10467
-
#7560 Faithful 32x32 -
RYO21 #7559 ez milyen mod, h szebbek tőle a betűk? -
#7558 És azért készített egy új portált, mert a netherben pontosan arra a koordinátára nem tudott portált készíteni, ahol a tied volt a felvilágon, ezért valamivel lejjebb készített egyet, viszont ennek eredménye, hogy amikor visszamész arra a koordinátára ott is készít egyet és nem a régi pozícióra visz vissza.
És nem, ez nem egy új bug. :)
Ha ezt a jövőben el akarod kerülni ne készíts portált ilyen magasra, igaz akkor is előfordulhat ilyesmi, de kissebb az esélye. -
#7557 Jah, lespawnolt egy natural portal, és mivel a portálok mindig a legközelebb aktív portálblokkot keresik, ezért kötöttél ki ott. -
Kistax #7556 Látatok már ilyen hibát? -
#7555 Hm. gl hf -
#7554 Disz iz májnkráft?
-
uscGhost #7553 Jóféle cucc, köszi -
#7552 A mai spawn bebaszott, egy kis szigeten tett le, aztán megfordultam... :D
-
#7551 -
uscGhost #7550 -
#7549 Valaki Canestennel lépett fel a szeróra.. -
uscGhost #7548 Sima kövön van egy full sötét teremben kb 10 órája áll de nem nől... Lehet multiban nem szaporodik vagy mi? :D -
#7547 Pedig szaporodik... mocsárban vagy kövön elvileg jobban sötétben.
A a lila füvön meg növeszthetsz nagyot. -
uscGhost #7546 Gombát hogy az istenbe kell termeszteni? Full sötét szobába nem szaporodik, kivilágítva se, kis fénnyel se. Valamit rosszul csinálok? :( -
uscGhost #7545 És ennek mi köze a minecrafthoz? :/ -
PsychoRivals #7544 xDDD ez durva
-
De jó kedvem lett.(büszke vagyok :P) -
ktomi22 #7542 szo mi szo.. eleg suttyo p*rasztok vagytok.. de elso video amit nezek .. nezek es hiaba fel ora.. nem kapcsolom ki.. mert kivancsi vagyok mi bénáztok meg majmoltok össze XD -
#7541 "Anyád", "Nyaljál segget", "Ivadékfajzat, balherezacskójából kiengedett spermadarab", "az nagyon zavarni fog titeket, ha én most ide befosok?"
Színvonalas egy videó! :D -
PsychoRivals #7540 Helló kezdő Minecraft videósok vagyunk.Kiváncsiak lennénk más véleményére is.
Elaső videónk:
-
Animus #7539 Minden videóvágással kapcsolatos képességemet latba vetettem, hogy összehozzak egy bemutató videót az Ard-Nax szerveről. Erre futotta :D
███████████████████████████████
ArD-NaX Tekkit Szerver
Bemutató videó:
ArD-NaX - Tekkit (tört) Minecraft szerver bemutató
www.ArD-NaX.x3.hu
www.ArD-Nax.hu (hamarosan, regisztrálás alatt)
███████████████████████████████ -
#7538 ó akkor írnom kéne egyet... ó basszus
szerk: de nem fogok -
tomy88trance #7537 Ja értem. Hát én is valami plug-int javasolnék akkor,de a legtöbb helyen ahol magyarul van (szerókon) ott általában saját kreált plug-in van. -
#7536 -
uscGhost #7535 Úristen XD ez nagyon beteg...
-
#7534 miután rendes text editorral próbálkoztam és nem volt jó a karakter kódolás gondoltam megpróbálkozom alap f4 el, de nem jött össze, ráadásul a plugin nem azt nézte milyen nyelvi fájlok vannak, vagyos csak úgy hozzáaddolni nyelvet nem lehetett, dán nyelvet írtam át :D essentials plugint holnap megnézem. -
tomy88trance #7533 Total commander, majd F4-el nem tudod szerkeszteni? (Ha hülyeséget mondok akkor bocsi , nagyon nem vágom a szereres dolgokat :) ) -
tomy88trance #7532 Ahha szóval akkor megy hamachin keresztül is csak tákolni kell valamit?:D Ez érdekelne igazából,mert haverral szeretnénk tolni,de nem tudom,hogy lenne gyorsabb, azt tudom,hogy amikor a rendes szerverest próbáltuk akkor a haver igen csak dadogott ,mármint az embere, meg elvileg nem látott engem a játékban, akkor ezzel hamachis megoldással meg lehet próbálni?:) -
#7531 Egy gyors kérdésem lenne, valamiért gugli nem akar segíteni...:
craftBukkit szervert hogy lehet magyarosítani? .jar fájlban van magyar .lang fájl de nem tudom hogy a francba lehetne előszedni. Vagy van valami normális plugin amivel a joined the game meg ezeket a szövegeket lehet magyarra fordítani és kezeli az ékezetes betűket? -
#7530 Belső hálózaton működik, viszont hamachihoz kell egy kis tákolás.
Infó itt. -
tomy88trance #7529 Oké köszi az infót, (beteg vagy :D - videó :D) -
#7528 -
uscGhost #7527 -
uscGhost #7526 Az arra van, hogy például ha tesóddal akarsz játszani egy háztartásban, hamával nem működik ha nem ugyan az ip-tek, ha multizni akarsz arra ott a szerver készítő fájl... (ha hülyeséget írtam akkor elnézést én így tudom) -
tomy88trance #7525 Bocs srácok egy kérdés! Van ugye az új patchben a lan funkció az MC-ben, hogy open to lan, tehát a kérdésem a következő: ez hogy működik? szimplán összekötök két gépet és csak úgy? vagy hamachin keresztül is lehet vele tolni? ha igen akkor mi lehet a gond,mert haveromat nem engedi be,pedig már minden próbáltunk(aztán lehet mégse :D) -
#7524 Szerintem töltsétek le a tekkit launchert és azzal a yogsbox modpackotot... mintha benne lenne ez a mod is. -
#7523 kicsit kicsi -
tomy88trance #7522 Jaaah.. hát ezt passzolom :) ezt szerintem csak szeróval tudjátok, ez egy plugin ha jól értelmezem :) -
#7521 Erre gondoltam, ezt hogy tudnam single, vagy a haverokkal egyutt jatszani?