10467
-
#10105 Még nem, köszi, nézelődök! :) -
gforce9 #10104 Itt bogarásztál már?
http://www.minecrafttexturepacks.com/ -
#10103 Sziasztok!
Resource pakkot keresek Minecrafthoz, ami hasonlóan néz ki, mint ebben a játékban a "környezet"
Ilyen 30-as évek jellegű.
Tudnátok segíteni?
Köszi
Utoljára szerkesztette: Wreck86, 2015.09.23. 21:57:53 -
bigmail #10102 Régebben próbáltam, sajnos nekem nem sikerült. -
gforce9 #10101 Ennyit találtam, nem hinném hogy menni fog
http://ynj.palmistefilmproduction.org/minecraft-pc-maps-to-ps4.pdf -
Kazagor #10100 Tud nekem valaki abban tanácsot adni, hogy ha eddig PC-n játszottam a játékkal, és veszek egy PS4-et, akkor ha azon elinditom a játékot, akkor van mód arra, hogy megmaradjanak az eddigi épitéseim, vagy buktam mindent és kezdhetek mindent elölről? -
lammaer #10099 Áááááá értem, köszi. -
gforce9 #10098 Nemnem, a kliens letöltéséhez kell az FTB launcher.
http://www.feed-the-beast.com/ Innen a főoldalról tölthető. Ez nem maga játék kliens, hanem egy modpack kiválasztó kis minialkalmazás. Letöltöd (a .exe) verzió töléletes. Elindítod, bejön egy ablak, ahol kiválaszthatod a klienst, itt ki kell keresni a megfelelő modpack-ot jelen esetben a departedet. Csak elleőríztd, hogy a verziószám stimmeljen a szerverrel. Be lehet állítani egyebeket is. Ablakban fusson e, mennyi memóriát adsz neki, stb. A launch-ra bökve az FTB launcher automatikusan mindent letölt, feltelepít beállít az adott modpacban és elindítja. Onnantól már csatlakozhatsz. -
lammaer #10097 Köszi, a szerverfuttatást/portforwardot azt vágom (otthon úgy toljuk lanon, hogy az asztali PCn fut a szerver, ott fut a kliens is amivel én játszom, a fiam meg laptoppal csatlakozik fel), az nem világos hogy a linkelt oldalon ( http://www.feed-the-beast.com/modpacks/FTBDeparted ) csak a szervert lehet letölteni. Kliens meg nincs - szóval az a rengeteg MOD ami az adott packban van, hogy kerül át a kliensekhez? (megfogom a server zipben a mod könyvtárat azt bemásolom a kliensek alá?)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.08.06. 08:43:38 -
gforce9 #10096 2 lehetőséged van. Vagy letöltöd a klienst, elindítod, kinyitod lan-ra és hamatchin vagy sima router port forwarddal tudnak hozzád csatlakozni.
Vagy: letöltöd a szervert is és lényegében 2 mc-t futtatsz 1 helyett.
Bármelyik esetet választod aki hozzád, illetve a szerverre akar csatlakozni annak is tökugyanazt a modpackot kell futtatnia. A verziószámnak is stimmelni kell.
Ezután, ha az adott modpackhoz frissítés jön ki a kliensek automatán feldobják, hogy akarod e. A szervert ekkor újra le kell tölteni, annak a frissítése nem automata. Lényeg a szerver és a kliens verziószámának mindig stimmelnie kell. -
lammaer #10095 Srácok, ha letöltöm és futtatom a szervert mondjuk ehhez a modpackhoz - http://www.feed-the-beast.com/modpacks/FTBDeparted, tudok majd hozzá csatlakoznia megfelelő verziójú sima klienssel? Olyan furcsa nekem hogy a klienst nem kell updatelni, megcsinálja magától vhogy? -
Tibitron79 #10094 Folytatom a Thaumcraftos sorozatot. Ebben a részben több szerepet kap végre a thaumcraft, infúziós oltárral, zephir karddal, utazók csizmájával stb...
thaumcraft7 -
laci200270 #10093 Vagy csak MCEditben kijelölöd a házad, és nyomsz egy olyat hogy "Prune chunks" -
#10092 -Kitörlöd és csinálsz újat.
-Átrakod egy új mapra a házikódat.
-Arra mész amerre nem jártál és ott már az új generátor rendereli a világot. (asszem) -
coolcar #10091 Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem, ha van egy régebbi verziójú mappom, akkor azt hogy tudom megoldani, hogy verziófrissítés után spawnoljon új dolgokat? Köszi előre is! -
aru #10090 Végignéztem pár részt. Nagyon tetszett néha már sok is volt. :D -
#10089 Uhh megnéztem ezt a ftb-et, rájöttem hogy nekem ez már sok:D, régen toltam vele, de most már annyira nem jön be :( -
Tibitron79 #10088 Elkészült a folytatás. érdekes házleégéssel, pár fejlesztéssel, és egyebekkel.
thaum6 -
nefelejcske #10087 Köszi szépen így már okés!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Dort575 #10086 Elindítod a launcher-t. Utána jobb alul hozzá kell adnod a launch gomb mellett a minecraft fiókodat (eredeti szükséges). Ha az megvan akkor a listában lévő modpackkek közül kiválasztod azt amelyiket szeretnéd, majd rákattintasz jobb alul a launch gombra. -
nefelejcske #10085 A feed-the-beast launcherből töltöm le de nem látom az elindítást hogy kell. -
Dort575 #10084 Mivel töltöd le? Mert ha külön külön töltöd le a modokat, akkor érdemes youtuben megnézni, hogy hogy kell modolni a minecraftot. Ha feed-the-beast launcherből akarod, ott csak el kell indítani a modpacket. -
nefelejcske #10083 Köszi szépen a segítséged!
