10467
-
#7680 [URL=http://z0r.de/3267]"MInecraft statiszta önmegvalósítás"[/URL] (HANGOS) -
Aladeen #7679 Sziasztok!Tudnátok egy 1.3.2-es magyar szervert ajánlani? (survival)
Köszi! -
Source8 #7678 Ezt elfelejtették a főcímekből kiemelni. :) -
#7677 Nem a win8-ban nem lesz, hanem a microsoft storeban. Mivel a játék gyakorlatilag platformfüggetlen (java), ezért gond nélkül el fog indulni win8-on is. -
#7676 Cím persze bulváros, persze gs... :) -
Source8 #7675 Nem lesz Minecraft Windows 8-ra -
Source8 #7674 Köszi, ettől félek én is.
Öreg már a windows-om és nincs erőm a reinstallra annyi mindent kéne újra rakni.
:) -
#7673 Egy java/minecraft, vagy egy mod nem okoz önmagában win halált, ott már más gondok vannak. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!– Korrupt java fileok. – Java teljes uninstall, aztán újra felrak.
– Vírus/malware fertőzés. – Vírusírtó, malware keresgélőt futtatni.
– Win lerottyant. – Talán segíthet egy szokásos pucolás, nem kellő programok eltávolítása, registry tisztítás, töredezettség mentesítés, stb.
– RAM probléma. – Memtest.
– HDD probléma. – Chkdsk, egyéb diagnosztikai szoftver.
Vagy valami más. -
Source8 #7672 Nektek volt már olyan, hogy a Minecraft indításakor az egész gép restartolt?
Pl.,
- A megfelelő helyről törlöm az egész .minecraft könyvtárat
- Force update
- Kipróbálom, fut rendesen.
- ToManyItems módolás
- Kipróbálom fut rendesen
- ModLoader (semmi más) módolás. Kipróbálom és a szokásos Mojang felirat után kék halál, restart.
Pedig 1 héttel ezelőtt ugyanezzel a verzióval sikerült 5-6 módot is feltenni (A ModLoadert is) és egy ideig futott is.
Aztán valamelyik nap szólt a gyerek hogy csak el akarta indítani és újraindult a gép.
Azóta max a ToManyItems-et tudom csak max felrakni.
verziószám: 1.3.2
Próbáltam módpackokat is felrakni pl.: MCMMP Mod Pack for Minecraft 1.3.2, de attól is restart volt. -
#7671 kijött az új része annak a sorozatomnak, amiről annyit tudtatok vitázni:P:D -
#7670 Az a kríper
-
#7669 Survival szerót hiányolok.:( Mindenki épít mint a gép, én túlélni szeretnék a 0-ról indulva. Tudom retro vagyok... -
#7668 Had kérdezzek már valamit: vagyis 2-t :D
Pluginok:
Annak amivel a biome-kat lehet változtatni mi a neve.
Annak amivel portálkapukat lehet csinálni mi a neve.
-
#7667 RP szerver map épül. -
#7666 -
#7665 Nesze... semmi extra
-
uscGhost #7664 Múlthét hétfő nem most :D:D -
uscGhost #7663 Hát ha annyira akarod :D de én nem képként hanem linkként rakom be mert a képek is lassítják a topikot nem csak a videók.
Először is ma délelőtt fejeztem be a [URL=http://oi46.tinypic.com/e5qqug.jpg]"kis" váram[/URL] ahova építkezek. Hétfő óta napi 2-3 órát dolgoztam vele. Aztán ez előtt egy npc falut bontottam le és építettem meg kicsit módosítva közelebb ott ahol haverokkal "élünk". Az NPC-k azok addolva lettek. És amit ott a háttérben látsz az egy átépített piramis amit ugyancsak találtam, lebontottam és újra felépítettem, ez volt az előző házam, látnád belülről :D ha akarod arról is mutatok képet. Ja és full survival az egész, ami addolva van az a npc meg a smaragd mert ugye eléggé bejártuk a környéket és messzire kéne menni smaragdot keresni. :D -
#7662 Képeket rakhatnátok fel mostanában mit építetek :) -
uscGhost #7661 A zeppelin mód még csak 1.2.5-ös és asszem nem multis a car mod-ot meg énis néztem azse multiplayere van. -
Source8 #7660 Helyesbítek. A Car Mod-ban lehet hogy gyorsabb a kocsi mintha simán szaladnál. :) -
Source8 #7659 A Car Mod már elérhető, viszont nem sok értelmét látom.
Csak fun, mivel nem mész gyorsabban mintha szaladnál, viszont ad egy feeling-et mintha lenne értelme is. :)
Engem inkább olyan mód érdekelne, ahol van értelme (a látványon kívül) utakat csinálni, tehát több útfajta lenne és mind adna valamilyen külön bónuszt a sebességre. (mondjuk 125%, 150%, stb.) Erre jönne rá ha még szekerek is lennének benne, amelyekkel mondjuk ládákat lehetne szállítani, de ha nem úton húzod akkor veszett lassú lenne.
