10467
-
#8484 working progress
-
#8483 Nem vagyok nagy javás, de annyi mindenesetre egyből kitűnik hogy nem a java miatt kiabál hanem az openGL végett, illetve a helyfoglalás miatt.
Mindenesetre egy normális log sokkal többet mondana, illetve ilyenkor nem árt némi infó, számítógép konfigurációja, milyen Minecraftot használsz (sima alap, FTB, DNS, Technic, stb), ha modpacket használsz tettél-e hozzá egyéb modokat amik nem a pack részei, ezek sokat tudnak mondani.
Első blikkre én megnézném hogy a Moartex texturacsomag a helyén van-e.
Másodikra a videókártya drivere körül kutakodnék. -
ntex #8482 Használsz optifine plugint? -
#8481 most frissítettem, a crash report előtt (előtte is ilyen volt)
na majd mindjárt ránézek, köszi -
#8480 Megérett egy java telepítésre. -
#8479 nem beszélek minecraftul...
ez mit jelent?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
---- Minecraft Crash Report ----
// Ooh. Shiny.
Time: 2013.01.21. 15:22
Description: Failed to start game
org.lwjgl.LWJGLException: Insufficient color precision
at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.nChoosePixelFormat(Native Method)
at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.choosePixelFormat(WindowsPeerInfo.java:52)
at org.lwjgl.opengl.WindowsDisplay.createWindow(WindowsDisplay.java:185)
at org.lwjgl.opengl.Display.createWindow(Display.java:311)
at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:856)
at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:784)
at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:765)
at net.minecraft.client.Minecraft.a(SourceFile:232)
at asq.a(SourceFile:56)
at net.minecraft.client.Minecraft.run(SourceFile:515)
at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
A detailed walkthrough of the error, its code path and all known details is as follows:
---------------------------------------------------------------------------------------
-- System Details --
Details:
Minecraft Version: 1.4.7
Operating System: Windows 7 (x86) version 6.1
Java Version: 1.7.0_11, Oracle Corporation
Java VM Version: Java HotSpot(TM) Client VM (mixed mode), Oracle Corporation
Memory: 471224496 bytes (449 MB) / 518979584 bytes (494 MB) up to 1037959168 bytes (989 MB)
JVM Flags: 2 total; -Xms512m -Xmx1024m
AABB Pool Size: 0 (0 bytes; 0 MB) allocated, 0 (0 bytes; 0 MB) used
Suspicious classes: Config]
IntCache: cache: 0, tcache: 0, allocated: 0, tallocated: 0
LWJGL: 2.4.2
OpenGL: ~~ERROR~~ NullPointerException: null
Is Modded: Very likely; Jar signature invalidated
Type: Client (map_client.txt)
Texture Pack: Moartex.zip
Profiler Position: N/A (disabled)
Vec3 Pool Size: ~~ERROR~~ NullPointerException: null -
#8478 Villogó
Ezt kell megépítened. A kimenetre raksz egy leválasztó invertert vagy leszeded az egyikről a jelet és máris felváltva fog dolgozni az adagoló.
Nálam a kimenet az a hosszú kábel, ami leágazik többször is.
A két inverter pedig azért van benne, mert a visszacsatolásnál már nem lett volna elég az áram. A kapcsolóval tudod leállítani az egészet.
