56
  • Sadist
    Csókolom, lehet már hasalni, vagy a ghillies snipernek is térdelnie kell lövés közben?
  • Pretorian
    "A megfelelő látványhoz azonban a PC-sek esetében nem árt egy igazán erős erőművet beszerezni, a Bad Company 2 ugyanis komoly vasat igényel a pazar látvány megjelenítéséhez."

"A Bad Company 2 látványvilága hihetetlenül látványosan fest, pazar hangulatot árasztanak magukból a környezetek, az animációk, és a karakterek kidolgozottságára se lehet panaszunk. PC-n azonban ennek ára van, mégpedig súlyos ára, amiért nagy kár, mert nem mindenki rendelkezik felsőkategóriás masinával."

Kezdem érteni, miért tüntették el a cikkírók nevét a fejlécről.
    Az utóbbi évek egyik legjobban optimalizált játéka a BC2.
  • Pretorian
    Ha "közel fél évszázadot ugranánk az időben", akkor a '90-es évek elején játszódna a játék lol.
  • kovadam87
    Srácok örömmel közölhetem veletek a jó hírt :D megvan a szerverünk

=BHP= Best Hungarian Players

egyenlőre 24es de amint lesztek rá bőven feltoljuk 32-esre :) Pontosan most indítottuk el, a tesztelés folyamatos... gyertek sokan és érezzétek jól magatokat ;)

üdv a =BHP= csapata

http://bestunplayers.extra.hu, (következő hónaptól már www.besthunplayers.hu)
  • balika127
    Én kitoltam, és nagyon tetszett, tetszik benne, hogy mindenbe bele lehet ülni. A helikoptereket, viszont nagyon nehéz eltalálni benne. A Modern Warfare 2-től se nem jobb, se nem rosszabb:)
  • kovadam87
    Szerintem pedig a single player jó. nem rossz, nem nagyon jó, hanem csak úgy egyszerűen jó :) Nem is érdemes tovább ragozni a témát.

A Battlefield széria mindig is a multira volt kihegyezve a bf 1942 óta, ez tök egyértelmű, mint már sokan említették a single player csak egy plusz szórakozást nyújt és biztos vagyok benne hogy nem akart semmiféle babérokra törni, vagy "jobb" lenni mint a társai :)

sathinel: azt a 150 ezres kütyüt szerintem nem sokan fogják megvenni kis hazánkban, van egy ilyen érzésem ;)

SSJmeszes: baárt lista néha teljesen eltűnik egy-egy frissítés után, a barát listádon nem mindig, vagy csak nagy nehezen tudsz csatlakozni a haverokhoz, a browser szerver kereső is sokszor hazudik :) stb... ezek az alap hibák, de úgy látom h javítják ezerrel, mert tűnnek elfele szépen lassan ;)
  • Zolivok
    Tudod onlysingle ben nem naon jön ki a kezelőfelület nemmintha én vele v ellene lennék főleg hogy majd csak most fogom venni majd, de itt a cikkeket 5i írja aztán tőle multira kiheyezett fps ben a single kipróbálás az ami elvárható
  • Beers
    Nem tudom ki volt, aki a kezelőfelületre 5 csillagot adott, de nekifutásból rúgnám seggbe!
  • Skynet
    A multit meg sem nézte....Lewarezolta..Buktaaaaa

JetroHUN: nem tudom miről beszélsz,most hagytam abba,4 órányi game után.
  • Frankie
    Most a cikkíró komolyan single részt tesztelte egy BF-ben? Jééézusom. Én még meg sem néztem :)
  • sathinel
    A lényeg hogy a monitor mindenképp villog. Ha gyorsan is de villog. Másik az elektronágyú:D mint lentebb említették. A szemnek nem jobb mint egy TFT valsz erre utalt. A másik fele hogy ha nem olcsó moncsit veszel már igen jókat találsz. A tft-nél a szemet ugyanúgy károsíthatja mivel nem pislogsz. De ha ismered a hátterét miért mondják hogy jobb mint egy crt akkor nem mondod hogy nem rontja a szemet. Én kb 11 éves korom óta játszok. TV, crt, TFT. A tft sokkal jobb tapasztalat. Ha 13-14 órát ülsz gép előtt akkor veszed leginkább észre.

