10467
-
ntex #8444 Nem rossz ez Javan sem Optifine-al -
#8443 Szerintem nem fogják az alapoktól újraírni ezt a játékot :D
Bár tény hogy sokat segítene az optimalizálásán :D -
#8442 Notch a könnyebb végét fogta meg a dolognak.
Bár nem tudom, mi indokolta a Java-át, de biztos nyomós volt. Ki tudja, lehet hogy egyszer más alapokon lesz az egész :D -
#8441 De ha nem java alapra épülne észre sem venné a géped. -
#8440 A Shader nélkül a proci nem melegszik fel 45 fok fölé. Shaderrel eléri az 53 fokot is. :D -
#8439 A b. a javara igaz nem csak erre a cuccra. -
#8438 Alap textúra pakkk 64x64-es verzióját, és a GLSL Shader-t.
Jó dolog de:
a, Igen megfogja a játékot
b, Izzasztja a 4 magos processzort is :D
up: már csak azt a cuccot kellene beszereznem, amiben csak azon az objecten van fókusz, amin a célkereszt van... Nem tudjátok melyik az? :) -
#8437 Milyen árnyékcuccot használsz? -
#8436 Közben elkészült LAN-ozáshoz egy félig nyitott íjász épület is :)
(este ebben is kapcsolható a világítás) -
#8435 Nézegettem, milyen lehet, de nem nagyon találtam. Elvileg ez a Middle Earth szeróról van fotózva, megnéztem mi a hivatalos texture pack, de nem ez. Az sem rossz, de nekem is ez kéne :D
A fényhatások meg hát jah, ott vannak :) -
#8434 Beszéltem a NASA-val, kérik vissza a számítógépüket..:D
Amúgy: -
ntex #8433 ENB? -
#8432 Ez az a fény mod cucc.
De AWESUM! -
ntex #8431 Ez baromi szép :O
Milyen textúra pack lehet? -
#8430 Biztos vótmá, de
de
de
de
Ahw. Nerd boner.
Bocsi a nagy képért, de minden pixelét megéri :)
-
ntex #8429 Én meg csináltam egy üvegházat :)
-
#8428 Közben nagy unalmamban elkészült még egy előadó terem, jó lesz megbeszélésekhez LAN-ba :D
Ja, és természetesen kapcsolható megvilágítással :D
-
#8427 Az én verzióm a minimalista, kültéri megvalósítás :D
Viszont tetszik a közönség ötlete :DD -
#8426 Még anno mi is készítettünk ilyen típusú pályát.
-
#8425 Idő közben elkészültem egy íjász területtel, melynek a kiemelkedő részei teljesen eltüntethetőek :D
-
#8424 Nehogy tévedésben élj, az összes videódra vonatkozik. -
#8423 Köszi! -
#8422 Körülbelül igen. -
#8421 Hali!
1 minecrfat blokk hossza/szélessége = 1m ? -
#8420 NA basszus.... én kérek elnézést.
Azt hittem ez a Fraykráj3 új része
Meg se szólaltam!!! -
Kistax #8419 Az első részhez írta :) Bocs rakta a képet! -
#8418 Akkor ha a szabályokat nem tudod értelmezni neked nincs helyed itt...szóval ne te szólj be annak aki rendre int.
Saját videósorozatnál csak az ELSŐ részt linkeld, az új részek megjelenését hozzászólásban jelezd, videó beágyazása nélkül! Aki szeretné, majd megnézi, nem kell még jobban lehúzni a topik töltési idejét. Masszív videospamek azonnali törlésre kerülnek. -
Kistax #8417 Ha nem tetszik ne nézd :) Ennyi az egész -
#8416 -
ntex #8415 Pedig ez pont 1.4.6-hoz van csinálva, de nekem megy 1.4.7-esen is most néztem -
#8414 Ez elég bugos 1.4.6-on :S -
ntex #8413 De van. Faithful 32x32. Az alap 16x16-os, ez dupla akkora felbontású, vanilla like textúra pack.
http://www.minecraftforum.net/topic/72747-faithful-32x32-pack-updatemore-mods-146/ -
#8412 Olyan texture pack nincs mint amilyen az alap csak részleteesebb? -
ntex #8411 blockok textúrái viszont szerintem ebben a legjobbak, szépek és letisztultak. Jobbat nem nagyon találtam -
#8410 Ja én is belenyúltam picit itt-ott, de viszonylag keveset.
Megnézem majd a te verziódat is. :) -
ntex #8409 És ha van fent OptiFine így már többféle textúrával jönnek a mobok is :) -
ntex #8408 Ez kicsit hiányos amúgy, főleg az UI ikonok terén.
Csináltam egy Soartex - Misa keveréket, a Misa mob és UI textúráit belevarrtam a Soartexbe, így sokkal jobb végeredményben :)
http://rapidshare.com/files/3803321191/Soartex-Misa_hibrid%20texture%20pack.zip -
#8407 -
#8406 Nekem a Soartex Fanver van most fent, ez ilyen minimál stílusú, minecraft blokkjaihoz nekem az ilyen illik.
De nagyon sokáig játszottam a John Smith-el (Legacy, mert eredeti készítő szünetel), de még sok jóféle van. A realisztikus, nagy felbontású packok viszont nekem nem jönnek be, egyszerűen számomra nem illik a játékhoz. -
#8405 Valaki linkelne lehetőleg szép,jó, texturapackot? A régit meguntam..