10467
-
#6867 Tudna nekem segíteni valaki ? akármilyen modot be akarok rakni a too many itemsen kívűl egyik sem müködik berakom a modloadert ugy ahogy van kitörlöm a metainfet ha meg a modloaderben lévő fájlokat rakom be akkor meg be crushol az egész minecraft .... én szeretnék modokkal játszani xD -
#6866 Ééééés kezdés. -
#6865 Juhééééééééééééé :D -
#6864 Croano mapjának végigjátszása itt tekinthető meg
Egyelőre egy kis muzsikálás, még zajlanak az előkészületek, aztán nekiesek a mapnak :) -
#6863 Na és mostmár tényleg a teljes verziót letölthetitek :D Klikk az új küldikkel :D bocs a sok írásomért -
#6858 Seems legit. Az ajánlatom - livestream, egy óra múlva, mindenkinek aki érdekli :P -
#6857 Nos... Kéééééééééész :D Hiperszuper Xolote sky survival !!! igen mostmár ki is van javítva na rajta próbáljátok ki csak kattints ráááá !!!!!
:D :D :D :D és csináljátok a videókat csak reklámozzatok :D
-
#6856 köszi -
#6855 Kicsit megpofoztam a fejlécet, így valamennyivel letisztultabb, egy kérés: Ha tudtok jó, kezdőknek való / értelmes szervereket, ahol szívesen látják az embert, dobjatok egy privátot, és csinálok egy "Ajánlott szerverek" részt is.
Másrészt, ha van bármi community project, ami felkelti a társaság érdeklődését (Bexterék mapjai, a most elkészült sky survival), a letöltési linkkel, és egy kis leírással küldjetek szintén privátot, és gondoskodom róla, hogy megkapja a méltó helyét a fejlécben :P -
#6854 Cyberkecsi ha kész a mapm arról csinálj videót mert az uj lessz és igy nagyobb lesz a nézetséged :D -
#6853 Ezt viccnek gondoltam de amugy szerintem a bekapcsolással ssemmi baj de mind1 átirom és nemsokAra felrakom nézzétek el nekem ezeket a bakikat ez az első pályám :) -
uscGhost #6852 Elég lesz, akinek tetszik az úgyis feliratkozott nem kell több ilyen szar ide, csinálj egy honlapot és oda posztolgassad ki a videóidat ne ide... -
#6851 Elöző vididnél menő a lézerkardod :D -
CyberKecsi #6850 Én is szeretlek <3
Tudod, ha nincs fa, akk nem tudok semmit sem csinálni a továbbiakban, szóval nem vágom. Szerinted akk 0 fával építsek pl fel egy faházat? vagy mi a f*sz??? :O
Nah mindegy, ha nem tetszik, akkor ne nézd meg, ennyi. :)
E05
-
uscGhost #6849 Ja, meg még ez is fura: 7.Kapcsolj be egy nether portált! XD szerintem inkább: 7.Aktiválj egy nether portált! -
#6848 Még valami:
1.Pusztítsd el az ender tojást! Mielott kikel!
Elvileg a Dragon Egg nem kel ki soha, nincs beleírva a játékba. -
#6847 Addig nehéz, amíg nem rakod vissza surv. módra :P -
#6846 Majd mindentkijavitok csinàljatok videot :) -
uscGhost #6845 Egészségedre...:D -
#6844 dat creative. -
uscGhost #6843 Van benne 1-2 hiba, például creativeban kezdek XD és nevezd át ne Skyblock 2.1 legyen a neve ettől eltekintve nem rossz, sőt majd ha lesz időm megcsinálom a küldiket addig meg javíts rajta :D -
#6842 mkay. És mivel szemét vagyok, fel is veszem videóra :P -
#6841 Azért mert kell hozzá mc patcher amit innen tölthetsz le !
Köszi a felköszöntést ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉss !!!!!
Próbáljátok ki a pályámat !!!!
Xolote sky survival ójeee -
#6840 Jó reggelt :)
Nemrégiben beszereztem a játékot, és szereztem egy textura packot is(nemtudom miért, egyik videóban láttam hogy van, gondoltam leszedem :D, KoP 1.2.5. V2 Photo Realism 512 eXtrem a neve amúgy), de valamiért nem működik. A világ betöltődik, de az összes blokk egyszínű zöld vagy fehér. Mi lehet a gond? Lejjebb kéne vegyem a beállításokat? -
#6839 te legalább tudod mikor van :D -
#6838 Te se veszed észre ha anyuék nem köszöntenek meg kora reggel mi?
Boldog születésnapot. -
uscGhost #6837 Enném.... :D
Croano: Boldog Születésnapot! :) -
#6836 -
#6835 Woow ... Ma van a szülinapom boldog szülinapot nekem ojeee -
#6834 In progress
-
Suba1993 #6833 Köszi szépen :D -
#6832 "When its done" státuszban van, a köv 1-2 hétben biztosan nem. -
Suba1993 #6831 Kb. mikor jön ki az 1.3? Tudja valaki? -
#6830 És vágod engem kérdez meg hogy mi az oldal címe.... minyáagyonváglakbex -
uscGhost #6829 Kösz mester, hogy kimondtad az igazságot, én direkt nem akartam már hozzászólni mert csak veszekedés lett volna belőle :D -
#6828 Ty:-D -
#6827 mediafire.com -
#6826 dropbox -
#6825 Tudtok olyan feltöltőhelyet ahova feltölthetem a pályámat ? segítsetek lécci (ingyeneset pls ) -
#6824 Nem akarlak megbántani, de meddig csinálod még ezeket a tartalom nélküli, semmitmondó, üres videókat? Elkezdtem nézni, de öt percig csak a favágás ment, amit egyrészt bárki tud, hiszen a legegyszerűbb Minecraft művelet talán, másrészt unalmas, mert kit érdekel, hogy valaki vágja a fát?
Milliószor megtette már mindenki Minecraft-ban szerintem.
Amikor kezdene érdekes lenni esetleg a videó, akkor pedig véget ér!
Szerintem - és abszolúte nem bántásból, vagy beszólásból - inkább olyan videókat kellene csinálni, amelyet mások is érdekesnek tartanak, mert jelenleg ettől igen messze állsz! Ajánlom, hogy gondold végig a koncepciódat, mert ez nagyon gyenge és kevés már! Amikor a Minecraft megjelent 2009-ben, akkor még érdekesebb lett volna, hiszen még kevesen ismerték a játékot, de mára ez már csak lerágott csont.
Ráadásul ahogy nézem, ez a 4. rész, és 8-9 perces videókat csinálsz, mi volt az eddigi 24-25 percben?
Ne haragudj, de inkább nem nézem meg! :D