10467
  • Palesz2
    értem én , csak akkor ne a szabályzattal gyere, vagy akkor legyen kiírva az is, hogy sorozatok, szokásos fosok kíméljenek, vagy bann. és már is nem linkelek ;)
  • Pistike 007
    Igen, és még mindig nem veszed a lapot :D
    Várj segítek: senki sem kíváncsi a "kis házikóra"..

Dunát lehet rekeszteni a survival túlélek fátvágok nézzétek videókkal, ha mindenki belinkelné mindenhova, eljönne az apokalipszis.

Inkább próbálj meg valami újat alkotni! :)
  • LeWyTy
    Na elég legyen! vagy mindenkit megmondok az óvónéninek!
  • Palesz2
    " Saját videósorozatnál csak az ELSŐ részt linkeld, az új részek megjelenését hozzászólásban jelezd, videó beágyazása nélkül! Aki szeretné, majd megnézi, nem kell még jobban lehúzni a topik töltési idejét. Masszív videospamek azonnali törlésre kerülnek."

hol követtem el hibát? első rész volt beágyazva, aztán köv kettőt nem is írtam, és most írtam LINKben hogy negyedik rész...
    Kár hogy szabályzatban nincs, hogy ne fikázd a másikat...
    többször szóltak nekem? mit, csak fikáztak...
  • Source8
    Kijött 1.3.2-re az AMCO (Arrrg's MineCraft Overhaul) [SSP] modpack.
    Persze nem egy TEKKIT, de azért ez sem rossz.
  • Pistike 007
    Nem gecizünk, csak vannak szabályok, amik szép nagy színes betűkkel vannak kiírva, ráadásul többször is szóltak már Neked. Ha nem tetszik nem kell ide jönni..

On..

• Animus
    Sziasztok!

Elindult Magyarország legváltozatosabb publikus Minecraft szervere! Még egy hónapja sem fut a server de már átléptük a 70 online játékos létszámot. Jelenleg több mint 480 aktív játékosunk van. Minek köszönhető ez?:

Itt mindenki megtalálja azt amit szeretne! PvP / survival / freebuild / Towny!
    Honlap: www.ArD-NaX.hu

Bemutató videó az újdonságokról: Minecraft Vs. Minecraft Tekkit
    Ez a TEKKIT Mod!

Ard-Nax szerver bemutatfilmje:
    ArD-NaX - Első Magyar Publikus (tört) Tekkit Szerver

Egy kis ízelítő:
    Minden ami az alap Minecraftban előfordul PLUSZ:

+5 világ
    +Survival / Freebuild map / PvP
    +Towny map, vársalapítási lehetőség bárkinek
    +Évszakok! Télen esik a hó, befagynak a folyók, nyáron hosszabbak a nappalok.
    +1800 új item
    +650 új craft recept
    +Elektronizált gépek
    +Járművek (repülők, autók, hajók!)
    +Lőfegyverek (Puskák, gépfegyverek)
    +Új armor szettek: (NanoSuit, Dark-Matter- Red-Matter Armor...)
    +Hihetetlen újítások!: TRADE-elés más játékosokkal grafikus felületen! (inventory szerű trade rendszer)
    +NPC Shoppok
    +Point Shoppok
    +Játékbeli pénzrendszer
    +Bankolás
    +Rangok
    +Páratlan, külön plugin használat vásárlási lehetőség!
    +Bérelt host: No Lag, 7/24 ONLINE
    +Egyedi biome object-ek. Új növényzet, templomok, elhagyatott várromok
    és még rengeteg újdonság.

Továbbá:
    -Nincs whitelist!
    -200 slot várja a kiéhezett és a natúr Minecraftban megfáradt játékosokat.
    -Játékbeli pénz és pont rendszer amiért értékes cuccokat vásárolhatsz a kezdőhelyen felépített raktárakból.
    -Ne fektess több energiát a bugos, agyon cheatelhető, lagos hamachis hulladék szerverekbe ahol konkrétan pocsékba megy a befektetett energiád, mert pár hét után megszűnik és köddé válik minden amit létrehoztál. Egyszerűen nem éri meg.
    Éppen ezért elhoztuk nektek az ARD-NAX Magyar Tekkit Minecraft Szervert amin a legfrissebb Minecraft Tekkit 3.1.2-es mod fut és ennek köszönheti azt a rengeteg újdonságot is amit fentebb felsoroltunk. A szerverre való fellépéshez egy speciális Minecraft kliens szükséges amit a WwW.ArD-NaX.X3.hu oldalon az információk -> Telepítés menüben leírtak szerint telepíthettek. Ezzel a klienssel a sima, natúr, original Minecraft szerverekre IS fel tudtok lépni a későbbiekben. De miután kipróbáltátok az ArD-NaX által kínált lehetőségeket, kétséges, hogy valaha is vissza szeretnétek menni a sima MineCraft-ba. Higgyétek el, egy próbát mindenféleképpen megér.:)

