10467
-
#7273 már tötöltem bocsi -
#7272 Seed? -
Source8 #7271 Sziasztok!
Az 1.3.1-hez a Modloader nektek is kifagy (fekete képernyő)?
A TooManyItems megy tökéletesen (METAINF töröve), de utána ha a legfrissebb ModLoadert berakom fagyás. -
#7270 Az újonnan generált chunkokon. Ahol már jártál, amit felfedeztél, azokon a területeken nem. -
#7269 Be van nyomva a csít, lehet hogy elkél majd pluszba egy kis élet, vagy valami, ahogy próbálgatom ezek a Creeperek nagyon huncutak :D -
#7268 Kérdés:
Már meglévő mapon az új patch fog generálni új dzsungel templomot meg hasonlókat? -
#7267 Lessétek meg első hülyeségem, találjátok meg a Sivatag Kincseit!
Játékszabályok a (kétoldalas) könyvben megtalálhatóak. Easy-re van tervezve a játék!
1.3-ra!
Nem nagy kaland a dolog, de próbáljátok ki és véleményezzétek! Köszönöm!
LETÖLTÉS
-
Xabinho87 #7266 Lehet akkor az android a hibás. Majd talán az új változat jó lesz. -
#7265 Jaaaaaaa -
#7264 Lehet, hogy csúszik kicsit a Pocket Edition, ilyenkor millió apróságot kell javítaniuk az 1.3-on..
Nekem iPhone 3-mon és iPad 2-n fenszin fut szaggatás nélkül. -
#7263 Telefonos változatról van szó. -
#7262 Megkérdezhetem hogy ez DAFUCK? -
Xabinho87 #7261 Igen a 0.3.2 pár hete frissült, de valahol hivatalos forrásban láttam hogy a 0.3.3 vagy 0.4.0 augusztus 1-én jön, de sehol.
- Új mobok: Pókok és Csontvázak
- Új eszközök: Íjak
- Mob dobások: Fonál, Csontok, Tollak és Kovakő
- A hotbar ( 6 férőhelyesre lesz bővítve.
- Hozzáadják a Csontport.
- Lehet majd fáklyákat kerítésekre rakni.
Megkérdezhetem, hogy neked a "fency graphics" opció kivan-e pipálva? Ha kipipálom néha elkezd szaggatni, mert leesik az fps szám. Érdekes, mert a legerősebb mobilon egy Samsung Galaxy SIII-on játszom. Vajon milyen lehet akkor gyengébb telefonon... -
#7260 Ha jól emlékszem az elmúlt hetekben frissítettem ájpeden. -
Xabinho87 #7259 Nem tudjátok mikor fognak érkezni a következő frissítések? Igazából a Pocket Edition-é érdekelne jobban. -
W B #7258 tökéletes túl élő map -
#7257 lol :D -
#7256 Engem meg ide, Superflat-en természetesen.
-
#7255 Ide spawnoltam köszi 1.3
-
uscGhost #7254 xD kössz -
#7253 Nem mer ez -
#7252 Akkor ez egy átverős videó :( -
#7251 Lehetne piros fehér zöld is akár :D -
#7250 Talán ez a legjobb :D -
#7249 Lassan szép színes lesz a fejléc, de hát istenem... :D -
uscGhost #7248 Leírná valaki, hogy pontosan mik vannak 1.3-ba? Ha lehet ne angolul másoljátok ide, mert angoltudásom nem valami jó ezért kérem, hogy valaki írja le :D -
#7247 Nem dől, hanem fektetve is tudsz fa blokkot lerakni mintha ki lenne dőlve, ennyi :) -
uscGhost #7246 Visszaolvasgattam mik történtek és gondolom ERRE gondolsz nem? Nem látod hogy össze van vágva? Ilyen nincs a minecraftban és nem is lesz tudtommal :D -
uscGhost #7245 Ezt te hol hallottad? :D
Valaki nemtudja azt a lanos dolgot hogy lehet megcsinálni? Vagy az csak úgy van kitalálva hogy ha egy háztartásbak akar két ember játszani akkor azzal tudnak? Nem kellene így a szerver futtatással szenvedni csak hamachiba belépni és a lant benyomni :D
-
#7244 Nem úgy volt, hogy ebben jön a fa kidőlős effekt?
Most van ennek egy trükkje vagy csak nem rakták bele? -
#7243 Ennyire gyík azért nem vagyok... Direkt külön partícióra is raktam a kívánt skint, és onnan töltöttem fel :P -
#7242 Vándormadár efektus. Jön, ide szarik, majd megy tovább :D -
#7241 Nem, viszont aki egy kicsit is jártas a topikban, az tisztában van ezzel a szabállyal.
Tekintve, hogy talán az életben nem láttalak még itt, és most is csak háromszor beböfögted a szerver címét, gyanítom nem is leszel sokáig a vendégünk. -
#7240 Sztem osszekevered a kepeket es ugyanaut toltod fel -
#7239 Másnak is problémába ütközik a skin feltöltés? Ma csináltam párat és ki akartam próbálgatni őket, esetleg 1-2 screenshot. 4et-5öt sikerült, aztán fogta magát és nem rak be mást, csak az előzőeket.
Felrakok egy új skint, erreföl azt tölti be amit előtte raktam fel. Mégegyszer ugyanazt a fájlt próbálom, akkor meg azt rakja be amit 2-vel előtte tettem. wtf?
Túl sokat töltögettem és kiakadt? Van limit, amiről nem tudok? -
#7238 Nem vészes, de sokszor megáll a környező világ betöltése ls utána csúsztatva jönnek össze a rétegek, szóval ilyen 20x20 területen el van csúszva egy "tereposzlop", meg biztos jönnek a videók hogy ilyen olyan kis bugokat találtak.. Viszont a kereskedelem meg a templomok bejövősek:) -
#7237 Sok maradt a bug? -
#7236 De az se hogy lehet :P -
#7235 Hátha valakit érdekel az event -
nab #7234 Sehova se volt írva nem lehet szervert reklámozni.