10467
-
#6907 -
shiftykeh #6906 Sziasztok! Haverommal minecraft videókat készítünk( építkezés, bányászat adventura stb)
http://www.youtube.com/user/displayHUN http://www.youtube.com/user/atiszon1/
mindekettőn meg lehet nézni a videókat!
-
#6905 Csak az őszintént akartam aláhúzni xD -
#6904 Szerintem,[u]őszintén[u] hagyjátok a videózást a fenébe ! Találjatok ki más hobbit építgessetek játszatok szerveren ,foglalkozzatok a redstone-ozással de legalább ne ilyen szarokat csináljatok találjatok ki olyat amit még senki sem csinált ! Így csak a saját időtöket fecsérelitek el .... ahelyett
,hogy csinálnátok valami értelmeset is .... -
#6903 Mi lenne, ha valaki nyitna saját fórumban egy topikot a videóknak és azt linkben kirakná a felelős ügyintéző a fejlécbe? Akkor talán mindenki megnyugodna, mert igazából tökmindegy, hogy videót raktok ki vagy veszekedtek rajta. Ugyanúgy off... -
#6902 Akkor sem úgy működik, hogy naponta beböffented az új részét a videódnak, kezd rendkívül idegesítő lenni, és a topik betöltési idejét is rendkívül lassítja.
Másrészt, aki a nézettségért és a like-okért csinálja a videózást, ott már valami réges-régen rossz... -
#6901 Csak egy megjegyzés, hogy nem szólnának be ennyien a videók miatt, ha szórakoztatóbbak lennének.
Egy fórum pedig nem, nem a videómegosztásról szól, egy téma esetleg, ha pl az lenne a címe, hogy Minecraft videóink... -
#6900 Tudod minden fórum egy közösség, és a közösség közösen alkot szabályokat melyeket a többség készít és egész közösségre hat. Jelenleg ahogy látom a dolgokat a csapat nagy része állást foglalt milyen szabálymódosítás kellhet, hogy a csoport nyugodtan működhessen tovább. Fogadd el, ha tovább szeretnél részese lenni a közösségnek. -
uscGhost #6899 Látom te is ilyen néző és lájk vadász csicska vagy, hogy meglegyen a partnerség és kapj érte egy kis pénzt...gratulálok...figyelj ebből nem lehet megélni... -
simonhusi #6898 Már bocs, lehet 2hete kezdtem el újra a videózást, lehet nincsenek nézőim, de azért találták ki ezeket a retkes fórumokat hogy meglehessen bármit osztani.! és igen is érdekel embereket, mert amikor megosztom ezen a szar oldalon rögtön megugrik a nézőszámom és a lájkok száma is. Akit meg nem érdekel ne nézze.. -
#6897 LoL AZ A CREEPER ÚRISTEN XD -
#6896 Én is -
#6895 Azt még talán(csak ne ugyanazzal a zenével mindet :P)
Én az átlag ~tizen évesek survival videósorozataira gondoltam.Amit úgy sem néz innen senki. -
#6894 Én megnéztem érdekes volt de ilyen sorozatokat ne töltsetek fel tölem a bugok jöhetnek kérdezzd meg a többieket is ! -
Elektron814 #6893 Akkor ilyen redstone-os, bugos vidiket se? -
#6892 meg ahogy itt olvasgatok látom hogy covery is írt itt (gcsomesz) :D -
#6891 Fabio Plz bannerba
Kérlek ne töltsétek fel minden részét a sorozataitoknak!! innen senkit sem érdekel!!! -
#6890 ez volt a 33 ik kommentben egy gyerek megépített egy működő processzort és ez még az első oldalon volt így vissszagondolva is ez azért kemény :D -
#6889 azt a kérdeőjelet az értem elé nem akartam bocs -
#6888 Simonhusi... és a többi ilyen videózgató kérlek ne töltsétek fel minden részét a sorozataitokat látjátok hogy innen senkit sem érdekel ? értem ? -
#6887 -
simonhusi #6886 Problem? -
uscGhost #6885 -
simonhusi #6884 Indítunk hamarosan egy hardcore szerver sorozatot. A leírásban van FB link is, azon az oldalon !AKIT ÉRDEKEL! töbet tudhat meg.
és itt a Stronghold Survival következő része -
Elektron814 #6883 Nem, de ha mást rakok be akkor a youtube nem engedi feltölteni :( -
#6882 Hozzátok képest, lófasz.. de most éppen ezen munkálkodok =D
Első kikötő szerűségem :
-
uscGhost #6881 Ez az egy zenéd van csak? :) -
Elektron814 #6880 Még egy Bug, elvagyok az ilyenek keresésével. :D :
-
#6879 ezt nemnek veszem de segítsetek már lécci
akármilyen modot be akarok rakni a too many itemsen kívűl egyik sem müködik berakom a modloadert ugy ahogy van kitörlöm a metainfet ha meg a modloaderben lévő fájlokat rakom be akkor meg be crushol az egész minecraft .... én szeretnék modokkal játszani -
#6878 Valaki jön velem egy tesztalanyokra ? -
#6877 Kérlek válaszoljatok ! -
#6876 kibeszéltünk :( -
#6875 -
#6874 Bocs, azt hittük elmentél két hétre :D -
#6873 Mi ez a rettenetes aktivitás -
#6872 Nekem aztán tökmindegy, biztos nem állok le vitatkozni senkivel sem. :) -
#6871 Felesleges leállni vitázni...
Hagy had posztolgassa azokat, nem fog ez semmilyen kritikából tanulni amit mi itt mondunk neki. Had menjen a maga feje után. Aztán ha rájön arra, hogy a ...
felesleges. -
#6870 bezzeg az én bemutatómat nem nézted :P -
#6869 Inkább egy jó időben elhelyezett kritika, mintsem egy szenvedés, aminek nincs értelme.
Amúgy a jó videókészítés külön "szakma", érzék kell hozzá. Nézegetek szakmai jellegű, bemutató videókat a neten, de egyes készítők borzalmasak!
Egy program bemutatása közben másfél perc arra megy rá az elején, hogy kinek az ötletéből csinálta a videót, aztán nem emlékszik a nevére, majd rákeres a youtubeon a kommentek között... Ez kit érdekel?
Azt nem állítom, hogy én jobb lennék, de nem is csinálok ilyet. Önkritika az nincs egyeseknél.
Szóval, förtelem. :) -
#6868 "Tudod, ha nincs fa, akk nem tudok semmit sem csinálni a továbbiakban, szóval nem vágom. Szerinted akk 0 fával építsek pl fel egy faházat? vagy mi a f*sz??? :O"
Én nem mondtam, hogy fa nélkül építs! De a videó megvágásról még nem hallottál? Az ilyen unalmas részeket célszerű kivágni a videóból, vagy felgyorsítod pár másodpercre, mert ez senkit sem érdekel szerintem. De te tudod. A kritikát pedig el kell tudni viselni, akár jó, akár rossz.
De ezt komolyan el kell mondani?