10467
-
#7480 Köszi! az hogy 1.2.5 a water shader alpha,az nem lesz gáz? -
uscGhost #7479 Ez a videó még mindig gyönyörű :) -
nab #7478 Nos, a viz -hez két mod van, az egyik töl magának a viznek lesz élethűbb a látványa: WaterShader
A másik mod pedig a víz folyását teszi élethűbbé: FiniteLiquid -
Ilyesmire gondoltam. -
#7476 Az engem is érdekelne. -
#7475 Kérdés: tudtok olyan modot,kieget, fájlt mondani, ami a vizet élethűbbé teszi? -
#7474 Kedves Eridos, mondd, a szabályzat és a két törlés melyik részét nem érted?
Arról nem is beszélve, hogy ne itt gyűjts likeokat egy versenyhez - majd a közösség eldönti.
Ez volt az utolsó figyelmeztetés, ha még egyszer megcsinálod, repülsz, remélem világos voltam. -
#7471 Oks, akkor tovább keresünk, mert találtunk egy dög nagy dzsungelt, de akkor el van dugva elég jól benne a templom. :S -
#7470 Nope.
#7469 - végre kezd valami kialakulni videózás terén, de a fránya helyesírásra tessék odafigyelni. :) -
simonhusi #7469 Halihó! Összeszedtem pár dolgot, ami hasznos lehet minecraftban:)
http://www.youtube.com/watch?v=ajH_ifzNrQk&feature=youtu.be -
#7468 Hát, "ahova spawnol" alapon.. -
#7467 Jaja, full új generáció. Elvileg minden dzsungelben kéne lennie? -
#7466 1.3-al lett generálva a map? Ja, igen azzal, mert találtatok sivatagi cuccost. Akkor csak jól elbújt. :D -
#7465 Kerestük de csak nem lett meg.:( -
Animus #7464 Sziasztok!
Elindult Magyarország legváltozatosabb publikus Minecraft szervere!
-Eleged van már a sok kis 8-10 évesből akik ahelyett, hogy kint az udvaron homokoznának, általuk minecraft szervernek nevezett hamachis hulladékokat kreálnak apu gépén az ADSL netükkel és minden játékos az ő szeszélyüknek, hatalommáiájuknak van kitéve a szerveren?
Nos ha igen, akkor jó helyen jársz! Mi megmutatjuk neked, hogy milyen is az igazi Minecraft szerver ami amellett, hogy igazi és tényleges újdonságokat mutat fel, nem fog megszűnni egyik napról a másikra és ezért itt nem veszik el a befektetett munkád sem!
Mindenek előtt szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy erre a szerverre nem tudtok fellépni a sima MineCraft klienssel, mivel több száz új craftolható item (blokk, jármű, elektronizált és automatizált berendezés) van amit a sima kliens nem tartalmaz. A megfelelő kliens telepítéséhez pontos leírást találtok a szerver honlapján az Információ / TELEPÍTÉS menüben. Na de miről is lenne szó? :)
Honlap: www.ArD-NaX.X3.hu
Bemutató videó az újdonságokról: Minecraft Vs. Minecraft Tekkit
Ez a TEKKIT Mod!
Egy kis ízelítő:
Minden ami az alap Minecraftban előfordul PLUSZ:
+1800 új item!
+650 új craft recept!
+Bérelt host: No Lag! 7/24 ONLINE!
+rengeteg új terepobjektum!
+Elektronizált gépek
+Járművek (repülők, autók, hajók!)
+Lőfegyverek (Puskák, gépfegyverek)
+Új armor szettek: (NanoSuit, Quantum Armor, Dark-Matter- Red-Matter Armor...)
...és még rengeteg újdonság!
+Alig 2 hét alatt 40+ online játékos!
Továbbá:
-Nincs whitelist!
-200 slot várja a kiéhezett és a natúr Minecraftban megfáradt játékosokat.
-PvP ON!
-Játékbeli pénz amiért értékes cuccokat vásárolhatsz a kezdőhelyen felépített raktárakból.
-Ne fektess több energiát a bugos, agyon cheatelhető, lagos hamachis hulladék szerverekbe ahol konkrétan pocsékba megy a befektetett energiád, mert pár hét után megszűnik és köddé válik minden amit létrehoztál. Egyszerűen nem éri meg.
