10467
  • Petka
    Esetleg jó seedeket tud valaki?
  • 3lm0
    Szerintem egy játék amit milliók játszanak és több százan (talán több ezren) készítenek hozzá kiegészítéseket, fejlesztéseket az nem haldokolhat.
    Az hogy kik, hogyan és meddig játszanak vele az változik. De ez szerintem minden játéknál így van. Olyat még nem találtak ki ami "örökre" leköti az embert.
    A Minecraft szerintem egy tökéletes példa arra hogy nem mindig a csili-vili, hiperszuper grafikával megáldott, játékoké csak a jövő. Kis ráfordítással, akár egy sufniban is lehet maradandót alkotni, ami éveken keresztül hatással van az emberekre.
  • LeWyTy
    A minecraft haldoklik.(már lejáratott és unalmas)
  • RJoco
    Szerintem amíg nem veszi meg az új 1 gigás kártyáját és nem tudja beüzemelni a shadert, addig nem csinál 720-ast.
    Sajnos a színvonal attól még nem fog változni, de hát mit lehet tenni.

Az én fejemben is megfordult most egy sorozat, azt a címet adnám neki, hogy 'A gyökerek' 1. rész. Nem tartalmazna mást, mint őőőőőőőőnnaaaaa, meg a társai és persze az egyszersem jól lerakott dolgok
    Viszont túlságosan megfájdulna a fejem, így elvetettem a gondolatot.
  • Pistike 007
    Lehet, hogy csak feltölti 720-ban.
  • Petka
    Úgy tűnik ez hatásos volt :)
  • RJoco
    1. orrfújás, áááá, bocs ÁÁÁÁÁÁÁ
    2. baltával birkát (ki)nyírni? wtf?
    3. izé, őő
    és még nem tartottam 1 percnél
    4. "minden pina"?!
    5. inkább mást kellett volna választanod
    6. "miről beszéljek?" SEMMIRŐL!
    miért beszélget magában az ember? én zenét hallgatok minecraft közben. vagy EVE-ezek.
    7. 2:14 "nna, őőő" ez aztán ám az értelem....
    1 óra? wtf?
    8. kit érdekel, hogy milyen videókártyát veszel.
    9. föld nincs b*meg?
    10. de, bánjuk :)
    11. 4:35 látjuk
    12. 8:48 :)))))))))))))))))))))))))))
    13. baszki, követ keresel? te tényleg nagyon gyík lehetsz...
    14. fakardról hallottál már?
    A videó elemzése elkészült.
    Jótanács, szerintem hanyagold ezt.
  • szabii98
    annyi sorozat van, és nem téged akarlak cikizni, mert biztos jó, csak mindenki ezt csinálja :/ kellene valami egyediség, mert így csak a szimpátia miatt néznek majd, ha néznek
  • 3lm0
    Nem lehetne onnan kezdeni mikor már belejöttél és csak jókat csinálsz ? :D
  • Malakai
    "Úgy gondoltam indítok egy minecraft sorozatot..."

Miért?
  • fer96
    Sziasztok!:) Első Minecraft videóm. Tudom hogy eléggé rosszra sikerült, de valahol el kell kezdeni ;)
  • 3lm0
    A javád verziójával tuti nincs gond én 1.7_02-vel futtatom az 1.4.6-os FTB klienst, 6-8 egyéb mod van még pluszban (a lehető legfrissebb állapotban). Soha nem reklamált még a java miatt.
  • szabii98
    nekem sincs lagg, még fps kiesés sem soha szóval jó program

közben a javara rákerestem, azt /is/ írta hogy frissítsek vga-t, most volt új driver úgyhogy remélem megoldja..:D bár lehet nem
  • RJoco
    Nekem sem laggol. Mod nélkül, Rei's mappal vagy optifine-nal sem.
    Mást nem használok.
  • ntex
    az optifine igazából semmit nem tesz hozzá a játékhoz csak több beállítási lehetőséget ad illetve optimalizálja a chunkolást
  • uscGhost
    Nem igazán akarom módolni, mivel én alapon szeretem, de adok egy esélyt ennek az otifine cuccnak :D
  • ntex
    Nekem 2 magos Pentium E6700, 4GB RAM, HD7770, 1920x1080-ban 64x64-es textúra packkal 50-60 FPS átlagosan, barlangokban vagy zárt tereken még több
  • ntex
    én ultrázok
  • 3lm0
    Nekem sosem laggolt a nether. Igaz nem nagyon használok texturapack-okat és szinte mindig megy az OptiFine, meg egy kisebb erőmű dolgozik alá (I7, 8GB ram, GTX 460).

RYO nem tudom az FTB-be melyik optifine van integrálva (valószínűleg a standard), régebben próbáltam a multicore-os verzióit, de nem nagyon működtek, így a standardokat használtam.
  • RYO21
    Van aki az Optifine Ultrát használja? Vagy mindenki a Standard verziót?
  • ntex
    neked is csak az Optifine-t tudom javasolni, nálam nem laggol
  • uscGhost
    Mindenkitől kérdésem lenne!
    Nektek is laggol a nether mint atom? 1.0 óta nekem annyira laggol, hogy lehetetlen ott bármit is csinálni. Elég erős gépem van és legfrissebb java van fent szóval erre nem lehet fogni, az egész játékban csak a nether laggzik össze vissza, de nem csak nekem hanem minden ismerősömnek. Esetleg erre van valami megoldás, vagy csak én szenvedek ezzel a problémával?
  • Wreck86
    Utálom a creeper-t! :(
  • RYO21
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1268151647&no=8487]#8487[/URL]
  • ntex
    minecraft.jar-t átnevezem minecraft.zip-re, belelépek Total Commanderrel és belemásolom az Optifine filejait, törlöm a META-INF mappát, visszanevezem minecraft.jar-ra és már megy is :)
  • ntex
    META-INF mappát ki kell benne törölni
  • RYO21
    nekem úgy nemakart elindulni
  • ntex
    nem kell, én is csak simán beleraktam a minecraft.jar fileba és annyi :)
  • Scany01
    kösy de a képet nem találom
  • RJoco

hopp, kicsit előreszaladtam az előbb :)
  • RJoco
    #8748-as hozzászólásomban van :)
  • szabii98
  • 3lm0
    Szerintem mindenféleképp kell hozzá valami ami betölti, de biztos nem vagyok benne, mert nekem az első mindig vmi modloader, úgyis agyonmoddolom a játékot
  • szabii98
    az a válasz :D
    Az optifine-t így /is/ fel lehet rakni, eddig ment, ma reggel nem :D
  • 3lm0
    Ezt most nem teljesen értem
    Ezek szerint az volt a gond és elindult? Vagy azt is te írtad csak más néven ?
  • szabii98
  • Scany01
    kösy és várom a képet
  • RYO21
    igen, plusz ki kell törölni a META-INF mappát
  • 3lm0
    Az Optifine-t van ami betöltse? Modloader, Forge ModLoader, stb? Vagy csak simán bemásoltad a jar-ba és annyi?
  • szabii98
    Őőő de, pár napja tettem fel. Lehet ez a gáz?:)

3lmo: Optifine HD van csak fent, illetve egy textúra pack :D