10467
-
#6989 kamuuuu! :D Benne van a programkódban, hogyha Notch bárhova belép, aranyszínű a neve :P -
-
#6987 -
Shoya99 #6986 sziasztok én egy minecraftos videós lennék multiplayerbe.. De az a baj hogy csa egyedül vagyok.. van egy szerverem amin nyomhatnánk skybockot survival islandot akár... Szolval a szerver hamachis.. sajna de lessz jobb is :D
Hamachi: MinecraftHUN7
jelszó: asd123
Utána megadom a server ip-t gyere fel irj rám..:D
Showya-ára am az vagyok én:D és elhülyéskedünk.... Köszönöm gyertek
-
#6985 -
#6983 -
#6982 Csináltam bemutatóvideót(de csak megint csak ennyire unatkozom)
-
#6981 Régi javát töröld uj feltétele elött, 32 bites rendszerre 32 es javat tegyél 64esre 64est -
Pat10 #6980 Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem hogy letöltöttem a minecraft-ot és amikor behozom és bejelentkezek,utána betölt és amikor a menüt be kellene hoznia akkor mindig csak egy fekete képernyőt hoz be...Nem tudom hogy mivel lehet a baj. Az új javat letöltöttem de amikor a telepítés vagy letöltés végénél jár akkor kiírja hogy valamilyen fájl korrupt... nem értem szerintem a javával van gond.De ha valaki tud segíteni akkor előre is köszi :) -
#6979 Új Adventure mapunk. Kérésre készült, annyit kértek hogy legyen elborult :)
Letőltés
Végig játszása
-
Suba1993 #6978 Eléggé érdekes, de jó -
Bafy #6977 Ajánlom mindenki figyelmébe:
http://dnstechpack.weebly.com/
Vagy a
http://www.technicpack.net/
hasonló mind2.
A másodiknál több cliens közül is választhatszm, de én erre a MultiMC-t használom. -
#6976 Itt hagyjátok abba. Ha valaki nem olvasta el fenn a dolgokat a boss úgyis törli, kár reagálni rájuk!
Peace! -
#6975 Második mondat nem is rád vonatkozott -
Elektron814 #6974 Egyébként nem linkelgetem a videóim. De szerintem én is léptem... további jó fórumozgatást! csá -
Elektron814 #6973 Bocs, akkor elhúztam. -
PeTakii #6972 Attól, hogy nem ágyazod be a videót, még ugyan úgy kvára unja mindenki :D Semmitmondó videók, semmi normális tartalom, vagy valami, amiért élvezetes lenne nézni... Ezt mindenki megtudja csinálni a saját gépén is. Nembaj, ha neked jó az, hogy mindenki rányom 5-10-15 minuszt, akkor hajrá...
-
#6971 Bagoly mondja verébnek...
Te meg húzz innen a picsába most már mert meguntuk és nem érdekes senkit, nem tudom mit nem lehet ezen felfogni .. -
Elektron814 #6970 Nagyon vicces vagy... Tényleg te tudsz olvasni, vagy csak úgy írogatunk neked? -
CyberKecsi #6969 Új rész. :)
http://youtu.be/WKa8Y_Zvaf8 -
#6968 Banner. -
#6967 Valami kastély, szokásos...
Majd meglátom -
#6966 És mi lesz belőle? -
-
#6964 Sima 5-ös brush meg smooth. -
#6963 Vmelyik voxel tool? :) -
#6962 Várjuk :) -
#6961 Kis kihagyás után újra építkezésbe kezdtem.
-
uscGhost #6960 Egy vibrátort sem látok benne -
Snidling #6959 A második tutorial videóm a redstone pulzáló, vibrátor gépekről! :D
-
uscGhost #6958 -
#6957 Banner. -
PeTakii #6956 Akkor majd azt is szard le, amikor törlik innen a videóidat :D Remélem hamar megteszik :D -
Elektron814 #6955 "megy"
Boccs a 2 posztért -
Elektron814 #6954 De mit nem értesz?? Ez egy közösség, és ha leszarod a véleményünket akkor minek jársz ide? Hiába posztolgatod a videóid úgyse meg rá senki... Most már tényleg Bannolni kéne! -
#6953 A gond csak az hogy nem csak őt nem érdekli
-
#6952 #6900-#6902
:D -
uscGhost #6950 Jól hangzik :D -
#6949 technical kit pack - eredetileg egy modnak indult minecraftban, industrialcraft néven, aztán saját klienst csináltak neki mojangos támogatással. Alapvetően kiszélesíti a lehetőségeket a kreatívabb agyaknak - önműködő bányászógéptől geotermikus reaktoron át atomreaktorig bármit meg lehet vele építeni, úgy hogy működőképes lesz - és teszem azt, elláthatod a házadat árammal. -
uscGhost #6948 Ha szabad megkérdeznem: mi a rák az a tekkit?