10467
-
Source8 #7398 Az XAuth plugin már nincs a Bukkit pluginok közt.
Ti melyik plugint javasoljátok akkor az XAuth helyett?
Kellene valami '/register ...' és '/login ...' szerű plugin, hogy ne tudjanak pl. Adminként feljönni! -
#7397 Amugy az 1.4ben lesz sztem a legtöbb újítás !:) nagyon jó lesz !
-
#7396 -
#7395 Nem tudom, mit vagy úgy oda, szerintem nem egy akkora szám.
Most jártam bent.
Lag így is van.
Sajnos az alpári beszéd is adott, meg a sok kis 8-10 éves, akik abban lelik örömüket, hogy más házát szétszedik.
Pont ez történt most.
Ha jól gondolom, akkor a szerverért fizetsz? (Melyikért nem kellene...)
És ha jól sejtem, akkor ezt a befolyt pénzből akarod majd fedezni?
Vagyis meglátásom szerint a kis 8-10 éveseknek bőven elég, ha tönkretehetik 1-1 játékos munkáját a fa ásóval, csákánnyal, nem fognak vásárolni. Így a szerver sem lesz hosszú életű, főleg, ha megy az anyázás és nincs moderátor.
(Ahhoz, hogy tudd milyen a szervered, Mátyást kell játszanod!) -
#7394 Majd ha rászánom az időt, hogy kiderítsem, hogy lehet a CraftBook-ot felrakni, akkor kiderül, hogy megy e a Tekkit-tel. Bár remélem, hogy hamar felfejlesztik a Tekkit-et is az MC 1.3.1-hez. -
RED BULL F #7393 A minions mod még csak a 1.2.5-ös verzióhoz tölthető le? -
Source8 #7392 A CraftBook-ot Tekkit-tel még nem teszteltem. Az én szerverem MC 1.3.1-es, módolatlan. Szerintem azért megy a Tekkit-tel is. -
Animus #7391 Sziasztok!
Elindult Magyarország legváltozatosabb publikus Minecraft szervere!
-Eleged van már a sok kis 8-10 évesből akik ahelyett, hogy kint az udvaron homokoznának, általuk minecraft szervernek nevezett hamachis hulladékokat kreálnak apu gépén az ADSL netükkel és minden játékos az ő szeszélyüknek, hatalommáiájuknak van kitéve a szerveren?
Nos ha igen, akkor jó helyen jársz! Mi megmutatjuk neked, hogy milyen is az igazi Minecraft szerver ami amellett, hogy igazi és tényleges újdonságokat mutat fel, nem fog megszűnni egyik napról a másikra és ezért itt nem veszik el a befektetett munkád sem!
Mindenek előtt szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy erre a szerverre nem tudtok fellépni a sima MineCraft klienssel, mivel több száz új craftolható item (blokk, jármű, elektronizált és automatizált berendezés) van amit a sima kliens nem tartalmaz. A megfelelő kliens telepítéséhez pontos leírást találtok a szerver honlapján az Információ / TELEPÍTÉS menüben. Na de miről is lenne szó? :)
Elindult Magyarország első Minecraft Tekkit szervere!
Honlap: www.ArD-NaX.X3.hu
Bemutató videó az újdonságokról: Minecraft Vs. Minecraft Tekkit
Ez a TEKKIT Mod!
Egy kis ízelítő:
Minden ami az alap Minecraftban előfordul PLUSZ:
+1800 új item!
+650 új craft recept!
+rengeteg új terepobjektum!
+Elektronizált gépek
+Járművek (repülők, autók, hajók!)
+Lőfegyverek (Puskák, gépfegyverek)
+Új armor szettek: (NanoSuit, Quantum Armor, Dark-Matter- Red-Matter Armor...)
...és még rengeteg újdonság!
Továbbá:
-Nincs whitelist!
-1000 slot várja a kiéhezett és a natúr Minecraftban megfáradt játékosokat.
-PvP ON!
-Játékbeli pénz amiért értékes cuccokat vásárolhatsz a kezdőhelyen felépített raktárakból.
-7/24 NONSTOP Online és teljesen lagmentesen egy amerikai hostról!
-Ne fektess több energiát a bugos, agyon cheatelhető, lagos hamachis hulladék szerverekbe ahol konkrétan pocsékba megy a befektetett energiád, mert pár hét után megszűnik és köddé válik minden amit létrehoztál. Egyszerűen nem éri meg.
Éppen ezért elhoztuk nektek az ARD-NAX Magyar Minecraft Szervert amin a legfrissebb Minecraft Tekkit 3.1.2-es mod fut és ennek köszönheti azt a rengeteg újdonságot is amit fentebb felsoroltunk. A szerverre való fellépéshez egy speciális Minecraft kliens szükséges amit a WwW.ArD-NaX.X3.hu oldalon az információk -> Telepítés menüben leírtak szerint telepíthettek. Ezzel a klienssel a sima, natúr, original Minecraft szerverekre IS fel tudtok lépni a későbbiekben. De miután kipróbáltátok az ArD-NaX által kínált lehetőségeket, kétséges, hogy valaha is vissza szeretnétek menni a sima MineCraft-ba. Higgyétek el, egy próbát mindenféleképpen megér.:)
Mindenkit várunk sok szeretettel! -
#7390 Ez a CraftBook kell nekem!