150k környékén már igen szép dolgokat kap az ember. Sony KDL 37
  • SSJmeszes
    Én nem igazán értem miről beszélsz, játszottam a hétvége folyamán nem keveset vele, de szinte egy hiba nem történt játék közben.
  • kovadam87
    A különös az hogy igazad van, és még sincs :) A játék tényleg produkál elég fura dolgokat, rengeteg hibáról olvashattunk mindannyian, több ezer visszajelzés érkezett hogy kinek mi bánata is lenne a bc2-vel. (van akinek pb, van akinek login, van akinek szerver belépés, stb.. hibái vannak) viszont, mindez áthidalható ha kicsikét türelmesebb vagy és tudsz várni +1-2-3 percet. Tudom hogy flottul kellene működnie ahogy azt az ember elvárná (teljesen jogosan, hiszen a bétában nem volt semmi ilyen rendellenesség), viszont amióta megvettem a játékot nem telt még el olyan nap hogy ne tudtam volna vele játszani. Fennakadások voltak, és volt olyan is 1x hogy kb 5 percig néztem a szerver listát és próbáltam csatlakozni :D (menü company 2) Mindenre jó megoldás egy izmos játék újraindítás, ami nekem eddig mindig bevált. Arról meg tutira fölösleges beszélni h ki fogja megvenni, kinek éri majd meg és kinek nem :) mindenki döntsön belátása szerint. :-) Valószínűleg csinálják a patch-ot hozzá, ami orvosolja a játék, és a játékosok minden búját, bánatát :)
  • obe
    nem igaz, a 19-es lg-m az egyetlen igazi flat, és csodálatos képe van saroktól sarokig, még véletlenűl sem homályos, 85 hz-es képfrissítése nem látható a szemnek, sosem zavart még, a szemem sem romlott, 5 éve bámulom, napi sok órán át...ilyen képminőséget 22-esben 100 huf környékén kapni, kivétel a dell ami 100 alatt van...néztem nem egy, nem 2 tft-t, tn paneles képek szó szerint ocsmányak a jó öreg crt-m mellett, ne felejtsd el, a crt technológia 50 éves, bőven volt ideje kiforrani, sajnálom aki úgy gondolja hogy 50-60 ezer forintért kap olyan minőséget ami egy crt tud..peace
  • Zoliz
    Ez a játék maximálisan megéri az árát! Ritkaság a globalizmusban!
  • JethroHUN
    Megérne, HA egyáltalán menne multiban... merthogy nem megy. Lost connecttion...., vagy még szervert sem talál vagy még csatlakozni sem tud. vagy ha véletlen sikerül akkor meg ledob a tálcára lefagy. Valós problémák már 1 hete, de megoldás az nuku. Na rajta vegyétek, a polcon elfér...
  • Csirke4
    A lagg nem a szaggatás.
    Hanem a hálózaton keresztüli játékban zavaró mikor az ellenfél ugrál vagy a kilőtt golyó fél perc míg odaér...
  • Renátó1985
    mi bajod ezzel?
  • atomkrumpli
    odabasz ez a hozzáállás komolyan mondom, inkább játszol egy alapban is homályos crt-n mint inkább egy lcd monitoron NEM nativ módban, ami igaz hogy homályos lesz (nem jobban mint a crt csodád) de mégis jobb mint egy crt elektronágyú a képedbe menne egész nap
  • Oláh Herkules
    "jobban húz a szimulátor felé" LOL
  • Renátó1985
    valóban igazad van a cod mostani része inkább arcade irányba ment el míg a bc2 jobban húz a szimulátor felé bár még nem az
    a cod mw2 is hatalmas élményt nyújtott multiban de bc2 a porba tiporta akkor is ha nem összehasonlítható
  • kovadam87
    jah és a cod:mw2 őt soha és semmilyen formában ne hasonlítsátok össze a bf:bc2-vel mert totálisan nem említhetők egy lapon ;) aki még is ezt teszi az nem normális :D 2 külön világ... kb ég és föld :) (és mind kettőnek meg van a maga szépsége, és hiányossága)
  • kovadam87
    És akkor jön a csattanó :D

BF BC2 min konfig: P4 3.2 (1 magos) 2G ddr1, Ati 3850 512mb AGP8x, win xp sp3. Ezen már megy 15-30fps között low on a játék :P Az én gépemen pedig fullon megy 30-40 fps között ami egy E6300 3.15ghz (felhúzva), 2g ddr2, ati hd 3850 :)

A single player, viszonylag egyszerű de nagyon élvezhető, mert mikor unalmassá válna átvált valami teljesen újba, és jogos azoknak a hozzászólása, akik azt mondták hogy a single player csak egy bónusz mert így is van (viszont csak a pc-s felhasználóknak, mivel akinek van/volt xbox-a az tudja h volt ám ennek kisöccse is BC (1) formájában, ahol szintúgy volt single) :)

A multi kegyetlen, és büntet. Rengeteg sok játékmód, rengeteg sok pálya, mind gyönyörűen kidolgozva, hatalmas játék élményt biztosítva a játékosnak.

A cdgalaxis-ban most csak 7990 FT a Bad company 2 tehát mindenki hozzájuthat (az eredeti 11990 FT helyett) potom összegért.

