221
Vanga a jósnő
-
#101 Kultusza egyre nőt, s a kommunizmus idején a materialista ideológia ellenére a bolgár állam hivatalos jósnőjévé nyilvánították, munkájáért állami fizetést kapott. A jóslásért az államnak kellett fizetni. Bolgároknak 10 levába (1600 forint) került a jóslás, míg a külföldieknek 50 dollárt kóstált, s a listán fél évig is kellett várakozni. Becslések szerint Vanga több mint 100 millió dollárt keresett Todor Zsivkov rezsimjének, élete során közel egymillió ember kereste meg. -
#100 ezek szerint muterod is olyan retardált agyilag mint te? :( -
#99 Ha a hülyeség fájna...
Már rég nem jóslással foglalkozna ha tudna valamit..de ezt senki se fogja fel érdekes módon ,aki ilyen jósbuzi.
Majd ha egyszer meggyőzöm az egyiket hogy ingyen jósoljon nekem 1percet akkor természetesen az első kérésem az lesz hogy mondja meg az 5-ös lottó számokat.. nem tudja? Akkor golyó mert átbassza az embereket,és persze ezt még tiltani se lehet,de legszívesebben azt tenném.Pénzt kérni olyan dologért aminek semmilyen valóságalapja nincs..tiszta vicc,de még jobban az hogy néhány tokos még hajlandó fizetni is érte.
-
#98 amúgy (top10) -
#97 azért remélem a dédunokám nem egy kentaurral jön össze :\ -
#96 Hát nem én találtam ki, de annyi hitele annak is van,mint ezeknek a jóslatoknak :) -
#95 "2221 - In the search of Alien life, human beings engage with something very freighting.
2256 - Spaceship brings a freighting new disease into Earth."
Ööööööö..... Hogy jön ide a teherszállítás? -
#94 2111 - People become robots.
azért ez is odabasz -
#93 2111 - People become robots.
nekem ez a favoritom
nem tudom mit szívhatott, de kérek én is. -
#92 végre a szcientológusok személyesen is leszámolhatnak Xenuval!!! :DDDD (és akkor nem kell megalapítaniuk az egyházat) -
#91 2288 - Travel through time. New contacts with the aliens.
2154 - Animals become half-humans.
nemár :( hogy kiemeljek párat.. :D -
#90 rasszizmus? hol volt ebben rasszizmus? -
haxoror #89 -
#88 ja igaz. és nemcsak meghal a végén, hanem ráadásul valami tetves sorozatgyilkos is:) -
#87 költői kérdés volt, de kösz a segítséget :) -
#86 ...amúgy lehet hogy csak szimplán sok ayreont hallgatott -
#85 3. bekezdésedre:
öö mert tán mindenki a 2. bekezdésed szerint godolkozik:D -
#84 nem csak mostanában.... mióta van kereskedelmi tévézés, azóta szegény Nostradamust minden második évben előveszik, hogy NA IDÉN LESZ HARMADIK VH. meg világvége
nem is beszélve a könyvekről, újságokról, amikből istentelen sokat eladnak az aluliskolázott, buta, naiv népnek
az ilyen jósokkal is mindig az a gond, hogy UTÓLAG tökre kiderül, hogy ezt meg azt megjósolták, de miért nem szólnak soha előtte? -
#83 micsoda baromság...ja, és nem ártott volna ha a fordító legalább rendesen tud angolul...röhej :D -
#82 Battlestar Galactica: Razor
-
haxoror #81 Ez melyik epizódból van? -
haxoror #80 Nem tengeralattjárót jósolt hanem azt hogy Kurszk (ez egy orosz város btw) víz alá fog kerülni.
Ugyan olyan faszság mint a többi jóslata csak itt mázlija volt mert a ruszkiknak pont volt egy ilyen nevű tengeralattjárója. -
#79 "3797 - By this time, everything living on Earth dies. But humans are able to put in the essentials for the beginning of a new life in a new star system."
