10467
  • 3lm0
    Az a helyzet hogy kezdik átvenni a modderek által kitalált dolgokat. A redstone lamp (RedPower), daylight sensor (Risugami mods), obsidian pipe (Buildcraft), továbbfejlesztett minecartok (Steve's carts, Railcraft). Ezek mind megvoltak eddig is egy-egy modban, illetve össze voltak szedve modpackbe. Úgy tűnik a Mojangos srácok kezdenek kifogyni a saját ötletekből
  • Jani Hun
    Mellesleg rohadt jó ötletnek tartom ezt az update-t mert automata lámpa, ha lemegy a nap (Daylight Detector+redstone lamp)
    és a minecartok összecsatolása.
    Mivel nömmel rohadt sokat szoktunk bányászni(y:12 3egység függölegesen azt hagyszoljon)
    igy sokkal egyszeróübb és buiztzonságosabb lesz felévinni egyböl a házba minecartal a cuccokat.

+ kicsit más tészta, de érdekelne h ki mit épitett survivalbe, kellene nekem egykét ötlet, szal képeket ha gondoljátok mutathattok:D
  • Jani Hun
    de lesz, 1.5 ben rakják be az Accolator-s blockot ami beszopkodja az elé dobott itemetés a mögötte lévö, minecart+chest vagy chest be belerakja,

most minecon-on jelentették be

Redstone Update

"A way of sucking up items into a container/transport items between containers
    This will most likely be a revised form of the Allocator idea"
  • kemszi2
    ismertem még régebbről,de ezt nem tudtam :D szóval nem eléggé :D
    úgy hogy megnézem majd őket :D
  • 3lm0
    Szívesen. Ha esetleg nem ismernéd a Buildcraft mod-ot, érdemes ezeket a videókat megnézni, a srác magyarul és egész korrekten elmagyarázza mi mire jó, hogy érdemes használni.

Buildcraft tutorialok magyarul
  • kemszi2
    köszönöm meglesem ezeket a cuccokat.
  • 3lm0
    Nem is merem azt a mod-ot. Itt pl az obsidian pipe képes összeszedni a dolgokat, ami rá illetve közvetlenül mellé esik, vagy ha BC powert kap (pl engine-ből) akkor akár nagyobb távolságról is magához húzza.
  • kemszi2
    Helo!
    Az lenne a kérdésem,hogy a DNS Techpack -ban nincs olyan kütyü ami felszedi a szétdobált/lemosott cuccokat? Mint a better than wolves-ben a hopper?
  • 3lm0
    Megjelent a DNS Techpack 7.01 az MC1.4.5-ös verziójához. Gyorsak voltak a srácok

DNS Techpack hivatalos honlap.
  • Bexter
    Nagy kedvenc :)

• RJoco
    Szeretem a Sci-fi-t. Youtube-on még fenn van a videó, a nick név meg sokat árulkodik.
    Később építettem egy óriási vitorlást is, de arról már nincs semmi sajnos.
    Munkahelyi kollégákkal privát szerveren toltuk. De az már réges-régen volt.

Most SP-ben ügyködöm, give és take parancsok nélkül. Így kicsit nehezebb. Egy óriási vitorlás meg... Majd egyszer talán rászánom magam, ha kicsit otthonosabb mozgok a lötyik terén és nem kell mindig levegőért felmenni a víz felszínére.
  • uscGhost
    Űrhajó? xD
  • RJoco
    Ilyet én is csináltam, a végén felgyújtottam a faházam, megnéztem, hogy ég le, utána beszálltam az űrhajómba és 'elrepültem'.
  • uscGhost
    Én most olyat csinálok hogy építek valamit és ha elkészül bemutatom videóban, tegnap kezdtem. Ilyet nem igen láttam még senkinél. Nem fogom linkelni mert tök fölösleges akit érdekel úgyis rátalál meg hát a magam szórakoztatására csinálom szóval lesz*rom hogy nézik-e vagy sem :)
  • 3lm0
    Tessék válogassatok, ezek magyar szerverek, hogy melyik milyen klienst kíván azt általában írják.

Minestatus
  • herculeska
    Egy szeró már nekem is jól jönne már kezdem unni az egyedüllétet...
  • Bexter
    Ajánjatok egy sima surv serot :D
  • herculeska
    még ezt is élvezetesebb nézni mint a legtöbb lets playt
  • Bexter

Trollolooo :D
  • herculeska
    Biztos nem Bexter régi videóját nézted meg :D
  • Sysfox
    Már megint egy favágó videó... Az elején favágás, beletekerek, favágás, beletekerek, favágás, beletekerek, favágás.

