10467
  • Fabio Capello
    talánt töltsd le a tekkites minecraftot? :P - link
  • uscGhost
    Az a gond, hogy gondolom win7-ed van azon szinte semmi nem működik ezért jó az xp mert ezen minden szar fut :D
  • LeWyTy
    Mer nub vagy... nekem működik, épp most csináltam/csinálom meg.
  • Croano
    Ez a tekkit kurva jó kár hogy semmi modloaderes nem mükszik a minecraftomban ...
  • Pistike 007
    Többször újrakezdtem, egyszer a meta-infet nem töröltem ki véletlenül, meg pl ha fel van patch-elve HD texture packra, akkor se működik, teljesen natúr .jar-ra kell pakolni az egészet.
  • mumeen
    Nekem se tölti be,pedig mindent jól csináltam.Te mit csináltál,hogy jó lett??
  • Pistike 007
    Update:
    Ajánlom mindenkinek, összehoztam, nagyon komoly.

• Pistike 007
    Update:
    Megcsináltam mindent pontosan úgy, ahogy leírta az oldal, és fekete képernyővel nem tölt be már a Mojang feliratnál sem.
  • Pistike 007
    Először nekem sem engedte, de aztán elindult. Szarakodik a szerver, próbálgasd :)
  • LeWyTy
    Milyen erotikus
  • Sonda14
    Nemrég kezdtem el tanulgatni az animálást blenderrel, és úgy döntöttem, hogy megmutatom, hogy eddig mire jutottam, ebben kb 5 óra munkám van mindennel együtt, a későbbiekben várhattok még tőlem animációkat, nem mondom hogy ilyen harcosat, de az biztos, hogy jobban ki lesz dolgozva.

• Bexter
    Élőben követhetitek hogyan épül egy mű Zombielanden :)

http://www.livestream.com/zombielandlive
  • mumeen
    A windows-os verziót nem engedi letölteni.OptiFine megvan,de magát a mod-ot nem akarja,nem találja az oldalt egy idő után,meg újra akarja tölteni...
    Mi lehet a gond??
  • Snidling
    Sziasztok!

Elkészítettem első tutorial videómat a minecraft érdekes részeiről ami eddig nem jelent meg a youtube-on!

Első videómban bemutatom a RÖVIDTÁVÚ TELEPORTÁLÁST, és a DIAVETÍTŐ készítést!!!

Hamarosan jönnek a hasónlóan trükkös gépek! Érdemes feliratkozni a csatornámra :)

• uscGhost
    ITT tudod letölteni és ha lejjebb tekersz ott van leírva, hogy hogyan rakd fel---> Installation Instructions (PLEASE READ!)
  • LeWyTy
    http://www.minecraftforum.net/topic/333322-world-downloader/
  • mumeen
    Sziasztok!
    Realisztikus árnyék modot honnan lehet letölteni,és hogy lehet telepíteni?Régen találtam,de akkor se tudtam modloader-rel megoldani...
    Segítséget előre is köszönöm!
  • uscGhost
    Vagy berakod multiba a mapot és world downloader móddal azt a részt lemented :D
  • Croano
    Bocs de telorol irtam :D
  • Croano
    Mc edittel kijelolod aaztan lessz ot egy olyan h copy jobb felso sarokbann megjelenik amit kkimasoltal ranyomsz hh save es aztan maar aa mmasuk palyara be importalod
  • Bexter
    Tudom már kérdzetem, de elfelejtettem.
    Szóval, hogyan lehet egy map-ból kimásolni egy részletett hogy külön map legyen? :P
  • VWfan
  • Bexter
    Ezt ismeritek?
  • uscGhost
    Ez nem chat...
  • Pistike 007
    Ha ennyire unatkozol menj el dolgozni.
  • Croano
    Hahóóóóóóóó!
  • Croano
    nem valami nagy műalkotás xD de nemis azért rajzoltam csakugy gyorsba kínomban xD
  • Croano
    igen xd
  • uscGhost
    Ezt te rajzoltad? :D:D:D
  • Croano

MIÉRT ??? Miért kell minden 5. ik kommentelőnek videózónak lennie ? hm ? és miért nem olvassák el legalább az elözö öt kommentet ? whyyyy???
  • Blest95
    Hellosztok.Szeretném ha megnéznétek a munkásságainkat amiket planetminecraftra tettünk fel.
    PlanetMinecraft
    És persze youtube csatornánk is van ha valakit érdekelne.
    Youtube
    Próbálunk elhíresülni a Minecraft világában több kevesebb sikerrel várjátékot is tartottunk és a Mob Arénánk igazán nagyot szólt.Remélem nem törlitek a kommentemet.Üdv Blest
  • Pistike 007

download
  • Pistike 007
    Szerintem felesleges a szájkarate, mindig jön majd valami vérpistike, aki bevereti a rendkívül magas szellemi tartalommal rendelkező négy oszkárt nyert nincséletem videókat.. Házigazdi szortíroz és kész :)
    Ha megnézitek a világszintű homemade MC vidiket nagy részük ilyen semmirekellő dolgokról szól.
    Az meg, hogy valaki a nézettségre/lájkra/pénzre hajt.. Na annak pláne helye nincs a magas színvonalú SG közösségében :D
  • Nohab
    Már nyári szünet van. Nekik minden nap hétvége.
  • Petka
    Istenem bazz zárassuk be inkább a topikot a hétvégére...
  • Sysfox
    Már bocsánat a szóhasználatért, de ez kurva jó! Ez A videó!

Látjátok videósok (nem Bexternek szól), megvan a szint, ilyen videó kell, nem pedig olyan, ahol 8 percen keresztül vágjátok a fát... :D

• Bexter
  • LeWyTy
    DE NEM ITT!
  • uscGhost
    Ugye ez most csak vicc?
  • Elektron814
    LOOOOOOOL :D