A texture pakkok szépen lejönnek amit be kell tennem a resourcepacks mappábe de a modokkal nem boldogulok-azokat hová kell bemásolni? -
#10082 Azt ritkán szokták figyelembe venni az emberek,tisztelet a kivételnek :D -
Dort575 #10081 Természetesen kell. De a törtes verziós kérdések nem ebbe a topicba tartoznak. -
#10080 azt azért tegyük hozzá hogy ezekhez kell az eredeti is nem? vagy rosszul tudtam :D -
gforce9 #10079 Üdv!
Nem kell őket telepítened, van fullautomata módszer modpack-ekkel való játékra.
http://www.feed-the-beast.com/
Letöltöd a launchert és kedved szerint válogathatsz a packok között. Csak el kell indítani és a launcher automatán letölti és indítja. -
nefelejcske #10078 Sziasztok!
Viszonylag kezdő vagyok ezért nagyon szépen kérek segítséget:hogyan tudok modokat telepíteni? -
#10077 Akkor ha ma este lesz time meglesem a ts-t de elotte szolok itt vagy privatba -
Dort575 #10076 Az mind1 hányszor jössz fel:D Amikor van is hozzá kedved. :) -
#10075 persze, nem a gyilkolásról szolna ez se:D ezért van napi 1 re lekorlátozva ugye ugymond. bár ftb-t annyira nemismerem, anno játszottam vele, ha jolemlékszem ebbe lehet csinálni kész lézeres bányákat, meg jetpcket ugye?:D (am ma este sztem letesztelem, ha megint behányok akkor hanyagolom, ha nem akkor valszeg megyek :D, heti hány alkalom lenne az illedelmes megjelenés?:D
-
Dort575 #10074 Hát jó, de ez egy ftb infinity modpackkel működő szerver:D Nem tudom mennyire lenne itt jó a pvp, főleg, hogy vannak olyan armorok amik már kb sebezhetetlenek. Meg ez egy survival szerver, nem egy super gyilkoljunk le mindent szerver:D Egyébként ha van kedved, akkor nyugodtan jöhetsz már a 6. ember lehet nem is fog tudni jönni. Szóval van még hely bőven :) -
#10073 A pvp lenne nekem a lényeg, leglaábbis azért mert mi annó olyan szervert akartunk inditani spankkal hogy van 1 assassin és 4-5-6 többi játékos akiknek lekell ölni a ender dragont, megölni az assassint (ilyenkor a gyilkos lesz az uj assassin) és az assassin pedig naponta 1 embert megölhet és a célpont egyik ládáját kipakolhatja:D csak sajnos sose volt elég ember :( bár ez már bonyolult és nemmindnekinek tetszhet szal nem pofázok bele, pedig kipróbálnám:D, namindegy. még töprengek kicsit (régen hányingerem volt valmaiért a minecrafttól 1-2 óra után, azért se raboltam rá még az uccsó helyetekre)
Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2015.07.16. 20:10:29 -
YafMe #10072 Sziasztok!
Egy ideje már megy a csatornánk, és most egy újabb szezonba kezdtünk a Minecraft világában. Meglehetősen izgalmasnak látszik az új pack amivel játszunk ( Feed the beast - Departed) . Gyertek ti is nézni minket és kalandozzunk együtt! :)
Jó Szórakozást! :)
-
Dort575 #10071 A szerver bérelt a verygamestől. A ts3-om jelenleg az én publikus ts3 szerverem ami 0/24 be megy. Ennek a kis baráti társaságnak nem csináltam külön weboldalt:D Lány jelenleg nincs a csapatba. Átlag kor hát kb 18 de ezt így pontosan nem tudom megmondani, én vagyok a legfiatalabb a 15 évemmel. 1 ember kezdő még a modok terén a többiek vágják. 6. emberről kb még semmit nem tudok ő még gép hiánya miatt nem volt fent:D Pvp jelenleg off. -
#10070 Ez egy maszek otthoni szerver vagy bérelt?, ts szerver saját vagy bérelt? kaphatnék még pár komolyabb információt a dologrol?(szervergép, szerver weblap ha van, a jelenlegi 6 fö átlag életkor, nem, társaság mennyire vágja a játékot, pvp on/off?) erősen gondolkozok rajta de nem akarok visszaszokni, de lehet hogy ezlessz belöle !:D -
#10069 Ennyit magamról.
1 óra alatt visszaszoktam erre a szh@rra
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.07.15. 15:05:41 -
Dort575 #10068 Hát igazából jelenleg a szerver kapacitása 8 fő, és igazából egyenlőre 8 főre gondoltam, mert meg kell nézni, hogy 8 főt mennyire bír a szerver, és ha nincs lagg meg ilyesmi akkor gondoltam arra, hogy még bővítem. Jelenleg még 2 hely van. -
#10067 van korlát hogy hány embert akartok összeszedni? mert akkor még gondolkodok rajta hogy ennyire elkötelezzem magam, nemtudom mennyi idöm lesz az elkövetkezendö hónapokban
Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2015.07.14. 21:45:23 -
Dort575 #10066 Hát nem ártana, mert ez egy baráti közösség is akar lenni, és hát ahhoz nem árt tudni beszélni is :)