2340
  • Dietrich
    de jó:(
    6850-hez kaptam kupont le is tudtam tölteni steamen de ha rákattintok a játék indulásra nem történik semmi. van pedig cd kulcs is..
  • ajem kisa
    Ha elindítod a játékot, az enter helyett nyomj entert a kormányon, és alapértelmezettnek veszi, nemkell ujraállitani!
    A mentéshez kell a rendszerpartición lenni ~2gb helynek, ha nincs ennyid, akkor nincs visszajátszás!
    (de ezekre már válaszoltunk párszor, alul van kereső!):)
  • kolmee
    Hi. Nekem olyan gondom van, hogy nem menti el a kormány beállításomat, Formula Force exem van. Ja és még annyi, hogy ismétlést lehet menteni vagyis ha megyek egy szakaszt azt játékbe nem tudom visszanézni?
  • arty
    dehogynem, nyugodtan rallyzz, csak megemlitettem, hogy nagyon a "határon autózol" :))
  • berczely
    És akkor most ne is játszak vagy mivan? Nem egy erős kártya, de fut rajta a játék azt nyomom mer' szeretem a rally-t!
  • zritya
    Michigan esőben jó, videóban is van akadás viszonyítva az én játékomhoz. VGA-d nem épp játékhoz van.
  • berczely
    Michiganban jártam:
  • arty
    alaplapi konfigon? az a csoda, h máshol jol megy :)
  • berczely
    Szerintetek miért van az hogy a finnországi pályákon akad a játék? Sok ott a fenyő vagy mi? A többi pálya teljesen jól fut, de a finn szakaszok akadoznak leesik ott az FPS!
  • berczely
    Lehet hogy a vírusirtód karanténba tette, nem engedi hogy másold!
  • ibhu
    sorry, nem másolhatod ha mindenkitöl engedélyt kell kérned, mert én nem adok rá!
  • kolmee
    Hi nekem olyan gondom van h a cracket nem tudom másolni sehogyse és azt írja ki h kérjek engedélyt a Mindenkitől. win 7em van .
    Vki megoldás?
  • ajem kisa
    Gyors elött ha bemész a setupba, ott fent kivan írva %-ban, hogy milyen!
  • berczely
    Viszont azt nagyon elb*szták, hogy Single-ben nem tudom hogy a pálya hány km meg hogy néz ki meg milyen tipusu az út stb. Ott vannak a megjegyezhetetlen pályanevek azt cső mennyél...
  • berczely
    A rally része a játéknak szerintem rohadt jó lett! Van 1-2 szakasz ami elég hosszú (de nem eléggé) Szépek a tájak, tetszik hogy van időjárás és napszak is! Kicsit már olyan régebbi Colin Mcrae Rally érzés is rám tör néha pl egy Lanca Delta pörgetése közben! :)
  • tescodr
    Jaka:Nagy ívben letojom mit hiszel el és mit nem.
    Én tisztességesen szereztem az 1 dolog hogy most nem tudom eladni ...
  • tescodr
    köszi az infót ezt sajna nem tudtam kuponok formájába kaptam (vettem) hardverboltos ismerőstől.
    De a tisztesség kedvéért ph-ról is levettem a hirdetést..
  • Fpocok
    A lehető legrosszabbkor :D
  • Jaka923
    És ezt ki hiszi el pont most?
  • berczely
    Meg azért is rá rohad mert van a PH-n 2000Ft-ért is DiRT 3 kupon
  • arty
    még ha legális forrásból is lenne, akkor is szvsz ez most rádrohad :)

(bár madár mindig van)
  • tescodr
    hát lehet de én ezeket vettem és nem most,régóta árulok cuccokat a ph-n
  • csoli31
    A Dirt2 Dirt3 akar lenni, csak elírtam, és nincsen vip státuszom (már egy ideje).
  • tescodr
    érdeklődni privátban lehet!
  • csoli31
    Mielőtt valaki is venne Steames Dirt2 cd kulcsokat!
    Kiszivárgot Dirt3 kupon kódok!
  • tescodr
    hali eladó 10 db eredeti dirt 3 cd key! 5000ft/db nincs accounthoz kötve!
  • mate555
    Aki billentyűzettel játszik tudna adni nekem egy jó beállítást? Az Advanced wheel optionsban s Steering Deadzone/Saturation/Linearity beállításoknál hogy állítsam hogy kb. olyan legyen az irányítás mint a Dirt2-be?
  • wollnerd #1913
    Csak 3 hozzászólást kellett visszaolvasnod...
  • nemethpityu
    helló

valaki leírja pontosan hogyan kell kikapcsolni a fékezést és a kanyarodást segítséget?
  • momo666
    ok köszi
  • hangacsi
    Helló!

Egy kis off:

Ma találtam meg a neten a Senna életéről készült filmet, magyar felirattal!

Akit érdekel, a blogomon megtalálja!

Üdv: Hangacsi
  • ajem kisa
    Rajt elött menj be a assist-ba, és ott lesz minden ilyen setup!
    Nemkell minden rajt elött csak ha változtatni akarod!
  • momo666
    Hali

Vettem egy video karit és kaptam hozzá egy dirt sorszámot le is szedtem a játékot.
    nem rosz de lehetne jobb is.

a gondom az hogy hogyan lehet kikapcsolnoi a fékezés és kanyarodási segitségeket???
    a választ köszi
  • zotya10002
    Kisám!!Miért nem jössz mááá gammelni???
  • kabel15
    Kösz!
  • ajem kisa
    Nyomj ALT+entert!
  • kabel15
    Hello! vettem egy VGA-t és adtak hozzá egy dirt3 letöltő kupont. Csináltam steam et leszedtem a játékot. Na a gond az hogy nem rakta fel a játékot. Kapok egy indító ikont amivel elindul a játék. de csak ablakban. Ezt persze ki tudom rakni full képre de a tálca és a felső sor mindíg látszódik. Ezek után bemegyek a beállításokba hogy a grafikát felrakjam fullra. De shol sincs felbontás állító opció. Most akkor ez milyen dirt3?
  • samsung123
    Szia! Én 2k-ért adom oda neked a még egyszerse aktivált kuponomat! ha érdekel írj!
  • arty
    ennyire olcsón adja?

max fillérekért vennék accountot....
  • Mayorpapa
    no, akkor egy utolsó kérdés a vásárlásommal kapcsolatban (aki korábban figyelemmel kísérte szenvedésem, az érteni fogja a dolgot): szóval valaki el akar nekem adni egy olyan Dirt 3-at, aminek a reg. kódját már felhasználták, és azt mondja az illető, hogy attól még én is tudom használni. Hajlandó vele együtt adni a LIVE accountját is (mondván nincs rá szüksége), azaz cakli-pakli mindent ad. Így már meg merjem venni tőle?