Minecraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valójában az anyagi helyzet dönti el, mert akinek sok van és kényelmes az úgyis megveszi a játékot. Addig is a tört verzióval kedvet kap hozzá.
Késõbb nagyobb eséllyel veszi meg.
most szeretném kezdeni a játékot csak nem tudom melyiket töltsem le annyiféle van fent torrenten ki melyiket ajánlaná?
meg aki tudna segíteni azt megköszönném ?
Az Alpha 1.2.5 nem ugyanaz, mint a sima 1.2.5. Egyébként nem egyszerû követni és átlátni a verziókat, becsapós lehet. Ezért nem tudsz benne ilyen dolgokat craftolni.
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
Valaki tudna nekem segíteni a Cinemacraft feltelepítésében? Már mindent kipróbáltam, de vagy nem történik semmi vagy már az indulásnál lefagy az egész.
Elõre is köszönöm!
Ui.: 1.3.2-es verzióm van.
kis segítség kellene: hogyan lehet kiíratni varázsasztalnál mi milyen power ad a szerszámoknak? youtube videón láttam... gondolom valami mod, kiegészítõ (tök alap játékom van) de nem találok ilyet
Warning! Cargo bay open, shields are down!
A cheat-et amúgy is be akartam kapcsolni, mert a jelenlegi sínkészítõs rendszerrel nehogy már sínekre vadásszak a föld alatt...
Akkor legalább megnézem a levegõbõl is a tájat 😊
A játékban pedig ahogy Source8 írta tartogasd elektromos sínekre, az a leghasznosabb felhasználása. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Nem tudja senki? (Ezekszerint?)
Szeretnék sínpályát építeni, viszont a vanilla craftolással nem tudok létrehozni síneket.
A segéd azt mondja, Track-et úgy tudok létrehozni, ha Standard Rail-t és Stone Railbed-et craftolok. Igen ám, de a Standard Rail-hoz Track-eket kell összecraftolnom.
Vagyis ez egy oltári nagy szívás. És akkor a Power sínrõl még nem is beszélve.
[GreenHun] member of HUN4CE - A eye for an eye ends up making the whole world blind. - WON the battle, but NOT the war!

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
De az ötlet jó, akármire is 😊
Videó: http://www.youtube.com/watch?v=vU9v8vx_FfY&feature=plcp
Csatornám: http://www.youtube.com/user/RidiculousSolutions
Legalábbis én anno ezért (is) vettem meg a játékot.
A Chat-logba pedig a szerver szemetel. Nem kérdeztem semmit, erre olyat ír, hogy olvassak mielõtt kérdezek (kihagytál egy betût, majd azért nézd meg - ezt csak építõ jelleggel), aztán meg olyat, hogy a /buy-al tudok vásárolni, aztán most ki is léptem...
De azért hajrá!
+Persze jöjjenek csak a 10 évesek is. Nincs semmi gond azzal. Kell a friss hús a darálóba😊
+A területvédés meg pont, hogy minden eddiginél komolyabb dolog mert a levédett területnek itt tényleg értéke van. Nem beszélve arról, hogy minden egyes $ mögött valódi 1Ft áll. Ez nagyon nagy löketet ad a gazdaságnak és reálisan alakulnak az itemek értékei is.
+A crafting table-tes részt nem igazán értem. Az a gondod, hogy nincs levédve a crafting table, vagy hogy érted?
+Mi az, hogy nem nézhetsz körbe senki házán, birtokán? Ha egy játékos nem szeretné, hogy körbenézz nála akkor szíve joga bezárni az ajtót és levédeni a területet teljesen hermetikusan akár csak a való életben a cigányok és a leskelõdõk elõl. Vagy te engeded, hogy sétáljanak a kertetekben esetleg a házatokban az ilyen tagok?😊
Én inkább a való életre szeretném alapozni ezt a szervert és nem egy fiktív mesevilágra ami álomba ringat. Sokkal inkább egy olyan környezet létrehozása a cél aminek a megismeréséhez egyenes példákat lehet venni a valóéletbõl. Egyrészt azért mert így sokak számára ismerõs az elején. Másrészt pedig felettébb izgalmas néhány, a való életben is megszokott szabályokat, elveket látni virtuális környezetben ahol több mindent kipróbálhat az ember.
+Chat-logban nem lehet spamelni mert a harmadik ismétlés után bannol a szerver automatikusan.
Lehet itt vitatkozni, variálni és kifogásokat keresni, de akkor is a tények azok amik számítanak: Minden félórában legalább 3 új játékos jön és ma már elértük az 50 playert is este 9 órakor. Tetszik az embereknek. Ez az ami számít. A többi csak mellé beszéd.
Másrészt a kis 10 évesek akkor is felmennek és keresgélnek, mert nekik az a szórakozás.
Amit leírtál a szerveren, hogy mire lehet számítani, abban a 15-30 percben pont nem azt kaptam.
A területlevédés tök jó, de egy komoly szerveren már gyerekes.
Miért mennyen fel valaki olyan helyre, ahol féltenie kell a dolgait?
Az oké, hogy láda levédés, nade Crafting Table?!
