000182.cab fájlt és láttam benne a Content mappában a telepítő.exe-ket! (setup.exe TitleUpdate.exe) átmásoltam ezt a cab fájlt és kibontottam.
    Csak így tudtam telepíteni az update-t! Rohadt Live!!!
    Egyébként nekem nem adta ki a load profile error-t.
  • RatBaG #1861
    június végi volt az utolsó backupom (utána nem sokkal pihentettem is a játékot), a karrier fullos, csak a monte carlot buktam, meg vagy 3 szintet multiban :(