10467
-
#8242 DarthVederPredátor
Te se szoktál olvasni? -
Kistax #8241 -
Kistax #8240 http://www.youtube.com/watch?v=ISAa6_jtkZA&feature=youtu.be -
#8239 mármint androidra tudok :D -
#8238 érdemes!
és ha van esetleg túlontúl okos telefonod,van rá hasonló alkalmazás. -
ntex #8237 Hú köszi :) Asszem áttanulmányozom -
#8236 Ez az alap, itt vannak az alapvető ismeretek leírva
hogy leegyszerűsítsem a dolgot: a cél-t mindig te tűzöd ki magadnak a játékban. Az első általában az hogy életben tudj maradni ,legyen alapvető élelmiszer forrásod. A további csak rajtad áll,nincsenek korlátok.
De nem kell aggódni,hasonló cipőben jártam én is mikor először játszottam vele. Akkor nem is tetszett,és utána sokáig jegeltem is. Majd találkoztam 1-2 videóval ,hogy miket lehet benne csinálni, és elővettem megint. -
ntex #8235 Köszi hogy válaszoltál, ez így nekem eléggé tág még mindig :D Létezik valami oldal esetleg ami a kezdő játékosoknak ad valami támpontot, hogy megismerhessem a játék lehetőségeit? Valami tutorial jellegű gyűjtemény vagy bármi megteszi amitől fény gyullad a nagy sötétségemben :D -
#8234 nincs úgymond kifejezetten vége a játéknak túlélő módban sem. Vannak ugyan achievmentek amiket teljesíthetsz és eljuthatsz egy bosshoz( vagy most már csinálhatsz is egy másik fajtát),de ez is csak a játék teljes megismerését segíti inkább. Csak te döntöd el mit akarsz, a fantáziádra van bízva :D Én szinte csak túlélőben játszottam. Van amikor "csalással" kicsit besegítettem magamnak,de voltak olyan játékaim is amikor csak a saját cuccaimból építkeztem. volt célja az építésnek,a csapdáknak stb. És amikor elkezdesz beleunni a modokkal a lehetőségek végtelen tárháza áll a rendelkezésedre. Olaj finomítótól kezdve atomerőműig bármit építhetsz. -
ntex #8233 Sziasztok. Eddig nem foglalkoztam ezzel a játékkal, ma kezdtem el nézelődni vele kapcsolatban. Megnéztem 1-2 tutorial videót a Survival módról de nem igazán jöttem rá hogy mi is ez tulajdonképpen, valaki aki szánna rám némi türelmet leírhatná a játék lényegét és hogy miről is szól végül is (tudom hogy Creative-ban csak építkezni kell - egyfajta LEGO mód), a Survival tutorial videókban csak az első napot tárgyalta mindenki, hogy építsek egy menedéket meg alap cuccokat a bányászathoz stb. De mi van az első nap - első éjszaka után? :D Vagy itt is csak az építkezés a lényeg és a nyersanyag gyűjtögetés egy kis hozzáadott nehezítés(ek)el? -
#8232 Ez de jó
-
herculeska #8231 Hát eljött az idő neki vágok az első adventure mapomnak: Alcatraz Omega
A map különlegességei:
-singleplayer/multiplyer "kampány"
-Magyar/Angol felirat
-"Film szerű" jelenetek
Remélem ezzel nem fogom túl nagy fába vágni a fejszémet de megpróbálom.
És bex ezt nektek csinálom remélem ezzel vissza tudjátok hozni egy kicsit a közönséget mert már nagyon elszórtan van már csak egy pár ember akiket érdekeltek. -
#8230 akk pont aZHÉR, mer gondolom minecraft.net(vagyahonnanmegyaszerver) ugyanazt az ip-t figyeli mindkét gépen
btwSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amig crackedel toltuk, addig ha beirtad egy eredetis nevet, megkaptad a skinjét, egyértelmüen ha ugyanazt a nevet irtad be, kidobja az elsöt,
de ettöl eltekintve én szerintem vegyétek meg, ennyit megér. -
Geri98 #8229 nem ugyanaz, launcherrel indítjuk -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#8227 Ugyan az a nevetek, az a baj
-
Geri98 #8226 Jólvan na :D nem kell leharapni a fejem :) -
uscGhost #8225 Talán ha nem lekalózkodnátok hanem megvennétek lehetne berakni :D -
Geri556 #8224 Vegyétek meg a játékot és akkor lehet külön skinetek... -
Geri98 #8223 helló!
csak annyit szeretnék kérdezni, hogy lehetséges valahogy, hogy lan játéknál különbözőek legyenek a skinjeink? csak mert ha én berakok egy másik skint, akkor neki ugyanolyan lesz mint nekem, ő meg ha alap van bent akkor az alap skinnel lát engem. nem lehet valahogy ezt megoldani? -
Kistax #8222 NA itt a javitott változat :) GAME : 2:00 -
#8221 Valaki ismer olyan modot, ami IC2 energiatárolók (Batbox, MFE, MFSU) szintjére ad redstone signalt ? Tehát pl nekem akkor jelezzen ha 50% töltöttség maradt már csak benne. Illetve ugyanez érdekelne Thermal Expansion-os redstone tárolókra is. -
Kistax #8220 Sajnos csak úgy tudom korrigálni , hogy újból felteszem a videót !!!
Amint fent lesz kirakom a régit leszedem ! -
Kistax #8219 Dehogy csak megfázott -
#8218 Predator a víz alatt... :) -
#8217 -
Kistax #8216 Elnézést kérek mindenkitől de a gépemen jó volt a videó a youtube-val lehet valami probléma!
Még egyszer elnézést majd próbálom korrigálni a hibát :( -
#8215 Milyen? belenéztél egyáltalán a videóba?
Zörög és zúg az egész.
(vagy te vagy a DarthVederPredator) -
Kistax #8214 Milyen hang ?? -
#8213 Oszd meg! És garantáltan nem fog történni semmi.
És ez 110%hogy működik. higgyetek nekem -
#8212 Reflexből kattintottam, s rájöttem hogy ez is csak egy "oszd meg és nyerHETSZ" dolog..Nem hiszek ezekben :D -
#8211 Nagyon irritáló az a hang! -
Kistax #8210 -
#8209 Küldjem az orosz maffiát ? Náluk tutira van mindig. -
#8208 Én inni megyek! de ki hoz vodkát? -
#8207 Én egy üveg vodkára elcserélem az accomat, ha valaki most hozza. Van rá 10 perce :D -
#8206 -
#8205 "mi nézettséget és feliratkozást kapunk ugye..."
"Nem azért osztom meg hogy legyen nézettség" -
simonhusi #8204 Nem azért osztom meg hogy legyen nézettség, mert az nem érdekel. De gondolom egy ingyen minecraft kódnak mindenki örülne karácsonyra:) Már akinek nincs eredetije.
-
#8203 "Masszív videospamek azonnali törlésre kerülnek."