Éppen ezért elhoztuk nektek az ARD-NAX Magyar Minecraft Szervert amin a legfrissebb Minecraft Tekkit 3.1.2-es mod fut és ennek köszönheti azt a rengeteg újdonságot is amit fentebb felsoroltunk. A szerverre való fellépéshez egy speciális Minecraft kliens szükséges amit a WwW.ArD-NaX.X3.hu oldalon az információk -> Telepítés menüben leírtak szerint telepíthettek. Ezzel a klienssel a sima, natúr, original Minecraft szerverekre IS fel tudtok lépni a későbbiekben. De miután kipróbáltátok az ArD-NaX által kínált lehetőségeket, kétséges, hogy valaha is vissza szeretnétek menni a sima MineCraft-ba. Higgyétek el, egy próbát mindenféleképpen megér.:)
Mindenkit várunk sok szeretettel -
#7463 egy bazi nagy kőtemplom, elég feltűnő :P :D -
Cseri0058 #7462 Megnéztem amit mondtál.
elmentem jó messzire és tényleg találtam új nyersanyagokat! :)
Köszönöm a tippet! -
#7461 Találtatok már dzsungel templomot? Sivatagban már mi igen, de egyszerűen a dzsungelbeli nagyon el van dugva. :S -
#7460 Bemásolod a mapodat a megfelelő helyre akkor megvan minden.
Utána egy még felfedezetlen terület felé veszed az irányt és ott már a gép begenerálja az új dolgokat. -
#7459 Törölhető a topik -
Cseri0058 #7458 Sziasztok!
A sima minecraftban nagyon jól állok van mindenem.
Feltettem a tekkitet kiprobálni.
Meglehet e azt oldani hogy a tekkitben megmaradjanak a cuccaim és a házam de benne legyen minden új nyersanyag is. mert most így nincsenek benne... -
uscGhost #7457 Az a baj a minecrafttal, hogy egy idő után meg lehet unni... én tavaly februárban kezdtem el a játékot és azóta minden nap toltam vele, kb fél éve hagytam abba és még most sincs semmi kedvem játszani, a fórumra meg felnézek néha hogy mivan :D -
#7456 Úgylátszik elkezdett érdektelenségbe fulladni a játék... -
#7455 Én még itt vagyok
Am ha már ennyire mennek itt a bejelentések...
Én is leszokom a minecraftról[Guild Wars 2] -
#7454 Fiúk, lányok, bocs a hülye kérdésért, de mit lehet csinálni survival sp-ben miután megöltem dragont? Olyan lapos a játékmenet utána, cél nélkül... -
#7453 Na akkor szervezzünk építőversenyt.
..:( -
#7452 Hát én nagyon sajnálom hogy bexter abbahagyta :( köszönjük az eddigi mapokat rengeteg embernek jó élményt nyujtottál és sztem sok mindenki örült hogy milyen jókat építettél ! :) -
#7451 Egy kis tapasztalat: Tekkit vs MC
A Tekkitben a sínpályán kb. 10-15-ösével le kell rakni egy Power-t, hogy jól tartsa a sebességet a kocsi.
Ehhez képest MC-ben elég kb. 20-25-ösével pakolni.
Tekkitbenn cheatelni kell az egészet, mert a legyártás enyhén szólva is nehézkes.
MC-ben nincs ilyen gond. Vas, arany, fa és redstone kell.
Tekkit: akárhogy is nézem csak 1.2.5, míg MC 1.3.2.
Hiába a plusz rengeteg item, meg recept, ha sokmindent nem tudsz megcsinálni. -
#7450 Erre nem tudtok esetleg megoldást? #7428 -
#7449 Köszi az eddigi mapokat! Jók lettek.
Minden jót!:) -
#7448 Üdv.
Hosszas gondolkozás után, sajnos arra jutottam, hogy abba hagyom időhiányában a minecraftozást és ezzel az adv mapok gyártását. De ígéretemet megtartom és az alcatraz II-t be fogom idén fejezni.
Legyetek jók!
Bexter -
#7447 TS3 esetleg? (win7) -
#7446 win7-8 ban nem futtatsz valami olyan progit ami alapból elnémítja? -
#7445 Hali!
Kérdés: másnál is van hogy az MC-ben nincs hang egyáltalán?
1-2 szer kell újra elindítanom és lesz. -
Kaleran #7444 Én tudok angolul, csak gondoltam jó lenne egy magyar plugin gyűjtemény -
uscGhost #7443 Ezt most azért írod, mert nem tudsz angolul? Szerintem tök fölösleges lefordítani, én nem tudok angolul mégis megértem, amit meg nem azt bedobom a google fordítóba vagy megkérdezek valakit. -
Kaleran #7442 Sziasztok, mit szólnátok egy olyan magyar bukkit weboldalhoz, ahova az emberek azokat a pluginokat tudnák beküldeni és letölteni (bukkit dev szerűen) amiket ők fordítottak le magyarra. Nem tudom, hogy jogsértő lenne-e ez az egész dolog -
#7441 Ja, csak tele van reklámmal az oldal... :) -
Source8 #7440 Hát én már szerkeszteni nem tudom. :) -
#7439 Ez most teljesen mindegy, ne kezdődjön el warez vita, ott a szabály a topicban, szép piros, nagy betűkkel, tessék már betartani. Fabio nem is tudom miért nem törölted, ha már egyszer fent azt írtad...