Minecraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pistike 007
Link a snaphoz? 😊

unamito
Kreatív módban meglestem. Egész érdekes, bár én jobb rendszert is el tudtam volna képzelni neki...

Malakai
Csak bizonyos biomokban van, hegy biomnál áss lefele, nagyjából a lapis lazulihoz hasonló gyakorisággal és mélységben fordul elõ.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

unamito
A legújabb snapshotba belekerült végre az üzletelés a falusiakkal, és ezáltal bekerült egy új block: a smaragd (emerald). Még most próbálom ki a snapshotot, azt írták, hogy a smaragd ritkábban fordul elõ, mint a gyémánt ( T_T )... Hét én ennek nem nagyon örülök, mert gyémántot is egy évben 2x találok...

Bexter
Ezek is mi vagyunk 😄

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Ha valakit érdekel itt egy bemutató Taurusz játékáról :

Croano
xD

Minecraft forever :D www.xolote.blog.hu

Van xD 1.2.5 és ez már nem béta

1.7.3 bétánál van újabb?vagy ezis elég?
Croano
Hát tudod cake defense-et játszhatnánk mert egyedül unatkozok ... 😞

Köszi,neki is ugrok<#eljen>
Elõször töltsd le az mcpatcher-t majd azzal patch-eld fel a játékot ezzel a moddal.

Szevasztok, ma kezdtem a minecraftot és egyböl belebotlotam egy csomó modba aminek a a háromnegyede egybõl kuka..de lenne közötük egy ami érdekel és az pont nem müködik mikor a mod kiválasztásánál vagyok rákatintok és semmit nem csinál LBphoto realism 256 miért nem megy? :S
Ha egy jó modot tudtok érdekelne mertmég nemnagyon tudom melyik hogyan.. 😄
köszi
LeWyTy
Frissítsd a videó kártya drivert vagy a javat.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Az árnyékok kicsit érdekes mutatnak.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Sziasztok olyan problémám van hogy a Hibakonzolban teli vagyok java hibákkal és nem tudom hogy kell ezt megoldani ha valaki tudna segíteni nagyon örülnék.
V43 1105
Azaz ?

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Croano
Van valakinek kedve velem disco mapjait kipróbálni ?

LeWyTy
<#bohoc>

LeWyTy
Hát én is...addig találd ki mi lesz a falakon belül<#wave>

Bexter
várom a végeredményt 😄

LeWyTy
Ez még szerintem is qrvanagy... a negyede sem látszik a képen (FUll látótávon)

LeWyTy
Asszem megvan mit fogok építeni.

LeWyTy
<#worship>

Itt van :

LeWyTy
Azóta ezt a zenét keresem...tudom hogy csomószor hallgattam már. Mond már meg mi a címe.

A ,,nem" után vesszõ kéne, lemaradt! 😊

nem amíg befejezem, az 1-2 hét. És mint írtam ez kb 20%-a az egésznek, de nem akarom megmutatni, mert szerintem ahol járok egész jó.

LeWyTy
Hááát, a zene az nagyon jó!

Bexter
1-2 hét? Ez kb 1-2 óra 😄

Itt pedig egy épülõ Adventure map nagyon kis részlete, nem akartam sokmindent megmutatni. :

Köszönjük 😄 Próbálunk majd még ilyen játékokat létrehozni csak nem olyan egyszerû és persze a pozitív és negatív kritikákat örömmel várom hogy mit kéne még beletenni vagy mivel lehetne jobbá tenni igaz majd dobunk ki egy v2-õt ami teljesen más redstonozással lesz megoldva de azért még jó lenne pár ötlet a csapatnak.PlanetMinecraftunkat is megtekinthetitek a videó alatt minden le van írva.Üdv Blest
Nem rossz, tetszetõs! 😊

Ebben a videóban teljesen általunk épített redstoneos játékot mutatok be ebben a videóban mindent elmondok róla és a leírásban ott a link.Remélem megnézitek sokan.
Én csak válaszoltam a kérdésedre, az nem mind1, hogy hogy? <#nevetes1>

LeWyTy
#6533 - hát sajnos a kommentekben már ott volt<#eplus2>

LeWyTy
Gaylord Steambat hónalját nyalja a kis ínyenc.

00:20 mp. a torony jobb oldali ablakában. 😊

Én nem...

LeWyTy
Na megtalálta már valaki?

LeWyTy
Aye sir!!!4 "shut up and take my money"!!!!4

Pistike 007

LeWyTy
Minden jó csak ez a kép nem<#vigyor2>

V43 1105
Haldoklik a videokártyád ? XD

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Mark98
Ok,azért köszi!

PSP 3004 l Asus X50GL l Samsung Omnia I900

LeWyTy
Passz.Én utoljára b1.7nél próbáltam.

LeWyTy

Mark98
Ömm,tudtommal igen.

LeWyTy
Az 1.2.5hö való verziót próbálod belerakni?

Mark98
Valaki segítene nekem? Megpróbáltam felrakni 1.2.5-re az industrial craftot
de kidob(nem black screen-nel). Esetleg valaki át tudna küldeni egy jar-t?
Elõre is kösz!