Minecraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pistike 007

mijki
Ezt a módszert csináltam eddig is, csak most egy kicsit nagyobb fába vágtam a fejszém. 166 block hosszú, 13 block széles, és a víz alatt 9 block mély hajót csinálok. 😄 Ami azt jelentené, ha téglatest alakú lenne a test akkor: 13x9x166 = 19422 block. Nem kevés. 😄

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Ha már kész a hajó, akkor pakold tele pl. sóderral, így eltünteted a vizet, aztán ásd ki a sódert. És kész is.

LeWyTy
ja még reggel van<#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

mijki
Sziasztok!

Szeretnék hajót csinálni, és megszeretném csinálni a víz alatti részt is. Csak mivel elég nagy a hajó, ez nagyon hosszú és fárasztó munka. A kérdésem az lenne, hogy valahogyan kilehetne szivattyúzni a vizet a hajóból Tekkit-tel?

A válaszokat elõre is köszönöm.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

LeWyTy
Nem a telepítõ CD-rõl kell frissíteni, hanem a netrõl.
Mert ami a telepítõlemezen van azt régi, és azt kell frissíteni.

De kb annyi hogy Nvidia vagy ati multidriver és az megoldja a frissítését magától, csak fel kell raknod.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Köszi,nagyon rendes vagy!Megkerestem a videókártya telepítõ cd-jét és frissítettem.Siker! Már megy a játék!Még egyszer köszönöm a segítséged!!
Pistike 007
Ha tudod hogy milyen videókártyád van, keress rá. Néha nehéz mûvelet, fõleg ha régebbi, segítünk ha tudunk, írd meg ide a karid nevét! 😊

Igen értem de azt,hogy kell?
Pistike 007
Aszongya hogy frissítsd a videókártya drivert.

Sziasztok! Tudna segíteni nekem valaki?megvettem az eredeti minecraftot és letöltés után a következõ hibaüzenetet kaptam. Bad video card drivers!
-----------------------

Minecraft was unable to start because it failed to find an accelerated OpenGL mode.
This can usually be fixed by updating the video card drivers.

--- BEGIN ERROR REPORT 7fe0271 --------
Generated 2012.09.23. 10:55

- Minecraft Version: 1.3.2
- Operating System: Windows 7 (x86) version 6.1
- Java Version: 1.7.0_07, Oracle Corporation
- Java VM Version: Java HotSpot(TM) Client VM (mixed mode), Oracle Corporation
- Memory: 419749168 bytes (400 M😎 / 518979584 bytes (494 M😎 up to 1037959168 bytes (989 M😎
- JVM Flags: 2 total; -Xms512m -Xmx1024m
- LWJGL: 2.4.2
- OpenGL: ~ERROR~ NullPointerException: null
- Is Modded: Probably not
- Type: Client
- Texture Pack: ~ERROR~ NullPointerException: null
- Profiler Position: N/A (disabled)

org.lwjgl.LWJGLException: Pixel format not accelerated
at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.nChoosePixelFormat(Native Method)
at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.choosePixelFormat(WindowsPeerInfo.java:52)
at org.lwjgl.opengl.WindowsDisplay.createWindow(WindowsDisplay.java:185)
at org.lwjgl.opengl.Display.createWindow(Display.java:311)
at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:856)
at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:784)
at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:765)
at net.minecraft.client.Minecraft.a(SourceFile:233)
at net.minecraft.client.Minecraft.run(SourceFile:516)
at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
--- END ERROR REPORT 1f0f4ec4 ----------
Szerintetek mit kellene csinálnom,hogy a játék mûködjön?A segítséget elõre is köszönöm!
Pistike 007
én mondtam h póniflém lesz 😄

És továbbra is 100%-ban komolyan gondolom a kérdést.

1. HA kicsit jobban szétnéznél látnád hogy én indítottam a témát.
2. Mivel minecraft szerverrõl szólt a kérdés szerintem nem OFF-oltam<#integet2>

Petka
Nem vagyok rászorulva ilyenekre...

LeWyTy
Ja... te is most fejezted be mi?

Petka
Eltudom képzelni ahogy otthon recskáztok a pónikra... <#idiota>

LeWyTy
Rohaggyak meg de én megnézném.<#banplz>

Nem kell a flém!
Én teljesen komolysággal kérdeztem!

