10467
-
#7640 -
#7639 Ezt a módszert csináltam eddig is, csak most egy kicsit nagyobb fába vágtam a fejszém. 166 block hosszú, 13 block széles, és a víz alatt 9 block mély hajót csinálok. :D Ami azt jelentené, ha téglatest alakú lenne a test akkor: 13x9x166 = 19422 block. Nem kevés. :D -
W B #7638 Ha már kész a hajó, akkor pakold tele pl. sóderral, így eltünteted a vizet, aztán ásd ki a sódert. És kész is. -
#7637 ja még reggel van -
#7636 Sziasztok!
Szeretnék hajót csinálni, és megszeretném csinálni a víz alatti részt is. Csak mivel elég nagy a hajó, ez nagyon hosszú és fárasztó munka. A kérdésem az lenne, hogy valahogyan kilehetne szivattyúzni a vizet a hajóból Tekkit-tel?
A válaszokat előre is köszönöm. -
#7635 Nem a telepítő CD-ről kell frissíteni, hanem a netről.
Mert ami a telepítőlemezen van azt régi, és azt kell frissíteni.
De kb annyi hogy Nvidia vagy ati multidriver és az megoldja a frissítését magától, csak fel kell raknod. -
Aladeen #7634 Köszi,nagyon rendes vagy!Megkerestem a videókártya telepítő cd-jét és frissítettem.Siker! Már megy a játék!Még egyszer köszönöm a segítséged!! -
#7633 Ha tudod hogy milyen videókártyád van, keress rá. Néha nehéz művelet, főleg ha régebbi, segítünk ha tudunk, írd meg ide a karid nevét! :) -
Aladeen #7632 Igen értem de azt,hogy kell? -
#7631 Aszongya hogy frissítsd a videókártya drivert. -
Aladeen #7630 Sziasztok! Tudna segíteni nekem valaki?megvettem az eredeti minecraftot és letöltés után a következő hibaüzenetet kaptam. Bad video card drivers!
-----------------------
Minecraft was unable to start because it failed to find an accelerated OpenGL mode.
This can usually be fixed by updating the video card drivers.
--- BEGIN ERROR REPORT 7fe0271 --------
Generated 2012.09.23. 10:55
- Minecraft Version: 1.3.2
- Operating System: Windows 7 (x86) version 6.1
- Java Version: 1.7.0_07, Oracle Corporation
- Java VM Version: Java HotSpot(TM) Client VM (mixed mode), Oracle Corporation
- Memory: 419749168 bytes (400 MB) / 518979584 bytes (494 MB) up to 1037959168 bytes (989 MB)
- JVM Flags: 2 total; -Xms512m -Xmx1024m
- LWJGL: 2.4.2
- OpenGL: ~ERROR~ NullPointerException: null
- Is Modded: Probably not
- Type: Client
- Texture Pack: ~ERROR~ NullPointerException: null
- Profiler Position: N/A (disabled)[failed to get system properties (java.lang.NullPointerException)]
org.lwjgl.LWJGLException: Pixel format not accelerated
at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.nChoosePixelFormat(Native Method)
at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.choosePixelFormat(WindowsPeerInfo.java:52)
at org.lwjgl.opengl.WindowsDisplay.createWindow(WindowsDisplay.java:185)
at org.lwjgl.opengl.Display.createWindow(Display.java:311)
at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:856)
at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:784)
at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:765)
at net.minecraft.client.Minecraft.a(SourceFile:233)
at net.minecraft.client.Minecraft.run(SourceFile:516)
at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
--- END ERROR REPORT 1f0f4ec4 ----------
Szerintetek mit kellene csinálnom,hogy a játék működjön?A segítséget előre is köszönöm! -
W B #7629 Ez jutott hírtelen eszembe. -
#7628 én mondtam h póniflém lesz :D -
Geray #7627 És továbbra is 100%-ban komolyan gondolom a kérdést. -
Geray #7626 1. HA kicsit jobban szétnéznél látnád hogy én indítottam a témát.
