10467
-
uscGhost #7313 Counter Strike 1.6 módolt kés :D -
#7312 Nemtudom, nem cséztem soha, először erre asszociáltam :D -
#7311 Ebben mi a minecraft? Előtte is voltak benne dobozok -
#7310 "nagyon jó érthető átlátható és egyszerü"
annyira mint a hsz? -
atapka #7309
-
atapka #7308 Sziasztok!!!
Egy magyar jó szerver indult el amely nem hamachival nincs lagg. A szerver honlapja: http://www.uspcraft.atw.hu/
Itt megtalálsz minden kellő információt de leirnék pár információt
Tehát a szerver még nem tud futni 24-7 ben erre majd később kerül sor
most egyenlőre egy Státusz jelző, jelzi mikor müködik a szerver és mikor van szünet egyéb okok miatt....
A honlapra visszatérve nézettek körül nagyon jó érthető átlátható és egyszerü...
-
#7307 Első reakció: van csipa Minecraftban?!
Ja.. van Minecraft Counter Strikeban.. :DD
-
#7306 Ez mekkora királyság!
Augusztus 1én kiadtak egy friss minimapot.
Az van fenn?
Az install log utolsó sora fontos, törölni kell egy META-INF könyvtárat, nem csak másolni.
Töröltem és fut. Teljesen jó, megvan az első mod-om :).
Viszont így mire való a készíthető térkép? -
#7305 Várj egy frissítést minimap-re, nemtudom.. -
tom36 #7304 nélküle megy
de az a cél h a minimap jó legyen -
#7303 Próbáld meg nélküle és nézd meg mit csinál. -
tom36 #7302 üdv all
most tettem fel az 1.3.1 es ujitást de miután a hozzávaló modloader-t felrakom nem müködik a game, ráadásul valami gebaz van a loader-el mivel felrakás után valami exe mindig elindul és a procit 100% ban kihasználja és elkezd akadni a gépem, igy mindig le kell álitanom kezelővel, majd törölnöm
mér van ez ?
vagy az 1.3.1 hez való Reiminimap okozza ? -
#7301 Egy kis ízelítő:]
-
#7300 Sziasztok ajánlanák egy szervert!
1.3-as barátságos hely tele jófej adminokkal playerekkel akik szívesen várnak másokat is :]!
A szerver neve Babiloncraft, és whitelist-es, vagyis írnotok kell egy jelentkezést.
Babiloncraft
Várunk mindenki szeretettel!
babiloncraftStaffs. -
#7299 Ez mekkora, a ritkább kavicsok után (gyémánt, piros kő), XP is kapok. Béke módban is esélyem van így enchantolni :))) \o/ -
#7298 A Tekkit lehet, hogy érdekel, viszont többet szerverre biztos, hogy nem megyek.
Voltam 2-n is, az egyiket kollégákkal csináltuk, aztán elhalt. A másikra nemrég léptem be, aztán eltűnt, de úgy, hogy még a fész oldala is eltűnt.
Innen kezdve, ami biztos, hogy nem tűnik el, a saját Single Player-es map-om, főleg, hogy minden indítás előtt biztonsági mentést csinálok a .minecraft könyvtárról. -
#7297 Hát nem. Jónak tűnik amúgy ez a szerver, vki nem akar betársulni valami építkezésbe? -
#7296 Akkor erről lekéstem... (vagyis nem enyém lesz az első magyar tekkites szeró) na mind1
ÉN tuti felnézek
A vadi új skinemmelLewyty3.0 -
darklegolas #7295 Sziasztok valaki jönne velem xboxra minecraftozni? Aki igen az írjon 14 vagyok és mikrofonom is van... szeptemberig elég aktív leszek. -
Animus #7294 Sziasztok!b]
Elindult Magyarország legváltozatosabb publikus Minecraft szervere!
Mindenek előtt szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy erre a szerverre nem tudtok fellépni a sima MineCraft klienssel, mivel több száz új craftolható item (blokk, jármű, elektronizált és automatizált berendezés) van amit a sima kliens nem tartalmaz. A megfelelő kliens telepítéséhez pontos leírást találtok a szerver honlapján az Információ / TELEPÍTÉS menüben. Na de miről is lenne szó? :)
Elindult Magyarország első Minecraft Tekkit szervere!
