2340
-
#1940 de jó:(
6850-hez kaptam kupont le is tudtam tölteni steamen de ha rákattintok a játék indulásra nem történik semmi. van pedig cd kulcs is.. -
#1939 Ha elindítod a játékot, az enter helyett nyomj entert a kormányon, és alapértelmezettnek veszi, nemkell ujraállitani!
A mentéshez kell a rendszerpartición lenni ~2gb helynek, ha nincs ennyid, akkor nincs visszajátszás!
(de ezekre már válaszoltunk párszor, alul van kereső!):) -
kolmee #1938 Hi. Nekem olyan gondom van, hogy nem menti el a kormány beállításomat, Formula Force exem van. Ja és még annyi, hogy ismétlést lehet menteni vagyis ha megyek egy szakaszt azt játékbe nem tudom visszanézni? -
#1937 dehogynem, nyugodtan rallyzz, csak megemlitettem, hogy nagyon a "határon autózol" :)) -
#1936 És akkor most ne is játszak vagy mivan? Nem egy erős kártya, de fut rajta a játék azt nyomom mer' szeretem a rally-t! -
zritya #1935 Michigan esőben jó, videóban is van akadás viszonyítva az én játékomhoz. VGA-d nem épp játékhoz van.
-
#1934 Michiganban jártam:
-
#1933 alaplapi konfigon? az a csoda, h máshol jol megy :) -
#1932 Szerintetek miért van az hogy a finnországi pályákon akad a játék? Sok ott a fenyő vagy mi? A többi pálya teljesen jól fut, de a finn szakaszok akadoznak leesik ott az FPS! -
#1931 Lehet hogy a vírusirtód karanténba tette, nem engedi hogy másold! -
ibhu #1930 sorry, nem másolhatod ha mindenkitöl engedélyt kell kérned, mert én nem adok rá! -
kolmee #1929 Hi nekem olyan gondom van h a cracket nem tudom másolni sehogyse és azt írja ki h kérjek engedélyt a Mindenkitől. win 7em van .
Vki megoldás? -
#1928 Gyors elött ha bemész a setupba, ott fent kivan írva %-ban, hogy milyen! -
#1927 Viszont azt nagyon elb*szták, hogy Single-ben nem tudom hogy a pálya hány km meg hogy néz ki meg milyen tipusu az út stb. Ott vannak a megjegyezhetetlen pályanevek azt cső mennyél... -
#1926 A rally része a játéknak szerintem rohadt jó lett! Van 1-2 szakasz ami elég hosszú (de nem eléggé) Szépek a tájak, tetszik hogy van időjárás és napszak is! Kicsit már olyan régebbi Colin Mcrae Rally érzés is rám tör néha pl egy Lanca Delta pörgetése közben! :) -
#1925 Jaka:Nagy ívben letojom mit hiszel el és mit nem.
Én tisztességesen szereztem az 1 dolog hogy most nem tudom eladni ...
-
#1924 köszi az infót ezt sajna nem tudtam kuponok formájába kaptam (vettem) hardverboltos ismerőstől.
De a tisztesség kedvéért ph-ról is levettem a hirdetést.. -
#1923 A lehető legrosszabbkor :D -
#1922 És ezt ki hiszi el pont most? -
#1921 Meg azért is rá rohad mert van a PH-n 2000Ft-ért is DiRT 3 kupon -
#1920 még ha legális forrásból is lenne, akkor is szvsz ez most rádrohad :)
(bár madár mindig van) -
#1919 hát lehet de én ezeket vettem és nem most,régóta árulok cuccokat a ph-n -
csoli31 #1918 A Dirt2 Dirt3 akar lenni, csak elírtam, és nincsen vip státuszom (már egy ideje). -
#1917 érdeklődni privátban lehet! -
csoli31 #1916 Mielőtt valaki is venne Steames Dirt2 cd kulcsokat!
Kiszivárgot Dirt3 kupon kódok!
-
#1915 hali eladó 10 db eredeti dirt 3 cd key! 5000ft/db nincs accounthoz kötve! -
mate555 #1914 Aki billentyűzettel játszik tudna adni nekem egy jó beállítást? Az Advanced wheel optionsban s Steering Deadzone/Saturation/Linearity beállításoknál hogy állítsam hogy kb. olyan legyen az irányítás mint a Dirt2-be? -
#1913 Csak 3 hozzászólást kellett visszaolvasnod... -
nemethpityu #1912 helló
valaki leírja pontosan hogyan kell kikapcsolni a fékezést és a kanyarodást segítséget? -
momo666 #1911 ok köszi
-
hangacsi #1910 Helló!
Egy kis off:
Ma találtam meg a neten a Senna életéről készült filmet, magyar felirattal!
Akit érdekel, a blogomon megtalálja!
Üdv: Hangacsi -
#1909 Rajt elött menj be a assist-ba, és ott lesz minden ilyen setup!
Nemkell minden rajt elött csak ha változtatni akarod! -
momo666 #1908 Hali
Vettem egy video karit és kaptam hozzá egy dirt sorszámot le is szedtem a játékot.
nem rosz de lehetne jobb is.
a gondom az hogy hogyan lehet kikapcsolnoi a fékezés és kanyarodási segitségeket???
a választ köszi -
#1907 Kisám!!Miért nem jössz mááá gammelni??? -
#1906 Kösz! -
#1905 Nyomj ALT+entert! -
#1904 Hello! vettem egy VGA-t és adtak hozzá egy dirt3 letöltő kupont. Csináltam steam et leszedtem a játékot. Na a gond az hogy nem rakta fel a játékot. Kapok egy indító ikont amivel elindul a játék. de csak ablakban. Ezt persze ki tudom rakni full képre de a tálca és a felső sor mindíg látszódik. Ezek után bemegyek a beállításokba hogy a grafikát felrakjam fullra. De shol sincs felbontás állító opció. Most akkor ez milyen dirt3? -
#1903 Szia! Én 2k-ért adom oda neked a még egyszerse aktivált kuponomat! ha érdekel írj! -
#1902 ennyire olcsón adja?
max fillérekért vennék accountot.... -
#1901 no, akkor egy utolsó kérdés a vásárlásommal kapcsolatban (aki korábban figyelemmel kísérte szenvedésem, az érteni fogja a dolgot): szóval valaki el akar nekem adni egy olyan Dirt 3-at, aminek a reg. kódját már felhasználták, és azt mondja az illető, hogy attól még én is tudom használni. Hajlandó vele együtt adni a LIVE accountját is (mondván nincs rá szüksége), azaz cakli-pakli mindent ad. Így már meg merjem venni tőle?