Vanga a jósnõ

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pxxl
de tenni tehetnél érte, hogy pl jobb legyen nem? vagy téged (még) nem érdekel egyáltalán h milyen világban nõ fel a gyereked, unokád?

All hail the double x!

nandorb
megtudod milesz 500-ev mulva ha megnezzed az Idiocracy filmet :)

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

De most nem mindegy, mi lesz 500 év múlva ? :D

Élj a mának.

tigeroo
oké fõnök mimdjá!
MESE BABBAL

A topic zárható. :)

Narxis
Az iszlámmal kapcsolatosan...szerintem nem feltétlen katonai megszállásra kell gondolni, nézzétek meg németeknél mennyi török van, áramlanak be az Eu-ba, Svájcban megtiltották nekik, hogy mecseteket építsenek, franciáknál, olaszoknál az afrikai bevándorlók mennek utcára tüntetni, gyújtogatni ha valami nem tetszik nekik. Szaporodnak mint a nyulak.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

nandorb

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Pluskast
õõõ áttérünk az iszlámra? Úgy nem lehetséges?:)

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Pluskast
Egyenjogúságra gondolhatott.

Pluskast
Baromság. Még hogy az iszlám megszállja Európát. Németország egymaga képes lenne a haderejével szarrá verni Jamalékat.... Még hogy az iszlám. Lol.

a.carkey
a.carkey
Elírta ahonnan linkelték, ahogy a Hungaryt is.

A medve nem játék.

a.carkey
Izraelben kicsit másképpen számolnak. <#zavart1>

A medve nem játék.

a.carkey
Hung(a)ry will receive signals from space

De elõtte ha már élet sincs Európában, akkor ezt most hogy? Különösen országként? Különösen, hogy még hadseregünk sincs, hogy megvédjük magunk? Baromság ...

A medve nem játék.

I.C.ram
Lásd már a fától az erdõt.

Az embereket jóérzéssel tölti el, megnyugszanak tõle, ha "tudják" a jövõt. Gyakorlatilag ezért fizetnek, nem magáért a jóslatért. Persze ez tudat alatt megy. A hókuszpókusz meg azért kell, hogy megbízzanak a jósban. Ilyen egyszerû.
hááááát ezen besírok
ez baszki mindennek a legalja. te jó isten.
D:::::::::
engem a kõkemény materialista megmondóemberek sokkal jobban irritálnak a jósoknál. Az utóbbiak legalább bizonyos közönség által befogadható szellemi értéket teremtenek.
daemonervosa
Kicsit csalódott vagyok...

Nincs benne, hogy mikor vezetik be a gigabites wifit mindenhol :=/

Trolling is a art.

http://www.youtube.com/watch?v=d0C1aDKAA-0&NR=1

Ez nem mai,de ez nyomta most is.Ma már 30 ezernél többet garantált a pénzenergia!Hiába tízezer már nem elég,növelni kell az energia szintet...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Pedig láthatod,az emberek beveszik.Most éjjel fél kettõkor is mi megy a tv2-n?Kártyajóslás.475 ft/perc.És hívják.
Ja meg ha felhívod,küld "pénzenergiát". <#nevetes1>
Régen jó volt az ilyenek máglyára dobták,akkor legalább lett belõle valóban hõenergia...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

zmeor
Kultusza egyre nõt, s a kommunizmus idején a materialista ideológia ellenére a bolgár állam hivatalos jósnõjévé nyilvánították, munkájáért állami fizetést kapott. A jóslásért az államnak kellett fizetni. Bolgároknak 10 levába (1600 forint) került a jóslás, míg a külföldieknek 50 dollárt kóstált, s a listán fél évig is kellett várakozni. Becslések szerint Vanga több mint 100 millió dollárt keresett Todor Zsivkov rezsimjének, élete során közel egymillió ember kereste meg.

leszarom a konfigod...

MR ME
ezek szerint muterod is olyan retardált agyilag mint te? :(

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Banano
Ha a hülyeség fájna...

Már rég nem jóslással foglalkozna ha tudna valamit..de ezt senki se fogja fel érdekes módon ,aki ilyen jósbuzi.
Majd ha egyszer meggyõzöm az egyiket hogy ingyen jósoljon nekem 1percet akkor természetesen az elsõ kérésem az lesz hogy mondja meg az 5-ös lottó számokat.. nem tudja? Akkor golyó mert átbassza az embereket,és persze ezt még tiltani se lehet,de legszívesebben azt tenném.Pénzt kérni olyan dologért aminek semmilyen valóságalapja nincs..tiszta vicc,de még jobban az hogy néhány tokos még hajlandó fizetni is érte.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

zmeor
amúgy (top10)

leszarom a konfigod...

