10467
  • Croano
    Tudna nekem segíteni valaki ? akármilyen modot be akarok rakni a too many itemsen kívűl egyik sem müködik berakom a modloadert ugy ahogy van kitörlöm a metainfet ha meg a modloaderben lévő fájlokat rakom be akkor meg be crushol az egész minecraft .... én szeretnék modokkal játszani xD
  • Fabio Capello
    Ééééés kezdés.
  • Croano
    Juhééééééééééééé :D
  • Fabio Capello
    Croano mapjának végigjátszása itt tekinthető meg

Egyelőre egy kis muzsikálás, még zajlanak az előkészületek, aztán nekiesek a mapnak :)
  • Croano
    Na és mostmár tényleg a teljes verziót letölthetitek :D Klikk az új küldikkel :D bocs a sok írásomért
  • Fabio Capello
    Seems legit. Az ajánlatom - livestream, egy óra múlva, mindenkinek aki érdekli :P
  • Croano
    Nos... Kéééééééééész :D Hiperszuper Xolote sky survival !!! igen mostmár ki is van javítva na rajta próbáljátok ki csak kattints ráááá !!!!!

:D :D :D :D és csináljátok a videókat csak reklámozzatok :D
  • Bexter
    köszi
  • Fabio Capello
    Kicsit megpofoztam a fejlécet, így valamennyivel letisztultabb, egy kérés: Ha tudtok jó, kezdőknek való / értelmes szervereket, ahol szívesen látják az embert, dobjatok egy privátot, és csinálok egy "Ajánlott szerverek" részt is.

Másrészt, ha van bármi community project, ami felkelti a társaság érdeklődését (Bexterék mapjai, a most elkészült sky survival), a letöltési linkkel, és egy kis leírással küldjetek szintén privátot, és gondoskodom róla, hogy megkapja a méltó helyét a fejlécben :P
  • Croano
    Cyberkecsi ha kész a mapm arról csinálj videót mert az uj lessz és igy nagyobb lesz a nézetséged :D
  • Croano
    Ezt viccnek gondoltam de amugy szerintem a bekapcsolással ssemmi baj de mind1 átirom és nemsokAra felrakom nézzétek el nekem ezeket a bakikat ez az első pályám :)
  • uscGhost
    Elég lesz, akinek tetszik az úgyis feliratkozott nem kell több ilyen szar ide, csinálj egy honlapot és oda posztolgassad ki a videóidat ne ide...
  • Bexter
    Elöző vididnél menő a lézerkardod :D
  • CyberKecsi
    Én is szeretlek <3

Tudod, ha nincs fa, akk nem tudok semmit sem csinálni a továbbiakban, szóval nem vágom. Szerinted akk 0 fával építsek pl fel egy faházat? vagy mi a f*sz??? :O

Nah mindegy, ha nem tetszik, akkor ne nézd meg, ennyi. :)

E05
  • uscGhost
    Ja, meg még ez is fura: 7.Kapcsolj be egy nether portált! XD szerintem inkább: 7.Aktiválj egy nether portált!
  • Fabio Capello
    Még valami:

1.Pusztítsd el az ender tojást! Mielott kikel!

Elvileg a Dragon Egg nem kel ki soha, nincs beleírva a játékba.
  • Fabio Capello
    Addig nehéz, amíg nem rakod vissza surv. módra :P
  • Croano
    Majd mindentkijavitok csinàljatok videot :)
  • uscGhost
    Egészségedre...:D
  • Fabio Capello
    dat creative.
  • uscGhost
    Van benne 1-2 hiba, például creativeban kezdek XD és nevezd át ne Skyblock 2.1 legyen a neve ettől eltekintve nem rossz, sőt majd ha lesz időm megcsinálom a küldiket addig meg javíts rajta :D
  • Fabio Capello
    mkay. És mivel szemét vagyok, fel is veszem videóra :P
  • Croano
    Azért mert kell hozzá mc patcher amit innen tölthetsz le !
    Köszi a felköszöntést ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉss !!!!!
    Próbáljátok ki a pályámat !!!!

Xolote sky survival ójeee
  • szabii98
    Jó reggelt :)
    Nemrégiben beszereztem a játékot, és szereztem egy textura packot is(nemtudom miért, egyik videóban láttam hogy van, gondoltam leszedem :D, KoP 1.2.5. V2 Photo Realism 512 eXtrem a neve amúgy), de valamiért nem működik. A világ betöltődik, de az összes blokk egyszínű zöld vagy fehér. Mi lehet a gond? Lejjebb kéne vegyem a beállításokat?
  • Bexter
    te legalább tudod mikor van :D
  • LeWyTy
    Te se veszed észre ha anyuék nem köszöntenek meg kora reggel mi?
    Boldog születésnapot.
  • uscGhost
    Enném.... :D

Croano: Boldog Születésnapot! :)
  • Fabio Capello
  • Croano
    Woow ... Ma van a szülinapom boldog szülinapot nekem ojeee
  • LeWyTy
    In progress
  • Suba1993
    Köszi szépen :D
  • Malakai
    "When its done" státuszban van, a köv 1-2 hétben biztosan nem.
  • Suba1993
    Kb. mikor jön ki az 1.3? Tudja valaki?
  • LeWyTy
    És vágod engem kérdez meg hogy mi az oldal címe.... minyáagyonváglakbex
  • uscGhost
    Kösz mester, hogy kimondtad az igazságot, én direkt nem akartam már hozzászólni mert csak veszekedés lett volna belőle :D
  • Croano
    Ty:-D
  • Bexter
    mediafire.com
  • Fabio Capello
    dropbox
  • Croano
    Tudtok olyan feltöltőhelyet ahova feltölthetem a pályámat ? segítsetek lécci (ingyeneset pls )
  • Sysfox
    Nem akarlak megbántani, de meddig csinálod még ezeket a tartalom nélküli, semmitmondó, üres videókat? Elkezdtem nézni, de öt percig csak a favágás ment, amit egyrészt bárki tud, hiszen a legegyszerűbb Minecraft művelet talán, másrészt unalmas, mert kit érdekel, hogy valaki vágja a fát?

Milliószor megtette már mindenki Minecraft-ban szerintem.

Amikor kezdene érdekes lenni esetleg a videó, akkor pedig véget ér!

Szerintem - és abszolúte nem bántásból, vagy beszólásból - inkább olyan videókat kellene csinálni, amelyet mások is érdekesnek tartanak, mert jelenleg ettől igen messze állsz! Ajánlom, hogy gondold végig a koncepciódat, mert ez nagyon gyenge és kevés már! Amikor a Minecraft megjelent 2009-ben, akkor még érdekesebb lett volna, hiszen még kevesen ismerték a játékot, de mára ez már csak lerágott csont.

Ráadásul ahogy nézem, ez a 4. rész, és 8-9 perces videókat csinálsz, mi volt az eddigi 24-25 percben?

Ne haragudj, de inkább nem nézem meg! :D