10467
-
#7880 Java friss-e? -
mumeen #7879 Sziasztok!
Az létezik,hogy az új update-ekkel megnőtt a játék rendszerigénye?Mer' régen tök faszán ment,most meg akad,akármennyire lebutítom.Ja és azt nem vágom,hogy megpróbáltam régebbi verziót letölteni,elindítottam,nem update-ltem,de így is a legújabb verzióba fut.Nem lehet valahogy megtartani egy régebbi verziót? -
uscGhost #7878 Télleg nagy f*szságot írtam xD Összekevertem mcedittel hirtelen :D -
#7877 -
#7876 xD
-
#7875 Én mindig ki X-eltem anno Zombilandet :D -
nab #7874 ok kösz :) -
#7873 Na ezen most felröhögtem!
nab: a szervert ha ki X-eled akkor nem ment el neked semmit.
úgy állítod le hogy beírod (stop) -
uscGhost #7872 Talán mert nem éppen működő szerverre kéne építeni, hanem leállítod a szervert és aztán nyitod meg a szervermapot aztán építesz és lemented majd indítod a szervert, ennyi. -
nab #7871 Nem tudja valaki mitől lehet az hogy bármit építek worldedit -el ha leállítom a szervert elveszik? -
herculeska #7870 kicsit már elavult de... -
#7869 Tegnap beléptem játékba 3 hónap után :D -
thecipiko22 #7868 Sziasztok. cipiko vagyok és szoktam youtubra videókat feltlteni kztük minecraftot is. Ha érdekel vess rá egy pillantást: http://www.youtube.com/user/TheCipiko22 -
#7867 Amíg egyedül voltam megesett, most már ketten vagyunk :D -
#7866 Másolsz vald be :P -
#7865 Bakker megszámoltam, jelenleg 247 :DDDDD -
#7864 Ajh te :D szólni fogok xP -
#7863 Szólj ha 250 bloknál szélesebb mert akkor ujat kell építenem. -
#7862 Uhh most nem is tudom, a tiéd mindenképp nagyobb, de nem is erre megy ki a játék :D Majd lemérem :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!apukám kukija ugyis nagyobb.. -
uscGhost #7861 Driver Genius Professional Edition -
herculeska #7860 És azt hogy -
maanszon #7859 herculeska:
Itt nem a videókártyával van a gond, hanem a driverével... Próbáld meg frissíteni, elvileg az segíthet. -
herculeska #7858 hát elég nagy sz...ban vagyok nemrég letöltöttem a biomes o plenty modot működött rendesen míg más nap újra be nem léptem a játékba amikor is ez fogadott:
Bad video card drivers!
-----------------------
Minecraft was unable to start because it failed to find an accelerated OpenGL mode.
This can usually be fixed by updating the video card drivers.
nem tudom mi lehet mert a sims 3-at simán futtatja -
maanszon #7857 Pistike 007:
Hát... olyan nem lesz! :)
Minden egyes új fórum moderátorok által ellenőrizve lesz, és aki komolytalan, vagy 2-3 FPS-sel veszi a videóit, vagy bárminemű gond lesz, rögtön töröljük a francba.
De azért köszi. Várunk a honlapon... :) -
#7856 Mekkora az átmérője? -
#7855 MÉG
:P -
#7854 Felőlről tök ugyanolyan, csak a tied kisebb :D -
#7853 Az sose vót ehhez köze neki :D
Most hogy mondod emlékszem rá, még nem tudom ebből a koncepcióból mi fog kisülni :D -
#7852 Vajon hol láttam én már ehhez hasonlót :D :D -
#7851 soon :D
-
#7850 A sok 11 éves vérpistike elkezd survival dirthouse megtestesült értelmetlenség videókat készíteni, és rombolja a morált a honlapon. Jah, olyan is van, aki ebből szeretne majd gazdag lenni, úgy hogy vigyázz! :D -
maanszon #7849 LeWyTy:
Gondolom azért ugrott, mert akkor nem szeretne tört szervert... :)
Pistike 007:
Hogy érted ezt a videós dolgot? :) -
#7848 Ha azt vesszük akkor én komplett gépet vettem hozzá 160 ért :D -
#7847 Mér ugrott volna a tört játék?
Csak 1 szót kell módosítani -
#7846 Csak egy tanács: a videókkal óvatosan -
Doki90 #7845 mivel hogy nem túl sok a jelentkező, ezért egy szervert fogok bérelni a komolyabb játékosokért. ez illetékes olyan 2-4 hét múlva. addig is várom a jelentkezőket. (így viszont a tört játék ugrott) -
maanszon #7844 Sziasztok!
Van egy MineCraftos fórumom, ami nemrég nyitotta meg a kapuit, viszont már egy jó ideje szerkesztgetjük az oldalt. Egy-két helyen már rá lehetett bukkani a linkre, viszont "hivatalosan" nemrég nyitottuk csak ki kapuinkat.
Mit lehet találni a fórumunkon?
Különböző texture packokat, skineket, különböző modokkal is találkozhatsz fórumunkon, de természetesen az adventure mappok sem maradhatnak le... Illetve, még szervereket is találhatsz nálunk, és akár a Te saját szerveredet is publikálhatod. Igaz, hogy jelenleg még csak szerkesztés alatt áll a "Hostingok" témánk, viszont az is folyamatosan bővülni fog, mivel már több cégnél is rendeltünk szervert, így tudunk véleményt alkotni a hosting-cégekről...
Ja, és talán a legfontosabbat el is felejtettem: a snapshotokról, illetve a verziókról megjelenéskor rögtön írunk, a változtatási listával, illetve érdekességekkel együtt, természetesen magyarul.
Igazából a célunk az az is részben, hogy egy MineCraftos közösséget hozzunk létre, magyaroknak, hogy itt legyen egy jó kis társaság, aki szeret játszani, esetleg videókat készítenek róla, stb...
Várunk minden kedves érdeklődőt!
http://magyarminecraft.tk -
uscGhost #7843 Akkoriban minőségi szervert vettem beta 1.3-1.6-ig :) -
#7842 25+ ????????????
a legalapabb szerver kb ~3000pénz -
uscGhost #7841 De végülis ha úgy vesszük akkor vagy 25+ ezer forint ment rá hogy ingyen megkapjam, mert ha nem lett volna szerverem akkor nem játszott volna rajta 1 srác és nem adta volna nekem a kódot :D