10467
  • Pistike 007
  • mijki
    Ezt a módszert csináltam eddig is, csak most egy kicsit nagyobb fába vágtam a fejszém. 166 block hosszú, 13 block széles, és a víz alatt 9 block mély hajót csinálok. :D Ami azt jelentené, ha téglatest alakú lenne a test akkor: 13x9x166 = 19422 block. Nem kevés. :D
  • W B
    Ha már kész a hajó, akkor pakold tele pl. sóderral, így eltünteted a vizet, aztán ásd ki a sódert. És kész is.
  • LeWyTy
    ja még reggel van
  • mijki
    Sziasztok!

Szeretnék hajót csinálni, és megszeretném csinálni a víz alatti részt is. Csak mivel elég nagy a hajó, ez nagyon hosszú és fárasztó munka. A kérdésem az lenne, hogy valahogyan kilehetne szivattyúzni a vizet a hajóból Tekkit-tel?

A válaszokat előre is köszönöm.
  • LeWyTy
    Nem a telepítő CD-ről kell frissíteni, hanem a netről.
    Mert ami a telepítőlemezen van azt régi, és azt kell frissíteni.

De kb annyi hogy Nvidia vagy ati multidriver és az megoldja a frissítését magától, csak fel kell raknod.
  • Aladeen
    Köszi,nagyon rendes vagy!Megkerestem a videókártya telepítő cd-jét és frissítettem.Siker! Már megy a játék!Még egyszer köszönöm a segítséged!!
  • Pistike 007
    Ha tudod hogy milyen videókártyád van, keress rá. Néha nehéz művelet, főleg ha régebbi, segítünk ha tudunk, írd meg ide a karid nevét! :)
  • Aladeen
    Igen értem de azt,hogy kell?
  • Pistike 007
    Aszongya hogy frissítsd a videókártya drivert.
  • Aladeen
    Sziasztok! Tudna segíteni nekem valaki?megvettem az eredeti minecraftot és letöltés után a következő hibaüzenetet kaptam. Bad video card drivers!
    -----------------------

Minecraft was unable to start because it failed to find an accelerated OpenGL mode.
    This can usually be fixed by updating the video card drivers.

--- BEGIN ERROR REPORT 7fe0271 --------
    Generated 2012.09.23. 10:55

- Minecraft Version: 1.3.2
    - Operating System: Windows 7 (x86) version 6.1
    - Java Version: 1.7.0_07, Oracle Corporation
    - Java VM Version: Java HotSpot(TM) Client VM (mixed mode), Oracle Corporation
    - Memory: 419749168 bytes (400 MB) / 518979584 bytes (494 MB) up to 1037959168 bytes (989 MB)
    - JVM Flags: 2 total; -Xms512m -Xmx1024m
    - LWJGL: 2.4.2
    - OpenGL: ~ERROR~ NullPointerException: null
    - Is Modded: Probably not
    - Type: Client
    - Texture Pack: ~ERROR~ NullPointerException: null
    - Profiler Position: N/A (disabled)[failed to get system properties (java.lang.NullPointerException)]

org.lwjgl.LWJGLException: Pixel format not accelerated
    at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.nChoosePixelFormat(Native Method)
    at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.choosePixelFormat(WindowsPeerInfo.java:52)
    at org.lwjgl.opengl.WindowsDisplay.createWindow(WindowsDisplay.java:185)
    at org.lwjgl.opengl.Display.createWindow(Display.java:311)
    at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:856)
    at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:784)
    at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:765)
    at net.minecraft.client.Minecraft.a(SourceFile:233)
    at net.minecraft.client.Minecraft.run(SourceFile:516)
    at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
    --- END ERROR REPORT 1f0f4ec4 ----------
    Szerintetek mit kellene csinálnom,hogy a játék működjön?A segítséget előre is köszönöm!
  • W B
    Ez jutott hírtelen eszembe.
  • Pistike 007
    én mondtam h póniflém lesz :D
  • Geray
    És továbbra is 100%-ban komolyan gondolom a kérdést.
  • Geray
    1. HA kicsit jobban szétnéznél látnád hogy én indítottam a témát.
    2. Mivel minecraft szerverről szólt a kérdés szerintem nem OFF-oltam
  • W B
    Van külön topik, tessékeltessék ottan csillámlani
  • Petka
    Nem vagyok rászorulva ilyenekre...
  • Geray
  • LeWyTy
    Ja... te is most fejezted be mi?
  • Petka
    Eltudom képzelni ahogy otthon recskáztok a pónikra...
  • LeWyTy
    Rohaggyak meg de én megnézném.
  • Geray
    Nem kell a flém!
    Én teljesen komolysággal kérdeztem!
  • Pistike 007
    Póni flém on :D humorosba be ne tedd :D
  • Caliph
    köszi kipróbáltam de a steam engine nem akrja közvetlenül tölteni sajna. más bonyolultabb géppel megy. egyszerűbb megoldás nincs? survival tekkitbe kéne aztán a teleport pipenak igencsak nagy az anyagigénye:D
  • Geray
    Halihó emberek!
    Minden viccet félretéve.
    Egy ilyen témájú Roll Play szerverre lenne igény?
    Ilyen magyarországon még nincs.

