10467
  • RYO21
    Na ezek tetszenek, rakjatok még be képeket másról is!
  • ntex
    Én most föld alá települtem be egy egymás fölé generálódott szakadék legaljára :D

Bunkerem a szakadék mélyén (azért építettem mert meguntam hogy a zimbik és creeperek folyton bemásztak a felszínről, mindig odapotyogtak mögém és párszor felrobbantottak a creeperek, mióta van bunker azóta meg nincs mob sem lent, fura :D)

Bunker belülről, természetes fénnyel :P

Vasút a felszínre I.

Vasút a felszínre II.

Felszíni előörs és átrium :)

• wulwerin
    Hali.
    Ha elvesztettem a cuccaimat egy bányában mert meghaltam, van rá esély hogy megtaláljam, vagy annak annyi.
  • LeWyTy
    Bexter bevagy oltvaaa
  • Terawatt
    Alakul. :) Hídnak csinálj oszlopot, hogy ne csak a levegőbe lógjon mert az sokat dob szerintem.
  • Bexter
    Survivalozni kezdtem ujbol :D
    Elmult 3 nap.

• baly94
    Üdv! A barátom kezdett egy új Minecraft survival sorozatot, ami előreláthatólag eléggé sokáig folytatódik is. Az Eldaria Island nevű térképen játszódik, ami talán kicsit feldobja a látvány.
    Íme az első rész:

Ha tetszik itt van a csatorna, eddig 3 rész készült el.
    Köszönöm a figyelmet!
  • Wasabi202
    Sziasztok!

Valakinek nem lenne kedve megosztani, akár csak privátban a Survival map-ját? Mostanában lenne kedvem survivalozni, azonban nincs ötletem, hogy kezdjek neki.

Megköszönném, ha valaki átküldené. 100% survival, csalásmentes mapok érdekelnének.
  • Wreck86
    Nekem bejött. Találtam egy falut, építettem még 2 hasonló házat és 1-2 nap elteltével 2 falusi "szívezet", szívecskék repültek köztük és lett pici. :D
  • uscGhost
    Ez egészen biztos?
  • Wreck86
    Nemigaz. A faluban építesz még 2-3 házat, ami ugye tulajdonos nélküli és előbb utóbb "nemzenek" kölköt.
  • papi08
    Rusnya gyerekek ezek :D
  • Stewe99HUN
    és aki itt akarná megnézni :)
  • Stewe99HUN
    https://www.youtube.com/watch?v=tCtA8X94kvE itt van 1 map bemutató.A map-et nem éri meg letölteni,de akinek tetszik az le is töltheti.
  • uscGhost
    Rájöttem, hogyan kell csinálni kisgyerek npc-ket, lehet már ti is tudjátok, én személy szerint még sose láttam egyet sem és tök véletlen jöttem rá a dologra, szóval gondoltam megosztom veletek. Először is csak creative módban lehetséges, fogjatok egy npc tojást és rakjatok le egy npc-t majd pedig az npc-re jobb kattintás a tojással és "születik" egy gyerek :)
  • Wreck86
    Kevesebb gond van az eredetivel, megjeleníti a karakterek egyéni skinét stb ...
  • bajsz
    Srácok az eredeti játék miben más mint a tört!

Ill nem e tud valaki egy oldalt ahol a létező servereket számon tartják?
  • Pistike 007
    Nézd meg a falusijak mennyiért adják (emerald). Adj alájuk picit :D
  • Sysfox

Ezt nem tudtam.
  • Fabio Capello
    Ebből a stílusból itt nem kérünk, ha személyes gondod van, privátban intézd el.
  • ntex
    Itt is jól kezdődik az új év látom :D
  • Pistike 007
    Nagy király vagy :D
    Persze hogy nem, szétlaggolt volna a géped
  • Kistax
  • Pistike 007
    Tűzijátékot toltatok-e szerveren éjfélkor?
  • PeTakii
    Van ott teksztúrpeccs is :DD
  • Kistax
    Ez a :P
    http://far-cry.ubi.com/fc-portal/en-GB/minecraft/index.aspx
  • Sysfox
    1. Ennek mi köze a Far Cry 3-hoz?
    2. Annyira lassú a videóban a játék, hogy élvezhetetlen. Gépeden is ilyen?
    3. A szkin valami fertelmes.
    4. Mi az a "szkríper"? :D
  • Pistike 007
  • Kistax
    Boldog új évet mindenkinek !!!!!!Nézzétek meg !!Minecraft Far cray3 3. Rész
  • Wreck86
    Először nézz körbe, hogy a szerveren ahol játszol van e már bolt, mit árul, mennyiért.
    Utána mérlegeld, hogy az általad árult dolgok mennyire ritkák, mennyire könnyen hozzáférhető stb, hogy meg tudd ítélni az árát.
    Vetőmag és fa, facsemete elég gyakori a játékban, szóval nem túl sok hasznod lesz rajta.
    Szerintem.
  • uscGhost
    Ez Minecraft topik, szerintem eltévedtél. Próbálkozz meg gyakorikérdéseken vagy biztos van valami kertész topik is :D Na de viccet félretéve, nem tudjuk ugyanis nem nyitunk boltokat minecraftban, ha meg mégis akkor meg nem árulunk olyat amit nem vesz senki (pl mag) :D
  • crosspapo
    Kereskedni akarok nyitottam egy kertész boltot ahol vetőmagot és fákat árulok és azokat milyen árba szoktátok adni?
  • Jani Hun
    hogyérted h adni?:D
  • crosspapo
    Sziasztok! Szeretnék kérni segítséget! A kertész dolgokat mennyiért szokás adni? pl: vetőmag,fák....stb...?
  • uscGhost
    Komoly...
  • Pistike 007

• Grr1234
    Application Data\.minecraft\bin
  • Scany01
    letöltöttem a minecraft 1.4.6 os patch-et és kaptam egy jar fájlt és ezt hova másoljam?
  • uscGhost
    Egyáltalán te szoktad indítani, vagy rendelt szerver? Ha rendelt akkor átrakják neked csak kérni kell :D
  • uscGhost
    Leszeded az 1.4.6-os szerver fájlt és a bukkitot, berakod egy mappába őket. Elindítod a szerverfájlt ha végez a stop parancsal bezárod, aztán elindítod a bukkitot és kész. Nekem általában a bukkitos szerverkonzolcucc :D nem jelenik meg szóval feladatkezelővel szoktam bezárni.