10467
-
#7031 Lewyty ráfog állni
AZÉ ME FÜGGŐ .. -
#7030 Valaki?
Csírák vagytok! -
#7029 Meg ha az ember egy modot használ akkor azért használja, hogy egy ötletet megvalósítson, ne csak azért, hogy modolt is legyen. -
#7028 Ezt én sehonnan sem fogom tudni letölteni, igaz? :| -
#7027 Biztos kevesebben próbálják ki, ha még a modok telepítésével is hülyéskedni kell, plusz lehet, hogy a már fent lévő moddal ütközik. -
#7026 Egyiket se szerintem. -
#7025 -
#7024 Yogbox...yogsbox Vagy mi (telorol vagyok nemtom) -
#7023 Most egy adventure map készítését tervezem azt talàltam ki hogy valami modot belerakok szerintetek melyik modot rakjam bele és miért ? -
#7022 Az egy külső script, itt a topicban nem volt szerintem használva. -
#7021 Tényleg, a videó beszúrása gomb eddig nem zöld volt? -
#7020 Emberek ne erültessük... -
#7019 -
#7018 -
uscGhost #7017 SZAROK RÁ XDDDD -
uscGhost #7016 Hátha most....xD nem értek hozzá meg nem is akarok ekkora képet berakni ide csak úgy :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
uscGhost #7015 Fail XD -
uscGhost #7014 xD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#7013 Végre valaki csinál valamit -
#7012 Aktuális projekt, maja faszom. Vélemény? Ötletek? Milyen környezetben tudnátok elképzelni? Szerintem egy lebegő szigeten az End síkon komoly lenne :D
-
#7011 -tunkcsak 1 óra netem volt. ne számíts válaszra -
#7010 Helyes :) -
#7009 Szerintem maradj mert én még tartogatok egy survival sorozatot :D -
uscGhost #7008 Úgy érzem nyár végéig nincs itt semmi keresnivalóm :D -
#7007 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hülye képes válaszokat inkább spoiler mögé rakom, nem foglal annyi helyet. :D -
#7006 Csak azt ne kérlek :D -
norbi247 #7005 Sziasztok. Közzé teszek nektek, egy ujjonnan alakult Magyar Minecraft szervert,amit az IcoHost támogat.Szerver neve: IcoCraft
IP:87.236.195.23:25572
250slot
Folyamatosan bővülő megbízható,segítőkéz Staff tagokkal rendelkezünk.
bika erős szervergép,internet hálózat.Ebböl adódóan lagg mentesesen, nagyon élvezhető a játék.
Szabad telkek
Megszerezhető rangok(kiérdemlés alapon)
Spleef Arena,minden napos eventek,akadálypálya,és kvíz.Minden meg van ahhoz,hogy élvezd a szerveren a játékot.
piac rendszer
pénz rendszer.
Mindenkit szeretettel várunk! -
#7004 Egyrészt tört szerver (is), másrészt már elég régóta vagy itt ahhoz, hogy tudd mik a formai követelményei a szerverreklámozásnak.
Esküszöm lassan ott tartok hogy berakok egy popup scriptet, ami üzenetküldés előtt felugrik a szabályokkal... -.-" -
simonhusi #7003 Tudod hogy örültem neki:D -
#7002 A kedvenc cikkem Az első játékosunk a szterveren :D -
#7000 Oh, refererrel szivatnak ott is... SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem mintha fontos lenne. :D -
RYO21 #6999 fánidzsánk... nemlátom a képet -
#6997 1. Rendes mikrofon, amihez nem kell közel hajolni, de nem veszi fel durva visszhangot. Nem vészes pénzben és ha sorozatot szeretnétek, akkor kellene.
2. Kis hangkezelés se ártana utólag, ha már többek többféle mikrofonnal veszitek.
3. A snapshotokat élőben is be lehetne mutatni összevágott videóval (hogy ne legyen hosszú). Helyszíni közvetítés. :) -
Sonda14 #6996 sry nem aminációs hanem animációs :D -
Sonda14 #6995 Egy aminációs sorozatba kezdtünk aminek a címe McHUN Stúdió, most egy híradó féleséggel kezdtünk, később más témáról is fog szólni az adás
McHUN Stúdió -
#6994 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
RYO21 #6993 Sziasztok!
Csináltam minecraftos videót, amit szeretnék ha megnéznétek. Sorozatot fogok belőle csinálni. Íratkozzatok fel a csatornámra is légyszi. Azután pedig gyertek a hamacsis szerveremre.
Videó
-
uscGhost #6992 Letiltotta az értékelést, hogy ne lehessen dislikeolni mekkora balf*sz már az ilyen :'D -
CyberKecsi #6991 :p
http://youtu.be/SXUpV3j7Ghk -