221
Vanga a jósnő
  • Shep
    Mert te is egy önző, anyagias gyarló ember vagy és így gondolkozol. Egyébként honnan tudod, hogy azok akik megszedték magukat és Barbadoson süttetik magukat nem látnak a jövőbe? Na honnan? Remélem érted mire akarok kilyukadni. Egyébként szerintem kár ezen meditálni.
  • Piszkos  Fred
    nem
  • nearo
    Megjósolom, hogy fiú vagy. Még nem néztem meg az adatlapod, úgyhogy ezt nem tudhatom.
    Na, eltaláltam?
  • 0Fritz0
    Igaz, de Hawaii-n most a szagok dominálnak és az még játszik.
  • Piszkos  Fred
    Bazdmeg, láttál már nem ősz orvost?! Az orvosok 95%-a ősz...
    Ahhoz képest hogy doki akarsz lenni, nem tudsz sokat róluk :D
  • Fbn Lx
    jaj, de az igazán bölcs jósokat nem érdeklik az anyagiak, csak annyit keresnek, hogy legyen pénz kenyérre!
    meg ugyan már, vak volt, nem tudna gyönyörködni hawaiiban :D
  • Piszkos  Fred
    Szerintem ez a legkisebb baromság az egészben :D
  • haxoror
    Nézd így, ha TE látnád a jövőt mit tennél?

a.) pár ezresért random embereknek mondanád meg a jövőjét

b.) szép csöndben megnyernéd a lottó ötöst és hawaii

Ha valaki tényleg látná a jövőt az garantáltan nem kezdené híresztelni a képességét hanem megtartaná magának.

• ScarY MAN
    Ezt akartam mondani. Az ember mit tud a körülötte lévő világról?
  • Shep
    De miért ne láthatná a jövőt (nyilván sok az átverőművész, meg akik csak meg vannak róla győződve, hogy ...) azért mert a többség nem látja az nem azt jelenti ,hogy nem élhetnek/élhettek olyanok akik látják. Tele van a világ érdekes és egyelőre még megmagyarázhatatlan dolgokkal.
  • Daza500
    Baromságaid felfüggesztheted, kthx.
  • pxxl

• Dj Faustus #129
    ".csak azt se ártana felfogni hogy kurvára nem tudja látni a jövőt az a buzi aki a kártya mögött ül"
    Amikor a bűvész - aki a cilinderéből előhalássza az addig ott nem tartózkodó nyulat - ugyancsak "csal", amiről a közönség is tud (legalábbis egy része biztosan). De mégsem hördül fel senki - hanem élvezi a műsort, és fizet érte.

Ugyanez a helyzet a vásári jóssal - te fizetsz azért, hogy "elbűvöljön", becsapjon, "lelki muníciót" kapj tőle (megemlíthetném az egyházakat, a horoszkópot, az ezotériát, a homeopátiába vettet túlzott hitet, stb. is).

Ameddig ez a dolog megmarad a "játék", "lelki segédlet" szintjén és nem válik "akuttá", nem éli bele az ember túlságosan magát, nem lép áltudományággá elő, nem avanzsálódik pótcselekvéssé ("nem megyek el orvoshoz, majd a kézrátétel segít"), a befektetett összeg nem lép túl egy bizonyos értékhatárt addig nincs is gond.
  • Fresh Duke
    Az evolució ennél lényegesen hosszabb folyamat...
  • Atti12
    2036: Már megint csak kamuztak
    :DDDDD
  • insp1red
    2011: Feltalálják az igazság szérumát
    2011: Kiderül, hogy csak kamu volt
    2014: A delfinek egyre furábbak
    2015: A delfinek kiléptek a vízből, lábuk nőtt
    2026: Kitör a 7. világháború (delfinek az emberek ellen)
    2030: Vége a 9. világháborúnak, győztek a delfinek
    2031: Egy tehetséges delfin diktátor (Dolphein) átveszi az uralmat a Föld felett
    2032: Az emberek vissza szorulnak a vízbe
    2033: Az emberek rájöttek, hogy a delfinek gyengepontja a víz
    2035: Az ember ismét a földön, de most ők allergiásak a vízre
    2036: Megvan az ellenszer a víz allergiára
    2036: Feltalálták az igazság szérumát
    2036: Már megint csak kamuztak
    2037: Megjelennek a dinók ismét
    2039: Világvége
    2042: Világkezdete -.-'
  • nandorb
    próbáld ki,hátha beválik:D
  • Banano
    Hát gondoltam hogy azért jósoltatnak..csak azt se ártana felfogni hogy kurvára nem tudja látni a jövőt az a buzi aki a kártya mögött ül,mert akkor nem azzal foglalkozna.
    Ennyi erővel én is mondhatnám hogy aggyá 500Ft-ot,feldobok egy érmét,ha fej akkor még 30évig élsz ha írás akkor 50-ig...abrakadbra pif paf puf most boldog vagy?
  • pxxl
    az impotencia nem akadály :D meddőség annál inkább
  • nandorb
    Nemérted impotens sose lesz,neki azért nem is idegeskedik.
  • pxxl
    de tenni tehetnél érte, hogy pl jobb legyen nem? vagy téged (még) nem érdekel egyáltalán h milyen világban nő fel a gyereked, unokád?
  • nandorb
    megtudod milesz 500-ev mulva ha megnezzed az Idiocracy filmet :)
  • Daza500
    De most nem mindegy, mi lesz 500 év múlva ? :D

