10467
-
#6947 talánt töltsd le a tekkites minecraftot? :P - link -
uscGhost #6946 Az a gond, hogy gondolom win7-ed van azon szinte semmi nem működik ezért jó az xp mert ezen minden szar fut :D -
#6945 Mer nub vagy... nekem működik, épp most csináltam/csinálom meg. -
#6944 Ez a tekkit kurva jó kár hogy semmi modloaderes nem mükszik a minecraftomban ... -
#6943 Többször újrakezdtem, egyszer a meta-infet nem töröltem ki véletlenül, meg pl ha fel van patch-elve HD texture packra, akkor se működik, teljesen natúr .jar-ra kell pakolni az egészet. -
mumeen #6942 Nekem se tölti be,pedig mindent jól csináltam.Te mit csináltál,hogy jó lett?? -
#6941 Update:
Ajánlom mindenkinek, összehoztam, nagyon komoly.
-
#6940 Update:
Megcsináltam mindent pontosan úgy, ahogy leírta az oldal, és fekete képernyővel nem tölt be már a Mojang feliratnál sem. -
#6939 Először nekem sem engedte, de aztán elindult. Szarakodik a szerver, próbálgasd :) -
#6938 Milyen erotikus -
Sonda14 #6937 Nemrég kezdtem el tanulgatni az animálást blenderrel, és úgy döntöttem, hogy megmutatom, hogy eddig mire jutottam, ebben kb 5 óra munkám van mindennel együtt, a későbbiekben várhattok még tőlem animációkat, nem mondom hogy ilyen harcosat, de az biztos, hogy jobban ki lesz dolgozva.
-
#6936 Élőben követhetitek hogyan épül egy mű Zombielanden :)
http://www.livestream.com/zombielandlive -
mumeen #6935 A windows-os verziót nem engedi letölteni.OptiFine megvan,de magát a mod-ot nem akarja,nem találja az oldalt egy idő után,meg újra akarja tölteni...
Mi lehet a gond?? -
Snidling #6934 Sziasztok!
Elkészítettem első tutorial videómat a minecraft érdekes részeiről ami eddig nem jelent meg a youtube-on!
Első videómban bemutatom a RÖVIDTÁVÚ TELEPORTÁLÁST, és a DIAVETÍTŐ készítést!!!
Hamarosan jönnek a hasónlóan trükkös gépek! Érdemes feliratkozni a csatornámra :)
-
uscGhost #6933 ITT tudod letölteni és ha lejjebb tekersz ott van leírva, hogy hogyan rakd fel---> Installation Instructions (PLEASE READ!) -
#6932 http://www.minecraftforum.net/topic/333322-world-downloader/ -
mumeen #6931 Sziasztok!
Realisztikus árnyék modot honnan lehet letölteni,és hogy lehet telepíteni?Régen találtam,de akkor se tudtam modloader-rel megoldani...
Segítséget előre is köszönöm! -
uscGhost #6930 Vagy berakod multiba a mapot és world downloader móddal azt a részt lemented :D -
#6929 Bocs de telorol irtam :D -
#6928 Mc edittel kijelolod aaztan lessz ot egy olyan h copy jobb felso sarokbann megjelenik amit kkimasoltal ranyomsz hh save es aztan maar aa mmasuk palyara be importalod -
#6927 Tudom már kérdzetem, de elfelejtettem.
Szóval, hogyan lehet egy map-ból kimásolni egy részletett hogy külön map legyen? :P -
#6926 -
#6925 Ezt ismeritek? -
uscGhost #6924 Ez nem chat... -
#6923 Ha ennyire unatkozol menj el dolgozni. -
#6922 Hahóóóóóóóó! -
#6921 nem valami nagy műalkotás xD de nemis azért rajzoltam csakugy gyorsba kínomban xD -
#6920 igen xd -
uscGhost #6919 Ezt te rajzoltad? :D:D:D -
MIÉRT ??? Miért kell minden 5. ik kommentelőnek videózónak lennie ? hm ? és miért nem olvassák el legalább az elözö öt kommentet ? whyyyy??? -
Blest95 #6917 Hellosztok.Szeretném ha megnéznétek a munkásságainkat amiket planetminecraftra tettünk fel.
PlanetMinecraft
És persze youtube csatornánk is van ha valakit érdekelne.
Youtube
Próbálunk elhíresülni a Minecraft világában több kevesebb sikerrel várjátékot is tartottunk és a Mob Arénánk igazán nagyot szólt.Remélem nem törlitek a kommentemet.Üdv Blest -
download -
#6915 Szerintem felesleges a szájkarate, mindig jön majd valami vérpistike, aki bevereti a rendkívül magas szellemi tartalommal rendelkező négy oszkárt nyert nincséletem videókat.. Házigazdi szortíroz és kész :)
Ha megnézitek a világszintű homemade MC vidiket nagy részük ilyen semmirekellő dolgokról szól.
Az meg, hogy valaki a nézettségre/lájkra/pénzre hajt.. Na annak pláne helye nincs a magas színvonalú SG közösségében :D -
#6914 Már nyári szünet van. Nekik minden nap hétvége. -
#6913 Istenem bazz zárassuk be inkább a topikot a hétvégére... -
#6912 Már bocsánat a szóhasználatért, de ez kurva jó! Ez A videó!
Látjátok videósok (nem Bexternek szól), megvan a szint, ilyen videó kell, nem pedig olyan, ahol 8 percen keresztül vágjátok a fát... :D
-
#6911 -
#6910 DE NEM ITT! -
uscGhost #6909 Ugye ez most csak vicc? -
Elektron814 #6908 LOOOOOOOL :D