iPad-konkurens a Hanvontól
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Teljessen egyet ertek!
"Kérdés azonban, hogy mennyire a tudás és mennyire a divat határozza meg a felhasználók vásárlási szándékait."
Nem ez a kérdés. A kérdés az, hogy az emberek a tabletekben inkább egy újabb "pc-t" akarnak, vagy egy annál mobilisebb, a gyors dolgokra a számítógépet kiváltani képes cuccot.
Nekem nem tetszenek ezek a tabletet windowssal dolgok. A tablet értelmét valahol ott látom, hogy hazaérek a munkából, elfekszem a kanapán, közben az asztalról felemelem a kütyüt, ami mint a telefonom rögtön életre kel, majd elolvashatom rajta a napi híreket, olvashatok rajta, stb.
Ezzel szemben egy ilyen windowsos tablet nagyjából örökli egy laptop összes gondját, plusz hozzájuk tesz még egy rakat újat.
Szóval a fentiek miatt ha most jön a "tablet robbanás", akkor én az android alapúak felé kacsingatok😊
Nem ez a kérdés. A kérdés az, hogy az emberek a tabletekben inkább egy újabb "pc-t" akarnak, vagy egy annál mobilisebb, a gyors dolgokra a számítógépet kiváltani képes cuccot.
Nekem nem tetszenek ezek a tabletet windowssal dolgok. A tablet értelmét valahol ott látom, hogy hazaérek a munkából, elfekszem a kanapán, közben az asztalról felemelem a kütyüt, ami mint a telefonom rögtön életre kel, majd elolvashatom rajta a napi híreket, olvashatok rajta, stb.
Ezzel szemben egy ilyen windowsos tablet nagyjából örökli egy laptop összes gondját, plusz hozzájuk tesz még egy rakat újat.
Szóval a fentiek miatt ha most jön a "tablet robbanás", akkor én az android alapúak felé kacsingatok😊
Starcraft + Diablo III - esemve
"Jó lenne ez, csak a Windows lehúzza a sárba..."
Még mindig jobb, mintha egy linux húzná le a mocsárba.. ;>
Még mindig jobb, mintha egy linux húzná le a mocsárba.. ;>
LZ forever
Hát ha laptopot akarnék venni, erre szavaznék. De szerintem ez nem iPad-konkurens, csak laptopkonkurens. Persze attól is függ ez, hogy milyen célra veszem. Jó lenne ez, csak a Windows lehúzza a sárba...
Amiben még mindig nagy elõnye lesz az iPadnek, hogy polcról lehet levenni a könyveket!
LZ forever
Azt tudom hogy multitouch-os. Csak a kezelo feluleten nem lehet egyszeruen hasznalni. Meg mindig egerhez es billentyuzetez van optimalizalva.
Kérésed meghallgattatott!
Van. Win7 multitacs képes.
Van. Win7 multitacs képes.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Már majdnem jó de az 3 óra kevés arról nem is beszélve, ha hármat írnak az max 2,5.
Amoled kijelzõvel talán tudtak volna egy kis akku idõt nyerni.
Amoled kijelzõvel talán tudtak volna egy kis akku idõt nyerni.
Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.
a 2. nekem azert kell mertn eloszor nalam a logika valaszt, de ha 2 hasonlo specofikacioju gepet teszel az orrom ele, akkor az erzelmeimre kell hogy hallgassak. 😄
Nem vagyok se csaj se buzi. De Ferrarit is erzelembol vennek! 😄
Nem vagyok se csaj se buzi. De Ferrarit is erzelembol vennek! 😄
Kerlek Microsoft! Legyszives tervezz egy jo touch interface-t a Windows-ra, amig nem addig en nekem is masfele kell neznem.
De a dizajn mer nekem is tetszik!!! 😄
De a dizajn mer nekem is tetszik!!! 😄
Elsõre egy hátulütõjét látom: akkumulátoridõ. Egy mindentõl független hordozható eszköznek szerintem ennek minimum a duplája kéne. De egyébként nem tûnik egy rossz darabnak. Illetve kérdés, mi van akro, ha összeomlik rajta a vindóz, mondjuk vírusfertõzéstõl?