10467
  • Fabio Capello
    Hiába ágyazod értelmes hozzászólásba, szervereket nem reklámozunk.
  • Pistike 007
    Van még mit javítani..
  • Wreck86
    1.3.1 kijött.
  • Buci
    A mobok a sötétben spawnolnak. Világítsd ki fáklyákkal a járataidat, mert anélkül mob spawner az egész.
  • RJoco
    Ez a Tekkit egy mod?

Milyen modok és egyéb dolgok vannak hozzá, amiket single player-ben lehet játszani?

Lentebb olvastam egy erőműről, ami már nem robbant fel, ezt csak szerón lehet vagy SP-ben is?

A kapálás mindenképp maradjon meg, túl egyszerű, ha mindent givelek és nem kell gyémánt után kutatnom csákányhoz, miegyebekhez.

Régen volt pár progim, csak sajnos eltűntek az idővel.
    Az egyikkel nézegethettem a mapot bárhonnan (Ezzel mondjuk kereshettem nyersanyagot is). A másik képes volt egy 3D-s képet készíteni fentről.
  • Jóózsf István #7227
    E M E R Á L D ? ? ? ? ?

Nem hiszem el!
  • Xabinho87
    Játszik még rajtam kívül valaki a Pocket Edition-nel? Én andoidos mobilon játszok és van egy iszonyatosan idegesítő dolog amiről nem tudom, hogy bug vagy direkt ilyen. Építettem egy kőbunkert ahonnan ások lefelé a kibányászható nyersanyagok miatt. Már egy nagyon mély és szerteágazó bányát alakítottam ki ahol időről időre meg jelennek a mobok. A bunker ajtaja ahonnan levezet az egyetlen út mindig zárva van éjjel és akkor is ha elbarangolok máshová. Ha nem a bunkerben töltöm az éjjelt hanem máshol amikor visszatérek tele az egész alagút mobokkal. Minden járatból jönnek és vannak vagy 20an, de csak a bánya legmélyebb pontjain.
  • LeWyTy
  • Pistike 007
    Szerintetek miért nem lehet megvenni a minecraftot paypal-en? Van rajta pénz, átváltva euróba, mégis azt írja, hogy válassz másik fizetési módot mert ez nem okés..?
  • Sysfox
    És ebben a Tekkitben valami lehet is csinálni, vagy csak bányászni az új nyersanyagokat? :D

Mindenképpen pozitívum, hogy Sikitomi tud videót vágni, de ebből a 14,5 perces videóból könnyen lehetne csinálni 3-4 perceset, hogy ne legyen unalmas és elég is lenne bőven. Gyakorlatilag az első két perc kuka, csak forgolódik a házban (?), alszik, ez mindenképpen nagyon izgalmas.

A maradék 12,5 perc pedig tömény bányászat! Az elején nagyon ügyesen bemutatja az új anyagokat kb. 2 percben (ez jó!), majd ugyanezeket bányássza a következő 10 percben, ez viszont már nem kellett volna!

Különben elvárható lenne, ha valaki videót csinál, pláne egy tutoriált, akkor legyen tisztában azzal, amit bemutat, illetve hogy mi miért történik. :)

(Videókritikus lettem, retteghet a Zombieland team! :D)
  • PeTakii
    Igazán köszönjük, ezért ment szét egy fesztivál Vácon, maradt el egy koncert, a tűzijáték, dőlt ránk majdnem a hatalmas sörsátor, csavarta ki a fákat a szél, mosta el az autókat a víz, ezért szakadt le a ház fala, tört be üvegeket és tépett le tetődarabokat a szél :D Emiatt áztam szrrá és fáztam meg, de köszönöm :DD

Bocsi az offért :D
  • Bexter
    Nem enyém de ajánlom mindenkinek! :)

• AnuluWork #7220
    Ez is érdekes lesz:
    Castle Story :)
  • Bexter
    Beírtam, hogy /weather rain

aztán ez lett belőle :D

• Buci
    A rohadt életbe! Max hangerőn volt a hangfalam :DD
  • RJoco
    Vasból, lazuriból, szénből és vörös anyagból nem lesz hiány, gyémántot és aranyat nem találtam még. Pedig jópár acélcsákány elkopott már. Viszont találtam csontváz mob kreátort.
  • RJoco
    Rendben, köszi!
  • Bexter
    Béke módban sehol nincsenek mobok.
    Nyomd meg f3 at és látod koordinátákat. Magaság koordináta 1-16 kell neked
  • RJoco
    Tűzgyújtás, príma, ezt nem tudtam, most már működik. Köszi!
    Netherben vannak mobok béke módban?

Az 1-16 kocka a leges legaljától értendő? Leások az alapkőig és onnan számolva?
  • LeWyTy
    1.3 összefoglaló.

