10467
  • Source8
    Hát szerintem nem ettől függ, hogy mennyi warez használat lesz.
    Valójában az anyagi helyzet dönti el, mert akinek sok van és kényelmes az úgyis megveszi a játékot. Addig is a tört verzióval kedvet kap hozzá.
    Később nagyobb eséllyel veszi meg.
  • Petka
    Ezt azért így talán csak nem kéne...
  • Foxy0
    kösy
  • Source8
    A Minecrafttal kapcsolatos oldalak
  • Source8
    Például
  • Foxy0
    és attól független helpet kapok?
  • Fabio Capello
    Nem tudjuk, mi megvettük.
  • Foxy0
    üdv
    most szeretném kezdeni a játékot csak nem tudom melyiket töltsem le annyiféle van fent torrenten ki melyiket ajánlaná?

meg aki tudna segíteni azt megköszönném ?
  • Sysfox
    Az Alpha állapotú Minecraft elég régi már! Azóta már volt Béta, és azóta már megjelent a teljes verzió is.

Az Alpha 1.2.5 nem ugyanaz, mint a sima 1.2.5. Egyébként nem egyszerű követni és átlátni a verziókat, becsapós lehet. Ezért nem tudsz benne ilyen dolgokat craftolni.
  • czifra28
    A Minecraft v1.2.5 Alpha verzióm van de nem tudok benne ágyat,csille gyorsítót,metszőollót és még néhány dolgot csinálni mert hiába rakom ki ugy ahogy kéne nem adja ki.Mi lehet a gond?
  • Hecker007
    Üdv!
    Valaki tudna nekem segíteni a Cinemacraft feltelepítésében? Már mindent kipróbáltam, de vagy nem történik semmi vagy már az indulásnál lefagy az egész.
    Előre is köszönöm!
    Ui.: 1.3.2-es verzióm van.
  • 37lz55
    sziasztok, most ismerkedem a játékkal
    kis segítség kellene: hogyan lehet kiíratni varázsasztalnál mi milyen power ad a szerszámoknak? youtube videón láttam... gondolom valami mod, kiegészítő (tök alap játékom van) de nem találok ilyet
  • RJoco
    És Tekkites mod mellé, azt elfelejtettem az előbb, de vanillára is érdekel a telepítés.
  • RJoco
    Na jó, akkor most egy olyan kérdésem lenne, aki használ CraftBook-ot és azt nem szerveren teszi, hogy telepíti?
  • RJoco
    Cset sor nem jön elő cheat módban sem.
  • RJoco
    Köszi Pistike és RED BULL F!
    A cheat-et amúgy is be akartam kapcsolni, mert a jelenlegi sínkészítős rendszerrel nehogy már sínekre vadásszak a föld alatt...
    Akkor legalább megnézem a levegőből is a tájat :)
  • czifra28
    Rendben köszönöm.Csak azért kérdem mert kezdő vagyok és nem nagyon értek hozzá.:)
  • Malakai
    A színtiszta arany egy eléggé puha fém.
    A játékban pedig ahogy Source8 írta tartogasd elektromos sínekre, az a leghasznosabb felhasználása. :)
  • Source8
    Gyengébb. Nem csákánynak való. Gyorsító sínre tartogasd! :)
  • czifra28
    Az arany csákánnyal mért tart tovább bányászni mint a vassal?Az arany gyengébb mint a vas?
  • Petka
    Közben én megtaláltam a kérdésemre a választ. Ha esetleg valakinek ugyanilyen problémája lenne, annak ITT a megoldás!
  • RED BULL F
    Ü vagy T betűt megnyom és /gamemode 1 (0 vissza survivalba)
  • Pistike 007
    Ha cheat be van nyomva akkor egy paranccsal.
  • RJoco
    Most jutott eszembe, arra a kérdésemre még nem kaptam választ, hogy lehet a Survival mapot átállítani Creativ módba?
    Nem tudja senki? (Ezekszerint?)
  • RED BULL F
    Ezt én sem értem, hogy attól, mert rákérdeztem, milyen programmal lehetne megoldani könnyedén a távoli LAN játszást, miért kell egyből warezra gyanakodni? :\ (Igen, tudok olvasni, direkt elolvastam felül az egész szivárványt, nehogy véletlenül olyat kérdezzek, ami már le van írva)
  • RJoco
    Van egy elég nagy és zavaró bug a Tekkit-ben.
    Szeretnék sínpályát építeni, viszont a vanilla craftolással nem tudok létrehozni síneket.