Ez után kikapcsoltam. Bocs.
  • 3lm0
    Ha a sokféle színben pompázó fákra gondolsz az egy mod, Extrabiomes a neve.
  • fer96
    http://www.youtube.com/watch?v=QsPvx3RbDrc Minecraft sorozatunk 1.része :))
  • 3lm0
    Indítsd a játékot ezzel a paranccsal és mentsd le txt-be az eredményt. Ha megvan tedd fel valahova vagy küldd el privátba, abból talán többet lehet kiokoskodni. A parancs :

java -Xms512m -Xmx1024m -cp "%APPDATA%\.minecraft\bin\minecraft.jar;%APPDATA%\.minecraft\bin\jinput.jar;%APPDATA%\.minecraft\bin\lwjgl.jar;%APPDATA%\.minecraft\bin\lwjgl_util.jar" -Djava.library.path="%APPDATA%\.minecraft\bin\natives" net.minecraft.client.Minecraft
  • Animus
    Amit alább Lewyty linkelt képet az erről a szeróról van: www.ard-nax.hu
  • Bexter
    ez valami mod vagy micsoda?
  • Pistike 007
    Kalóz-e vagy?
  • mumeen
    Sziasztok!
    Megin' egy problémámmal fordulnék hozzátok.
    Még mindig nem tudtam elindítani a játékot,most az a gond,hogy megnyitom,play offline,de nem tölti be a mojangos logo-t sem,hanem minden hibaüzenet nélkül kilép.Aztán a főkönyvtárba megjelenik,minden ilyen eset után egy hs_err_pid"szám" nevű txt fájl.Rákerestem,van egy-két videó róla,de egyik sem segít,meg látom másnak is volt ilyen gondja,de semmi magyar oldalt nem találok,angolul nem tudok,a fordító meg olyan,amilyen.

Valaki tudja mit kell csinálni,meg,hogy mér' van ez?
  • LeWyTy
    Ez valami rohadt jól néz ki?
  • LeWyTy
    PLz adj hozzá a listához.Ha emlékszel még rám lewyty
  • 3lm0
    Kár, szívesen megnéztem volna milyen csapatban tolni az FTB-t de csak ezért nem fogok regisztrálni a f**zbookra.
  • Animus
    A honlapra kiírtam, hogy csak facebokon lehet jelentkezni. Mivel tört módban fut a szerver, így is próbáljuk szűrni picit az embereket.

Neki írjatok privi üzit a karinevetekkel:

http://www.facebook.com/pages/Ard-Nax-Magyar-FTB-Szerver/198998126778941
  • 3lm0
    Nos vagy az én látásom romlott meg az elmúlt években vagy tényleg nincs a honlapon "Jelentkezés" gomb amire kattitani kéne whitelist ügyben ?
  • LeWyTy
    Mennyire prèmium?
  • 3lm0
    Nekem biztosan mert betettem, de kb 2 órája még nem volt benne :)
  • LeWyTy
    Elmondom most rohattul lenne kedvem vele jàtszogatni...csak kène rà pàr haver. A szerveremet meg már szarom le...azon semmi sem müködik.
  • 3lm0
    Tekkittel mindig is sok baj volt. Mivel már a kezdet kezdetén sem volt engedélyük egy rakás mod-ra, ezért volt ami csak félig vagy még annyira sem működött.
    FTB szerintem az egyik nagy esélyes a szerverek terén DNS mellett. Mondjuk egy pár dolgot hiányolok az FTB-ben, például (ha már ipari modot raknak össze) egy logistic pipes belefért volna. Ráadásul mostanában elég gyakran kiakad olyantól is ha receptet akarok megnézni (pl magma cream), de remélhetőleg ezeket a gyermekbetegségeket hamarosan kinövi.
  • Animus
    Nemnem. Ez is egy volt a sok ok miatt amiért váltottunk. A FTB egy hivatalosan a mod készítők által is támogatott modpack. nem olyan sufniban összegányolt mint a tekkit. Folyamatosan frissítik launcheren keresztül és a nagyobb MC verzió váltások után frissítik a modban lévő MCt is. Jelenleg 1.4.2-es MC az alapja.

Hátránya:
    Nincs Bukkit és úgy néz ki nem is akarnak. Amolyan mezei MC nagyon sok extrával. Csekkold le és ha bejön akkor boldogság van, ha nem akkor meg ez van. Majd kiderül :)))

TS még nincs, de új lesz igen. Az IP is változik. A hétvégére az is meglesz frankón.
  • LeWyTy
    És ez nem olyan laggos?
    (Új a TS-etek?)
  • Animus
    Meg ám. Túl sok baj volt vele és nagyon megviselte ez az alul támogatás.