221
Vanga a jósnő
-
#141 Mert te is egy önző, anyagias gyarló ember vagy és így gondolkozol. Egyébként honnan tudod, hogy azok akik megszedték magukat és Barbadoson süttetik magukat nem látnak a jövőbe? Na honnan? Remélem érted mire akarok kilyukadni. Egyébként szerintem kár ezen meditálni. -
#140 nem -
#139 Megjósolom, hogy fiú vagy. Még nem néztem meg az adatlapod, úgyhogy ezt nem tudhatom.
Na, eltaláltam? -
#138 Igaz, de Hawaii-n most a szagok dominálnak és az még játszik. -
#137 Bazdmeg, láttál már nem ősz orvost?! Az orvosok 95%-a ősz...
Ahhoz képest hogy doki akarsz lenni, nem tudsz sokat róluk :D -
Fbn Lx #136 jaj, de az igazán bölcs jósokat nem érdeklik az anyagiak, csak annyit keresnek, hogy legyen pénz kenyérre!
meg ugyan már, vak volt, nem tudna gyönyörködni hawaiiban :D -
#135 Szerintem ez a legkisebb baromság az egészben :D -
haxoror #134 Nézd így, ha TE látnád a jövőt mit tennél?
a.) pár ezresért random embereknek mondanád meg a jövőjét
b.) szép csöndben megnyernéd a lottó ötöst és hawaii
Ha valaki tényleg látná a jövőt az garantáltan nem kezdené híresztelni a képességét hanem megtartaná magának.
-
#133 Ezt akartam mondani. Az ember mit tud a körülötte lévő világról? -
#132 De miért ne láthatná a jövőt (nyilván sok az átverőművész, meg akik csak meg vannak róla győződve, hogy ...) azért mert a többség nem látja az nem azt jelenti ,hogy nem élhetnek/élhettek olyanok akik látják. Tele van a világ érdekes és egyelőre még megmagyarázhatatlan dolgokkal. -
Daza500 #131 Baromságaid felfüggesztheted, kthx. -
-
#129 ".csak azt se ártana felfogni hogy kurvára nem tudja látni a jövőt az a buzi aki a kártya mögött ül"
Amikor a bűvész - aki a cilinderéből előhalássza az addig ott nem tartózkodó nyulat - ugyancsak "csal", amiről a közönség is tud (legalábbis egy része biztosan). De mégsem hördül fel senki - hanem élvezi a műsort, és fizet érte.
Ugyanez a helyzet a vásári jóssal - te fizetsz azért, hogy "elbűvöljön", becsapjon, "lelki muníciót" kapj tőle (megemlíthetném az egyházakat, a horoszkópot, az ezotériát, a homeopátiába vettet túlzott hitet, stb. is).
Ameddig ez a dolog megmarad a "játék", "lelki segédlet" szintjén és nem válik "akuttá", nem éli bele az ember túlságosan magát, nem lép áltudományággá elő, nem avanzsálódik pótcselekvéssé ("nem megyek el orvoshoz, majd a kézrátétel segít"), a befektetett összeg nem lép túl egy bizonyos értékhatárt addig nincs is gond. -
#128 Az evolució ennél lényegesen hosszabb folyamat... -
#127 2036: Már megint csak kamuztak
:DDDDD -
#126 2011: Feltalálják az igazság szérumát
2011: Kiderül, hogy csak kamu volt
2014: A delfinek egyre furábbak
2015: A delfinek kiléptek a vízből, lábuk nőtt
2026: Kitör a 7. világháború (delfinek az emberek ellen)
2030: Vége a 9. világháborúnak, győztek a delfinek
2031: Egy tehetséges delfin diktátor (Dolphein) átveszi az uralmat a Föld felett
2032: Az emberek vissza szorulnak a vízbe
2033: Az emberek rájöttek, hogy a delfinek gyengepontja a víz
2035: Az ember ismét a földön, de most ők allergiásak a vízre
2036: Megvan az ellenszer a víz allergiára
2036: Feltalálták az igazság szérumát
2036: Már megint csak kamuztak
2037: Megjelennek a dinók ismét
2039: Világvége
2042: Világkezdete -.-' -
#125 próbáld ki,hátha beválik:D -
#124 Hát gondoltam hogy azért jósoltatnak..csak azt se ártana felfogni hogy kurvára nem tudja látni a jövőt az a buzi aki a kártya mögött ül,mert akkor nem azzal foglalkozna.
