10467
-
#7720 Jaj ne kezdd, étteremben is az ismerősünktől kértem "egy rántott szeletet meg rizst" erre egy szemet adott belőle -.- -
#7719 csak 1et? -
tomy88trance #7718 Én is arra gondoltam, am csak ketten akarunk játszani, de azért ez röhej,hogy origihez nem lehet normálisan szervert csinálni :D -
#7717 Kéne mc-znem egyet :D -
#7716 -
#7715 Szerintem Hamachi a legegyszerűbb.(persze ha csak néhányan akartok játszani.) -
#7714 ja neem:P én Romániában élek, szóval ez fél 7-kor lett posztolva itt, a videót meg szépen lassan feltöltötte a laptop én meg aludtam közben:P -
tomy88trance #7713 Szasztok! :D Izéé :D Ja igen . Adott két origi mc és nem tudunk sehogy se játszani haverral :| , neki állítólag dinamikus ip-je van ,nekem meg routerem, ilyenkor mit lehet csinálni? :D -
#7712 -
#7711 Dikk! ti nem alszotok? -
#7710 kijött a Minecraft Let's play-em új része:D
akit érdekel: katt -
mumeen #7709 Frissítettem ,de így is akad...:S -
#7708 Java friss-e? -
mumeen #7707 Sziasztok!
Egy ideje nem játszottam,de tegnap megin' el akartam kezdeni,de nagyon akad az egész.Nem tudom miért,eddig nem volt Vele gond.Max köd mellett is akad. -
:) -
#7705 -
#7704 Fődek
-
#7703 Rosszul fogalmaztam, meglévőt lemodellezni. -
#7702 Azért ennyire nem kanyarodnék el.:D -
#7701 SIMS -
ktomi22 #7700 -
#7699 Sorry, segíteni akartam, anno azt használtam, de azóta csak vanillázok, azt hittem van friss is.. -
#7698 Helo!
MC-hez lenne olyan progi, amivel meg tudnám tervezni,pl a családi házunkat? Főleg az arányok miatt lenne érdekes. -
Esetleg ami jú az 1.3.2-höz is? -
#7696 WorldGuard az addon neve, és a kövi kód kell bele:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
[goldore,ironore]
ignore-groups=admins
on-break=deny,tell,notify
[tnt]
ignore-groups=admins
on-place=deny,notify,kick
A másik pedig: CustomDrops.
Ez a drop rate módosító:)
yw:) -
#7695 Nem ismer valaki olyan plugint amivel le lehet tiltani egy bizonyos itemet a játékban?
Vagy hogy egy item nagyobb %-ban essen. -
Stewe99HUN #7694 http://kep.psharing.com/683837.jpg -
Stewe99HUN #7693 de ha a nevem írom akkor az emailemet kéri -
#7692 omg :D -
#7691 Ne az email címedet írd a username mezőbe... -
#7690 U.S.S.Rarity
-
Stewe99HUN #7689 Sziasztok!
Lenne egy gondom és jó lenne megoldani.Megvettem a minecraftot és megakartam változtatni a jelszavam és kidobott a mojang honlapjára hogy regisztráljak.Regisztráltam és azóta ezt csinálja velem:http://www.youtube.com/watch?v=qBbg9Jdns1Q&feature=plcp -
Geri556 #7688 Értem, csak gondoltam megírom hogy mésge lesz :) -
#7687 Sziasztok, tudna valaki írni itt, vagy akár levélben néhány jó tört szervert? Főként hardcore deathban érdekelne, de tényleg bármilyen jó lesz. -
#7686 Nem rólad volt szó. :D -
Geri556 #7685 Nygui, a m iénk mégse fog megnyílni, mint rp, mert akadtak gondok :S -
#7684 Tehát én erről beszéltem.
Ha más is van akit érdekel annak örülök :P -
#7683 nekem azért dobj majd egy privátot elérhetőséggel, engem érdekel a tied. :P -
#7682 Hehe... hamarosan indul egy másik RP szerver... egy egyedi témában.
Innen senkit sem érdekel ez a téma.(de lehet geray még párszor meghirdeti.) -
Geri556 #7681 Üdv !
Hamarosan indul egy RP-s szerver !
Annyit kell tudni róla, hogy mindenki csak azt csinálhat ami a
munkája, pl. csak a favágó vághat fát.
Egyenlőre több információval nem tudok szolgálni, mert még vannak félkész dolgok.
Mindenesetre itt egy videó: http://www.youtube.com/watch?v=aO-29WLlESw&feature=plcp