Timbo
azért remélem a dédunokám nem egy kentaurral jön össze :\

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Shep
Hát nem én találtam ki, de annyi hitele annak is van,mint ezeknek a jóslatoknak :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Yeltzin
"2221 - In the search of Alien life, human beings engage with something very freighting.

2256 - Spaceship brings a freighting new disease into Earth."

Ööööööö..... Hogy jön ide a teherszállítás? <#zavart1>

Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller

tigeroo
2111 - People become robots.

azért ez is odabasz
Calver
2111 - People become robots.

nekem ez a favoritom <#vigyor1>
nem tudom mit szívhatott, de kérek én is.

"The trees move. Do you not see it?"

Yeltzin
végre a szcientológusok személyesen is leszámolhatnak Xenuval!!! :DDDD (és akkor nem kell megalapítaniuk az egyházat)

Timbo
2288 - Travel through time. New contacts with the aliens.
2154 - Animals become half-humans.
nemár :( hogy kiemeljek párat.. :D

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

pxxl
rasszizmus? hol volt ebben rasszizmus? <#fejvakaras>

All hail the double x!

<#worship>

Apus
ja igaz. és nemcsak meghal a végén, hanem ráadásul valami tetves sorozatgyilkos is:)

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Yeltzin
költõi kérdés volt, de kösz a segítséget :)

tigeroo
...amúgy lehet hogy csak szimplán sok ayreont hallgatott <#idiota>
tigeroo
3. bekezdésedre:

öö mert tán mindenki a 2. bekezdésed szerint godolkozik:D
Yeltzin
nem csak mostanában.... mióta van kereskedelmi tévézés, azóta szegény Nostradamust minden második évben elõveszik, hogy NA IDÉN LESZ HARMADIK VH. meg világvége

nem is beszélve a könyvekrõl, újságokról, amikbõl istentelen sokat eladnak az aluliskolázott, buta, naiv népnek

az ilyen jósokkal is mindig az a gond, hogy UTÓLAG tökre kiderül, hogy ezt meg azt megjósolták, de miért nem szólnak soha elõtte?

gfreak
micsoda baromság...ja, és nem ártott volna ha a fordító legalább rendesen tud angolul...röhej :D

Racism is a weapon of mass destruction!

0Fritz0
Battlestar Galactica: Razor

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Ez melyik epizódból van?

Nem tengeralattjárót jósolt hanem azt hogy Kurszk (ez egy orosz város btw) víz alá fog kerülni.

Ugyan olyan faszság mint a többi jóslata csak itt mázlija volt mert a ruszkiknak pont volt egy ilyen nevû tengeralattjárója.

0Fritz0
"3797 - By this time, everything living on Earth dies. But humans are able to put in the essentials for the beginning of a new life in a new star system."

A sztori ismerõs valahonnan. :)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

kemszi2
honnan tudodhgy nem így van.az összes tényleg jós már milliárdokkal pihen valahol hülye lesz dolgozni<#idiota>
VRSDM
egy kis teller edét meg olvasgassál már ha ilyen okosan beszélsz itt idõrõl meg térrõl :)

u dont have to listen anybody else but me

VRSDM
rasszizmusért kivágnálak mint a macskát szarni.

WuFraZselic
ez mama2, ne csodálkozz

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

VRSDM
ja má' írták.
afene :/
pedig rá is kerestem a "2001"-es évre az oldalon bááz.
amúgy én is meg tudom jósolni hogy megváltozik a keringés...
mivel folyton változik? :D

VRSDM
a terrortámadás nem 2000-ben volt hanem 2001-ben.
csúszott egy évet a jósnõ...

am nyugatiba múlthéten egy cigányasszony hogy jósólni akar adjam a tenyerem...
adtam neki egy szál cigit és kommenteltem ...
" tessék én meg megjósolom a halálodat :) "

triplet
Van müködõ Jósnõ anyum oda jár és olyanokat is tud akit senki más:O
És ez komoly nem hazudok. Azt is megmondta hogy Pesten egy õsz hajú orvos lesz a kezelõdokim. És tényleg. Holott ezt még mi sem tudtuk. És nem tartotta a jósnõ a kaocsolatot pestel:D