Pistike 007
Póni flém on 😄 humorosba be ne tedd 😄

Caliph
köszi kipróbáltam de a steam engine nem akrja közvetlenül tölteni sajna. más bonyolultabb géppel megy. egyszerûbb megoldás nincs? survival tekkitbe kéne aztán a teleport pipenak igencsak nagy az anyagigénye😄

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Halihó emberek!
Minden viccet félretéve.
Egy ilyen témájú Roll Play szerverre lenne igény?
Ilyen magyarországon még nincs.

(Le merném fogadni hogy itt is vannak titokban követõi.)

Ryder159
Van ott valami Energy Teleport pipe, vagy mi a szösz a neve, azon beállítod a frekvenciát. aztán ahova vinni akarod oda leteszel még egyet, beállítod ugyanarra a frekvenciára, és bejelölöd a kis négyzetet lent (valami olyasmi van beleírva hogy can receive, tehát hogy ez kapja az energiát.)

Caliph
üdv! nektek biztos alap kérdés de én nem birok rájönni hogy lehet szétszedni tekkitben pl a redstone vagy steam engine-t
úgy hogy megmaradjon? csavarhúzó és wrench sem megy.
továbbá steam enginebõl hogyan tudok energiát elvinni egy messzebb lévõ pl mining wellbe?
elõre is köszi a válaszokat.

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Malakai
#7557 & #7558
De utóbb már belefutottam jópárszor minecraft fórumon, hogy valaki panaszkodik egy normális helyre rakott portálnál is ugyanerre, tehát lehet, hogy rovarféleségrõl is szó van.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Wreck86
Tipp valakinek?

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Pistike 007
Készülgetek 😊

Pistike 007
Akkor érdemes kipróbálni, kössz 😄

Malakai
Nem játszottam vele, de úgy tudom városokat, falvakat nem generál, de különálló épületeket igen. Na meg ugye vannak benne a DayZ-s jellegû tárgyak, fegyverek, a nehezítés pedig, hogy nem spawnol semmi más ehetõt, csak a random épületekbõl lehet kaját szerezni.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Aki már játszott a Minecraft DayZ móddal attól kérdezném, ez a mód generál épületeket/városokat/falukat/esetleg táborhelyiségeket vagy csak annyiból áll, hogy a zombik mászkálnak mindenfelé és túl kell élni?

Wreck86
Hali!
Eddig nem tapasztalt dolog történt, építettünk egy nether portalt, át is vitt a "pokolba".
Viszont! Vissza már ne ma házunkhoz,hanem egy másik kapuhoz vitt az erdõbe, lebontottuk,hazataláltunk. Megint netherbe,majd vissza, de már egy bányába kerültünk.:S Ezt még 3*szor játszotta el velünk.

Mi a baj,h nem az otthoni kapuhoz teleportál?

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Félre értettél, úgy értettem azért csinálják sokan ez ilyen lényegtelen videókat, hogy partnerek lehessenek.

Pistike 007
Köszi.

Palesz2
mé, engem látsz hogy partner vagyok?
dolgozok, nincs szükségem mellék keresetre 😊
de hát na ide nem linkelek

Igazából az a baj, hogy mi leszarjuk mert már elég sokan linkelték be a szarjukat ide, egyébként mindez nem lenne ha nem lenne partnerség Magyarországon, de mivel van így az összes kis nyomorék csinálja a lényegtelen videókat mert azt hiszi, hogy így meggazdagodhat, de ez nem így van, menjél el szépen fizikai munkát végezni és hagyd a videózást, a játékot amúgy sem nézni kell, hanem játszani.

Bexter
Szerintem egyértelmû hogy fost meg szart nem linkelünk sehova nem? 😄

http://bexter.hu Szép Fényeket!

Palesz2
értem én , csak akkor ne a szabályzattal gyere, vagy akkor legyen kiírva az is, hogy sorozatok, szokásos fosok kíméljenek, vagy bann. és már is nem linkelek 😉

Pistike 007
Igen, és még mindig nem veszed a lapot 😄
Várj segítek: senki sem kíváncsi a "kis házikóra"..

Dunát lehet rekeszteni a survival túlélek fátvágok nézzétek videókkal, ha mindenki belinkelné mindenhova, eljönne az apokalipszis.

Inkább próbálj meg valami újat alkotni! 😊

LeWyTy
Na elég legyen! vagy mindenkit megmondok az óvónéninek!