A sztori ismerős valahonnan. :) -
#78 honnan tudodhgy nem így van.az összes tényleg jós már milliárdokkal pihen valahol hülye lesz dolgozni -
#77 egy kis teller edét meg olvasgassál már ha ilyen okosan beszélsz itt időről meg térről :) -
#76 rasszizmusért kivágnálak mint a macskát szarni. -
#75 ez mama2, ne csodálkozz -
#74 ja má' írták.
afene :/
pedig rá is kerestem a "2001"-es évre az oldalon bááz.
amúgy én is meg tudom jósolni hogy megváltozik a keringés...
mivel folyton változik? :D -
#73 a terrortámadás nem 2000-ben volt hanem 2001-ben.
csúszott egy évet a jósnő...
am nyugatiba múlthéten egy cigányasszony hogy jósólni akar adjam a tenyerem...
adtam neki egy szál cigit és kommenteltem ...
" tessék én meg megjósolom a halálodat :) " -
#72 Van müködő Jósnő anyum oda jár és olyanokat is tud akit senki más:O
És ez komoly nem hazudok. Azt is megmondta hogy Pesten egy ősz hajú orvos lesz a kezelődokim. És tényleg. Holott ezt még mi sem tudtuk. És nem tartotta a jósnő a kaocsolatot pestel:D -
#71 Akár.
Ha a beteljesült jóslatok pontos szövegét ismerném, akkor tovább tudnék gondolkodni. -
#70 Igen ezt én is így gondolom, de ami a tengeralattjáróval történt azt azért erős lenne bemagyarázásnak mondani... egyszerű véletlen vagy mi? -
#69 Pööööööööjj de utálom én az ilyen dolgokat..és VAN annyi HÜLYE ember hogy ilyen adásokba még be is telefonálnak 500Ft/percé hogy megtudják h mi lesz velük néhány hónapon belül!És a legviccesebb hogy még bólogat is meg ,,aha aha..jajdejó köszönöm".
Ha tényleg létezne egy "működő" jósnő akkor már rég nem azzal foglalkozna,hanem mondjuk hawaiin lógatná a lábát egész életén keresztül.
És most nem erről a vanganyomorékról beszéltem hanem általánosságban a jóslásról és a csillagok állásáról.
-
#68 Pár könyv a témában (már aki tud bolgár nyelven ;) ):
Жени Костадинова - Пророчествата на Ванга - книга I (Jheni Kostadinova - Vanga jóslatai - első rész)
Жени Костадинова - Пророчествата на Ванга - книга II (Jheni Kostadinova - Vanga jóslatai - második rész)
Жени Костадинова - Пророчествата на Ванга (Jheni Kostadinova - Vanga jóslatai)
Жени Костадинова - Тайната на Ванга (Jheni Kostadinova - Vanga titka) -
#67 te sem láttál még ilyen filmeket? :D mindig vannak túlélők, vagy immunisak általában egy rohadék majom az, vagy egyetlen egy faszi, (aki persze meghal a végén) -
#66 Hát sok ember hal meg mire sikerül megoldást találni:DDD -
#65 Háború lesz is, van is, mindig is volt.
De világháború idén még nem lesz, de érlelődik a helyzet...a végtelenségig úgy sem tart ez a stabilitás, ami most jelen van a világ nagyobb részében. -
#64 "- 2088: Új betegség üti fel a fejét – öregedés néhány másodperc alatt.
- 2097: Legyőzik a gyors megöregedést."
ha másodpercek alatt megöregszenek akkor hogy szöszölnek rajta 9 évet? -
#63 ó LSD, kedves drága LSD... minden nap jobbá - vagy legalábbis viccesebbé - teszed a világot... -
#62 "Tehát Nostradamushoz hasonlóan, jóslatait csak a megtörtént események után, utólag lehet értelmezni."
Tehát ezek kurvára nem fognak bekövetkezni, hanem majd valami egészen más jön, de persze belemagyarázzuk, hogy ő ezeket megjósolta, csak rosszul értelmeztük.