Vanga a jósnõ
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
All hail the double x!
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Élj a mának.
A topic zárható. :)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
De elõtte ha már élet sincs Európában, akkor ezt most hogy? Különösen országként? Különösen, hogy még hadseregünk sincs, hogy megvédjük magunk? Baromság ...
A medve nem játék.
Az embereket jóérzéssel tölti el, megnyugszanak tõle, ha "tudják" a jövõt. Gyakorlatilag ezért fizetnek, nem magáért a jóslatért. Persze ez tudat alatt megy. A hókuszpókusz meg azért kell, hogy megbízzanak a jósban. Ilyen egyszerû.
ez baszki mindennek a legalja. te jó isten.
D:::::::::
Nincs benne, hogy mikor vezetik be a gigabites wifit mindenhol :=/
Trolling is a art.
Ez nem mai,de ez nyomta most is.Ma már 30 ezernél többet garantált a pénzenergia!Hiába tízezer már nem elég,növelni kell az energia szintet...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Ja meg ha felhívod,küld "pénzenergiát". <#nevetes1>#nevetes1>
Régen jó volt az ilyenek máglyára dobták,akkor legalább lett belõle valóban hõenergia...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
leszarom a konfigod...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Már rég nem jóslással foglalkozna ha tudna valamit..de ezt senki se fogja fel érdekes módon ,aki ilyen jósbuzi.
Majd ha egyszer meggyõzöm az egyiket hogy ingyen jósoljon nekem 1percet akkor természetesen az elsõ kérésem az lesz hogy mondja meg az 5-ös lottó számokat.. nem tudja? Akkor golyó mert átbassza az embereket,és persze ezt még tiltani se lehet,de legszívesebben azt tenném.Pénzt kérni olyan dologért aminek semmilyen valóságalapja nincs..tiszta vicc,de még jobban az hogy néhány tokos még hajlandó fizetni is érte.
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
2256 - Spaceship brings a freighting new disease into Earth."
Ööööööö..... Hogy jön ide a teherszállítás? <#zavart1>#zavart1>
Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller
nekem ez a favoritom <#vigyor1>#vigyor1>
nem tudom mit szívhatott, de kérek én is.
"The trees move. Do you not see it?"
2154 - Animals become half-humans.
nemár :( hogy kiemeljek párat.. :D
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
nem is beszélve a könyvekrõl, újságokról, amikbõl istentelen sokat eladnak az aluliskolázott, buta, naiv népnek
az ilyen jósokkal is mindig az a gond, hogy UTÓLAG tökre kiderül, hogy ezt meg azt megjósolták, de miért nem szólnak soha elõtte?
Racism is a weapon of mass destruction!
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Ugyan olyan faszság mint a többi jóslata csak itt mázlija volt mert a ruszkiknak pont volt egy ilyen nevû tengeralattjárója.
A sztori ismerõs valahonnan. :)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
u dont have to listen anybody else but me
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
afene :/
pedig rá is kerestem a "2001"-es évre az oldalon bááz.
amúgy én is meg tudom jósolni hogy megváltozik a keringés...
mivel folyton változik? :D
csúszott egy évet a jósnõ...
am nyugatiba múlthéten egy cigányasszony hogy jósólni akar adjam a tenyerem...
adtam neki egy szál cigit és kommenteltem ...
" tessék én meg megjósolom a halálodat :) "
És ez komoly nem hazudok. Azt is megmondta hogy Pesten egy õsz hajú orvos lesz a kezelõdokim. És tényleg. Holott ezt még mi sem tudtuk. És nem tartotta a jósnõ a kaocsolatot pestel:D