10467
-
#7357 attiGT: köszi, erre rákeresek
nab: egyszerű a megoldás, kell neked egy ÉS (AND) kapu. Amikor az egyik megtelik, jelet küld ennek az ÉS kapunak. Amikor a másik megtelik, akkor az is jelet küld neki. És az ÉS kapu csak ekkor ad kimenetet. Ez a MC-ben is benne van a kezdetek óta. A Tekkit-ben gondolom egyszerűbb.
A valóságban van sok bemenetű ÉS kapu, a játékban, ha nincs, akkor sokból kell összerakni.
ÉS kapu igazság tábla:
AB|X
00|0
01|0
10|0
11|1
|---|
A--| |
|& |
| |--X
| |
B--| |
|---| -
nab #7356 Hát de számoltam, csak hogy oldod meg azt hogy egyik dobozba 5 kell másikba 10. És a következő ciklus ne fúson le amíg ezek a nyersik nem kerültek a helyükre. Van Item Detector Redpowerben, az nem gond. Csak az elektronika gáz. De próbálom megoldani számítógéppel. Meglátjuk mire jutok. -
#7355 felülnézeti képről hírtelen az jut eszembe, hogy creative módba váltasz és felszállsz :) ha survival worldödbe akarod, akkor van ilyen game mode changer vhol a neten -
#7354 Engem az érdekelne, hogy lehet felülnézeti képet csinálni és 'repkedni'? -
#7353 Fogód kérdés, annyira még nem merültem bele a Tekkit-be. De logika alapján, nem lehet megoldani a gyárnál ezt a problémát? Ugye számláltatod, hova mennyi mennyen. Ha megvan az adott mennyiség a dobozban, akkor az nem tud kiküldeni 1-es jelet? -
nab #7352 Tekkites kérdésem van, videót csináltam róla leírni túl nehézkes lenne.
Redpower -el kapcsolatos. Plz képeket küldjetek róla ha tudtok.
http://www.youtube.com/watch?v=WD5y0DhQ3zg -
#7351 Mint ígértük, "tolerálva" lesz :) -
uscGhost #7350 http://www.facepalm.hu/ -
RED BULL F #7348 Hmmmm.... Akkor lehet ez a probléma nálam. Mindenesetre köszönöm a választ, majd megnézem, mi is a helyzet :) -
#7347 Ha teljesen televan az éhségcsíkod, akkor automatikusan regenerálódik az életed. -
RED BULL F #7346 Konkrétan milyennel? Mert a csirkehús csak az éhséget múlasztja el nálam. Van valami más, ami esetleg az életerőt is növeli? Konkrétan mik? Bocs hogy ilyen idiótaságokat kérdezek de még nem régen kezdtem, a wiki sem ad mindenre választ. -
#7345 Az ilyen stílusból nem kérünk, köszönjük. -
#7344 Kajával.
-
RED BULL F #7343 Valaki tudja a választ? -
#7342 Köszi Szia! -
? -
uscGhost #7339 Fingom sincs, csak gondoltam megosztom veletek :D -
#7338 senkit nem érdekel a szar contentetek, a büdös életbe nem lesz partnershipetek, szal nyugodtan járj be matek és töri órákra -
#7337 3ds max ? -
uscGhost #7336 -
#7333 -
XD -
#7331 Igen, a drezdai zwinger. -
#7330 Drezda? -
#7329 Végre befejeztem.
Letöltés Azt hiszem egy darabig most hanyagolom minecraftot. -
RED BULL F #7328 Túlélő módban hogy lehet visszaállítani teljesre az életerőmet? kajával, alvással vagy hogy? -
Source8 #7327 Megnéztem és tényleg van ilyen beállítás, de nekem passzív (szürke, nem állítható), tehát nem állítható.
1 GB-ra van állítva és nem lehet állítani.
Ezzel szemben in game 274 Megát jelez az F3-ra.
-
#7326 Egészen biztosra nem tudom de valahogy úgy működik, hogy tradelsz velük egyszer, és ha az a buborékozós effect megjelenik akkor új opció került a tradejei közé, ha nem találsz újat akkor előfordulhat, hogy ugyanaz az opció került fel, mint ami már volt neki. Ha találtál egy jó dealt akkor szerezz be minél több nyersanyagot és egyszerre cseréld őket be, mert csere után el is tűnhetnek bizonyos lehetőségek, amik persze későbbiekben visszajöhetnek. -
#7325 Köszi! -
#7324 Hali!