(Le merném fogadni hogy itt is vannak titokban követői.)
  • Ryder159
    Van ott valami Energy Teleport pipe, vagy mi a szösz a neve, azon beállítod a frekvenciát. aztán ahova vinni akarod oda leteszel még egyet, beállítod ugyanarra a frekvenciára, és bejelölöd a kis négyzetet lent (valami olyasmi van beleírva hogy can receive, tehát hogy ez kapja az energiát.)
  • Caliph
    üdv! nektek biztos alap kérdés de én nem birok rájönni hogy lehet szétszedni tekkitben pl a redstone vagy steam engine-t
    úgy hogy megmaradjon? csavarhúzó és wrench sem megy.
    továbbá steam engineből hogyan tudok energiát elvinni egy messzebb lévő pl mining wellbe?
    előre is köszi a válaszokat.
  • Malakai
    #7557 & #7558
    De utóbb már belefutottam jópárszor minecraft fórumon, hogy valaki panaszkodik egy normális helyre rakott portálnál is ugyanerre, tehát lehet, hogy rovarféleségről is szó van.
  • Wreck86
    Tipp valakinek?
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1268151647&no=7606]#7606[/URL]
  • Pistike 007
    Készülgetek :)

• Pistike 007
    Ha végig nézed nem OFF :)
  • uscGhost
    Akkor érdemes kipróbálni, kössz :D
  • Malakai
    Nem játszottam vele, de úgy tudom városokat, falvakat nem generál, de különálló épületeket igen. Na meg ugye vannak benne a DayZ-s jellegű tárgyak, fegyverek, a nehezítés pedig, hogy nem spawnol semmi más ehetőt, csak a random épületekből lehet kaját szerezni.
  • uscGhost
    Aki már játszott a Minecraft DayZ móddal attól kérdezném, ez a mód generál épületeket/városokat/falukat/esetleg táborhelyiségeket vagy csak annyiból áll, hogy a zombik mászkálnak mindenfelé és túl kell élni?
  • Wreck86
    Hali!
    Eddig nem tapasztalt dolog történt, építettünk egy nether portalt, át is vitt a "pokolba".
    Viszont! Vissza már ne ma házunkhoz,hanem egy másik kapuhoz vitt az erdőbe, lebontottuk,hazataláltunk. Megint netherbe,majd vissza, de már egy bányába kerültünk.:S Ezt még 3*szor játszotta el velünk.

Mi a baj,h nem az otthoni kapuhoz teleportál?
  • uscGhost
    Félre értettél, úgy értettem azért csinálják sokan ez ilyen lényegtelen videókat, hogy partnerek lehessenek.
  • Pistike 007
    Köszi.
  • Palesz2
    mé, engem látsz hogy partner vagyok?
    dolgozok, nincs szükségem mellék keresetre :)
    de hát na ide nem linkelek
  • uscGhost
    Igazából az a baj, hogy mi leszarjuk mert már elég sokan linkelték be a szarjukat ide, egyébként mindez nem lenne ha nem lenne partnerség Magyarországon, de mivel van így az összes kis nyomorék csinálja a lényegtelen videókat mert azt hiszi, hogy így meggazdagodhat, de ez nem így van, menjél el szépen fizikai munkát végezni és hagyd a videózást, a játékot amúgy sem nézni kell, hanem játszani.
  • Bexter
    Szerintem egyértelmű hogy fost meg szart nem linkelünk sehova nem? :D