Hát ha még a szekerek elé lovakat is lehetne fogni ... :)
Better than 1.3.2 vagy akár 1.4 :) -
#7658 Zeppelin mod? -
uscGhost #7657 Nem tud valaki egy kocsi módot multiplayerre? Nem pluginként hanem módként, ha bukkitos szervert indítok akkor laggol összevissza nem bírja a gép :D Kéne nekem meg haveroknak egy gyors utazási módszer és valami jármű kellene, ötlet? (a sínt felejtsétek el az csak a helyet foglalja meg sok cuccot kell rááldozni) -
#7656 Szerintem itt senki sem az időt szidja, amit egy-egy ember egy videó elkészítésébe belefektet. Szerintem aki készített már videót, az tudja, mivel jár egy ilyen összeállítása. Én is tudom.
De! Amikor már a sokadik ember teszi be a minecraft sorozatát, ami ráadásul másról sem szól, csak favágásról, házépítésről, barangolásról, az már k*rvára kezd unalmas lenni.
El lehet menni máshova, de nem hiszem, hogy ott hangos hozsannába kezdenek a tagok, hogy "jé, ismét egy halál unalmas videó"! Egy videó legyen izgalmas, kössön le, érdekeljen, és legyen olyan, hogy ne tekerjek bele húsz másodperc után. Olyat mutasson, amit eddig nem láttam, mert amit már láttam, minek még egy? -
Gilmore03 #7655 Nekem nem kell mondanod mennyi energia/idő kell egy MINŐSÉGI videó elkészítéséhez, konkrétan én ebből élek ;)
A baj ott kezdődik, hogy youtube tele van ilyen videókkal, miért pont a tiéd lenne különb. Találj ki valami újat, akkor megemelem a nem létező kalapom, de ha csak az unalomig csócsált rókabőr (bocs, de) szarral tudsz előállni, akkor sztem felesleges próbálkozni. Páran már belebuktak. -
simonhusi #7654 Én csak azt mondom, hogy nem kell azért letaknyolni az embert, mert dolgozott. Itt egy link: http://minecraft.hu Ide irányítsátok át azokat az emberkéket akik szerintetek senkik. (De az előtt mielőtt lefikáznátok ;):))
Ennyit az én véleményemről. Többet nem írok, mert nem tudom befejezni a videóm.
Hy all! -
SzzSUtazo #7653 Köszi Pistike 007, de valamiért nem engedi letölteni... Bejön egy olyan rész, hogy választani kell valamilyen oldalt és utána nem történik semmi... :(
-
Source8 #7652 Bárki bármit csinálhat.
Viszont érdemes azt is figyelembe venni, hogy mi az amire igény is van!
Ha valaki sok sok munkával hólapátgyárat alapít az egyenlítőnél megteheti, csak ne csináljon problémát abból, hogy ha esetleg majd "nem lesz olyan nagy" az érdeklődés. :) -
simonhusi #7651 höhh..:) Mindenki másképp csinálja. És van aki még nem is látta. Mindig vannak kezdők...
Amúgy meg azt, hogy törődött vele. Nem tudom, hogy te csináltál-e már valaha videót. De én már 2. napja egy videót renderelek és vágok tökéletesre amit még most se fejeztem be, hogy ne a régi szar minőségű videóimat nézzék. Amit ti jól ismertetek.. hisz mindig leócsároltátok ;) Szóval, ha valakinek esetleg nem tetszik, akkor ne leoltsa, hanem tegye azt mint én irányítsátok át máshova. Mert nincs is attól szarabb, ha valamivel dolgozol, és seperc alatt egy barom beszólásával tönkretegye azt a jó érzést amivel/amiért Te csináltad. -
#7650 Akkor szerintem fogadja meg mindenki a tanácsodat, azaz menjetek a minecraft.hu-ra! -
Gilmore03 #7649 Mit lehet azon értékelni amit már 100000x láttál? -
simonhusi #7648 Igen, és értékelni is. -
#7647 Legalább ti képesek vagytok végignézni a saját vagy mások videóját?.. -
simonhusi #7646 Itt felesleges videókat bemutatni... Ezek itt a "nagy fiúk". Sok 20-30 évs fapicsák, akik nem tudják mennyi stressz és idő egy videó felvétele, vágása, mentése, töltése. Ajánlom: minecraft.hu -t ott értékelnek. Na az egy közösség! Ezt meg csak annak nevezik ;) -
#7645 Örülök. Nekem sincs jobb dolgom, csak a 20 perces videón 2 órát dolgozni:D -
uscGhost #7644 Örülünk neki, szeretjük az ilyen lényegtelen 20 perces videókat nézni hiszen nincs jobb dolgunk :D (elnézést a kötözködésért, csak már kicsit unalmas, hogy minden második ember minecraft sorozatot indít aminek semmi értelme) -
#7643 Sziasztok!
Most kezdtem el egy Let's Play sorozatot. A videó elég sötét, de a következő részben javitva lesz ez a hiba.
Ha tetszik, kommenteljetek, lájkoljatok. Jövő vasárnap jön a következő rész. -
#7642 ..? -
SzzSUtazo #7641 Szevasztok!
Valaki nem tudja, hogy mikor fog kijönni 1.3.1-re az Equivalent Exchange mod, vagy ha már megvan honnan szedhetném le???
A választ előre is köszönöm.