10467
  • BFshot
    igen sko embernek sikerült de nem tudom hogy kezdjek hozzá...
  • uscGhost
    1.4.6-os bukkittal?
  • BFshot
    Hello nem tudjátok véletlenül hogy írjam át a bukkit szeróm 1.4.6 ra ?
    Előre is köszönöm
  • Wreck86
    Főleg,hogy ott les a creeper a lépcsőnél. :) Ennél már csak az lehet jobb, mikor barlangban robbant a creeper és pont egy lávató alatt, az meg rám folyt...
  • ntex
    Szerintetek mennyire lehetett idegölő hogy a 27. résznél járó hardcore videósorozat így érjen véget?

http://youtu.be/HTx8hrZEIj8?t=5m32s
  • Bexter
    Boldog Karácsonyt nektek :)

• uscGhost
    Én is építettem már egy karácsonyfát, lekicsinyítettem a képet, hogy ne foglaljon a topikban olyan sok helyet :D Nem valami jó, de hát ez van, ennyire vagyok képes :D Boldog Karácsonyt mindenkinek! :)
  • Jani Hun
    én dokucraft-ot szoktam néha használni, de mindig visszatérek az alap texturpakkhoz:D mellesleg ami a képeken van az semmi, régebben volt egy sokkal durvább "telek" de kékhalálok sokaságában elveszett:(
  • Jani Hun
    a szerver ablakában ird be simán / nélkül h op "neved" (idézöjelnélkül)
  • ntex
    A bonyolultabb szerkezetekhez még hülye vagyok :)

Valaki tud ajánlani valami szép textúra pakkot? Azért a gépet ne terhelje annyira :P 32x32-es vagy max 64x64-es talán elég is lenne. Azok talán nem húzzák be annyira a gépet még. Optifine-t használok, bár ezt sem tudom hogy lehet beállítani úgy hogy a legjobb látvány/teljesítményt hozza, szóval aki ért ezekhez a dolgokhoz attól jól jönne némi útmutatás :)
  • Nohab
    Esetleg arató automaták? Vagy egy mob feldolgozó vizesárkot még el tudok képzelni benne. Mondjuk az elsőhöz nagyobb hely kell.
  • Malakai
    Lightworks-nek van free változata, nem jár le, de kevesebbet tud, mint a Pro, összehasonlításba nézd meg mindent tud-e, ami neked kell.
  • herculeska
    Kicsit idegesítő vele dolgozni de ha muszáj már csak kellene egy .mp3 és .ogg fájlokat mwm-re átíró aztán végre bele foghatok a projectembe :)
  • ntex
    Én Windows Live Movie Makert szoktam használni, bár ez úgy tudom csak WMV formátumot kezel, nekem így is megfelel
  • herculeska
    Tudtok valami jó ingyenes videó szerkesztő programot?
  • ntex
    Nem semmi, ez már kicsit jobb mint az enyém :)
  • tothbalu99
    Bocs még egy kérdés és felszívódok. Működik, csili-vili meg minden csak nem tudom magam op-ba rakni. Mit kell csinálni?
  • tothbalu99
    Köszönöm a segítséget, most már működik!
  • Jani Hun
    mi ezt csináltuk survivalba, barátnömmel és spanommal:D(kreativba csináltam a képeket :D)

még van földalatt egy rohadt nagy bánya, meg eldugva encsant szoba, cukornádfarm, gombafarm, raktár, sinpályák, stb :D
  • Jani Hun
    kapd ki a world mappát asztalra a szerver mappájűábol, csinálj egy uj mappát, rakdbele azt ameiket msot töltöd le, indisd el had generálja le a fileokat, aztán töröld a worldöt, és rakd be a régit
  • uscGhost
    Szép kis telek :D
  • tothbalu99
    Még mindig az a baja h 1.4.2...
  • Jani Hun
    amiot a minecraft.net röl szedsz le az a legujjabb verzióhoz jó, viszont minden alkalommal lekell töltened ujra, majd a fájlokat a world mappábol átmásolni, hogy a map ugyan az legyen( single playeres pályákat isbetudsz idemásolni, mi igy csináljuk spannal)

• tothbalu99
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    OFF:
    Bocsi az off-ért. Most már megvett Minecraft-al játszok. A kérdésem az hogy letöltöttem a szerverfuttatós programot a Minecraft honlapjáról. Csak az a probléma, hogy 1.4.2-es Minecraft-koz jó. Mit kell átírni, hogy jó legyen 1.4.6-koz? A válaszokat előre is köszi.
    ON
  • ntex
    Ez lemaradt:

Még a ház belsején is lenne mit tuningolni bőven. De majd mindenre sor kerül előbb utóbb :D

