10467
  • Fabio Capello
    Faithful 32x32
  • RYO21
    ez milyen mod, h szebbek tőle a betűk?
  • Malakai
    És azért készített egy új portált, mert a netherben pontosan arra a koordinátára nem tudott portált készíteni, ahol a tied volt a felvilágon, ezért valamivel lejjebb készített egyet, viszont ennek eredménye, hogy amikor visszamész arra a koordinátára ott is készít egyet és nem a régi pozícióra visz vissza.
    És nem, ez nem egy új bug. :)
    Ha ezt a jövőben el akarod kerülni ne készíts portált ilyen magasra, igaz akkor is előfordulhat ilyesmi, de kissebb az esélye.
  • Fabio Capello
    Jah, lespawnolt egy natural portal, és mivel a portálok mindig a legközelebb aktív portálblokkot keresik, ezért kötöttél ki ott.
  • Kistax
    Látatok már ilyen hibát?
  • Wreck86
    Hm. gl hf
  • LeWyTy
    Disz iz májnkráft?
  • uscGhost
    Jóféle cucc, köszi
  • Fabio Capello
    A mai spawn bebaszott, egy kis szigeten tett le, aztán megfordultam... :D

• LeWyTy
  • uscGhost
  • Pistike 007
    Valaki Canestennel lépett fel a szeróra..
  • uscGhost
    Sima kövön van egy full sötét teremben kb 10 órája áll de nem nől... Lehet multiban nem szaporodik vagy mi? :D
  • LeWyTy
    Pedig szaporodik... mocsárban vagy kövön elvileg jobban sötétben.
    A a lila füvön meg növeszthetsz nagyot.
  • uscGhost
    Gombát hogy az istenbe kell termeszteni? Full sötét szobába nem szaporodik, kivilágítva se, kis fénnyel se. Valamit rosszul csinálok? :(
  • uscGhost
    És ennek mi köze a minecrafthoz? :/
  • PsychoRivals
    xDDD ez durva
  • LeWyTy

De jó kedvem lett.(büszke vagyok :P)
  • ktomi22
    szo mi szo.. eleg suttyo p*rasztok vagytok.. de elso video amit nezek .. nezek es hiaba fel ora.. nem kapcsolom ki.. mert kivancsi vagyok mi bénáztok meg majmoltok össze XD
  • Petka
    "Anyád", "Nyaljál segget", "Ivadékfajzat, balherezacskójából kiengedett spermadarab", "az nagyon zavarni fog titeket, ha én most ide befosok?"

Színvonalas egy videó! :D
  • PsychoRivals
    Helló kezdő Minecraft videósok vagyunk.Kiváncsiak lennénk más véleményére is.
    Elaső videónk:
  • Animus
    Minden videóvágással kapcsolatos képességemet latba vetettem, hogy összehozzak egy bemutató videót az Ard-Nax szerveről. Erre futotta :D

███████████████████████████████
    ArD-NaX Tekkit Szerver
    Bemutató videó:
    ArD-NaX - Tekkit (tört) Minecraft szerver bemutató
    www.ArD-NaX.x3.hu
    www.ArD-Nax.hu (hamarosan, regisztrálás alatt)
    ███████████████████████████████
  • Jim Morrison
    ó akkor írnom kéne egyet... ó basszus
    szerk: de nem fogok
  • tomy88trance
    Ja értem. Hát én is valami plug-int javasolnék akkor,de a legtöbb helyen ahol magyarul van (szerókon) ott általában saját kreált plug-in van.
  • Ricsi234
  • uscGhost
    Úristen XD ez nagyon beteg...
  • Jim Morrison
    miután rendes text editorral próbálkoztam és nem volt jó a karakter kódolás gondoltam megpróbálkozom alap f4 el, de nem jött össze, ráadásul a plugin nem azt nézte milyen nyelvi fájlok vannak, vagyos csak úgy hozzáaddolni nyelvet nem lehetett, dán nyelvet írtam át :D essentials plugint holnap megnézem.
  • tomy88trance
    Total commander, majd F4-el nem tudod szerkeszteni? (Ha hülyeséget mondok akkor bocsi , nagyon nem vágom a szereres dolgokat :) )
  • tomy88trance
    Ahha szóval akkor megy hamachin keresztül is csak tákolni kell valamit?:D Ez érdekelne igazából,mert haverral szeretnénk tolni,de nem tudom,hogy lenne gyorsabb, azt tudom,hogy amikor a rendes szerverest próbáltuk akkor a haver igen csak dadogott ,mármint az embere, meg elvileg nem látott engem a játékban, akkor ezzel hamachis megoldással meg lehet próbálni?:)
  • Jim Morrison
    Egy gyors kérdésem lenne, valamiért gugli nem akar segíteni...:
    craftBukkit szervert hogy lehet magyarosítani? .jar fájlban van magyar .lang fájl de nem tudom hogy a francba lehetne előszedni. Vagy van valami normális plugin amivel a joined the game meg ezeket a szövegeket lehet magyarra fordítani és kezeli az ékezetes betűket?
  • Petka
    Belső hálózaton működik, viszont hamachihoz kell egy kis tákolás.
    Infó itt.
  • tomy88trance
    Oké köszi az infót, (beteg vagy :D - videó :D)
  • LeWyTy
  • uscGhost
  • uscGhost
    Az arra van, hogy például ha tesóddal akarsz játszani egy háztartásban, hamával nem működik ha nem ugyan az ip-tek, ha multizni akarsz arra ott a szerver készítő fájl... (ha hülyeséget írtam akkor elnézést én így tudom)
  • tomy88trance
    Bocs srácok egy kérdés! Van ugye az új patchben a lan funkció az MC-ben, hogy open to lan, tehát a kérdésem a következő: ez hogy működik? szimplán összekötök két gépet és csak úgy? vagy hamachin keresztül is lehet vele tolni? ha igen akkor mi lehet a gond,mert haveromat nem engedi be,pedig már minden próbáltunk(aztán lehet mégse :D)
  • LeWyTy
    Szerintem töltsétek le a tekkit launchert és azzal a yogsbox modpackotot... mintha benne lenne ez a mod is.
  • szabii98
    kicsit kicsi
  • tomy88trance
    Jaaah.. hát ezt passzolom :) ezt szerintem csak szeróval tudjátok, ez egy plugin ha jól értelmezem :)
  • DarkHorSe
    Erre gondoltam, ezt hogy tudnam single, vagy a haverokkal egyutt jatszani?