Palesz2
" Saját videósorozatnál csak az ELSÕ részt linkeld, az új részek megjelenését hozzászólásban jelezd, videó beágyazása nélkül! Aki szeretné, majd megnézi, nem kell még jobban lehúzni a topik töltési idejét. Masszív videospamek azonnali törlésre kerülnek."

hol követtem el hibát? elsõ rész volt beágyazva, aztán köv kettõt nem is írtam, és most írtam LINKben hogy negyedik rész...
Kár hogy szabályzatban nincs, hogy ne fikázd a másikat...
többször szóltak nekem? mit, csak fikáztak...

Kijött 1.3.2-re az AMCO (Arrrg's MineCraft Overhaul) modpack.
Persze nem egy TEKKIT, de azért ez sem rossz.
Pistike 007
Nem gecizünk, csak vannak szabályok, amik szép nagy színes betûkkel vannak kiírva, ráadásul többször is szóltak már Neked. Ha nem tetszik nem kell ide jönni..

On..

Sziasztok!

Elindult Magyarország legváltozatosabb publikus Minecraft szervere! Még egy hónapja sem fut a server de már átléptük a 70 online játékos létszámot. Jelenleg több mint 480 aktív játékosunk van. Minek köszönhetõ ez?:

Itt mindenki megtalálja azt amit szeretne! PvP / survival / freebuild / Towny!
Honlap: www.ArD-NaX.hu

Bemutató videó az újdonságokról: Minecraft Vs. Minecraft Tekkit
Ez a TEKKIT Mod!

Ard-Nax szerver bemutatfilmje:
ArD-NaX - Elsõ Magyar Publikus (tört) Tekkit Szerver

Egy kis ízelítõ:
Minden ami az alap Minecraftban elõfordul PLUSZ:

+5 világ
+Survival / Freebuild map / PvP
+Towny map, vársalapítási lehetõség bárkinek
+Évszakok! Télen esik a hó, befagynak a folyók, nyáron hosszabbak a nappalok.
+1800 új item
+650 új craft recept
+Elektronizált gépek
+Jármûvek (repülõk, autók, hajók!)
+Lõfegyverek (Puskák, gépfegyverek)
+Új armor szettek: (NanoSuit, Dark-Matter- Red-Matter Armor...)
+Hihetetlen újítások!: TRADE-elés más játékosokkal grafikus felületen! (inventory szerû trade rendszer)
+NPC Shoppok
+Point Shoppok
+Játékbeli pénzrendszer
+Bankolás
+Rangok
+Páratlan, külön plugin használat vásárlási lehetõség!
+Bérelt host: No Lag, 7/24 ONLINE
+Egyedi biome object-ek. Új növényzet, templomok, elhagyatott várromok
és még rengeteg újdonság.

Továbbá:
-Nincs whitelist!
-200 slot várja a kiéhezett és a natúr Minecraftban megfáradt játékosokat.
-Játékbeli pénz és pont rendszer amiért értékes cuccokat vásárolhatsz a kezdõhelyen felépített raktárakból.
-Ne fektess több energiát a bugos, agyon cheatelhetõ, lagos hamachis hulladék szerverekbe ahol konkrétan pocsékba megy a befektetett energiád, mert pár hét után megszûnik és köddé válik minden amit létrehoztál. Egyszerûen nem éri meg.
Éppen ezért elhoztuk nektek az ARD-NAX Magyar Tekkit Minecraft Szervert amin a legfrissebb Minecraft Tekkit 3.1.2-es mod fut és ennek köszönheti azt a rengeteg újdonságot is amit fentebb felsoroltunk. A szerverre való fellépéshez egy speciális Minecraft kliens szükséges amit a WwW.ArD-NaX.X3.hu oldalon az információk -> Telepítés menüben leírtak szerint telepíthettek. Ezzel a klienssel a sima, natúr, original Minecraft szerverekre IS fel tudtok lépni a késõbbiekben. De miután kipróbáltátok az ArD-NaX által kínált lehetõségeket, kétséges, hogy valaha is vissza szeretnétek menni a sima MineCraft-ba. Higgyétek el, egy próbát mindenféleképpen megér.😊

Mindenkit várunk sok szeretettel!
Palesz2
egyedül ezen a fórumon geciztek 😊 nem baj. akkor többet tényleg nem linkelek lófaszt se

Mert mi nem szeretjük az ilyen f*szságokat, máshol hírdesd a hülyeséged...

Palesz2
mé ne 😄