Mindenkit várunk sok szeretettel!
  • Palesz2
    egyedül ezen a fórumon geciztek :) nem baj. akkor többet tényleg nem linkelek lófaszt se
  • uscGhost
    Mert mi nem szeretjük az ilyen f*szságokat, máshol hírdesd a hülyeséged...
  • Palesz2
    mé ne :D
  • Pistike 007
  • Palesz2
    4. rész
  • tomy88trance
    jah és próbáld meg hogy cobblestone-ra rakod nem földre vagy stone-ra, ergó a bányákban sem a földön van :)
  • tomy88trance
    Amúgy én azt nézem,hogy túl kicsi a hely 1. , 2: full sötétnek kell lennie , 3. túl sűrűn raktad a gombákat, és túl sokat :)
  • uscGhost
    Nem, mert az időbe telik így meg csak besétálok, learatom ami terjedt, berakom a ládába és megyek vissza az utamra :D Egyébként singleplayerben sem akar terjedni, nem értem mért :D
  • LeWyTy
    Nem. Mert már csak azon a lila füvön lehet ezt megcsinálni ami a gombás biome ban van.
  • ocskoszilard
    nem egyszerűbb, ha bonemeal-el megnöveszted a gombát, szétvered, és lesz belőle sok kicsi?
  • Malakai
    Próbáld úgy hogy 2 blokkot kihagysz köztük, bár ez már tipp kategória.
    Na meg eleve elég lassan terjednek.
  • uscGhost
    Hát mivel 2 fajta gomba van a játékban... :D egyébként redstone fáklya sem segített se más kis fényforrás, nem képes terjedni, nem értem miért.
  • Wreck86
    Most esik le, hogy a két fajta gomba képes terjedni? O.O
  • uscGhost
    Ok, majd reggel rakok be redstone fáklyákat hátha :D Kössz a segítséget :)
  • Malakai
    Jaja, fényerő legyen 1 felett és 12 alatt.
  • LeWyTy
    Elvileg nem lehet se túl sötét, se túl világos.
  • uscGhost
    Még 1 dolgot kipróbálok ha az se megy feladom, multkor mondta valaki azon a lila gombaszigetfűcuccon hátha nől, na lecserélem arra a talajt hátha :D
  • uscGhost
    Valaki nézze már meg mit csinálok rosszul... nem terjed az a **** gomba... egy kis terembe van full sötétben, akkor nyílik ki egy glowstonos világítás mikor kinyitom az ajtót. Nem vágom lehet átrakom singlebe a mapot hátha ott terjed ez a nyomorék :D lehet multiplayer bug vagy fingomsincs de jó lenne ha termeszthetném végre...
    Kép 1
    Kép 2
  • LeWyTy
    Ezt csak én nem láttam?
  • uscGhost

• uscGhost
    Először tanulj meg írni.
  • erik35
    http://youtu.be/ZG3FyXrWlJ8
  • erik35
    Sziasztok minecraft szerünket szeretném ajánlani számotokra amely még régen a béta verziók idejében indult de sajnos a számos technikai probléme miatt nem sikerült hosszú távon futtatni, de most újra működik és várunk mindenkit szerrettel.
    IP:fpshosting.tk
    Weboldal:http://www.crosman-website.tk/

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/ZG3FyXrWlJ8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
  • tomy88trance
    Köszi! :D
  • Bexter
    Kukucs, mizujs erre? :D
  • Kistax
    csak a nevét tudom megadni a googlén megkereshető én is ott találtam:
    smooth realistic 128 X 128
  • tomy88trance
    Helló! Ezt a modot, texturepackot hol tudnám leszedni? Tudnál egy linket adni? :)
  • Suba1993
    Engem is itt tett ki, jóféle
  • Palesz2
    mert ez csak az eleje... de mind1, nem linkelek ide..
  • PeTakii
    nem kell belinkelni. még egy normális leírást sem voltál képes írni hozzá fórumba :D mellesleg mi a jó abban, hogy végignézzük felgyorsítva amit csináltál, mellesleg kommentár nélkül? oO
  • Palesz2
    nem kell nézni.
  • uscGhost
    Röviden, tömören: SZAR!
  • Palesz2

hardcore.. próbálokkihívásokat csinálni