    A segéd azt mondja, Track-et úgy tudok létrehozni, ha Standard Rail-t és Stone Railbed-et craftolok. Igen ám, de a Standard Rail-hoz Track-eket kell összecraftolnom.
    Vagyis ez egy oltári nagy szívás. És akkor a Power sínről még nem is beszélve.
  • e57
    Gondolom bármilyen VPN megoldással működne az új LAN szerveres játékmód. Csak tipp volt.
  • Petka
    Most nem azért, de a hamachis játékmód önmagában nem számít wareznek. Viszont, ha már ez így szóba került, engem az érdekelne, hogy hamachival hogy lehet használni az új LAN módot? Mert sima hálózaton működik, de hamachin nem. Ja és igen, elsők között vettem meg a játékot...
  • GreenHun
    Orbitális nagy PIROS betűket olvasd el.
  • RED BULL F
    Sziasztok. Hamachin kívül milyen programmal lehetne még megoldani azt, hogy ha haver készít egy szervert, akkor fel tudjak rá csatlakozni? Mert az előbb említett programmal sajnos problémáim merültek fel (nem most először) és szeretnénk váltani valami másra. Tunngle használható erre a célra?
  • LeWyTy
    Ebben a tekkitben aztán meg lehet cifrázni.
  • RJoco
    Nem rossz, de nekem sokszor az ajtó elé lehelyezett taposókapcsolóval is gondom van. Hát még az ajtó mellé felszerelt nyitó gombbal. Egy ilyennél meg...
    De az ötlet jó, akármire is :)
  • simonhusi
    Sziasztok! Elkészült az első videóm az új csatornámra. :) Ez egy rejtett kapcsoló, vagy gomb.. :) nézzétek meg, ki minek ítéli. Köszönöm!
    Videó: http://www.youtube.com/watch?v=vU9v8vx_FfY&feature=plcp
    Csatornám: http://www.youtube.com/user/RidiculousSolutions
  • Ryder159
    Nekem AuthMe van 1.3.2-es szerveren és tökéletesen megy.
  • RJoco
    Hát épp ez az, ez nem a való élet, ha való élet kell, akkor elmegyek dolgozni vagy valahova a nagyvilágba. Ez pont arról szól, hogy itt kockákból megépítheted álmaid, amit úgysem fogsz elérni az életben.
    Legalábbis én anno ezért (is) vettem meg a játékot.
    A Chat-logba pedig a szerver szemetel. Nem kérdeztem semmit, erre olyat ír, hogy olvassak mielőtt kérdezek (kihagytál egy betűt, majd azért nézd meg - ezt csak építő jelleggel), aztán meg olyat, hogy a /buy-al tudok vásárolni, aztán most ki is léptem...
    De azért hajrá!
  • Animus
    +1000 kockányi az picsafüst. Pálya 12.000 blokk átmérőjű !kör!
    +Persze jöjjenek csak a 10 évesek is. Nincs semmi gond azzal. Kell a friss hús a darálóba:)
    +A területvédés meg pont, hogy minden eddiginél komolyabb dolog mert a levédett területnek itt tényleg értéke van. Nem beszélve arról, hogy minden egyes $ mögött valódi 1Ft áll. Ez nagyon nagy löketet ad a gazdaságnak és reálisan alakulnak az itemek értékei is.
    +A crafting table-tes részt nem igazán értem. Az a gondod, hogy nincs levédve a crafting table, vagy hogy érted?
    +Mi az, hogy nem nézhetsz körbe senki házán, birtokán? Ha egy játékos nem szeretné, hogy körbenézz nála akkor szíve joga bezárni az ajtót és levédeni a területet teljesen hermetikusan akár csak a való életben a cigányok és a leskelődők elől. Vagy te engeded, hogy sétáljanak a kertetekben esetleg a házatokban az ilyen tagok?:)
    Én inkább a való életre szeretném alapozni ezt a szervert és nem egy fiktív mesevilágra ami álomba ringat. Sokkal inkább egy olyan környezet létrehozása a cél aminek a megismeréséhez egyenes példákat lehet venni a valóéletből. Egyrészt azért mert így sokak számára ismerős az elején. Másrészt pedig felettébb izgalmas néhány, a való életben is megszokott szabályokat, elveket látni virtuális környezetben ahol több mindent kipróbálhat az ember.
    +Chat-logban nem lehet spamelni mert a harmadik ismétlés után bannol a szerver automatikusan.