Az új patchben bejött a falusiakkal való kereskedelem. Kereskedek is velük és azt vettem észre, hogy egy "kereskedés" után (pl 12 búza-->1 emerald) ilyen buborékosak lesznek és új cuccokat lehet velük cserélni. Ez fejlődést jelent náluk? Ergo minél többfélét kereskedek velük, annál jobban fejlődnek? Van max szintjük? -
Animus #7323 Igaz -
#7322 Gondolom a Tekkit-es új dolgok egy Minecraft-os map esetén csak az újonnan generált területen jönnek elő.
Igaz vagy Hamis? -
Source8 #7321 Azt a multi szervert már kinéztem, de még nem kezdtem el ott játszani.
Régebben 1-2 szerveren már voltam, de idő hiányában abba maradtak.
A 7 éves fiamat tanítom MC-zni, és most nagyon rákapattam a Tekkitre.
Multira még nem engedném fel, én meg a heti 2-3 erre szánt órámmal inkább nem erőltetem. :)
Úgyhogy most singleben tekkitezik, csak hát óránként 2-szer is lefagy a gép ha ezzel játszik. Délután otthon megnézem ezt az optionst és megpróbálok akkor 2 gigát beállítani neki, remélem menni fog!
Ha mégis rászánom magam a multira, akkor már én sem adom nagyon alább a Tekkitnél, tehát lehet hogy majd regelek az általad linkelt szerverre. :) -
#7320 keresztül 2x, PMben kérem a cserépedényt cserépedényt -
Animus #7319 Source8, Itt játszol te is? www.Ard-nax.x3.hu
A Tekkitnél a launcherben tudod állítani a memória limitet az "Options" menüben de csak lőre megszabott lépésekben. Pl: 1, 2, 4, 8 GB.
A Tekkit kliensre ráadásul telepítve van az "OptiFine" nevű optimalizáló plugin ami mégjobban tehermetesíti a gépedet. Amikor összehasonlítod a sima MC-t és a Tekkit modot azt sem érdemes elfelejteni, hogy míg az MC 4-5 mega, addig a Tekkit mod 113. Sokkal több dolog van benne amit nem rest be is tölteni a játék futás közben. Több mint 1800 új item, 650 craft recept és még sorolhatnánk. Nem egyszerű :D -
#7318 Én azért felhívnám a figyelmed arra a nagyon fontos közleményre! :D
"Fontos közlemény!
A szerver változásokon keresztül esett keresztül,
kérjük elolvasni a kissé megváltozott szabályokat a honlapon
és az új bejelentkezési módszert a fórumon."
Aki rájön mi a hiba, kap egy cserépedényt! :D -
Source8 #7317 Amint hazaérek rásasolok arra az options gombra.
Remélem csak ennyi a megoldás! :)
Köszi! -
#7316 Mikor elindítod a TechnicLauncher-t, van ott egy options gomb, elvileg ott lehet neki adni, én adtam, 1,5GB-on szépen megy, de majd megnézem, mit ír maga a játék F3-ra.
A Tekkit csak nálam sötétebb, mint a Minecraft vagy másnál is? Engem ez eléggé zavar. Jah és a Tekkit Minecraft csak 1.2.5-ös. -
Source8 #7315 TEKKIT-ezik itt valaki?
A gépem Win XP 4 giga rammal.
Ezzel szemben a sima 1.3.1 Minecraft az F3-ra 1024-et ír, mint max használható, a tekkit launcher pedig F3-ra max 243 MB-ot.
Fent van a java 6 és java 7 is.
A java 6-ot letiltottam, a java 7-hez a megfelelő helyre (Runtime Parameters) pedig beírtam hogy: -Xincgc -Xmx2048M
Semmi sem változott.
A Minecraft 1.3.1-nél az F3-ra továbbra is 1024-et, a Tekkit pedig 243-at ír.
Azért érdeklődnék mert ugyan az 1.3.1-nél "még" nincs probléma, viszont a tekkit (MC: 1.2.5) nagyon szaggat néha és ki is lép rendszeresen out of memory-val.
A Tekkit launcherhez mi lenne a megoldás?
Hogy kell azt beállítani, hogy ne csak 243 MB-ot lásson, hanem legalább 1024-et (de inkább 2048 lenne a jobb)? -
#7314 Nálam kinőtt egy pár állat a fán.