10467
-
#8202 nuke from orbit -
#8201 kick-ban-execute -
nab #8199 Rendben szólni fogok. :) -
#8198 Támogatom az oldalt. Szólj ha készen van :) -
nab #8197 Hello, programozót keresek magyar minecraft toplistához. Jelenleg itt működik: http://mctoplista.world-union.hu
A weboldal része tökéletesen működik, a lényege a toplistának minden szervere nyom egy vizsgálatot és megnézi hány játékos van, adatbázisban tárolja az adatokat, és átlagolva ebből áll össze a toplista.
A probléma a következő a játékosok számát vizsgálva komoly problémákban ütközök. Socketen küldök egy csomagot a szervernek, ezt a php is tudja de a válasz változik annak függvényében hányas verziójú szervert vizsgálok. Itt egy példa kód, EZ. Php -ban nem megy a socket része (emailben bővebben kifejtem, hogy miért) ezért alkalmazás fejlesztőt keresek, fizetni nem tudok, ha szeretne segíteni benne hogy létrehozzuk Magyarország első komolyabb minecraft toplistáját kérem jelentkezzen. Már van egy c# -os kódom de webfejlesztő vagyok, tudás hiányában nem tudtam befejezni. C# programozónak már tudok adni egy félkész kódot. Szálkezelés ill aszinkron hívásoknál álltam meg. Félkész kód itt: http://pastebin.com/mLMm1BwQ
Ahol jelentkezni lehet: [email protected]
A projectet referenciának szánom, legalábbis a webes részét, codeigniter alapú. Kérem olyan jelentkezzen aki tud is programozni. Főleg socket a lényeg. Illetve ne legyen összehányva a kód szépen fusson végig a szervereken és ne dögöljön le a timoutolástol stb stb. Jelenleg áll a weboldal mert a szerver vizsgáló részét nem tudom befejezni. Ha sikerül befejezni bejegyzek egy domaint is hozzá)
(Remélem nem törlitek a hozászolásom úgy gondolom közös érdeke mindenkinek hogy készüljön egy használható toplista.) -
uscGhost #8196 Úgy látszik már jó, de ha mégis kifagyna akkor küldök :D -
#8195 Esetleg küldj logot és megnézzük mit lehet kiokoskodni belőle. -
#8194 hmmm akkor passz, csak akkor találkoztam kifagyással,amikor szétbarmoltam modokkal :D -
uscGhost #8193 Legfrissebb -
#8192 java? -
uscGhost #8191 Na hát új gép, win7 rajta, játszanék minecrafttal erre kifagy újra és újra. Mi a halált csináljak hogy ne szarakodjon? -
#8190 Ögyelek mög! -
#8189 Nem akarod tudni -
#8188 Áh! Melyik packot használod? -
#8187 Textúra. Stonebrick -
#8186 Szép! Grat
Lazurit? -
#8185 1.3_01 egy kicsit rég volt már
Addig rágódtam ezen a területkérdésen, hogy a saját szememmel kellett látnom, hol is van a világ vége
Nos itt.
Kiderült hogy sajnos "csak" 60.000.000 x 60.000.000 blokk a bejárható terület. Szóval csak óvatosan a grandiózus építményekkel -
#8184 Újra elkezdtem játszani
-
ktomi22 #8183 eddig infinityworld.im-m szeron gameltam.. es TeamSpeakeltem is kozben..de megszunt.. tudnatok mondani mas TS3 szervert ahova "atkoltozhatnenk" haverokkal? -
#8182 -
Wasabi202 #8181 Mondtam én hogy valamennyiszer a föld területe! :DD -
#8180 A hivatalos oldal információi szerint 8x akkora a játszható terület mint a Föld területe. Tehát ha a Föld egyenlítőjét veszem alapul (durván 40.000 km) és egy blokkot 1 méternek számolok, akkor mind x, mind y irányban 160.000.000 a legnagyobb elérhető távolság. Szóval az a 20.000 az igencsak az eleje -
#8179 "Minecraft has run out of memory" -
Wasabi202 #8178 És utána mivel dob ki? Vagy mi történik? :D Fordult már elő ilyen a világon bárkivel? :D -
uscGhost #8177 Hát kb amíg van hely a C meghajtón :D -
Wasabi202 #8176 Akkor körülbellül addig generálja, amíg ki nem akad tőle a géped? :P -
uscGhost #8175 Az npc zombikat visszalehet változtatni? -
#8174 Nem mert a "World Seed" alapján folyamatos a generátora ∞ -
Wasabi202 #8173 Szerintem csak Peched van, mert mint azt más is írta, a Minecraft majdnem a végtelenségig generálja a földet, ha jól emlékszem "jónagyszámszor akkora területet generál, mint a Föld" :D -
#8172 Nehogy már 20.000x20.000 ne legyen elég
Egyébként szerintem nincs ilyen... végtelen a seed -
nab #8171 Hello
Valaki tudja annak az okát hogy ha generálok egy világot, és elérem az 5000 vagy 10 000 -es koordinátát akkor általában minden világban már csak óceánok vannak? -
Wasabi202 #8170 Sziasztok!
Tudom, rengeteg Minecraft csatorna van, azonban a többivel ellentétben én tartom magam bizonyos dolgokhoz és fenttartok egy minőséget. Erről beszélek is az "A videózásról" című videómban. Nem fél óránként mondok el 2 mondatot, általában összefüggően, érthetően, aránylag folyamatosan, érthetően kommentálom a történéseket.
Így szeretném bemutatni a nemrég elindult Youtube csatornámat, mely a Minecrafttal foglalkozik, Redstone, Tutorialok, Patch bemutatók, adventure mapok, MOD bemutatók, gameplay-ek stb. témakörben, azonban a közeljövőben várható más is.
http://www.youtube.com/user/Wasabi202HUN
14 éves vagyok, most kezdtem videózni, kész, azért döntöttem így mert tudok normálisan, összefüggően beszélni (rengeteg videóssal ellentétben) és fenttudok tartani egy minőséget, mind a hang terén, mind a kép terén, mind maga a történések terén. A Minecraftom nem laggol felvétel közben se, persze ritkábban előfordul 1-1 kis FPS lagg, de egyáltalán nem zavaró.
Köszönöm hogy elolvastad, a csatornám linkje mégegyszer: http://www.youtube.com/user/Wasabi202HUN -
Suba1993 #8169 Köszi :D -
#8168 Nem, a GuiAPI-t is a jarba kell tenni (vagy lehet most már a coremods is elég, én mindenesetre a jarba szoktam), csak így fog működni. Mods mappából nem fogja betölteni. -
simonhusi #8167 Videómegosztásról van szó?
Még több hely kell ahol megtudod osztani videót?
Egy kellemes csoport, ahol bárkit megismerhetsz?
Ez a csoport pont neked készült!
Oszd meg videóid hívd meg barátaid, ismerd mag személyesen minecraftos haverjaid! Itt!
http://www.facebook.com/groups/529320093746883/ -
Suba1993 #8166 Forge megy a jarba és a többi a mod mappába -
#8165 Ezért ha jól emléxem úgy is írja az FML telepítési útmutatója hogy utána töröljük a meta-inf könyvtárat és a másik három modot is feltetted?
GuiAPI-t a jarba, másikat csak a mods mappába? -
Suba1993 #8164 Egy teljesen "szűz" jar fájlba tettem be a forge modloadert, de elötte kitöröltem a Meta-infet, bár a forge modloaderben benne van egy meta-inf mappa -
#8163 Zseniális -
#8162 Ezt inkább csak spoilerben..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!