Battlefield: Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
"A Bad Company 2 látványvilága hihetetlenül látványosan fest, pazar hangulatot árasztanak magukból a környezetek, az animációk, és a karakterek kidolgozottságára se lehet panaszunk. PC-n azonban ennek ára van, mégpedig súlyos ára, amiért nagy kár, mert nem mindenki rendelkezik felsõkategóriás masinával."
Kezdem érteni, miért tüntették el a cikkírók nevét a fejlécrõl.
Az utóbbi évek egyik legjobban optimalizált játéka a BC2.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
=BHP= Best Hungarian Players
egyenlõre 24es de amint lesztek rá bõven feltoljuk 32-esre 😊 Pontosan most indítottuk el, a tesztelés folyamatos... gyertek sokan és érezzétek jól magatokat 😉
üdv a =BHP= csapata
http://bestunplayers.extra.hu, (következõ hónaptól már www.besthunplayers.hu)
A Battlefield széria mindig is a multira volt kihegyezve a bf 1942 óta, ez tök egyértelmû, mint már sokan említették a single player csak egy plusz szórakozást nyújt és biztos vagyok benne hogy nem akart semmiféle babérokra törni, vagy "jobb" lenni mint a társai 😊
sathinel: azt a 150 ezres kütyüt szerintem nem sokan fogják megvenni kis hazánkban, van egy ilyen érzésem 😉
SSJmeszes: baárt lista néha teljesen eltûnik egy-egy frissítés után, a barát listádon nem mindig, vagy csak nagy nehezen tudsz csatlakozni a haverokhoz, a browser szerver keresõ is sokszor hazudik 😊 stb... ezek az alap hibák, de úgy látom h javítják ezerrel, mert tûnnek elfele szépen lassan 😉
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
JetroHUN: nem tudom mirõl beszélsz,most hagytam abba,4 órányi game után.
150k környékén már igen szép dolgokat kap az ember. Sony KDL 37
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Hanem a hálózaton keresztüli játékban zavaró mikor az ellenfél ugrál vagy a kilõtt golyó fél perc míg odaér...
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
HP+
a cod mw2 is hatalmas élményt nyújtott multiban de bc2 a porba tiporta akkor is ha nem összehasonlítható
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
BF BC2 min konfig: P4 3.2 (1 magos) 2G ddr1, Ati 3850 512mb AGP8x, win xp sp3. Ezen már megy 15-30fps között low on a játék 😛 Az én gépemen pedig fullon megy 30-40 fps között ami egy E6300 3.15ghz (felhúzva), 2g ddr2, ati hd 3850 😊
A single player, viszonylag egyszerû de nagyon élvezhetõ, mert mikor unalmassá válna átvált valami teljesen újba, és jogos azoknak a hozzászólása, akik azt mondták hogy a single player csak egy bónusz mert így is van (viszont csak a pc-s felhasználóknak, mivel akinek van/volt xbox-a az tudja h volt ám ennek kisöccse is BC (1) formájában, ahol szintúgy volt single) 😊
A multi kegyetlen, és büntet. Rengeteg sok játékmód, rengeteg sok pálya, mind gyönyörûen kidolgozva, hatalmas játék élményt biztosítva a játékosnak.
A cdgalaxis-ban most csak 7990 FT a Bad company 2 tehát mindenki hozzájuthat (az eredeti 11990 FT helyett) potom összegért.
Vegyétek, vigyétek, játszatok, kapcsolódjatok ki mert ez a játék megér ennyit. Magába szippant és nem enged el 😉 Egyetlen szépség hibája a történetnek az EA online, amit reméljük hamarosan javítanak és minden csatlakozással kapcsolatos probléma a múlté lesz 😊
ha gondoljátok vegyetek fel bc2-ben a nevem kovacsadam, vagy látogassatok el a besthunplayers.extra.hu oldalra 😊 reklám off 😄
Érdekes, hogy az MW rövidítésrõl mindig a MechWarrior jut eszembe.
Igazán összedobhatnának abból is egy új részt!
One Vision. One Purpose.
azért érdekesnek találom, hogy míg a megjelenés elõtt az mw2-videók szinte csak a single-rõl szóltak, amiben szerintem nem teljesített rosszul, addig a legtöbb bc2-videó a multiról szól...persze, mindegyiket az erõsségével akarták eladni, you know i mean... <#hehe>#hehe>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Ezért mondtam máskor hogy egy 37 vagy 40"-os tft tévé ami gyors igen jó játékhoz.
Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.
Battlefield Bad Company 2 PC Beta Benchmark Q6600 @ 3'6ghz
4890 vapor-x 1gb gddr5
1680x1050. Todo full excepto AA x0 y Ambient Occlusion OFF.
A szétrombolható falak meg egyenesen Avatar látványúvá teszik az amúgy sem unalmas akciót! Vedd meg a játékot a kisnyugdíjbul pösti ecsém!
codenamed RV770, was announced and demonstrated on June 16, 2008
4890-el 60 FPS körül megy hogy nincs kimaxolva. De ennél gyengébb egy 2007-es konfig.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
OFF vége.
Az akkor megvehetõ legjobb😄
Az meg alap, hogy egy ilyen gép, eddig bírja<#idiota>#idiota>
És valahogy nincs tele a használtjáték piac a megjelenés óta a BFBC2-vel,mint az MW2 megjelenése után MW2-vel...
De biztos jobb az MW2....😄DD
😮😮😮😮😮
anyam, ezt azert ciki igy leirni. Attol hogy zaszlo, meg nem CTF, sokkal inkabb domination. Vagy a tisztelt cikkiro cipelni is tudta azokat a zaszlokat?
One Vision. One Purpose.
Lagnak semmi köze a gépedhez. Ez netkapcsolat(/szerver terhelés) függõ.
Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Az egyetlen Cod ami hasonlít a nagy pályáival a Bf-ekre az az United Offensive (base assault módja) egyébként a cod inkább közelharcra van kitalálva. Ez pont nagyonszar az MW2ben, mert kb úgy laggol mint egy battlefield de a miniatür pályáival sokkalta zavaróbb mint egy 64-es mapon.
Remélem a Medal Of Honor sokkal jobb lesz mint az MW2 és akkor talán rájönnek, hogy 2010-ben talán nem butítani kéne a játékokat, hanem esetleg vezethetõ jármûveket kéne belerakni meg nagyobb mapokat meg stb. (Hogy a hajolásról ne is beszéljek, ez az elsõ cod amiben nem lehet hajolni... Még a 7 évesben is lehet.)
IGN: Zaraki
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