Egyébként:

• Bexter
    Béta 1.8 óta van olyan bányarendszer :)

1. Portált be is kapcsoltad? (Tüzgyujtás)
    2. Ezt passzolom, csak kretivkodom.
    3. 1-16 szint között fordul elő. Van egy bányász modszer miszerint lemész erre a szintre ásol egy koka széles 3 kocka magas alagutott hosszan majd két kockával mellé egy ujabb ilyen vájatot.
    4. Rengeteg mident tudsz mozgatni vele, ajtokat kapukat, van aki nyomtatótt épitett belőle.
    5. Sok sok világítás 5-6 kockányra
    6. Netherben tudod bányászni.

Nincs mit :)
  • RJoco
    Sziasztok!
    Ide még nem írtam, pedig már szinte a kezdetek óta megvan a játék.

Próbálkoztam magyar szeróval, de sajnos rövid idő alatt leállt. Szóval most inkább single-ben játszom.
    Amin meglepődtem nemrég, hogy begenerált egy bánya rendszert sínekkel, támfalakkal, ilyen még nem volt.

És lenne azért pár kérdésem is:
    1. Az Achivment-eknél ott van, hogy megépítettem a portált, de közben nem. Illetve, amikor megépítettem, akkor sem nyílt ki. Ez a béke mód miatt van vagy valahova generált egy portált vagy single-ben nem lehet?
    2. Megcsináltam az Enchant könyvet és hozzá a könyvtárat. Ezek után alacsony szinten nem is enchantolhatok (5-10 pontért)?
    3. A gyémánt fellelésének van valamilyen szabálya vagy teljesen véletlenszerű és keresgéljem csak?
    4. Mi a fenére jó a Piston? Oké, hogy felemel, de még nem jöttem rá, mire is lehetne használni.
    5. A mobok megjelennek az épített épületemben, ezt, hogy lehetne kiküszöbölni? Milyen közel kell rakni a gyertyákat?
    6. Világító követ, hogy lehet csinálni, wikin nem találtam meg.

Hát így egyszerre most ennyi gyűlt fel.Köszi azoknak, akik válaszolnak!
  • Pistike 007
    Várjuk
  • Bexter
    Én ilyet akarok pontosabban:

Volt szrencsém élőben végig járni csomo fotoval szóval nagy gond nem lesz :P
    Csak készüljön el a map :P
  • LeWyTy
    Én már csináltam hasonlót.ÉS tervezek is csak idő nincs hozzá
  • Jóózsf István #7207
    Köszönöm! Így már teljesen érthető!
    Kibiggyeszthetnének egy verziószámot valamelyek sarokba, akkor tudná az ember fia, hogy mire számítson a YT-os videó nézegetés közben!
  • Bexter
    Hm :P
  • Pistike 007
    Bern. Bexter? Újproject?

• Pistike 007
    offical 1.3 prerelease
  • Buci
    Azt, hogy a kakaó termesztést csak 1.3-ban adják hozzá, ami ha jól tudom aug 1-én jön ki. (Feltételezve hogy nem snapshot-tal játszol, hanem a legfrissebb update-tel.)
  • attiGT
    A korábban belinkelt favágós videók megihlették doc77m egyik legjobb YT MC videokészítőjét:
  • Jóózsf István #7201
    Segítsetek!

Nem tudok kakaóbabot termeszteni. Végignéztem rengeteg videót, tudom, hogy dzsungelfa kell hozzá, de nem tudom feltenni. Keresgéltem a dzsungelekben is, de nem találtam sehol. Mit nem tudok?
  • LeWyTy
    Én volotam.... és minyá meg is nézzük köszi
  • Makee
    Nem tudom már ki keresett múltkor valami egyszerű render programot minecrafthoz. Ma találtam a Chunky nevű programot, nagyon jó. Nem kell még konvertálni se a mapot, csak be kell nyitni beállítani a kamerát és mehet is a menet :). Persze vannak beállítások a fényekhez stb. de elég egyértelmű minden.

• Pistike 007

• szabii98
    hali...
    ha esetleg....valahogy...egy több száz tntből álló dolog felett csináltam egy láva forrást ...és felrobban a tnt, hangrobbanás van, akkor mit lehet tenni? végelesz valaha is?
  • PeTakii
    Építs dirt házat *-* Léééccciléccilécci :DD
  • LeWyTy
    Obsidiánfarm?
  • Bexter
    Ma nem vágok fát :D
  • Croano
    Mutassd be mindenkinek hogy hogyan vágjanak fát például amikor nem érik fel a fa legfelsö blokkjait akkor ne rakják maguk alá azt a fát amit az imént vágtak ki mert idegbajt kapok tőle... :(