Ennyi erővel én is mondhatnám hogy aggyá 500Ft-ot,feldobok egy érmét,ha fej akkor még 30évig élsz ha írás akkor 50-ig...abrakadbra pif paf puf most boldog vagy? -
#123 az impotencia nem akadály :D meddőség annál inkább -
#122 Nemérted impotens sose lesz,neki azért nem is idegeskedik. -
#121 de tenni tehetnél érte, hogy pl jobb legyen nem? vagy téged (még) nem érdekel egyáltalán h milyen világban nő fel a gyereked, unokád? -
#120 megtudod milesz 500-ev mulva ha megnezzed az Idiocracy filmet :) -
Daza500 #119 De most nem mindegy, mi lesz 500 év múlva ? :D
Élj a mának. -
#118 oké főnök mimdjá! -
Daza500 #117 MESE BABBAL
A topic zárható. :) -
#116 Az iszlámmal kapcsolatosan...szerintem nem feltétlen katonai megszállásra kell gondolni, nézzétek meg németeknél mennyi török van, áramlanak be az Eu-ba, Svájcban megtiltották nekik, hogy mecseteket építsenek, franciáknál, olaszoknál az afrikai bevándorlók mennek utcára tüntetni, gyújtogatni ha valami nem tetszik nekik. Szaporodnak mint a nyulak. -
#115 WWIII -
#114 őőő áttérünk az iszlámra? Úgy nem lehetséges?:) -
#113 Egyenjogúságra gondolhatott. -
#112 Baromság. Még hogy az iszlám megszállja Európát. Németország egymaga képes lenne a haderejével szarrá verni Jamalékat.... Még hogy az iszlám. Lol. -
#111 [URL=http://arvisura.van.hu/keret.cgi?/foldonkivuli.htm]Itt is van minden "szép" és "jó" :)[/URL] -
#110 Elírta ahonnan linkelték, ahogy a Hungaryt is. -
#109 Izraelben kicsit másképpen számolnak. -
#108 Hung(a)ry will receive signals from space
De előtte ha már élet sincs Európában, akkor ezt most hogy? Különösen országként? Különösen, hogy még hadseregünk sincs, hogy megvédjük magunk? Baromság ... -
#107 Lásd már a fától az erdőt.
Az embereket jóérzéssel tölti el, megnyugszanak tőle, ha "tudják" a jövőt. Gyakorlatilag ezért fizetnek, nem magáért a jóslatért. Persze ez tudat alatt megy. A hókuszpókusz meg azért kell, hogy megbízzanak a jósban. Ilyen egyszerű. -
Fbn Lx #106 hááááát ezen besírok
ez baszki mindennek a legalja. te jó isten.
D::::::::: -
Fbn Lx #105 engem a kőkemény materialista megmondóemberek sokkal jobban irritálnak a jósoknál. Az utóbbiak legalább bizonyos közönség által befogadható szellemi értéket teremtenek. -
#104 Kicsit csalódott vagyok...
Nincs benne, hogy mikor vezetik be a gigabites wifit mindenhol :=/ -
Gabe18 #103 http://www.youtube.com/watch?v=d0C1aDKAA-0&NR=1
Ez nem mai,de ez nyomta most is.Ma már 30 ezernél többet garantált a pénzenergia!Hiába tízezer már nem elég,növelni kell az energia szintet... -
Gabe18 #102 Pedig láthatod,az emberek beveszik.Most éjjel fél kettőkor is mi megy a tv2-n?Kártyajóslás.475 ft/perc.És hívják.
Ja meg ha felhívod,küld "pénzenergiát".
Régen jó volt az ilyenek máglyára dobták,akkor legalább lett belőle valóban hőenergia...