Élj a mának.
  • tigeroo
    oké főnök mimdjá!
  • Daza500
    MESE BABBAL

A topic zárható. :)
  • Narxis
    Az iszlámmal kapcsolatosan...szerintem nem feltétlen katonai megszállásra kell gondolni, nézzétek meg németeknél mennyi török van, áramlanak be az Eu-ba, Svájcban megtiltották nekik, hogy mecseteket építsenek, franciáknál, olaszoknál az afrikai bevándorlók mennek utcára tüntetni, gyújtogatni ha valami nem tetszik nekik. Szaporodnak mint a nyulak.
  • nandorb
    WWIII
  • Pluskast
    őőő áttérünk az iszlámra? Úgy nem lehetséges?:)
  • Pluskast
    Egyenjogúságra gondolhatott.
  • Pluskast
    Baromság. Még hogy az iszlám megszállja Európát. Németország egymaga képes lenne a haderejével szarrá verni Jamalékat.... Még hogy az iszlám. Lol.
  • a.carkey
    [URL=http://arvisura.van.hu/keret.cgi?/foldonkivuli.htm]Itt is van minden "szép" és "jó" :)[/URL]
  • a.carkey
    Elírta ahonnan linkelték, ahogy a Hungaryt is.
  • a.carkey
    Izraelben kicsit másképpen számolnak.
  • a.carkey
    Hung(a)ry will receive signals from space

De előtte ha már élet sincs Európában, akkor ezt most hogy? Különösen országként? Különösen, hogy még hadseregünk sincs, hogy megvédjük magunk? Baromság ...
  • I.C.ram
    Lásd már a fától az erdőt.

Az embereket jóérzéssel tölti el, megnyugszanak tőle, ha "tudják" a jövőt. Gyakorlatilag ezért fizetnek, nem magáért a jóslatért. Persze ez tudat alatt megy. A hókuszpókusz meg azért kell, hogy megbízzanak a jósban. Ilyen egyszerű.
  • Fbn Lx
    hááááát ezen besírok
    ez baszki mindennek a legalja. te jó isten.
    D:::::::::
  • Fbn Lx
    engem a kőkemény materialista megmondóemberek sokkal jobban irritálnak a jósoknál. Az utóbbiak legalább bizonyos közönség által befogadható szellemi értéket teremtenek.
  • daemonervosa
    Kicsit csalódott vagyok...

Nincs benne, hogy mikor vezetik be a gigabites wifit mindenhol :=/
  • Gabe18
    http://www.youtube.com/watch?v=d0C1aDKAA-0&NR=1

Ez nem mai,de ez nyomta most is.Ma már 30 ezernél többet garantált a pénzenergia!Hiába tízezer már nem elég,növelni kell az energia szintet...
  • Gabe18
    Pedig láthatod,az emberek beveszik.Most éjjel fél kettőkor is mi megy a tv2-n?Kártyajóslás.475 ft/perc.És hívják.
    Ja meg ha felhívod,küld "pénzenergiát".
    Régen jó volt az ilyenek máglyára dobták,akkor legalább lett belőle valóban hőenergia...