221
Vanga a jósnő
-
#61 kiaf@szt érdekel 5079? -
#60 lásd Michael Jackson -
#59 4599: az emberek halhatatlanná válik
4674: a civilizáció elérte fejlődésének csúcsát. A különböző bolygókon élő emberek száma megközelíti a 340 milliót. Asszimilálódik idegen fajokkal
5078: döntés az Univerzum elhagyásáról. 40 százalék ellenzi
5079: a világ vége
fail? :( -
#58 "az óceánon túl a feketék fehérek lesznek."
Negatív szűrőt dobtak rájuk? ezt a részét nem értem -
#57 még 1 jóslat ami félig lemaradt...:
„Egy nap Amerikában a Fehér Házba egy fekete ember érkezik, az óceánon túl a feketék fehérek lesznek. 2010 novemberében kitör a harmadik világháború, amely 2014-ben fejeződik be. -
#56 grat, de ez így is úgy is baromság -
#55 szted 2010 november nem idén lesz? -
Cat 02 #54 Ja, csak akkor már kilövi ő is. -
#53 igen nekem is a listámon van 1 keleti nő:D úgy tűnik nincs annyi időm mint hittem... nesze neked 4 éves projekt. -
#52 "Azt tudtátok ,hogy a történelmet meghamisították és igazából nem is 2010 van?" NEEEE:D:D:D azt megnézem hogy a gyerek a padban ül és nem 1952-őt írnak mert a tanár azt mondta hogy már 1953 van:D mindezt Márciusban:D -
#51 akkor meg a nyaron be kell ujitanom egy kinai picsat ahogy elnezem -
#50 Mellrákban halt meg:
"The depth of the nation's feeling for her and her important place in society were seen at the event of her death and reflected in the fact that state news agency BTA issued a news flash on August 11 1996, when she died of breast cancer in a Sofia hospital."
Forrás -
#49 Emberek:) ha kitörne a 3.WH hát az vicces lenne mert kb 2 körből lealázná egymást Amcsi vs Orosz mi meg szívnánk a jó kis világító levegőt... Még az ember "Barnábbik" változata(obama) sem olyan őrült hogy atomháborút indítson... ha meg igen, na akkor megérdemeljük a halált:D Amugy meg Az amcsik és az eu legfőbb gondja most, hogy a windows-ba több böngésző kerüljön, ne csak 1 ×Ð Lál megnézem ezt a világháborút magamnak:D -
#48 jó sok faszsg :D. tük jól járnának alapbol europa megtámasádával :D
csak hogy ne menjunk messzire.
Egyébként aláírásom! -
haxoror #47 Kíváncsi vagyok hogy miben halt meg, szerintem túladagolta a cuccot... -
#46 nah akkor asszem már nem fejlesztem a konfigom -
#45 monnyonle -
#44 Mimmeghalunk. -
#43 :D:D
Tök mind1 hogy számolod az időt, úgy is ugyanannyi telik el belőle. Csak az emberek csinálták azt hogy legyen ennyi meg annyi. -
#42 Akkor náluk még hátravan a marsi háború, meg a föld kipusztulása, és egy
másik naprendszerbe költözés :D -
Fbn Lx #41 az utóbbi időben nagyon etetnek ezzel a harmadik világháború témával minden irányból. A jóslattól függetlenül nem mondanám, hogy biztosan nem lesz ilyen az elkövetkezendő években... -
#40 lol:DDD -
#39 Thaiföldön idén 2553 van (Buddha születésétől számítják), úgyhogy ők már túl vannak a nehezén. Hétfőn utazom, majd feljövök a fórumra, és beszámolok a poszt-apokalipszisről :) -
#38 Ja értem :) És melyik jóslat az igazi? -
#37 de a jósok a hamisított időben jósolnak -
#36 Most akkor 2012-ben mégsem lesz világvége? Akkor már csak novemberig van időnk? Fene ezt a sok jóslatot. Azt tudtátok ,hogy a történelmet meghamisították és igazából nem is 2010 van? Lehet ezért nem jönnek be a fix időpontos jóslatok. :) -
#35 Értelmezzem?
A fehér ló az egy sima ló, a két lábon járó kreatúra az egy idomár, épp cirkusban lépnek fel. A világos folt: Jézus nézi az előadástXD
-
#34 ez igaz..
hogy bármibe bele lehet magyarázni bármit.. miután megtörtént..
De azért ez talán már túl sok "egybeesés"?
meg most gondold végig.. 6,5 milliárd ember él a Földön, most csak van 1 közülük akinek valamilyen "képessége" van/volt. Meg belegondolsz, már annyira felfújt ez a vegyi-fegyver atom fegyver dolog, hogy egyszer úgy is ki fog durranni és kipróbálják... mi másért csinálnák..addig nem nyugszik az ember amig ki nem próbálja.
Azt meg hogy a magyarok tesznek nagy lépéseket azirányban hogy valami földönkívüli izé legyen, nem biztos hogy csodálkoznék, mert azért már elég sok okos-tudósunk volt..
bár mind továbbra is csak gondolatok.. -
#33 áhh, hülyeség...
Ha minden ilyen mondvacsinált jóslat bevált volna, már rég a nyolcadik nagy világháborúnál járnánk :D Az emberek mégis szájtátva hallgatják az ilyen cuccokat...
volt itt már 2006-ra jósolva háború, 7-re is, 9-re meg talán két időpont is ...
jaj, várjatok, látomásom van!
A FEHÉR LÓ... MEGHAJOL A KÉT LÁBON JÁRÓ KREATÚRA ELŐTT... MIKÖZBEN AZ ÉGEN EGY VILÁGOS ... FOLT FOG FELGYÚLNI.
2096-BAN!
Jegyezzétek meg szavaim! Biztos be fog teljesülni! Hogy mit jelent? A szellemek ezt mondták nekem szó szerint. A jelentését nektek kell kitalálnotok.
NNa :D -
#32 ez egy kiindulási pont nekik :D -
Blum #31 Ki ez az elbaszott egyén? :| -
#30 érdekes az biztos.. -
Gabe18 #29 Jóslás helyett inkább Sci-fi regényeket írt volna,van itt pár jó ötlet (klíma fegyver,öregedős betegség,elnéptelenedő európa).
Az iszlám amúgy miért európát támadná nagy erőkkel?Hát nem a gonosz USA a sátán? -
#28 Bár ahogy mostanában áll a helyzet lehet hogy idén lesz háború:D -
#27 Az iszlám európát uralja looooool:DDDDDDDD
Még izraelt sem tudják megkaparintani, nemhogy európát.
A 3. világháború meg kb 10 percig tartana sztem. iszlám támad atom mehet oda nyugodtan, nekünk nem lesz bajunk belőle:D -
#26 ez eddig is nyilvánvaló volt...
végigmolyolva a listát, mintha az "Első és utolsó emberek" című regény lenne. fasztudja, majd meglátjuk. nincs már messze november -
#25 Ezt a 2010-es jóslatot szóról-szóra már olvastam, csak Nostradamus jóslatai név alatt:) -
#24 Rájöttem, sztem a földkörüli pálya hibás fordítás, talán a föld pályájának változása lenne. -
#23 Róla van szó -
#22 Notredamus is azt mondja h vh lesz összel