10467
  • Croano
  • shiftykeh
    Sziasztok! Haverommal minecraft videókat készítünk( építkezés, bányászat adventura stb)

http://www.youtube.com/user/displayHUN http://www.youtube.com/user/atiszon1/

mindekettőn meg lehet nézni a videókat!
  • Croano
    Csak az őszintént akartam aláhúzni xD
  • Croano
    Szerintem,[u]őszintén[u] hagyjátok a videózást a fenébe ! Találjatok ki más hobbit építgessetek játszatok szerveren ,foglalkozzatok a redstone-ozással de legalább ne ilyen szarokat csináljatok találjatok ki olyat amit még senki sem csinált ! Így csak a saját időtöket fecsérelitek el .... ahelyett
    ,hogy csinálnátok valami értelmeset is ....
  • Petka
    Mi lenne, ha valaki nyitna saját fórumban egy topikot a videóknak és azt linkben kirakná a felelős ügyintéző a fejlécbe? Akkor talán mindenki megnyugodna, mert igazából tökmindegy, hogy videót raktok ki vagy veszekedtek rajta. Ugyanúgy off...
  • Fabio Capello
    Akkor sem úgy működik, hogy naponta beböffented az új részét a videódnak, kezd rendkívül idegesítő lenni, és a topik betöltési idejét is rendkívül lassítja.

Másrészt, aki a nézettségért és a like-okért csinálja a videózást, ott már valami réges-régen rossz...
  • Malakai
    Csak egy megjegyzés, hogy nem szólnának be ennyien a videók miatt, ha szórakoztatóbbak lennének.
    Egy fórum pedig nem, nem a videómegosztásról szól, egy téma esetleg, ha pl az lenne a címe, hogy Minecraft videóink...
  • Bexter
    Tudod minden fórum egy közösség, és a közösség közösen alkot szabályokat melyeket a többség készít és egész közösségre hat. Jelenleg ahogy látom a dolgokat a csapat nagy része állást foglalt milyen szabálymódosítás kellhet, hogy a csoport nyugodtan működhessen tovább. Fogadd el, ha tovább szeretnél részese lenni a közösségnek.
  • uscGhost
    Látom te is ilyen néző és lájk vadász csicska vagy, hogy meglegyen a partnerség és kapj érte egy kis pénzt...gratulálok...figyelj ebből nem lehet megélni...
  • simonhusi
    Már bocs, lehet 2hete kezdtem el újra a videózást, lehet nincsenek nézőim, de azért találták ki ezeket a retkes fórumokat hogy meglehessen bármit osztani.! és igen is érdekel embereket, mert amikor megosztom ezen a szar oldalon rögtön megugrik a nézőszámom és a lájkok száma is. Akit meg nem érdekel ne nézze..
  • Croano
    LoL AZ A CREEPER ÚRISTEN XD
  • Croano
    Én is
  • LeWyTy
    Azt még talán(csak ne ugyanazzal a zenével mindet :P)

Én az átlag ~tizen évesek survival videósorozataira gondoltam.Amit úgy sem néz innen senki.
  • Croano
    Én megnéztem érdekes volt de ilyen sorozatokat ne töltsetek fel tölem a bugok jöhetnek kérdezzd meg a többieket is !
  • Elektron814
    Akkor ilyen redstone-os, bugos vidiket se?
  • Croano
    meg ahogy itt olvasgatok látom hogy covery is írt itt (gcsomesz) :D
  • LeWyTy
    Fabio Plz bannerba
    Kérlek ne töltsétek fel minden részét a sorozataitoknak!! innen senkit sem érdekel!!!
  • Croano
    ez volt a 33 ik kommentben egy gyerek megépített egy működő processzort és ez még az első oldalon volt így vissszagondolva is ez azért kemény :D
  • Croano
    azt a kérdeőjelet az értem elé nem akartam bocs
  • Croano
    Simonhusi... és a többi ilyen videózgató kérlek ne töltsétek fel minden részét a sorozataitokat látjátok hogy innen senkit sem érdekel ? értem ?
  • Croano
  • simonhusi
    Problem?
  • uscGhost
  • simonhusi
    Indítunk hamarosan egy hardcore szerver sorozatot. A leírásban van FB link is, azon az oldalon !AKIT ÉRDEKEL! töbet tudhat meg.

és itt a Stronghold Survival következő része
  • Elektron814
    Nem, de ha mást rakok be akkor a youtube nem engedi feltölteni :(
  • V43 1105
    Hozzátok képest, lófasz.. de most éppen ezen munkálkodok =D

Első kikötő szerűségem :

• uscGhost
    Ez az egy zenéd van csak? :)
  • Elektron814
    Még egy Bug, elvagyok az ilyenek keresésével. :D :

• Croano
    ezt nemnek veszem de segítsetek már lécci
    akármilyen modot be akarok rakni a too many itemsen kívűl egyik sem müködik berakom a modloadert ugy ahogy van kitörlöm a metainfet ha meg a modloaderben lévő fájlokat rakom be akkor meg be crushol az egész minecraft .... én szeretnék modokkal játszani
  • Croano
    Valaki jön velem egy tesztalanyokra ?
  • Croano
    Kérlek válaszoljatok !
  • Fabio Capello
    kibeszéltünk :(
  • LeWyTy
  • Bexter
    Bocs, azt hittük elmentél két hétre :D
  • LeWyTy
    Mi ez a rettenetes aktivitás
  • Sysfox
    Nekem aztán tökmindegy, biztos nem állok le vitatkozni senkivel sem. :)
  • Bexter
    Felesleges leállni vitázni...
    Hagy had posztolgassa azokat, nem fog ez semmilyen kritikából tanulni amit mi itt mondunk neki. Had menjen a maga feje után. Aztán ha rájön arra, hogy a ...
    felesleges.
  • Fabio Capello
    bezzeg az én bemutatómat nem nézted :P
  • Sysfox
    Inkább egy jó időben elhelyezett kritika, mintsem egy szenvedés, aminek nincs értelme.

Amúgy a jó videókészítés külön "szakma", érzék kell hozzá. Nézegetek szakmai jellegű, bemutató videókat a neten, de egyes készítők borzalmasak!

Egy program bemutatása közben másfél perc arra megy rá az elején, hogy kinek az ötletéből csinálta a videót, aztán nem emlékszik a nevére, majd rákeres a youtubeon a kommentek között... Ez kit érdekel?

Azt nem állítom, hogy én jobb lennék, de nem is csinálok ilyet. Önkritika az nincs egyeseknél.

Szóval, förtelem. :)
  • Sysfox
    "Tudod, ha nincs fa, akk nem tudok semmit sem csinálni a továbbiakban, szóval nem vágom. Szerinted akk 0 fával építsek pl fel egy faházat? vagy mi a f*sz??? :O"

Én nem mondtam, hogy fa nélkül építs! De a videó megvágásról még nem hallottál? Az ilyen unalmas részeket célszerű kivágni a videóból, vagy felgyorsítod pár másodpercre, mert ez senkit sem érdekel szerintem. De te tudod. A kritikát pedig el kell tudni viselni, akár jó, akár rossz.

De ezt komolyan el kell mondani?