10467
  • LeWyTy
    DarthVederPredátor
    Te se szoktál olvasni?
  • Kistax
  • Kistax
    http://www.youtube.com/watch?v=ISAa6_jtkZA&feature=youtu.be
  • kemszi2
    mármint androidra tudok :D
  • kemszi2
    érdemes!
    és ha van esetleg túlontúl okos telefonod,van rá hasonló alkalmazás.
  • ntex
    Hú köszi :) Asszem áttanulmányozom
  • kemszi2
    Ez az alap, itt vannak az alapvető ismeretek leírva
    hogy leegyszerűsítsem a dolgot: a cél-t mindig te tűzöd ki magadnak a játékban. Az első általában az hogy életben tudj maradni ,legyen alapvető élelmiszer forrásod. A további csak rajtad áll,nincsenek korlátok.
    De nem kell aggódni,hasonló cipőben jártam én is mikor először játszottam vele. Akkor nem is tetszett,és utána sokáig jegeltem is. Majd találkoztam 1-2 videóval ,hogy miket lehet benne csinálni, és elővettem megint.
  • ntex
    Köszi hogy válaszoltál, ez így nekem eléggé tág még mindig :D Létezik valami oldal esetleg ami a kezdő játékosoknak ad valami támpontot, hogy megismerhessem a játék lehetőségeit? Valami tutorial jellegű gyűjtemény vagy bármi megteszi amitől fény gyullad a nagy sötétségemben :D
  • kemszi2
    nincs úgymond kifejezetten vége a játéknak túlélő módban sem. Vannak ugyan achievmentek amiket teljesíthetsz és eljuthatsz egy bosshoz( vagy most már csinálhatsz is egy másik fajtát),de ez is csak a játék teljes megismerését segíti inkább. Csak te döntöd el mit akarsz, a fantáziádra van bízva :D Én szinte csak túlélőben játszottam. Van amikor "csalással" kicsit besegítettem magamnak,de voltak olyan játékaim is amikor csak a saját cuccaimból építkeztem. volt célja az építésnek,a csapdáknak stb. És amikor elkezdesz beleunni a modokkal a lehetőségek végtelen tárháza áll a rendelkezésedre. Olaj finomítótól kezdve atomerőműig bármit építhetsz.
  • ntex
    Sziasztok. Eddig nem foglalkoztam ezzel a játékkal, ma kezdtem el nézelődni vele kapcsolatban. Megnéztem 1-2 tutorial videót a Survival módról de nem igazán jöttem rá hogy mi is ez tulajdonképpen, valaki aki szánna rám némi türelmet leírhatná a játék lényegét és hogy miről is szól végül is (tudom hogy Creative-ban csak építkezni kell - egyfajta LEGO mód), a Survival tutorial videókban csak az első napot tárgyalta mindenki, hogy építsek egy menedéket meg alap cuccokat a bányászathoz stb. De mi van az első nap - első éjszaka után? :D Vagy itt is csak az építkezés a lényeg és a nyersanyag gyűjtögetés egy kis hozzáadott nehezítés(ek)el?
  • LeWyTy
    Ez de jó
  • herculeska
    Hát eljött az idő neki vágok az első adventure mapomnak: Alcatraz Omega
    A map különlegességei:
    -singleplayer/multiplyer "kampány"
    -Magyar/Angol felirat
    -"Film szerű" jelenetek
    Remélem ezzel nem fogom túl nagy fába vágni a fejszémet de megpróbálom.
    És bex ezt nektek csinálom remélem ezzel vissza tudjátok hozni egy kicsit a közönséget mert már nagyon elszórtan van már csak egy pár ember akiket érdekeltek.
  • Jani Hun
    akk pont aZHÉR, mer gondolom minecraft.net(vagyahonnanmegyaszerver) ugyanazt az ip-t figyeli mindkét gépen

btw
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    amig crackedel toltuk, addig ha beirtad egy eredetis nevet, megkaptad a skinjét, egyértelmüen ha ugyanazt a nevet irtad be, kidobja az elsöt,

de ettöl eltekintve én szerintem vegyétek meg, ennyit megér.
  • Geri98
    nem ugyanaz, launcherrel indítjuk
  • szabii98

• Jani Hun
    Ugyan az a nevetek, az a baj
  • Geri98
    Jólvan na :D nem kell leharapni a fejem :)
  • uscGhost
    Talán ha nem lekalózkodnátok hanem megvennétek lehetne berakni :D
  • Geri556
    Vegyétek meg a játékot és akkor lehet külön skinetek...
  • Geri98
    helló!

csak annyit szeretnék kérdezni, hogy lehetséges valahogy, hogy lan játéknál különbözőek legyenek a skinjeink? csak mert ha én berakok egy másik skint, akkor neki ugyanolyan lesz mint nekem, ő meg ha alap van bent akkor az alap skinnel lát engem. nem lehet valahogy ezt megoldani?
  • Kistax
    NA itt a javitott változat :) GAME : 2:00
  • 3lm0
    Valaki ismer olyan modot, ami IC2 energiatárolók (Batbox, MFE, MFSU) szintjére ad redstone signalt ? Tehát pl nekem akkor jelezzen ha 50% töltöttség maradt már csak benne. Illetve ugyanez érdekelne Thermal Expansion-os redstone tárolókra is.
  • Kistax
    Sajnos csak úgy tudom korrigálni , hogy újból felteszem a videót !!!
    Amint fent lesz kirakom a régit leszedem !
  • Kistax
    Dehogy csak megfázott
  • Malakai
    Predator a víz alatt... :)
  • LeWyTy
  • Kistax
    Elnézést kérek mindenkitől de a gépemen jó volt a videó a youtube-val lehet valami probléma!
    Még egyszer elnézést majd próbálom korrigálni a hibát :(
  • LeWyTy
    Milyen? belenéztél egyáltalán a videóba?
    Zörög és zúg az egész.
    (vagy te vagy a DarthVederPredator)
  • Kistax
    Milyen hang ??
  • LeWyTy
    Oszd meg! És garantáltan nem fog történni semmi.
    És ez 110%hogy működik. higgyetek nekem
  • papi08
    Reflexből kattintottam, s rájöttem hogy ez is csak egy "oszd meg és nyerHETSZ" dolog..Nem hiszek ezekben :D
  • LeWyTy
    Nagyon irritáló az a hang!
  • Kistax
  • 3lm0
    Küldjem az orosz maffiát ? Náluk tutira van mindig.
  • LeWyTy
    Én inni megyek! de ki hoz vodkát?
  • Petka
    Én egy üveg vodkára elcserélem az accomat, ha valaki most hozza. Van rá 10 perce :D
  • LeWyTy
  • Petka
    "mi nézettséget és feliratkozást kapunk ugye..."

"Nem azért osztom meg hogy legyen nézettség"
  • simonhusi
    Nem azért osztom meg hogy legyen nézettség, mert az nem érdekel. De gondolom egy ingyen minecraft kódnak mindenki örülne karácsonyra:) Már akinek nincs eredetije.

• Fabio Capello
    "Masszív videospamek azonnali törlésre kerülnek."