Minecraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elmo Tuze E/Me lvl 20 Touch of the Sky Mo/N lvl 20
A sínek sztem nincsenek elcseszve, mert az új ércgenerálás óta sz**ni lehet a síneket, tele van a föld vassal 10-15 perc alatt össze lehet kaparni egy stacknyit. Így sokkal reálisabb és az ember jobban meggondolja mit és merre épít.
Ez lenne a lyuk, de most nézem, csak 19 mély. Akkor kb. valahol y:40-en van az alja.
A sínpályánál meg hozzátenném, nem elég megépíteni a szabadban, el is kell keríteni, mert egy állat a sínen megállítja, sõt vissza is fordíthatja a vagonodat.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
A BMW embléma wool-ból van. A toronytól a birkákig kb. 1 perc 30 s az út. A sínpályát is ki kellett bányászni, mielõtt össze rakhattam volna. Nem felszedett bánya sínekbõl készült. Plusz a Power sínek, hogy mindig max sebességgel mennyek.
Azt el is felejtettem lefényképezni, hogy az egyéb állatok a talaj alatt vannak 40 kockával, hogy amikor fölöttük járok, ne halljam õket. Nem kis mennyiségû kavicsot szedtem ott is ki.
Ez benne a játék.
Más: most felraktam a DNS pakkot, de sajnos nagyon hasonlít a Tekkitre. Nem értem, miért kell pl. a sínek craft-olását elcseszni. A túl sokminden meg kicsit már zavaró, nehéz rajta kiigazodni, így le is került a játékról. Asszem marad a vanilla. Bár olyan mod tényleg jó lenne már, amiben van az a TáblásLift pl.
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
A wheat: függ a fényviszonytól is úgy néztem, de olyan 3-5 nap körül mozog.
JaniHun : Sajnos pontos infóm nincs, mert én csontporral azonnal megnövesztem, nem várakozok rá.
Scany01 : Szerintem kezdd el nézegetni a játék wiki oldalát (nem tudom magyar van-e már belõle). Minecraft Wiki
Az ajtó valószínûleg azért csak az egyik oldalról nyílik mert vagy nem jut hozzá el a jel (redstone signal)vagy kapcsolóval van mûködtetve ezért folyamatosan jelet kap. Egy kép sokat segített volna <#vigyor2>#vigyor2>
új vagyok és kellene egy link hogy-hogyna lehet tárgyakat készíteni
és néztem videót vas ajtó 2 kapcsolásáról videót de csak az egyik oldalt nyitja miért?
(Linkeltem volna pár képet a jelenlegi projektemrõl, de képfeltöltésrõl nem fogad a fórum, másikat most lusta vagyok keresni, 20k méretben meg szerintem kivehetetlen lenne)
és a minecartok összecsatolása.
Mivel nömmel rohadt sokat szoktunk bányászni(y:12 3egység függölegesen azt hagyszoljon)
igy sokkal egyszeróübb és buiztzonságosabb lesz felévinni egyböl a házba minecartal a cuccokat.
+ kicsit más tészta, de érdekelne h ki mit épitett survivalbe, kellene nekem egykét ötlet, szal képeket ha gondoljátok mutathattok:D
most minecon-on jelentették be
Redstone Update
"A way of sucking up items into a container/transport items between containers
This will most likely be a revised form of the Allocator idea"
úgy hogy megnézem majd õket :D
Buildcraft tutorialok magyarul
Az lenne a kérdésem,hogy a DNS Techpack -ban nincs olyan kütyü ami felszedi a szétdobált/lemosott cuccokat? Mint a better than wolves-ben a hopper?
DNS Techpack hivatalos honlap.
http://bexter.hu Szép Fényeket!
Késõbb építettem egy óriási vitorlást is, de arról már nincs semmi sajnos.
Munkahelyi kollégákkal privát szerveren toltuk. De az már réges-régen volt.
Most SP-ben ügyködöm, give és take parancsok nélkül. Így kicsit nehezebb. Egy óriási vitorlás meg... Majd egyszer talán rászánom magam, ha kicsit otthonosabb mozgok a lötyik terén és nem kell mindig levegõért felmenni a víz felszínére.
Minestatus
Trollolooo :D
http://bexter.hu Szép Fényeket!
Ez után kikapcsoltam. Bocs.
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
java -Xms512m -Xmx1024m -cp "%APPDATA%\.minecraft\bin\minecraft.jar;%APPDATA%\.minecraft\bin\jinput.jar;%APPDATA%\.minecraft\bin\lwjgl.jar;%APPDATA%\.minecraft\bin\lwjgl_util.jar" -Djava.library.path="%APPDATA%\.minecraft\bin\natives" net.minecraft.client.Minecraft
Megin' egy problémámmal fordulnék hozzátok.
Még mindig nem tudtam elindítani a játékot,most az a gond,hogy megnyitom,play offline,de nem tölti be a mojangos logo-t sem,hanem minden hibaüzenet nélkül kilép.Aztán a fõkönyvtárba megjelenik,minden ilyen eset után egy hs_err_pid"szám" nevû txt fájl.Rákerestem,van egy-két videó róla,de egyik sem segít,meg látom másnak is volt ilyen gondja,de semmi magyar oldalt nem találok,angolul nem tudok,a fordító meg olyan,amilyen.
Valaki tudja mit kell csinálni,meg,hogy mér' van ez?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?