Meg nem nézhetsz körbe senki birtokán, házában, ötleteket gyûjtve vagy egyszerûen csak megcsodálva építményét és kreativitását, mert levédte, mert fél a kis gyökerektõl, akik szétszedik?
A chatlog-ba nyomatott spam-ekrõl el is felejtettem említést tenni, pedig elég idegesítõek.
Én nem lehúzni akarom a szeródat, de ha már annyira nyomatod itt, akkor adjunk neki némi valóság alapot is.
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
www.Ard-Nax.X3.hu
Ti melyik plugint javasoljátok akkor az XAuth helyett?
Kellene valami '/register ...' és '/login ...' szerû plugin, hogy ne tudjanak pl. Adminként feljönni!
Minecraft forever :D www.xolote.blog.hu
Most jártam bent.
Lag így is van.
Sajnos az alpári beszéd is adott, meg a sok kis 8-10 éves, akik abban lelik örömüket, hogy más házát szétszedik.
Pont ez történt most.
Ha jól gondolom, akkor a szerverért fizetsz? (Melyikért nem kellene...)
És ha jól sejtem, akkor ezt a befolyt pénzbõl akarod majd fedezni?
Vagyis meglátásom szerint a kis 8-10 éveseknek bõven elég, ha tönkretehetik 1-1 játékos munkáját a fa ásóval, csákánnyal, nem fognak vásárolni. Így a szerver sem lesz hosszú életû, fõleg, ha megy az anyázás és nincs moderátor.
(Ahhoz, hogy tudd milyen a szervered, Mátyást kell játszanod!)
Elindult Magyarország legváltozatosabb publikus Minecraft szervere!
-Eleged van már a sok kis 8-10 évesbõl akik ahelyett, hogy kint az udvaron homokoznának, általuk minecraft szervernek nevezett hamachis hulladékokat kreálnak apu gépén az ADSL netükkel és minden játékos az õ szeszélyüknek, hatalommáiájuknak van kitéve a szerveren?
Nos ha igen, akkor jó helyen jársz! Mi megmutatjuk neked, hogy milyen is az igazi Minecraft szerver ami amellett, hogy igazi és tényleges újdonságokat mutat fel, nem fog megszûnni egyik napról a másikra és ezért itt nem veszik el a befektetett munkád sem!
Mindenek elõtt szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy erre a szerverre nem tudtok fellépni a sima MineCraft klienssel, mivel több száz új craftolható item (blokk, jármû, elektronizált és automatizált berendezés) van amit a sima kliens nem tartalmaz. A megfelelõ kliens telepítéséhez pontos leírást találtok a szerver honlapján az Információ / TELEPÍTÉS menüben. Na de mirõl is lenne szó? 😊
Elindult Magyarország elsõ Minecraft Tekkit szervere!
Honlap: www.ArD-NaX.X3.hu
Bemutató videó az újdonságokról: Minecraft Vs. Minecraft Tekkit
Ez a TEKKIT Mod!
Egy kis ízelítõ:
Minden ami az alap Minecraftban elõfordul PLUSZ:
+1800 új item!
+650 új craft recept!
+rengeteg új terepobjektum!
+Elektronizált gépek
+Jármûvek (repülõk, autók, hajók!)
+Lõfegyverek (Puskák, gépfegyverek)
+Új armor szettek: (NanoSuit, Quantum Armor, Dark-Matter- Red-Matter Armor...)
...és még rengeteg újdonság!
Továbbá:
-Nincs whitelist!
-1000 slot várja a kiéhezett és a natúr Minecraftban megfáradt játékosokat.
-PvP ON!
-Játékbeli pénz amiért értékes cuccokat vásárolhatsz a kezdõhelyen felépített raktárakból.
-7/24 NONSTOP Online és teljesen lagmentesen egy amerikai hostról!
-Ne fektess több energiát a bugos, agyon cheatelhetõ, lagos hamachis hulladék szerverekbe ahol konkrétan pocsékba megy a befektetett energiád, mert pár hét után megszûnik és köddé válik minden amit létrehoztál. Egyszerûen nem éri meg.
Éppen ezért elhoztuk nektek az ARD-NAX Magyar Minecraft Szervert amin a legfrissebb Minecraft Tekkit 3.1.2-es mod fut és ennek köszönheti azt a rengeteg újdonságot is amit fentebb felsoroltunk. A szerverre való fellépéshez egy speciális Minecraft kliens szükséges amit a WwW.ArD-NaX.X3.hu oldalon az információk -> Telepítés menüben leírtak szerint telepíthettek. Ezzel a klienssel a sima, natúr, original Minecraft szerverekre IS fel tudtok lépni a késõbbiekben. De miután kipróbáltátok az ArD-NaX által kínált lehetõségeket, kétséges, hogy valaha is vissza szeretnétek menni a sima MineCraft-ba. Higgyétek el, egy próbát mindenféleképpen megér.😊
Mindenkit várunk sok szeretettel!
Régen asszem hMod néven futott és szerverekre lehetett rakni.
A CraftBook-kal lehet teleport kapukat is csinálni?
Illetve a Tekkittel nem lesz akadás?
Arra már a hivatalos 1.3.1 is megvan.
A WorldEdit szükséges hozzá.