Jó szórakozást hozzá -
#8477 Itt bogarássz először
Majd a nap folyamán igyekszem feldobni egy képet, hogy én hogy csináltam ezt meg. -
#8476 Akkor csak privátban... Naaa :P :DD -
uscGhost #8475 Nem kapsz linket :D Aki akar az úgy is rám talál, nem fogom hirdetni sehol a videóim :D -
#8474 Szerintem te se nagyon erőltesd ezt a videózást... -
#8473 Azt hiszem pont Te ajánlottad, köszi szépan, nagyon fain!!:DD -
ntex #8472 Bárkinek érdemes feltenni, jelentősen javít az optimalizáláson minden gépen -
#8471 Egy kis reklám az OptiFine-nak:
Szar a gépem. A minecraft a gép újratelepítése után is csak laggolva ment, fps-t így nem tudok mondani, de nem hinném hogy 30 fölé akár egy alkalommal óránként is ment volna. De aztán leszedtem az OptiFine Light-ot, és így a 60 fps sem álom többé!! Félóránként befagy egy-két perc erejéig, de utána ugyanolyan simán megy tovább!! najó lávatavak környékén, vagy dinamitesőben lehet csak 40 az fps, de akkoris! True Story!!:DDD
By: A Fuckin' Happy New OptiFine Light User :D -
#8470 hahahaa nagyon igaz :DD Sok (jó esetben!) 10-12 éves jön itt a "láttam herby csinált vidit minecraftróól és énis csináltam mert..mert a szüleim kőgazdagok és megtehetem, fut a gépemen a fraps, bár a nevén kívül semmit sem értek a programbóóóól, szóval nézzétek csak ahogy ütöm a bocit jeeeeee!! Kuki a greepeace-nek jeeee!! Ennyi lettem volna máraaaa" Ha meg valaki lesza*rozza amit csinál, jönnek a káromkodós videók.... Szánalom!!! -
#8469 és azt hogy csináljam meg? -
#8468 Gyerekek komolyan... Basszátok már meg, nem érdekel, ha büntetőpontot is kapok, de menjetek már a picsába a fosszar videóitokkal, nagyon felbasznak... :D -
#8467 ... -
#8466 Ez egyszerű, csak építened kell egy astabil multivibrátort és rákötni az adagolókat.
Viszont közvetlen egymás fölött nem lehet a két adagoló, legalább egy kocka szünetet tarts, de ezt a részét kísérletezd ki. -
#8465 vki tudna segíteni redstone rendszerben
egymás mellet van 2 adagló meg a tetején is 2-ő azaz 4 és ezt úgy szeretném megoldani hogy egyszerre az alsó 2 lőjön aztán a felső 2 és megint alsó 2-ő....így tovább?
ezt hogy tudnám össze hozni? -
#8464 Jah, szoktam építgetni ezt azt, most épp nincs ihlet.
Videózásba meg nem kezdek bele, látni itt elég ratyit -
#8463 linkt! :D -
uscGhost #8462 Videjóba építek rendes dolgokat :D -
#8461 Amúgy épít még valaki rendes dolgokat? Vagy mindenki videjózik? -
#8460 Új adventure jellegű minisorozatunk első része. :)
-
#8459 Jófajta híd!
Tetszik a két kereszt benne. -
#8458 -
#8457 minecraft.net-es skinjét milyen címen érem el valakinek? -
#8456 Köszi! -
ntex #8455 egy két beállítás azt hiszem, pl. az Ultraban lehet állítani hogy a chunk betöltéseket egy vagy több szálon csinálja-e meg ilyesmik. Itt megtalálod a különbségeket:
http://www.minecraftforum.net/topic/249637-147-optifine-hd-b4-fps-boost-hd-textures-aa-af-and-much-more/ -
#8454 A standard és az ultra között mi a különbség? -
ntex #8453 "Ne aggódj, ha fellegvárakat építettél. Ott vannak a helyükön. Most rakd alájuk az alapjukat." - Henry David Thoreau (1817. Jul 12. – 1862. May 6.)
Hát igen, voltak akik már vagy 150 éve is ismerték a Minecraftot :) -
#8452 Köszi mindenkinek, kipróbáltam, tényleg jobb lett. :) -
ntex #8451 Én használom, a lényege hogy sokkal skálázhatóbbá teszi a játékot a gépekhez, csomó új video és részletesség beállítás lesz. Nálam kb duplázta az FPS-t a puszta felrakása is, van akinél állítólag triplázza is, bár azért bugok előfordulnak vele. ATi kártyán nem találtam megoldást arra ha menet közben állítgatok a grafikán akkor a chunkokat újra betöltené de hiányosan teszi és emiatt egy csomó légüres tér keletkezik a látképben és a talajban, de megoldja egy kilépés és visszalépés. nVidia-n le kell tiltani a threaded optimizationt az nvidia vezérlőpultban vagy mit és nem lesz ilyen. A mod itt van:
http://optifine.net/home.php
Ezzel fogsz tudni HD textúrákat is használni ha töltesz le. -
#8450 Amíg ezt nem olvastam eszembe se jutott :D -
#8449 Nekem is mindig ő jut amúgy eszembe róla.
-
:DDDD -
#8447 Optimalizálja a memoria felhasználást, ajánlott használni ha gyengus a géped. -
#8446 Mi ez az Optifine? Valaki használja? Megéri kipróbálni? -
#8445 Alakul a dolog, majd tolok ilyen atom ninja sharder árnyék csillan jedi képet is.