Régen asszem hMod néven futott és szerverekre lehetett rakni.
A CraftBook-kal lehet teleport kapukat is csinálni?
Illetve a Tekkittel nem lesz akadás?
-
Source8 #7389 A CraftBook-ot ajánlom mindenkinek.
Arra már a hivatalos 1.3.1 is megvan.
A WorldEdit szükséges hozzá.
-
#7388 igen az is megy, és trade plugin nekem is kéne. Meg még a creative gates is megy -
Source8 #7387 Igen közben utánajártam.
A WorldGuard is megy egyébként, pedig arra is még csak MC 2.5-öt írtak.
Most már felraktam mindkettőt.
Már csak egy jó trade-elő plugin kellene.
Tudtok valamit ajánlani, ami megy MC 1.3.1 alatt is? -
#7386 A World edit megy -
RED BULL F #7385 Apám... ennyire nem lehetek n00b. Köszi :) -
#7384 ha nincs kivilágítva, persze hogy ráspawnolnak :P -
RED BULL F #7383 VAn valami, amit nem értek: Az miért van, hogy elkerítettem magamnak egy területet, ahová fákat ültetnék meg állatokat tenyésztenék de a creeper, pók, csontváz mindig ott garázdálkodik éjszaka. Ezek bárhova be tudnak spawnolni vagy én rontottam el valamit? -
#7382 AZ átlagra... de leesett hogy nyár vége van. -
#7381 Szerverekre gondolsz? -
Source8 #7380 Az alábbi bukkit pluginok futnak már 1.3.1 MC alatt?
WorldEdit
CraftBook
xAuth -
#7379 Megvan halva a minecraft. -
#7378 Nem kell naponta spamelni a szerveredet, köszönjük, egyszer is elég. -
#7377 Mintha már lett volna itt.
Amúgy meg nincs 24x7-ben, bakker! Leülök a gép elé, gondolom magamban, de jó építek valamit szépet, erre a státusz jelző piros -
#7376 :D Kap valaki szikrát? Mert én nem.. -
#7374 "Duplamenéssel kell?" -
Kanokanor Seme #7373 Na nekikezdtünk egy az Escape Earthnek egy pár haverommal, és ez lett belőle:
-
#7372 Mik nincsenek?!
SP-ben ha lefekszem este, akkor mindjárt reggel lesz :D
Vajon ilyenkor a mob-ok sem jönnek elő? -
#7371 Eluralkodtak itt a tudományos hszek :D -
uscGhost #7370 Ezt komolyan kérdezted, vagy csak vicc? Ha nem, akkor katt ide. -
Sponnyabob #7369 ember ne már, ezt most nem gondolod komolyan ugye?
ha igen
|
|
·
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Google a barátod, magyarul keress egy szervert a google segítségével. Nem olyan nagy macera találni egy jó szervert csak szét kell nézni kicsit. -
tom36 #7368 a helyesírásom ne érdekeljen, megvan az oka, hogy mér van ennyi hibám
sajna a képet nem tudom feltölteni mivel itt olyan kicsi a korlát hogy nem tudom belepaszírozni, a képfeltőltés.hu ról meg nem engedi linkelni
farm
de egy ehez hasonlót csináltam csak épp homok kőből meg fából, meg a felszín fölé nemsokkal a sivatagba. -
viktor2012 #7367 Bisztos jó lehet a szerver de csak nem birok bejelenkezni
-
#7366 18-25, közöd nincs a betűkhöz.
amúgy tolj egy képet róla úgy nem egyszerűbb? -
tom36 #7365 Üdv all
nem tudnátok segiteni 1 kicsit mobfarm terén ?
most huztam fel 1 új fajtát de valamiér nem ugy akar szugerálni mind kéne
és nappal nem tudom miér de túl nagy a fényerő benne, legalábis szerinem mivel nem tudom hogy lehet megnézni az erőségét
meg olvastam valami ojat is hogy mien mesze kel lenni hogy müködjön vagy mekora távon belül kell lenni hogy spawnoljanak, ez hogy van ?
-
uscGhost #7364 Tessék egy fasza szervernek az ipje: goo.gle.a.bar:átod -
viktor2012 #7363 Leirnátok egy 1.3.1-es verziou szervert.
Elöre is kösz -
RED BULL F #7362 egyjátékos módban lehet valahogy teleportálni? pl egy moddal vagy koordináták alapján? -
#7361 De az Item Detectornak a kimenetén elvileg addig kéne jelnek lennie, míg le nem rezetelődik. Vagy pedig építened kell egy tárolót, ami rezet jelig megtartja az információt. Illetve nem 1 fog kelleni. -
nab #7360 And lapú nem oldja meg, mert pont az a baj nem kapnak egyszerre jelet. Nem annyira egyszerű sajnos. videóban amúgy pontosan elmondom a gondot. :) -
#7359 Hogy tudok Creative módba váltani? -
#7358 nah, a rajz nem lett jó
......|---|
...A--|...|
......|...|--X
...B--|...|
......|---|
Talán most.