Honlap: www.ArD-NaX.X3.hu
Bemutató videó az újdonságokról: Minecraft Vs. Minecraft Tekkit
Ez a TEKKIT Mod!
Egy kis ízelítő:
Minden ami az alap Minecraftban előfordul PLUSZ:
[b]
+1800 új item!
+650 új craft recept!
+rengeteg új terepobjektum!
+Elektronizált gépek
+Járművek (repülők, autók, hajók!)
+Lőfegyverek (Puskák, gépfegyverek)
+Új armor szettek: (NanoSuit, Quantum Armor, Dark-Matter- Red-Matter Armor...)
...és még rengeteg újdonság!
Továbbá:
-Nincs whitelist!
-512 slot várja a kiéhezett és a natúr Minecraftba beleunt játékosokat.
-PvP ON!
-Játékbeli pénz amiért értékes cuccokat vásárolhatsz a kezdőhelyen felépített raktárakból.
-7/24 NONSTOP Online és teljesen lagmentesen egy amerikai hostról!
-Ne fektess több energiát a bugos, agyon cheatelhető, lagos hamachis hulladék szerverekbe ahol konkrétan pocsékba megy a befektetett energiád, mert pár hét után megszűnik és köddé válik minden amit létrehoztál. Egyszerűen nem éri meg.
Éppen ezért elhoztuk nektek az ARD-NAX Magyar Minecraft Szervert amin a legfrissebb Minecraft Tekkit 3.1.2-es mod fut és ennek köszönheti azt a rengeteg újdonságot is amit fentebb felsoroltunk. A szerverre való fellépéshez egy speciális Minecraft kliens szükséges amit a WwW.ArD-NaX.X3.hu oldalon az információk -> Telepítés menüben leírtak szerint telepíthettek. Ezzel a klienssel a sima, natúr, original Minecraft szerverekre IS fel tudtok lépni a későbbiekben. De miután kipróbáltátok az ArD-NaX által kínált lehetőségeket, kétséges, hogy valaha is vissza szeretnétek menni a sima MineCraft-ba. Higgyétek el, egy próbát mindenféleképpen megér.:)
Mindenkit várunk sok szeretettel! -
#7293 #7290
Köszi! :) -
#7292 BioMan, BiomeEdit, Biome Painter, stb. -
#7291 Hogyha nem jungle biome a terület, de én azt szeretnék oda az nem lesz jó ugye? Kisárgulnak a francba :D -
#7290 -worldedit
-item a kézbe
-//wood
-klikk,klikk,klikk,klikk...stb -
#7289 Látom még mindig nem érted :) -
#7288 Creative mód .. -
#7287 Nem vagyok ám fogyatékos.. :D
"nagyobb felületen"
"egyszerűbb" -
#7286 sok palánta és csontpor .. -
#7285 Nagyobb felületen egyszerűbb erdőtelepítésre tudtok valami jó módszert?
Egy dzsángölt szeretnék csinálni egy füves pusztából. -
#7284 Jó sorozat :) -
#7283 Heló! Én vagyok A Doktor
-
#7282 Mcedittel .schematic-ot csinálsz belőlük...
És azt már keresd meg googleban hogy rakod be :D -
#7281 MCEDIT -
#7280 Egy kérdés: (bocs, ha noob kérdés) új világot szeretnénk multiban generálni, de pár épületet átvinnénk a jelenlegiből. Lehet exportálni/importálni valahogy? -
#7279 WUT? -
#7278 Kb :P -
#7277 Begyújtasz mindent a mapon, esetleg a szervert dobod tűzbe? :) -
viktor2012 #7276 Sziasztok linkölnétek eggy rendes magyar szerver ipcimet? -
#7275 Lassan erőt veszek magamon és főnixet csinálok zombielandből :) -
#7274 Köszi!
Ergo keresnem kell egy "új" dzsungelt.