10467
-
RYO21 #8364 Na ezek tetszenek, rakjatok még be képeket másról is! -
ntex #8363 Én most föld alá települtem be egy egymás fölé generálódott szakadék legaljára :D
Bunkerem a szakadék mélyén (azért építettem mert meguntam hogy a zimbik és creeperek folyton bemásztak a felszínről, mindig odapotyogtak mögém és párszor felrobbantottak a creeperek, mióta van bunker azóta meg nincs mob sem lent, fura :D)
Bunker belülről, természetes fénnyel :P
Vasút a felszínre I.
Vasút a felszínre II.
Felszíni előörs és átrium :)
-
wulwerin #8362 Hali.
Ha elvesztettem a cuccaimat egy bányában mert meghaltam, van rá esély hogy megtaláljam, vagy annak annyi. -
#8361 Bexter bevagy oltvaaa -
#8360 Alakul. :) Hídnak csinálj oszlopot, hogy ne csak a levegőbe lógjon mert az sokat dob szerintem. -
#8359 Survivalozni kezdtem ujbol :D
Elmult 3 nap.
-
#8358 Üdv! A barátom kezdett egy új Minecraft survival sorozatot, ami előreláthatólag eléggé sokáig folytatódik is. Az Eldaria Island nevű térképen játszódik, ami talán kicsit feldobja a látvány.
Íme az első rész:
Ha tetszik itt van a csatorna, eddig 3 rész készült el.
Köszönöm a figyelmet!
-
Wasabi202 #8357 Sziasztok!
Valakinek nem lenne kedve megosztani, akár csak privátban a Survival map-ját? Mostanában lenne kedvem survivalozni, azonban nincs ötletem, hogy kezdjek neki.
Megköszönném, ha valaki átküldené. 100% survival, csalásmentes mapok érdekelnének. -
#8356 Nekem bejött. Találtam egy falut, építettem még 2 hasonló házat és 1-2 nap elteltével 2 falusi "szívezet", szívecskék repültek köztük és lett pici. :D -
uscGhost #8355 Ez egészen biztos? -
#8354 Nemigaz. A faluban építesz még 2-3 házat, ami ugye tulajdonos nélküli és előbb utóbb "nemzenek" kölköt. -
#8353 Rusnya gyerekek ezek :D -
Stewe99HUN #8352 és aki itt akarná megnézni :) -
Stewe99HUN #8351 https://www.youtube.com/watch?v=tCtA8X94kvE itt van 1 map bemutató.A map-et nem éri meg letölteni,de akinek tetszik az le is töltheti. -
uscGhost #8350 Rájöttem, hogyan kell csinálni kisgyerek npc-ket, lehet már ti is tudjátok, én személy szerint még sose láttam egyet sem és tök véletlen jöttem rá a dologra, szóval gondoltam megosztom veletek. Először is csak creative módban lehetséges, fogjatok egy npc tojást és rakjatok le egy npc-t majd pedig az npc-re jobb kattintás a tojással és "születik" egy gyerek :) -
#8349 Kevesebb gond van az eredetivel, megjeleníti a karakterek egyéni skinét stb ... -
bajsz #8348 Srácok az eredeti játék miben más mint a tört!
Ill nem e tud valaki egy oldalt ahol a létező servereket számon tartják? -
#8347 Nézd meg a falusijak mennyiért adják (emerald). Adj alájuk picit :D -
Ezt nem tudtam. -
#8345 Ebből a stílusból itt nem kérünk, ha személyes gondod van, privátban intézd el. -
ntex #8344 Itt is jól kezdődik az új év látom :D -
#8342 Nagy király vagy :D
Persze hogy nem, szétlaggolt volna a géped -
Kistax #8341 -
#8340 Tűzijátékot toltatok-e szerveren éjfélkor? -
PeTakii #8339 Van ott teksztúrpeccs is :DD -
Kistax #8338 Ez a :P
http://far-cry.ubi.com/fc-portal/en-GB/minecraft/index.aspx -
#8337 1. Ennek mi köze a Far Cry 3-hoz?
2. Annyira lassú a videóban a játék, hogy élvezhetetlen. Gépeden is ilyen?
3. A szkin valami fertelmes.
4. Mi az a "szkríper"? :D -
#8336 -
Kistax #8335 Boldog új évet mindenkinek !!!!!!Nézzétek meg !!Minecraft Far cray3 3. Rész -
#8334 Először nézz körbe, hogy a szerveren ahol játszol van e már bolt, mit árul, mennyiért.
Utána mérlegeld, hogy az általad árult dolgok mennyire ritkák, mennyire könnyen hozzáférhető stb, hogy meg tudd ítélni az árát.
Vetőmag és fa, facsemete elég gyakori a játékban, szóval nem túl sok hasznod lesz rajta.
Szerintem. -
uscGhost #8333 Ez Minecraft topik, szerintem eltévedtél. Próbálkozz meg gyakorikérdéseken vagy biztos van valami kertész topik is :D Na de viccet félretéve, nem tudjuk ugyanis nem nyitunk boltokat minecraftban, ha meg mégis akkor meg nem árulunk olyat amit nem vesz senki (pl mag) :D -
crosspapo #8332 Kereskedni akarok nyitottam egy kertész boltot ahol vetőmagot és fákat árulok és azokat milyen árba szoktátok adni? -
#8331 hogyérted h adni?:D -
crosspapo #8330 Sziasztok! Szeretnék kérni segítséget! A kertész dolgokat mennyiért szokás adni? pl: vetőmag,fák....stb...? -
uscGhost #8329 Komoly... -
-
#8327 Application Data\.minecraft\bin -
#8326 letöltöttem a minecraft 1.4.6 os patch-et és kaptam egy jar fájlt és ezt hova másoljam? -
uscGhost #8325 Egyáltalán te szoktad indítani, vagy rendelt szerver? Ha rendelt akkor átrakják neked csak kérni kell :D -
uscGhost #8324 Leszeded az 1.4.6-os szerver fájlt és a bukkitot, berakod egy mappába őket. Elindítod a szerverfájlt ha végez a stop parancsal bezárod, aztán elindítod a bukkitot és kész. Nekem általában a bukkitos szerverkonzolcucc :D nem jelenik meg szóval feladatkezelővel szoktam bezárni.