Vegyétek, vigyétek, játszatok, kapcsolódjatok ki mert ez a játék megér ennyit. Magába szippant és nem enged el ;) Egyetlen szépség hibája a történetnek az EA online, amit reméljük hamarosan javítanak és minden csatlakozással kapcsolatos probléma a múlté lesz :)

ha gondoljátok vegyetek fel bc2-ben a nevem kovacsadam, vagy látogassatok el a besthunplayers.extra.hu oldalra :) reklám off :D
  • debut12
    Jól mondod, az MW2-t simán veri, főleg a multi!
    Érdekes, hogy az MW rövidítésről mindig a MechWarrior jut eszembe.
    Igazán összedobhatnának abból is egy új részt!
  • obe
    igen, azt ismerem, az még jó alternatíva lenne...persze még ahhoz is vga-t kell majd cserélnem

• a_n_d_r_e_w
    CRT-t hasznalok jomagam is, pont az altalad emlitett okokbol, de egy 22"-os DELL E-IPS panellal megvan 80k alatt.
  • Zoliz
    Figyej! Én 100 ezerbő vettem a konfigomat hasznátan. 10 ilyen játék árából megvan. Vegyé jobb gépet, mer' ez a játék sokkal jobb mint a fos Call Of Duty MW2!
  • koschwarz
    hmmm, a single-re még csak nem is kattintottam a menüben egyszer sem...

azért érdekesnek találom, hogy míg a megjelenés előtt az mw2-videók szinte csak a single-ről szóltak, amiben szerintem nem teljesített rosszul, addig a legtöbb bc2-videó a multiról szól...persze, mindegyiket az erősségével akarták eladni, you know i mean...
  • obe
    bocs, nem fogalmaztam világosan...csak annyi, hogy felesleges (számomra még) 24-es tft venni, hogy aztán a nativ felbontáson minden játékom szaggasson mediumban, én erősen vizuális típus vagyok, nekem fontos hogy egy játékot olyan minőségben játszhassam ahogy azt a készítői megcsinálták, tehát inkább maradok a 1280 x 1024-es felbontásnál, ergo csak egy 19-es crt -t bámulok, mert az isten vga-ja nem lenne elég egy 1920 as felbontáson a full futtatáshoz..arról nem is beszélve, hogy milyen minőséget kapnék 50-60 forintért ha 24-es tft szeretnék vásárolni...sajnos a minap vittem át a gépem egy haverhoz, akinek 24-es tft-je van tn panellal..hát valami ocsmány színeket produkált, ami meg olyan panellel rendelkezik az meg 100 ezer forint körül kezdődik...ennyi csak a dilemám
  • sathinel
    Eh akkor nem értem mi a gondod a TFT panelekkel. Manapság igen gyorsak vannak. Ha meg nem megy 60 FPS fölé akkor tök mindegy min nézed.

Ezért mondtam máskor hogy egy 37 vagy 40"-os tft tévé ami gyors igen jó játékhoz.
  • Rage47
    nem
    volt béta feb 25ig
  • Proview
    Demó verzió nem lesz?
  • obe
    pedig elég a maximum futtatáshoz 1280 x 1024 ben egy 19-es crt-n, 2 x élsimi, 4 x anizo...persze nem méregetem hogy hány fps, folyékony, akadás mentes, nekem ennyi elég...még mindig bőven elég egy 3 ghz felett ketyegő 2 magos, egy 4870-es kari, sőt még ddr 2-es 2 gb ram is
  • sathinel
    http://www.youtube.com/watch?v=1WOJR4bd6QY

Battlefield Bad Company 2 PC Beta Benchmark Q6600 @ 3'6ghz
    4890 vapor-x 1gb gddr5

1680x1050. Todo full excepto AA x0 y Ambient Occlusion OFF.
  • Zoliz
    Ez a játék rendkívül élvezetes és sokkal szebb mint az Cod MW2.
    A szétrombolható falak meg egyenesen Avatar látványúvá teszik az amúgy sem unalmas akciót! Vedd meg a játékot a kisnyugdíjbul pösti ecsém!
  • sathinel
    3 éves gépen maxin? kíváncsi lennék arra a 2007-es gépre ami fullon elfuttatja maxon.

codenamed RV770, was announced and demonstrated on June 16, 2008

4890-el 60 FPS körül megy hogy nincs kimaxolva. De ennél gyengébb egy 2007-es konfig.
  • JaSoN HuNTeR #20
    Nagyon jó játék megéri megvenni =D
  • Reg5
    Valami olyasmi :) De inkább fizetek érte egyszer nagyobb összeget(illetve amennyit tudok), mint hogy aztán évente kelljen ezt azt cserélni...

OFF vége.
  • obe
    nem értem ezt a hardveres sírást...2007 ben vett gépemen simán lefutkorászik...tehát: 6420-as proci, most kb 20000 forint sincs, bőven elég neki, 2 éve vett ddr 2-as 800-as ram 4 giga fingért hugyért adják, nem tétel, 4870-es ati vga, kb 30.000 huf...hol itt a drága hardver, mire nem elég ez amit itt felsoroltam?...persze nem ostobán 24-es monitort bámulni, aztán sírni hogy nem megy fullon, szar tf panellel
  • neoG
    Lehet, hogy 3 éves, de akkor csúcshiperszuper maximum volt:D
    Az akkor megvehető legjobb:D
    Az meg alap, hogy egy ilyen gép, eddig bírja