10467
-
#8404 Utoljára Coe surivival sorozata volt, amiből egynél többet néztem. Tudom itt sokan nem kedvelték őt. Ja és ő se magyar. :P -
ntex #8403 Mármint legjobb MAGYAR survival sorozatos volt úgy értettem :) -
ntex #8402 Sajnos a magyar videósok között kevés normális minőségű videó van, amiben pl. nem csak az megy hogy "ezt így kell ezt meg úgy, tipikus 10 éves gyerekhanggal" hanem közben szórakoztat is (vagy próbál). Covery videói szerintem jók voltak még ha csúfos módon is ért véget a HC sorozata. Kár volt érte, az egyik legjobb survival sorozat amit láttam. Gyengén kezdett de azért belejött gyorsan. Külföldi sorozat van pár jobb de azoknak meg a felét nem értem :)
Ő és a sorozata a kedvencem eddig:
http://www.youtube.com/playlist?list=ELrEaSFdKWSGs -
uscGhost #8401 Valahogy úgy érzem nem érdemes már ide felnéznem napi szinten -
#8400 Tévedés! Nekem ha játszani támad kedvem,akkor megnézek pár hun videót,eljön az este, és már alhatok is. Játék nélkül..... -
#8399 Csak én vettem észre hogy ezeket senki sem nézi? -
RYO21 #8398 Csak én vettem észre, h az összes ilyen survival videó elsó részének ugyanaz a címe? -
#8397 Gyerekek, írtani kéne már a topikban. Nem gondoljátok? -
#8396 Közben háromrészes rövid sorozatunknak feldobtam a többi részét is. 2. rész, 3. rész -
Kistax #8395 -
uscGhost #8394 Az Ubisoft megbízásából csináltak egy fárkráj mapot mielőtt kijött volna a játék :) -
ntex #8393 Amúgy mi köze a minecraftnak a Far Cry 3-hoz? valami mod? -
#8392 Szkríííípőőőőőőr :D -
ktomi22 #8391 ho de jo.. már várom a kovetkezo reszt..
..
..
.. Bazinga -
#8390 Szerintem érdeklődés hiányában a következőt ide inkább ne linkeld. -
[center] -
uscGhost #8388 Úgytűnik -
#8387 Nem tudsz olvasni, igaz? -
Kistax #8386 Minecraft Far Cry 3 4.Rész :) -
#8385 Nem, full-size-ra volt állítva :)
De ez a Camtasia szép videót vesz fel, szinte megegyezik a játékban látottal! :) -
#8384 Camtasia és az alapértelmezett TechSmith codec azért nem igazán játék felvételre van kihegyezve. Régebben voltak is gondjai sok játék alatt, azon lehet javítottak már.
Ugye nem half-size-ra van állítva a FRAPS? :) -
#8383 Közben rátaláltam a megfelelő programra: Camtasia Studio..
Igaz hogy a nyers anyagból 32 mp 340 MB, de a kimentett, 720p-s HD avi csak 12 MB! :D -
#8382 Igen, tudom hogy más a tömörítése, de a youtube filmeket elnézve, nem értem hogy lehet hogy az én videóm hiába van beállítva hogy HD felvételt készítsen. úgy néz ki mint egy 240p-s youtube klip. :D -
#8381 Mit értesz silány minőség alatt? A videó képe eleve jobban van tömörítve, mint egy sima állóképnél.
Ez a kép ráadásul 24bit-es png, ami veszteségmentes tömörítés (ezzel a tömörítéssel egy perc videó lenne kb 700-900MB hang nélkül).
FRAPS-nál kipróbálhatod a Force lossless RGP capture opciót, de ahogy zárójelben is jelzi, gépigényesebb. -
#8380 Szerintetek az mitől van hogy ha szeretnék felvenni videót, akkor a videó minősége..hááááát..elég silány, miközben az MC grafikája a lentebb látható képpel megegyező (lévén most fényképeztem :D)
Három programot is kipróbáltam (Fraps, CamSutio, Bandicam), és egyik sem tudja visszaadni ezt a minőséget...
Szerintetek? -
#8379 Én is épp ezt néztem :) -
#8378 Erre pont belefutottam ebbe
-
#8377 A shaderek az mod, víz, fények. -
#8376 Igaz, a kommentekben benne is van, h utólag betett effekt.
Bár a vizet tuti lehet hasonlóvá tenni, mert találtam anno a minecraft fórumon hozzá való instrukciót. -
ntex #8375 Ez tuti fake... ilyen dinamikus felhőket tuti nem kezel a játék -
#8374 Nem mod, mindkét esetben utólag került beillesztésre a képre/videóra. -
#8373 Egy éve biztosan van már
http://youtu.be/XovP3Ny9djs?t=1m15s -
ntex #8372 Abban mióta van ilyen felhő? Meg milyen textúra pack lehet? -
#8371 Minecraftban :D
-
ntex #8370 Ez nagyon durva Miben készült? -
#8369 Mikor építsük?
-
#8368 Szerintem ezt ne erőltesd... -
salyamhu #8367 Sziasztok! Elkezdtem építeni egy bazilikát. Itt van pár kép:
-
#8366 Pár kép Survivalból.
Az első néhány kép egy régi mapból van. Az emblémától az új map képei. -
#8365 Saját minecraft videó. Talán kicsit sokat ittam előtte.