Lehet itt vitatkozni, variálni és kifogásokat keresni, de akkor is a tények azok amik számítanak: Minden félórában legalább 3 új játékos jön és ma már elértük az 50 playert is este 9 órakor. Tetszik az embereknek. Ez az ami számít. A többi csak mellé beszéd.
  • RJoco
    Az illetők 1000 kockányira telepedtek a spawn-tól, szal...
    Másrészt a kis 10 évesek akkor is felmennek és keresgélnek, mert nekik az a szórakozás.
    Amit leírtál a szerveren, hogy mire lehet számítani, abban a 15-30 percben pont nem azt kaptam.
    A területlevédés tök jó, de egy komoly szerveren már gyerekes.
    Miért mennyen fel valaki olyan helyre, ahol féltenie kell a dolgait?
    Az oké, hogy láda levédés, nade Crafting Table?!
    Meg nem nézhetsz körbe senki birtokán, házában, ötleteket gyűjtve vagy egyszerűen csak megcsodálva építményét és kreativitását, mert levédte, mert fél a kis gyökerektől, akik szétszedik?
    A chatlog-ba nyomatott spam-ekről el is felejtettem említést tenni, pedig elég idegesítőek.

Én nem lehúzni akarom a szeródat, de ha már annyira nyomatod itt, akkor adjunk neki némi valóság alapot is.
  • messerharcos
    engedi a szeró a tnt-t és a lávalerakást?
  • Animus
    Nem a sima MC-re hokiznak már az emberek. De nem is az új 1.3.1-re. Sokkal több újdonságot kell felmutatni ahhoz, hogy sok player gyűljön össze és jöjjenek egymás után. A szerver honlapján részletesen leírtam minden alap tudnivalót, hogy mire számít az aki egy ilyen vér-survival környezetbe akar belevágni a steril kis "jaj megölt, szólok az adminnak" szerverek után...

www.Ard-Nax.X3.hu
  • Animus
    Pontosan, hogy ez nyomja ki a kis 10 éveseket. Az idősebbek észnél vannak, tudják mire kell figyelni, hova érdems telepedni. A kis hülyék meg letelepednek a spawn mellé és kurva anyáznak ha ledózeroja valaki a házukat. Mindenkinek van lehetősége területvédelemre és az idősebb korosztály él ezzel a lehetőséggel mivel területvédelmet játékbeli pénzért lehet vásárolni. Játékbeli pénzt meg valódi pénzért vagy egymással történő kereskedéssel. Ez az egész azt eredményezi, hogy a kis Pitikék pár fail és anyázás után lelépnek és marad a hardcore. Még csak két hete megy a szerver de már este hozza a 45 playert. Ez biztos jelent valamit. Ha mást nem azt, hogy tetszik az embereknek.