• Jani Hun
    hintsd meg csontporral és akkor random fü, meg virágok nönek olyan 8x8 területen:D hasznos amugy énis igy szoktam fák alalatt füvesiteni, jobban néz ki mintha én raknám le a virágot vagy akármi (mellesleg rakhatsz egy föld kockát, körbe táblával vagy item frame-mel és olyan lesz mint egy cserép, vagy alapbol cserepet használsz:D jó kis diszitö elemek)
  • ntex
    Jaja, ilyesmikre gondoltam én is :)
  • papi08
    A fű helyett lehetnének akár virágok, esetleg pár pad, vagy pár kicsi fa :D

(Csak ötletek)
  • ntex
    Az udvarra még tervezek a fű helyett valami járdákat építeni, esetleg virágoskertet a ház köré valahová, meg apróbb csinosítgatások :)
  • ntex
    Akkor hozok pár képet a mostani birodalmamról. Ötletesség nincs túl sok benne, de így első komoly nekifutásra szerintem jó lett :D

-Első két képen a telek távolról
    -Harmadik képen a tök ültetvény, mellette a dinnyének már megvan a helye csak magra még nem sikerült szert tennem :)
    -Negyedik képen a kertem cukornáddal, répával, burgonyával és búza ültetvénnyel
    -Ötödik képen egy kis parkosítás vagy fa-farm a telek két oldalán, ezekből majd lehet csinálok még 1-2 -t
    -Hatodik kép a félkész egyik raktárépület tetejéről készült, a karámokat mutatná
    -Hetedik kép: Tehén karám, háttérben a raktárépülettel
    -Nyolcadik kép: házam bejárata a terasszal
    -Kilencedik kép: Ház földszint, pár ládikóval meg a barkács cuccokkal, emeletről nem csináltam képet mert ott csak egy ágy van még :)
    - Tizedik kép: Portál a pincében

• Jani Hun
    mi ufgy csináljuk hogy nálam van a szerver a gépen, és midnen játék elött átküldjük egymásnak a mentéseket stb

és megvan oldva:D
  • ntex
    Ja és ne értsetek félre, eszem ágában sincs leszólni a játékot. Baromira tetszik, le is köt még egyelőre Survival-ban, de úgy érzem már nem fog sokáig tartani ha nem lesz ötletem hogy mit csinálgassak. Multi egy játékban sem érdekel, ebben sem. Egyszerűen nem szeretek másoktól függeni egy játékban, nem is nagyon vagyok csapatközpontú játékos. A csapatközpontúság nálam a CS:S-ben töltött 3-4 évnyi klánosdiban kimerült :)
  • Jani Hun
    pont ezér szoktam irni hogy küldjetek képeket, mert nekem is elfogy egy idö után:D
    mi most próbálunk egy reális méretü templomot összedobni, de akármilyet csinálunk mind szarul néz ki:D
    van még olyan ötletem is hogy kivájni egy hegyet belülröl, és kis házakat az oldalában)kivül belül ablak, erkélyek stb, de ez is rohadt sok meló:D
  • ntex
    Nem tudom, full kezdő minecraftosként (1-1,5 hete kezdtem el foglalkozni a játékkal) én most az utóbbi 2-3 nap alatt felhúztam egy nagy elkerített telek közepén egy két szintes házat, a ház köré csináltam két teljes veteményeskertet, malac, csirke, bárány, tehén tenyészetet. A pincében megnyitottam a portált a Netherlandbe is. Igaz ott nem nagyon mászkáltam, az első világító kő kupacot lebányásztam plafonról meg lelődöztem pár szellemet nyíllal aztán vissza is mentem. Még gondolkozom egy vagyis két különálló nagy raktárépületről amit telepakolok ládákkal és katalogizálva felhalmozok oda minden nyersanyagból tetemes mennyiséget. De ezután már nem nagyon tudom mit lehetne még csinálni, lehetőség nyilván végtelen számú lenne a játékban, viszont kreativitás és ihlet hiányában nem nagyon tudom miként bővítsem a birodalmamat :)
  • Jani Hun
    kinek mi, én 7 éve wowozok kb (igaz nem napi 10 órába és eléggé nagy kiesésekkel is) de én nemveszem meg, mert az tényleg neméri meg, mer jól el lett baszva

viszont a minecraftot megvettem, mert ezen látom hogy helyén van a vezetöség esze :D
  • uscGhost
    Lassan 2 éve játszok vele és én sem tudom megunni :D
  • LeWyTy
    Hát azé nem feltétlenül.
    Én több mint 1 éve játszom... és nem tudom abbahagyni
  • RJoco
    Pedig pont azért kellene megvenned, mert nagyon sokáig le tud kötni. Ezzel tisztelegsz a készítők és fejlesztők előtt. Persze, ha neked ennyit nem ér meg..
  • herculeska
    Nem azért baj minecraft nagyon sokáig le tud foglalni engem de mivel van törtem szerintem 5500-at nem ér meg csak azért hogy föl lehessen menni több szerverre...
  • ntex
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ennyit szerintem sem ér a játék -legalábbis itt Magyarországon, magyar fizetésekkel. Pár nap alatt teljesen rá lehet unni.