2. Mivel minecraft szerverről szólt a kérdés szerintem nem OFF-oltam -
W B #7625 Van külön topik, tessékeltessék ottan csillámlani -
#7624 Nem vagyok rászorulva ilyenekre... -
Geray #7623 -
#7622 Ja... te is most fejezted be mi? -
#7621 Eltudom képzelni ahogy otthon recskáztok a pónikra... -
#7620 Rohaggyak meg de én megnézném. -
Geray #7619 Nem kell a flém!
Én teljesen komolysággal kérdeztem! -
#7618 Póni flém on :D humorosba be ne tedd :D -
#7617 köszi kipróbáltam de a steam engine nem akrja közvetlenül tölteni sajna. más bonyolultabb géppel megy. egyszerűbb megoldás nincs? survival tekkitbe kéne aztán a teleport pipenak igencsak nagy az anyagigénye:D -
Geray #7616 Halihó emberek!
Minden viccet félretéve.
Egy ilyen témájú Roll Play szerverre lenne igény?
Ilyen magyarországon még nincs.
(Le merném fogadni hogy itt is vannak titokban követői.) -
#7615 Van ott valami Energy Teleport pipe, vagy mi a szösz a neve, azon beállítod a frekvenciát. aztán ahova vinni akarod oda leteszel még egyet, beállítod ugyanarra a frekvenciára, és bejelölöd a kis négyzetet lent (valami olyasmi van beleírva hogy can receive, tehát hogy ez kapja az energiát.) -
#7614 üdv! nektek biztos alap kérdés de én nem birok rájönni hogy lehet szétszedni tekkitben pl a redstone vagy steam engine-t
úgy hogy megmaradjon? csavarhúzó és wrench sem megy.
továbbá steam engineből hogyan tudok energiát elvinni egy messzebb lévő pl mining wellbe?
előre is köszi a válaszokat. -
#7613 #7557 & #7558
De utóbb már belefutottam jópárszor minecraft fórumon, hogy valaki panaszkodik egy normális helyre rakott portálnál is ugyanerre, tehát lehet, hogy rovarféleségről is szó van. -
#7612 Tipp valakinek?
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1268151647&no=7606]#7606[/URL] -
#7611 Készülgetek :)
-
#7610 Ha végig nézed nem OFF :) -
uscGhost #7609 Akkor érdemes kipróbálni, kössz :D -
#7608 Nem játszottam vele, de úgy tudom városokat, falvakat nem generál, de különálló épületeket igen. Na meg ugye vannak benne a DayZ-s jellegű tárgyak, fegyverek, a nehezítés pedig, hogy nem spawnol semmi más ehetőt, csak a random épületekből lehet kaját szerezni. -
uscGhost #7607 Aki már játszott a Minecraft DayZ móddal attól kérdezném, ez a mód generál épületeket/városokat/falukat/esetleg táborhelyiségeket vagy csak annyiból áll, hogy a zombik mászkálnak mindenfelé és túl kell élni? -
#7606 Hali!
Eddig nem tapasztalt dolog történt, építettünk egy nether portalt, át is vitt a "pokolba".
Viszont! Vissza már ne ma házunkhoz,hanem egy másik kapuhoz vitt az erdőbe, lebontottuk,hazataláltunk. Megint netherbe,majd vissza, de már egy bányába kerültünk.:S Ezt még 3*szor játszotta el velünk.
Mi a baj,h nem az otthoni kapuhoz teleportál? -
uscGhost #7605 Félre értettél, úgy értettem azért csinálják sokan ez ilyen lényegtelen videókat, hogy partnerek lehessenek. -
#7604 Köszi. -
#7603 mé, engem látsz hogy partner vagyok?
dolgozok, nincs szükségem mellék keresetre :)
de hát na ide nem linkelek -
uscGhost #7602 Igazából az a baj, hogy mi leszarjuk mert már elég sokan linkelték be a szarjukat ide, egyébként mindez nem lenne ha nem lenne partnerség Magyarországon, de mivel van így az összes kis nyomorék csinálja a lényegtelen videókat mert azt hiszi, hogy így meggazdagodhat, de ez nem így van, menjél el szépen fizikai munkát végezni és hagyd a videózást, a játékot amúgy sem nézni kell, hanem játszani. -
#7601 Szerintem egyértelmű hogy fost meg szart nem linkelünk sehova nem? :D